Jump to content

Bones

Members
 • Content Count

  10
 • Joined

 • Last visited

About Bones

 • Rank
  Newbie
 • Birthday 04/20/1986
 1. Trur jeg satser på sats
 2. Lol. Tilbake til temaet
 3. Hahaha! Takk. Notert ned
 4. Haha ja det liker jeg. Men er det i fett eller muskler vi snakker? Er det mulig å legge på seg 1 kilo i uka i muskler? Høres litt ut som star trar trek filosofi i mine ører men vert å satse på?
 5. Om jeg skal opp til 80 kilo så må jeg få i meg 3790 kcal om dagen. Og kroppen kommer til å bruke ca 2880 om dagen med trening og det hele. Da kommer jeg til å ha 910 i overskudd. Er det for mye eller holder det? Mange mega takk for all Info og råd!
 6. Jeg prøver bare å ete alt som har høyt kalori. Som kebab og pizza å shit. Men jeg blir bare daff i formen. Jeg må finne noe annet lurt. Aldri regnet ut hvor mye jeg trenger pr dag. Eller hvor mye jeg får i meg hver dag. Det er nok der jeg må begynne! Thanks
 7. Thanks! Da har jeg noe å pulse med. Bra info! Og ikke minst mega digg burger!! Challenge accepted
 8. Jeg vil opp i vekt. Men å trene uten å spise riktig er bortkastet tid har jeg lært. Jeg har fiksa meg medlemskap på Elexia å er klar som ett egg. Men hva skal jeg ete? Noen ganger så eter jeg for sundt. Og kansje(Mest sansynlig) for lite. Ikke helt bevist... Jeg kan lett ete en 300 g burger med ekstra bacon, smadret med ost og dressing. Men Jeg blir ikke muskuløs av det heller. Hvor er grensen mellom usundt og for sund? Og hva er maten imellom som jeg må spise for å legge på meg å bli superhelt? Og hvor ofte skal man ete? Jeg leser meg ihjæl men får bare flere spørsmål.. De sier at man skal ete ofte for å få høy forbrenning. Men jeg forbrenner maten før jeg rekker a svelge det. Skal jeg da ete en gang om dagen så kroppen holder på maten som kommer inn? Har en milliard spørsmål. Men det begynner her B-)
 9. En flis trenger hjelp

×
×
 • Create New...