Gå til innhold

Blomzzt

Medlemmer
 • Innholdsteller

  12
 • Ble med

 • Besøkte siden sist

 1. I can only please one person a day and today is NOT YOUR day, tomorrow doesn't look good either!!! Goodbye, Drama! Hello, I don't give a shit!!! I think therefor I am... I think... En dritt er en dritt uansett hvor pent du pakker'n inn! Bombing for peace is like fucking for virginity!
 2. Det må jo være når jeg holdt på å ta livet av en stakkars med benkpress stanga.... Skulle ta av vektene på stanga og tenkte jo ikke over at den skulle tippe over... Og der la det ei stakkars jente å jobba! "å herregud!!!" ropte jeg ut, så hele senteret hørte meg. Den traff heldigvis ikke, men det var snakk om få centimeter. Ba selvfølgelig slukøret om unnskyldning og gikk med hodet bøyd... Hehe!
 3. Hmmm... Ser ut som jeg må dra på en liten runde ja:D Takk for tips:)
 4. Mitt problem er at jeg faktisk ikke tåler frukt eller grønt i rå tilstand:mad: Det er så frustrerende. Kan heller ikke spise ubehandlede nøtter og mandler... Litt kjedelig når det kommer til mandelmel... Så jeg aner ikke alltid hva jeg skal gjøre til tider. Er ikke så veldig godt med kokte grønnsaker som snacks.
 5. Better bodies, generelt litt annet enn Nike og adidas. Vet jeg kan få tak i på nett, men synes det er greit å få prøvd klærne også De har i Oslo, der jeg opprinnelig kommer fra, men her har jeg ikke klart å lete meg fram til en...
 6. Og da mener jeg ikke xxl, Gsport og intersport. Trenger litt bedre ekspertise:p
×
×
 • Opprett ny...