Gå til innhold

Optimist88

Medlemmer
 • Innholdsteller

  15
 • Ble med

 • Besøkte siden sist

 1. Det kan tyde på en liten riving i infraspinatussenen Vil nok anbefale deg å ta turen til en fysioterateut for å få sjekket det ut da en slik riving vil medføre at en trenger en behandlingsplan for å unngå arrvev.
 2. Kan være en delvis avrevet sene i skulderen. Er det vondt hvis du prøver å løfte armen bak hodet, altså at du holder armen rett opp og prøver å strekke den bakover?
 3. Hehe ja, kom meg ikke inn på myrevolution sine sider når jeg postet, prisen er 679,- så hvis 200,- trekkes fra så sitter vi igjen med 479,- Her er link til produktet: http://myrevolution.no/m-factor-4kg
 4. Kjøpte M-factor proteinpulveret (4kg sjokolade) hos myrevolution. Det falt ikke helt i smak her i huset. Jeg har laget 2 proteinshaker så boksen er så godt som full. Selger boksen med 200,- avslag! Første mann til mølla!
 5. Dette er ikke akuratt det dummeste jeg har hørt, men noe av det dummeste jeg har sett. I dag så jeg en på treningssenteret som snakket i telefonen mens han tok situps! Det så ikke akuratt tungt ut
 6. Fremdeles til salgs! Smaken er forresten sjokolade.
 7. Jeg skal ikke inn til sentrum før i 5-6 tiden, men hvis jeg kunne fått nummeret ditt så kan jeg ringe deg når jeg er på vei.
 8. Joda greit med 150, jeg bor i sandviken. Skal på trening på vektertorget på fredag, bor du i nærheten?
 9. Kan nok kanskje by 100,- hvis jeg kunne fått smakt det først og sett om jeg likte det.
 10. Nå har jeg kjøpt Protein 90 hos gymgrossisten.no Link til produkt: Protein 90 - Gymgrossisten : Kosttilskuddet Protein Whey-80 Gainer Pro Trening Kreatin finner du hos Gymgrossisten™ Jeg likte ikke smaken så jeg selger det billig videre for 200,- eller høystbydende. Jeg har selv bare brukt 3 scoops. Bare til å ta kontakt.
 11. En bekjent skrev følgende på en samfunnsfagprøve langt tilbake i tid: Spørsmål: Hva er FN en forkortelse for? Hun: For Norge!
×
×
 • Opprett ny...