Jump to content

Fjeldmann

Members
 • Content Count

  499
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  1

Everything posted by Fjeldmann

 1. Jeg setter ned hadtigheten opp i draget som krever at jeg må jobbe mer altivt på stangen ned. Og bedre min timing mellom opp og ned. Jeg tror jeg har mye og hente på timing og hastighet ned under stangen. Samtidig blir det litt mer tut også Nei, jeg kommer nok ikke til å legge ut oly program da jeg føler det i mye større grad enn andre program må individualiseres i stor grad for og få effekt!
 2. Ja jeg går opp mot en semi maks hver uke i rykk og støt. Minst opp til 95% Men sånn som sist økt kom jeg opp til min pers uten miss. Da stoppet jeg der og gikk ikke for ny all time pers
 3. I og med jeg bare har fire økter må jeg ha litt mengde. Skal jo legge på meg nå. Inspirert av ingen egentlig. haha:) Fjeldberg seilier sin egen sjø. Neida, jeg har jo vært på over 70 timer eleiko kurs. Så det meste jeg gjør er inspirert fra eleiko og Anders Lindsjø.
 4. Har ingen konkuranser før sommeren så kjører meg opp til en formtopp mot slutten av juni Mitt program akkurat nå er i grunnperioden og ser ca slik ut. Kun fire økter i uken. Dag 1 Rykk med tregt drag 4 reppere 4-6 sett 3 friveninger +1 overstøt med tregt drag 4-6 sett Knebøy 5 x 3-5 Kabel ro 4x8-10 Mage 3 sett Dag 2 Lette rykk 3x3 Lette støt 3x3 fortsatt på begge veldig trengt drag Frontbøy 5x3-5 Markløft 5x5 Benkpress 4/1/x tempo 4x4-6 1 fot strake markløft 2-3x8-10 Dag 3 Rykk dobble opp til 90% av maks - videre opp mot dagenss maks singler Støt dobble opp til 90% av maks - Cidere opp mot dagens maks singler Styrkevedning + 2-4 pushupress 5 sett Knebøy 3-4 x7-8 Hiptrust 4x10 Pullups 3x8-10 Dag 4 Rykk + overhead squat 4-5 x 2-3 3 frivendinger + 1 overstøt 4-5 sett Utfall 3x 8-10 Press 4x6-8 Mage
 5. Kosthold er hele nøkkelen:) Ikke trening!
 6. Er det noen her som er med Neste helg? Hvem kommer og ser på? hehe:) Jeg er med i 77 kg klassen:) http://videos.videopress.com/TbzgChq6/20140226-203817_fmt1.ogv sjekk mintt rykk og støt fra min siste tunge økt 108 og 130 kg
 7. http://impruvism.com/clean-eating/ There’s no way to define clean eating, which means there’s no way to measure or quantify what effect this concept might have on your health. There’s also no way to objectively compare a “clean diet” to other diets.
 8. Men jeg har jo erfart gjennom 6 år som personlig trener at det går fint? At et fleksibelt, ikke slapt, kosthold kan gi kjempe resultater? Det er stor forskjell på og være bevisst og være obsest. Igjen 90% av resultatet du får avhenger av kcal inntaket og kvaliteten på maten du spiser. Så skriver jeg i artikkelen hvor mye vil du ofre for de siste 10prosentene. Og om det er verdt det.
 9. Da kan det hende en to splitt er bedre. Du kan følge de samme dagene som 1 og 2. Men du mikser en full overkroppsdag uten biceps triceps. Så tar du en ren beindag med mark og mer hypertropi trening med biceps triceps på slutten av økten eller som supersett om du orker.
 10. Hvorfor blir det egentlig for dumt i dine øyne?
 11. Dette er meg fra 20-24 år. vekten skiller 6 kg tror jeg, fra 71/72-77/78 eller noe. Du kommer deg ikke derifra til dit ved å sulte deg ned:) Du kommer deg derifra til dit ved å spise endel mat. Jeg har sett ca slik ut som bilde til høyre i 4 år nå, kanskje gått opp et par kg, da jeg ikke har som mål og bli så stor.
 12. hehe. Jeg har hat "six pack" siden jeg var kid. Riktignok en slik en tynnis six pack aktive tynne guttunger har men likefult. Jeg er naturlig tynn, det samme er min foreldre og min søster. På 10 år ( siden jeg var 17-18) har jeg lagt på meg ca 12 kg. Mest fra jeg var 20-24, da tror jeg jeg la på meg seks kg ca. altså 2 kg i året. Men i snitt et kg i året i muskelmasse. Min mengde fett har nok vært lik hele tiden. Men jeg baserer ikke mine kostholds tips på hva som har fungert for meg. Men i teksten brukte jeg bilder for og illustrere et poeng. Jeg tror jeg ikke hadde sett så anderledes ut uansett hva jeg hadde gjort, med samme kcal inntak og gode matvarer. Og jeg spiser virkelig veldig fleksibelt. Spør enhver tynnis. Vi føler vi kan spise hva vi vill. Forskjellen på meg og mange andre tynniser, er at jeg har trent styrke 3-5 ganger i uken i 10 år uten lengre opphold. Men jeg har jo også hatt 5000 PT timer. Hvor jeg har sett et fleksibelt godt kosthold gitt like gode resultater som strenge kost regimer. Det er i hovedsak på de erfaringene jeg velger og fronte et slikt kosthold. Jeg forventer ikke at andre skal få samme resultater ved og spise som meg. Jeg har en jobb jeg går og løfter ting 6-10 timer hver dag pluss mer trening enn de fleste og en rastløs sjel som gjør noe hele tiden. Dermed kan jeg spise ekstremt mye mat, og mitt problem er å få i meg nok. Jeg liker og blotte min bare overkropp fordi jeg er en show off (det skal sies) og vise frem det jeg er stolt av at jeg har fått til . Noen liker å vise bilder av seg selv på en topp av et fjell, eller andre ting de har oppnådd. Jeg liker å vise at jeg har klart og fått den kroppen jeg ønsket meg og er fornøyd. Med den profilen jeg legger frem vil jeg ekskludere noen, slik som feks deg. Men det er greit. Man kan ikke være alt for alle hele tiden. Det er et valg jeg tok for lenge siden.
 13. Ening. Jeg mener ikke at man ikke skal ha folus på gode råvarer som dekker ditt behov av essensielle næringstoffer av god kvalitet! Jeg mener bare det utrykket clean food, eat clean er et irriterende utrykk. Hehe:)
 14. Takk for det:) godt du likte den. Men dvs at mager vanilke kesam ikke er ren mat? At ved å spise rent skal man unngå protein shaker og måltidserstattere? Og lager fra bunnen av. Dvs dersom jeg lager en pizza fra bunn eller kjøper en frossen så spiser jeg rent og urent? Frosne bær i smothien kontra økologiske så spiser jeg rent og urent? Veldig kverulant her nå. Men hater den termen folk hiver rundt seg over alt uten og ha noen formening om hva cleant er:)
 15. Og spise rent. Eat clean. Osv. Jeg hater den termen. Hva er ren mat. Dont diet, eat clean. Bare spis rent så går det bra. Det finnes ikke noen eller noe som kan definer clean food eller ren mat er? Eller? Isåfall. Hva legger man i clean food og hvorfor?
 16. For meg ser det ut som hun på bilde ikke har trent seg til å bli sånn men født sånn. Arv og miljø. Så med mindre du i utgangspunktet har hennes fysikk blir det værre. For og se slik ut trenger man ikke trene så mye styrke men være veldig slank og ha ganske lite muskelmasse.
 17. Veldig sjeldent med: Introduksjonstilbud 85% avslag på prisen. Kjøp i dag for 15% av orginalpris.
 18. Jeg må si meg litt ening. Dette er opp mot prisen av et år på privathogskole? Men markedet styrer prisen, men selv om jeg har dyp respekt for eirik sitt arbeid, så må jeg her si synes man overpriser seg.
 19. Du lærer helt sikkert mye og får helt sikkert veldig Mye igjen for det:)
 20. Men nå fra 1 august stod det at dette skulle koste 70.000 kr? For 70.000 kr kan man få forelesninger hver uke med høyt utdannede personer i et år, studiepoeng, stipend og en godkjent utdanning. For 10.000 kr er det i underkant av 1000 kr boken som i utgangspunktet er alt for mye. Som jeg har forstått får man ingen undervisning eller noe? Eirik er kjempe flink. Men jeg vil desverre ikke anbefale noen og bruke 70.000 kr på dette? Ingen bok er verdt over 6000 kr stk?
 21. [ATTACH]110823[/ATTACH]
 22. I vesteuropa tror jeg 2-8% er laktose inteoleranse ( som er melkesukkeret) Laktoseintintoleranse fører med seg magesmerter, diare, opplåsthet osv. Ikke bettenelse, tap av muskulatur osv. Det han kan sikte til er syre/ base forholdet i kroppen din. Ekstreme mengder melk, korn, osv uten og balansere det ved grønsaker, eller andre mer basiske råvarer kan muligens være negativt. Men dersom man setter opp en diett riktig og følger vanlige anbefalinger vil dette aldri bli et problem.
 23. Det er veldig få trenere i norge som tjener noe særlig spenn når vi ser på hvor mange det er så ja. Jeg tror det er slik at det er veldig mange men bare noen som tjener gode penger. Det jeg og ser at jeg vet om veldig få trenere som meg, som ser for seg at om 15 år er de forsatt personlige trenere. Mange unge ser på trener jobben som noe de skal gjøre en periode. Jeg synes det er kjempe viktig med utdanningene og de gjør en god jobb. Men jeg vil oppfordre flere til og ta en høyere utdanning som bachelor master da det gir en helt annen helthet og ha i bunn.
×
×
 • Create New...