Gå til innhold

Fjeldmann

Medlemmer
 • Innholdsteller

  499
 • Ble med

 • Besøkte siden sist

 • Dager vunnet

  1

Fjeldmann vant dagen sist 18. oktober 2011

Fjeldmann hadde mest likt innhold!

Om Fjeldmann

 • Rang
  Avansert medlem
 • Bursdag 22. juni 1985

Nylige profilbesøk

Blokken for nylige besøkende er slått av og vises ikke for andre medlemmer.

 1. Jeg setter ned hadtigheten opp i draget som krever at jeg må jobbe mer altivt på stangen ned. Og bedre min timing mellom opp og ned. Jeg tror jeg har mye og hente på timing og hastighet ned under stangen. Samtidig blir det litt mer tut også Nei, jeg kommer nok ikke til å legge ut oly program da jeg føler det i mye større grad enn andre program må individualiseres i stor grad for og få effekt!
 2. Ja jeg går opp mot en semi maks hver uke i rykk og støt. Minst opp til 95% Men sånn som sist økt kom jeg opp til min pers uten miss. Da stoppet jeg der og gikk ikke for ny all time pers
 3. I og med jeg bare har fire økter må jeg ha litt mengde. Skal jo legge på meg nå. Inspirert av ingen egentlig. haha:) Fjeldberg seilier sin egen sjø. Neida, jeg har jo vært på over 70 timer eleiko kurs. Så det meste jeg gjør er inspirert fra eleiko og Anders Lindsjø.
 4. Har ingen konkuranser før sommeren så kjører meg opp til en formtopp mot slutten av juni Mitt program akkurat nå er i grunnperioden og ser ca slik ut. Kun fire økter i uken. Dag 1 Rykk med tregt drag 4 reppere 4-6 sett 3 friveninger +1 overstøt med tregt drag 4-6 sett Knebøy 5 x 3-5 Kabel ro 4x8-10 Mage 3 sett Dag 2 Lette rykk 3x3 Lette støt 3x3 fortsatt på begge veldig trengt drag Frontbøy 5x3-5 Markløft 5x5 Benkpress 4/1/x tempo 4x4-6 1 fot strake markløft 2-3x8-10 Dag 3 Rykk dobble opp til 90% av maks - videre opp mot dagenss maks singler Støt do
 5. Kosthold er hele nøkkelen:) Ikke trening!
 6. Er det noen her som er med Neste helg? Hvem kommer og ser på? hehe:) Jeg er med i 77 kg klassen:) http://videos.videopress.com/TbzgChq6/20140226-203817_fmt1.ogv sjekk mintt rykk og støt fra min siste tunge økt 108 og 130 kg
 7. Aloha!

  Har lagt X-press programmet ditt inn i excel, og samtidig gitt resten av forumbrukerne her på Fitnessbloggen muligheten til å laste det ned. Håper det er greit!

  Sjekk innlegget: http://forum.fitnessbloggen.no/threads/x-press-treningsprogram-endelig-i-excel.24452/

 8. http://impruvism.com/clean-eating/ There’s no way to define clean eating, which means there’s no way to measure or quantify what effect this concept might have on your health. There’s also no way to objectively compare a “clean diet” to other diets.
 9. Men jeg har jo erfart gjennom 6 år som personlig trener at det går fint? At et fleksibelt, ikke slapt, kosthold kan gi kjempe resultater? Det er stor forskjell på og være bevisst og være obsest. Igjen 90% av resultatet du får avhenger av kcal inntaket og kvaliteten på maten du spiser. Så skriver jeg i artikkelen hvor mye vil du ofre for de siste 10prosentene. Og om det er verdt det.
 10. Da kan det hende en to splitt er bedre. Du kan følge de samme dagene som 1 og 2. Men du mikser en full overkroppsdag uten biceps triceps. Så tar du en ren beindag med mark og mer hypertropi trening med biceps triceps på slutten av økten eller som supersett om du orker.
 11. Hvorfor blir det egentlig for dumt i dine øyne?
 12. Dette er meg fra 20-24 år. vekten skiller 6 kg tror jeg, fra 71/72-77/78 eller noe. Du kommer deg ikke derifra til dit ved å sulte deg ned:) Du kommer deg derifra til dit ved å spise endel mat. Jeg har sett ca slik ut som bilde til høyre i 4 år nå, kanskje gått opp et par kg, da jeg ikke har som mål og bli så stor.
 13. hehe. Jeg har hat "six pack" siden jeg var kid. Riktignok en slik en tynnis six pack aktive tynne guttunger har men likefult. Jeg er naturlig tynn, det samme er min foreldre og min søster. På 10 år ( siden jeg var 17-18) har jeg lagt på meg ca 12 kg. Mest fra jeg var 20-24, da tror jeg jeg la på meg seks kg ca. altså 2 kg i året. Men i snitt et kg i året i muskelmasse. Min mengde fett har nok vært lik hele tiden. Men jeg baserer ikke mine kostholds tips på hva som har fungert for meg. Men i teksten brukte jeg bilder for og illustrere et poeng. Jeg tror jeg ikke hadde sett så anderledes ut
 14. Ening. Jeg mener ikke at man ikke skal ha folus på gode råvarer som dekker ditt behov av essensielle næringstoffer av god kvalitet! Jeg mener bare det utrykket clean food, eat clean er et irriterende utrykk. Hehe:)
×
×
 • Opprett ny...