Gå til innhold

StineThl

Medlemmer
 • Innholdsteller

  91
 • Ble med

 • Besøkte siden sist

Omdømmeaktivitet

 1. Like
  StineThl fikk poeng fra Pinglekringla i PSMF (Proteinsparende Modifisert Faste)   
  Ehh.. Må innrømme at jeg ikke er på dietten nå, men har vært det i par-tre runder og skal det sikkert igjen. Men pleier å være innom her å følge med
 2. Like
  StineThl fikk poeng fra ChristofferWS i PSMF (Proteinsparende Modifisert Faste)   
  Jøss...har det stoppet helt opp her? Ingen psmf'ere som har noe å melde? Får skrive noe jeg da
 3. Like
  StineThl ga poeng i PSMF (Proteinsparende Modifisert Faste)   
  Ja jeg er helt enig, jeg ender av og til også opp mot 30gram fett, jeg sier ikke at man er(()&/&%&¤%%##""#!!#?!?=")="(#!"=#!")(#!"=)#!")#(")!¤&!"&*"*!#*!"^#^!"#*!"^#!"*#*!"#^!"#! Selvom! Men ja, retnings linjene ER!

  Jeg gikk også ned når jeg gikk på PSMF! Skal ha noen nye runder nå når studietiden starter! Så synes selv PSMF passer perfekt for min del! Enkelt å forholde seg til!
 4. Like
  StineThl ga poeng til Gabrielle i PSMF (Proteinsparende Modifisert Faste)   
  God ide egentlig å ta en slik diett for å bli kvitt søtsuget, og etterpå spise mer rent (uten søtt). Jeg er vant til søt te/kaffe (suketter) og tyggis og skulle ønske jeg fikk skjerpet meg og kuttet det ut. Jeg klarte å kutte ut pepsi max og saft men jeg innbilder meg at jeg må ha noe søtt. Tror apetitten blir mindre uten noe. Ikke dumt det altså.Å ikke innta noe søtt tror jeg oppleves ganske uvant og rart. Men jeg tipper det er som med røyking. Man tror det etterlater en tomhet, men snart er det glemt.
 5. Like
  StineThl ga poeng til Roger86 i PSMF (Proteinsparende Modifisert Faste)   
  Har du prøvd å bare holde deg til kjøtt, grønnsaker og omega 3 (og lett-brus)? Du må jo selvfølgelig gjøre det du trives med, men jeg har til gode å se at personer jeg har hjulpet med PSMF har hatt noe søt-sug.
 6. Like
  StineThl ga poeng til Roger86 i PSMF (Proteinsparende Modifisert Faste)   
  Det jeg synes er fellesnevneren for personer som har veldig søtsug under PSMF er at dette er personer som ønsker å utnytte de 20g fett og karbohydrater til å ha en "semi-utskeielse", som er innenfor makro-budsjettet, men fortsatt virker å trigge søtsuget. Hold kostholdet enkelt og unngå å prøve å få "skviset" inn godteri/desserter laget av alternative matvarer, om dere har søt-sug. Om man ikke kjenner noe til søt-suget så kan man selvfølgelig bare fortsette med det.
 7. Like
  StineThl fikk poeng fra Christi i PSMF (Proteinsparende Modifisert Faste)   
  Yes, da er 11 dager m psmf vel overstått. En dag med oppkarbing underveis. Har gått fra 62,2 til 57,5, dvs en nedgang på 4,7 kg. Er veldig fornøyd med det. Reiser bort noen dager nå, og tenker jeg skal fortsette med noen dager (1-3?) når jeg kommer hjem, for deretter å legge meg på rundt 15-1600 kcal for å kunne trene litt mer. Skal også jobbe sammenhengende i 9 dager så kanskje greit m litt energi. Målet er at jeg skal ha en stabil vekt rundt 57, men kroppen må visst overtales litt der. Blir veldig "mager" i overkroppen, men sliter med "stubborn fat" spesielt lår. Lykke til alle gamle og nye PSMFère :)
  Krakow here I come!! Veel, 7 timer jobb først da
 8. Like
  StineThl ga poeng til d33pz i Fete rutiner på gymmet   
  Oldie but a goodie


 9. Like
  StineThl ga poeng i PSMF (Proteinsparende Modifisert Faste)   
  Hvis du er småspist fra før, og så i tillegg skal du gå på PSMF? hvor er logikken? Klarer du ikke spise 2,5x ønsket kroppsvekt i proteiner(kjøtt/fisk)! Så kan du bare glemme PSMF. Spesielt hvis du allerede ikke klarer å spise nok!

  Bare husk: kylling,tunfisk,biff,svinekjøtt, seifilet,torsk.. Går sammen med: stort sett alt av grønnsaker.. Du kan desverre ikke spise annet:

  Makroer:

  20gram fett
  20gram karbohydrater
  2,5x ønsket kroppsvekt!

  Enkelt og greit. Klarer du ikke dette (evt 2,2-2,5 i VERSTE fall)Så kan man egentlig bare "glemme" å kjøre skikkelig PSMF!
 10. Like
  StineThl ga poeng til Aisha i iHerb-tråden   
  Still... Svett gymtruse UTEN kalorier!!!

  Pannekakesirupen er iaffal kjempegod Og dipene
 11. Like
  StineThl fikk poeng fra Joachim87 i PSMF (Proteinsparende Modifisert Faste)   
  Spis så mange egg du vil, men skal man spise innenfor det som kalles PSMF skal man holde seg under 20 gr av fett og karbo. Fettgrensen ryker fort med eggeplomme. PSMF skal ikke være et livslangt kosthold men en kortere diett hvor man kun har som mål å gå ned så fort som mulig i fettmasse, med minst mulig tap av muskler.
 12. Like
  StineThl ga poeng til Frk. L i PSMF (Proteinsparende Modifisert Faste)   
  Jeg har gått på PMSF nå i 4 uker og har gått ned 7,3 kg. Jeg er veldig fornøyd med det.
  Skal fortsette i litt over 2 uker til.
  Det har gått overraskende bra så langt, selv om det har vært litt tungt underveis. Har hatt litt lite energi til tider og følt meg tung i kroppen, men har kjempet meg videre.
  Har hatt to oppkarbingsdager så langt og det har hjulpet veldig på. Første var etter 3 uker og andre var nå etter 4 uker. Så har jeg tenkt til å ha det to ganger til de to siste ukene.
  Har da valgt sunne karbs å spise i stedet for masse unødvendige ting som sjokolade, søtsaker, brød og sånne ting. Har spist wasa sport+ knekkebrød, fullkornscouscous, skyr naturell med ferske bringebær og noen ferske speltlomper. Hehe tror aldri jeg har hatt så mye energi før og ikke minst vært så sykt mett.

  Har lest hele denne tråden og vil takke spesielt de to som har gjentatt seg selv hele tiden og svart på alle mulige spørsmål som man enkelt kunne lest seg frem til selv.
 13. Like
  StineThl ga poeng til Tuba i Kalorier i sprit?   
  Men det er mykje kjekkere
 14. Like
  StineThl ga poeng til bjarneo i PSMF (Proteinsparende Modifisert Faste)   
  Jeg har holdt på i 5 1/2 uke nå. De første to var jeg ikke veldig blånøye på nøyaktighet, etter det har jeg veid alt. Alt. Tillot meg et frimåltid først etter tre uker, og fortsetter med ett frimåltid i uka fram til jeg tar pause om 22 dager. Er strålende fornøyd så langt. Funker over all forventning, ligger foran "skjema".
 15. Like
  StineThl fikk poeng fra bjarneo i PSMF (Proteinsparende Modifisert Faste)   
  Vet jo det da. Men følte for å være litt rampete
 16. Like
  StineThl ga poeng til Joachim87 i PSMF (Proteinsparende Modifisert Faste)   
  Takk for svar og rettelse:-) salt it is:-)
 17. Like
  StineThl fikk poeng fra Joachim87 i PSMF (Proteinsparende Modifisert Faste)   
  Har med blodtrykk å gjøre, ikke blodsukker. Så den gode nyheten er at du ikke trenger å stappe trynet med sukker men med salt Hatt kjempeproblemer tidligere m blodtrykksfall på denne dietten. Etter at jeg forsøkte å å virkelig kjøre på m salt har problemet vært helt fraværende. Lykke til
 18. Like
  StineThl fikk poeng fra Li na i PSMF (Proteinsparende Modifisert Faste)   
  Har med blodtrykk å gjøre, ikke blodsukker. Så den gode nyheten er at du ikke trenger å stappe trynet med sukker men med salt Hatt kjempeproblemer tidligere m blodtrykksfall på denne dietten. Etter at jeg forsøkte å å virkelig kjøre på m salt har problemet vært helt fraværende. Lykke til
 19. Like
  StineThl ga poeng til Aisha i PSMF (Proteinsparende Modifisert Faste)   
  Man kommer i ketose på denne dietten. Basta.
 20. Like
  StineThl ga poeng til LisbethN i PSMF (Proteinsparende Modifisert Faste)   
  Ferdig!! Med runde to Fett Nok: Ferdig med andre runde, og klar for vedlikehold

  Den ble ikke noe mere ned den siste uka, men det kan jeg skylde meg selv for. To dager med ukontrollerbar fråtsing i forrige uke gjorde at vekta gikk opp nesten fire kilo. Siste rest av det ble borte i dag, så da ble resultatet denne gangen minus fem kilo (og minus 8,5 kilo første runde).


  Blå singlet er etter første runde, og rosa i dag (og buksa var en av de få som passet før jeg starta på PSMF i april).

  Nå er jeg veldig klar for vedlikehold og skikkelig trening noen uker!!
 21. Like
  StineThl ga poeng til Aisha i Den store periodisk faste-tråden   
  Dag 1 her nå... 11 timer igjen.. haha, kanskje bytte litt innstilling!
 22. Like
  StineThl fikk poeng fra Megan i PSMF (Proteinsparende Modifisert Faste)   
  Savner absolutt mer variert kost også Spesielt cc, havregrøt, søtpotet, yoghurt og frukt
 23. Like
  StineThl ga poeng til Aslak i PSMF (Proteinsparende Modifisert Faste)   
  Jeg savner fett og karbohydrater mer enn trening
 24. Like
  StineThl fikk poeng fra Tom-Erik i PSMF (Proteinsparende Modifisert Faste)   
  Savner trening veldig, dropper psmf i denne omgang. Tenker jeg satser på diett på ca 1500 kcal fordelt 50% protein, 25% fett og karbo. Og litt biorytme blandet inn Må vel bli bra vel Lykke til Psmf'ere
 25. Like
  StineThl fikk poeng fra StineB i PSMF (Proteinsparende Modifisert Faste)   
  Savner trening veldig, dropper psmf i denne omgang. Tenker jeg satser på diett på ca 1500 kcal fordelt 50% protein, 25% fett og karbo. Og litt biorytme blandet inn Må vel bli bra vel Lykke til Psmf'ere
×
×
 • Opprett ny...