Gå til innhold

HannaC

Medlemmer
 • Innholdsteller

  296
 • Ble med

 • Besøkte siden sist

Alt skrevet av HannaC

 1. Du har fått ufortjent mye pes, og det er en skam at norske jenter holder på sånn. Virkelig en skam. Som norsk jente selv kjenner jeg at jeg blir flau. Vær stolt av den du er og det du har fått til.
 2. Hva slags grep bruker dere når dere tar frontbøy?
 3. Snart oppe i 50 på 4 reps. Fornøyd med det. Men det er more to come:)
 4. Nei, men hørte jo ikke noe mer fra deg. Er du fremdeles interessert? Selvfølgelig står du først i køen da.
 5. Har fri mandag 30. Kan møte deg i Oslo en eller annen gang denne dagen.
 6. Hei du, sorry sent svar. http://www.x-life.no/ds_advanced_search_result.php?keywords=zma&x=0&y=0 Det er disse zma-kapslene jeg har. Boksen er neste full. Selger for 200 kr. Bor du i Oslo?
 7. Tråden sier vel sitt. Har en nesten full boks zma fra x-life. Merker ikke nor særlig effekt av den. Selger den derfor til andre som er interesserte.
 8. Tenkte jeg skulle kjøre øvelser som ikke gjør vondt ja. Bare så utrolig irriterende. Håper det gir seg.
 9. har du latt vær å kjøre øvelser som gjør vondt? Eller har du bare kjørt på?
 10. Heisann. Det har blitt mye trening i det siste, mer enn tiligere. Den siste måneden har jeg hatt mye vondt på venstre side av ryggen, litt bak og opp mot latsen. Er ikke akkurat vondt i ryggen, men mer på sida, litt rundt ribbeina. Det jeg lurer på nå er: hvor farlig er det å fortsette å trene som vanlig når man har slike vondter? Kjørte strakmark i dag, og det var rimelig smertefullt. Har ikke lyst til å sette treninga tilbake mange hakk nå pga en liten vondt. Det er endel øvelser som gjør ganske vondt nå. Roing, markløft, strakmar, av og til skulderpress. Har dere noen forslag til
 11. Dersom jeg har 2-3 dager med mye karbo, og spesielt sukker/godteri opplever jeg veldig ofte å ha store muskelsmerter overalt i kroppen etterpå. Samme type muskelvondt som når man har influensa, smertene setter seg spesielt i ryggen. Jeg kan derimot fint spise karbo på vanlig vis. I form av brødskriver, pizza en gang iblant eller liknende.
 12. Hei du. Jeg bruker frenzy fatloss, men. Må nok innrømme at jeg ikke føler den har den helt store virkningen altså. Ser mange skriver om økt energi og minsket sukkersug, kan ikke si jeg har merket den helt store effekten.
 13. Jeg er herved slengt på, hehe. Det er nok beina mine som er mitt største problem, skjuler de godt bak vasken på bildet. Hehe. Men takk:) Ja, satser på at jeg klarer meg greit med rundt 1800kcal nå, og satser også på at jeg slipper de store smellene. Er ikke noe særlig i det hele tatt. Siljes programmer er veldig bra. Er ikke bootybuilding jeg har fulgt, men et program hun kaller 4uker. Er mye av det samme som bootybuilding, men litt mer ekstremvariant, og kortere. Du har jo gjort en kjempejobb, cred til deg for det altså. Må ha vært deilig å se 6-tallet på vekta. Gleder meg litt til
 14. Hvordan spiser du nå da? Hva er målet ditt? høyde og nåværende vekt?
 15. Silje er veldig flink:). var morro å være med. Litt utfordring med å balansere kostholdet selv nå, men satser på at det går greit.
 16. Hei hei alle her inne. Lurte på om jeg kunne får lov til å henge meg på her jeg. Har de siste ukene vært med på 4UKERS programmet til Silje Mariela, vet ikke om det er noen av dere som har hørt om det? Har gått ned 3,5kg og er veldig fornøyd med det. Skulle likt å si at jeg ikke bryr meg så mye om vekta, men det blir løgn. Veier for øyeblikket 70-71kg. Er 173 høy. Målet mitt er å veie 66 kilo 1.juni. Det bør være veldig overkommelig, men jeg vil ikke tape muskelmasse. Musklene mine jobber jeg hardt for. Mister jeg muskelmasse/blir svakere på trening, så må jeg ta signalet med en gang. Har
 17. Dumt ordvalg! Stålsette er nok et mye bedre ord ja.
 18. Jeg er overhodet ingen ekspert, men prøv å sug magen inn, akkurat som om noen skulle slå deg i magen. Lat som om du har på deg et korsett av jern. Verdt et forsøk.
 19. Får flashe BCAA-boksen, hehe. Har kort lyst (bleika) hår, vi finner hverandre. Sees på tirsdag litt over 16.00
 20. Jeg kan være der klokken 16, eller kanskje litt over. Kan jeg møte deg utenfor Narvesen ved nationaltheateret kanskje, eller er det et sted det er lettere å møtes?
 21. Er du der nå til tirsdag mellom 16.00 og 16.30?
 22. så flott. skal vi si 250kr? Hvor passer det å møtes? kan vel stort sett på ettermiddager neste uka, eventuelt neste helg.
 23. Hei og hå. Selger en boks Olimp BCAA-kapsler. Har funnet ut at å svelge kapsler før og etter trening, ikke er min greie, jeg må ha pulver. Det var 300 i boksen når den var uåpnet, jeg har kanskje tatt 10 stk. Kjøpte den for 2 uker side, så den er helt ny. Ny pris var vel ca 350kr tror jeg. Noen som vil kjøpe, og har et forslag til pris? Fordel om du bor i Oslo, så kan vi bare møtes.
×
×
 • Opprett ny...