Gå til innhold

Idamalou

Medlemmer
 • Innholdsteller

  18
 • Ble med

 • Besøkte siden sist

 1. Ja du må peis på

 2. Prosjekt bikiniform er innen rekkevidde! Veien imellom musklene og hudlaget innskrenkes, jippi!

 3. Idamalou

  Tatoveringer

  Fin! Jeg tror det er vanskelig å stoppe etter en tattoering... Jeg ble hvertfall hekta rimelig kjapt
 4. Idamalou

  Tatoveringer

  Siden jeg besitter (litt) selvrespekt så er jeg ikke så patetisk at jeg kommer til å lyve om alderen min (tror jeg da, kan jo hende jeg blir komplett idiot om noen få år). Alder er bare ett tall anyways, ser jenter som er yngre enn meg som har sola istykker huden sin og har ett tonn med rynker og andre mindre flatterende solskader.
 5. Idamalou

  Tatoveringer

  Haha! Jeg har heller ingen med farge på. Kanskje jeg skal vente med det til krisen min jeg også(ikke mange årene til jeg bikker 30, så kan være hysteria kommer da)
 6. Idamalou

  Tatoveringer

  Hvis jeg hadde tatt min første tattis idag, så hadde jeg mest sannsynlig valgt ett annet motiv, men jeg angrer ikke på de jeg har på kroppen. Flere har jeg måtte bygget på og freshet opp(fordi man ikke tenker så jævla langt i en alder av 17). Selv playboybunny'n jeg har på underarmen(oh yes, so the whole wide world can see) har sin morsomme historie bak seg og jeg digger den(lille kaninen skaffet meg greie mengder med tips da jeg jobbet som bartender/servitør også )
 7. Idamalou

  Tatoveringer

  *Bøyer seg i støvet*
 8. Idamalou

  Tatoveringer

  Her er min rygg... Teksten på trampstampet i korsryggen er grunnet ett relativt stort arr jeg har i ansiktet etter at en hest fant det for godt å plante en vinterskodd bakfot i hodet mitt for snart 18 år siden. Bildet er forøvrig tatt for noen kilo siden, vil se slik ut igjen, og jobber for det hver eneste dag
 9. I'm in! Jeg skal også finne igjen bikiniformen inni alt fettet som har hopet seg opp etter en vinter med altfor mye god mat(og godt øl). Jeg har ett mål(som foreløpig er gjennomført) bestående av fem økter med styrketrening i uken, gå mer effektivt med hunden min hver dag og stifte nærmere bekjentskaper med en boksesekk som henger i kjelleren. Etter å ha "vært flink" i ett par uker, fant jeg denne fantastiske nettsiden, med mange gode tips og utrolig inspirerende før/etter bilder. Idag har jeg gått meg supersvett med hunden, bokset i 20 minutt og en times styrketreningøkt til slutt
×
×
 • Opprett ny...