Gå til innhold

flexxnes

Medlemmer
 • Innholdsteller

  405
 • Ble med

 • Besøkte siden sist

Om flexxnes

 • Rang
  Avansert medlem

Nylige profilbesøk

Blokken for nylige besøkende er slått av og vises ikke for andre medlemmer.

 1. Har du fortsatt en uopna boks craze?

 2. ja. så ut som en tvilsom side. halvparten der er vel ikke lov å selge i norge
 3. oi! det var litt av 1 tordentale! noen har tydeligvis sammenlignet seg selv litt for mye med en som er større på gymet uansett, noen som har prøvd conquer fra iforce?
 4. hvis or! tren hard & eat clen er midt beste råd
 5. har dere som driver med sånn eqology og herbalife sånn scan som står på 24/7? går ikke 10 timer uten at dere er på pletten og forsvarer opplegget 95% av befolkningen i norge er ansatt? wtf jeg har aldri blitt oppringt, fått sms, facemlds av en sykepleier som gjør alt han kan for å verve meg.
 6. mulig det funker for deg. men hos meg ville det gitt motsatt effekt. ville aldri blitt kvitt de.
 7. åååh fitness bloggen ass.... love me or hate me but dont fucking judge me!!!
 8. hvor mange i tråden her er det som har trent på gym jevnlig i 8+år? jeg har gjort det siden 2002, og har aldri hatt noe problem før 2013. folk har oppført seg. men som en eller annen fitnessdame skrev lenger opp. nå skal ALLE trene 40set bøy og hipthrust. og det ser ut som at mangelen på gymetikette har blitt betraktelig større. da må jeg få lov å hate litt
 9. driver du med styrkeløft? isåfall har vel klubben din 1 lokale. hvis nei, bør du melde deg inn i en styrkeløftklubb. slutt å plage vanlige folk
 10. åja hvis børge sier det så må man jo bare høre etter :) #lel
 11. men poenget er at det er ikke NØDVENDIG å okkupere et apparat i en time. jeg har aldri trent hip thrust og jeg har større ræv enn 98% her inne. noen sett mark en dag, og bøy en annen dag er alt som skal til.
 12. dessverre har du rett i 1.avsnitt angående 3.avsnitt kan jeg informere om at jeg skal fortsette den macho-linjen også vil jeg legge til at jeg også hater den nye in-øvelsen glutebrigde!! helvete folk har fått rumpe av knebøy i alle år. så nå skal plutselig n00bs bruke BENKEN for å gjøre denne jalla øvelsen. gått nytt år.
 13. det er tidsbruken som plager meg. men om en person tar 200kg i bøy forstår jeg det tar litt tid, selv om man bare skal ta 3 arbeidssett. det er mye lettere for meg å akseptere at en sånn bruker 20min enn en jente som har trent i 4mnd skal gjøre det samme. som regel har også folk som er sterke utviklet en mye bedre gymetikette.
 14. dette er det jeg mener med uintelligent. no offense Rockin_Pinup, er flere enn deg som har skrevet like dumme innlegg i denne tråden er det så vanskelig å lese og forstå 1.posten? eller post #54?
×
×
 • Opprett ny...