Gå til innhold

petil

Medlemmer
 • Innholdsteller

  41
 • Ble med

 • Besøkte siden sist

 1. T NATION | The Squat 4 Times Per Week Experiment Kanskje verdt et forsøk?
 2. Det der bråker mange ganger mer enn jeg noen gang har gjort når jeg trener.
 3. Du tror ikke på mellomting du eller? Ikke brøler jeg, ikke går jeg rundt å svetter i singlet, fjærne er på, ikke prater jeg til folk midt i settet... Vil bare dra markløft, men jeg er ikke sterk nok til å sette vektene rolig ned som om det skulle være bestikk på et spisestuebord.
 4. Dersom noen som trener på FX leser dette så var den ansatte han høye som har langt svart/gråsprengt hår og er der nesten hele tiden. Noen som vet om han har noe slags treningsbakgrunn?
 5. Hever desse bumperplates'a vektene men ikke deg fra gulvet? Er avstanden fra gulv til stang den samme? Ville du vært komfortabel med å stå på en pute mens du løftet?
 6. Jeg trener på Fitness Xpress på Bislett i Oslo. Etter andre sett med markløft ble jeg bedt om av en annen kunde å bruke puter under vektene viss "jeg skulle bråke så jævlig". Når jeg drar markløft slipper jeg nemlig stanga ned de siste 10-20 cm slik at det lager litt lyd. Så spurte jeg en av de ansatte om de hadde noe spesielt syn på markløft på senteret. Fikk samme regla om å bruke puter. Når jeg forklarte at det vil gjøre det til en annen øvelse (putene er ca 3-5 cm tykke) fikk jeg beskjed om å stå på en pute selv dersom det var et problem. Spurte om ikke de hadde noe annet jeg kunne
 7. Serr alle vet at du må trene abz hver dag, prøv ca 500 til slutt hver trening, jobb deg opp mot 1000 før frokost og 1000 etter trening.
 8. Kan legge til at jeg klatrer selv. Fortsett med dips, pullups, pushups og plankevarianter som støtteøvelser etter bøy,benk,mark,press, så skal du se at du øker i styrke, muskelmasse og kanskje også klatregrad etterhvert ;-)
 9. Finnes mange gode fullkroppsprogrammer som kan trenes to ganger i uken, men det kan være greit å ha iallefall en dag pause (ikke nødvendigvis treningsfri) imellom. Jeg er veldig fornøyd med Jim Wendlers 5 - 3 - 1 program, som fordelt på to dager ser slik ut: Dag 1: Knebøy Benkpress (Legg til to til fire støtteøvelser som du bruker lavere intensitet og høyere repsantall på) Dag 2: Markløft Militærpress (anbefaler denne isteden for to dager med benkpress. Utjevner styrkeforholdet mellom fremside og bakside skulder, bygger styrke i hele kroppen, brede skuldre osvosvosv) Sa
 10. 30 RM knebøy... Det nærmeste vi menn kommer å føde?
 11. Er pullups/chins en komplett og tilstrekkelig ryggøvelse? Dersom man ser bort ifra variasjonsaspektet, er chinsvarianter alt man trenger for ryggtrening? Hva må man eventuelt supplere med?
 12. Dra skuldrene ned og bak før du setter igang.
 13. Spørsmål, muligens litt off-topic: Som nybegynner til middels viderekommen, trenger man alle disse sidehevsvariantene og andre isolasjonsøvelser for skuldrene dersom programmet ellers inneholder benkpress, chins/pullups og stang-/hantelroing? Personlig har skuldrene mine vokst mye bare med disse, men har lagt til militærpress også (det er jo sjukt gøy å løfte tunge ting over hodet). Ser selvsagt viktigheten av rotator-cuff øvelser for de som har skulderplager, eller er i faresonen. Tips: Bær tunge ting! Farmers walks, handleposer, møbler. Meld deg frivillig som flyttehjelp ved enhve
 14. Mye protein, mindre karbs og fett. Vedlikeholdsforbrenning på ca 2600, holder ca 500 under dette pr. dag. Trening: Over/under split. Overkroppsprogram basert på pullups, benkpress, skulderpress og rovarianter. Varierer sett reps og prioritert øvelse (tung først: f.eks benkpress eller pullups 5x5). Underkropp: Sprint eller bakkeløp. Oppvarming + 8-12 drag på 40-100 m. Trener hver av desse 2 ganger i uka, + 1-2 økter klatring. Har en plan som fungerer fint sålangt, men tenkte det kunne være interessant med noen tips eller generelle retningslinjer til senere.
×
×
 • Opprett ny...