Gå til innhold

Øystein Vereide

Medlemmer
 • Innholdsteller

  28
 • Ble med

 • Besøkte siden sist

Om Øystein Vereide

 • Rang
  Nykommer
 • Bursdag 15. nov. 1991

Kontaktmetoder

 • Website URL
  https://twitter.com/#!/oysteinvereide

Converted

 • Twitter
  oysteinvereide
 1. De fleste kunne vel blitt provosert av en sånn tilnærming..
 2. 91-modell. Her med øyeblikket en stor interesse og lidenskap ble født.
 3. Ingenting slår en blender av god kvalitet! Bruker min så godt som hver eneste dag, til alt fra proteinvaniljemilkshakes, fruktsmoothier og i helgene er den den innimellom perfekt anvendbar som bartender!
 4. Jeg velger å anta at den målte lavere makspulsen din er målt ved en lavere intensitet enn det du løp på da du målte 215?
 5. Opplever du smerten etter aktivitet, eller generelt uforandret hele døgnet? At det er forfotsløpingen som gjør det er ikke utenkelig, men da vil det være innlysende at smerten kommer etter en økt forfotsløping?
 6. Makspulsen din synker ikke fordi du begynner på en gitt medisintype, med mindre denne medisinen direkte hindrer hjertet i å kontrahere, noe jeg sterkt tviler på at den gjør. Det som derimot har skjedd er nok at du ikke lenger klarer å komme opp i samme pulshøyde under dragene du løper, slik at det du måler ikke er din faktiske makspuls.
 7. Jeg støtter meg bak forslaget 100 %. Selvsagt vil ikke dette føre til noen dramatisk endring i folks kostholdsvaner, men effekten av reklame er unektelig kraftig, og det at man får redusert denne vil aldri være noe negativt.
 8. Dagens må være barnehageklassen som nærmest river ned biblioteket mens andre prøver å konsentrere seg om oppgaveskrivning.
 9. Har du i det siste hatt besøk av venner fra Colombia? I så fall ville jeg vært forsiktig med å inntatt ukjent hvitt pulver!
 10. En kjapp runde peeling burde gjøre susen!
 11. I tillegg til mye annet som er nevnt blir mye tid på å se på klesvasken som ikke vasker seg selv.
 12. Skjønner! Håper du fant noe hjelp i posten min uansett! Hør på hva legen har å si angående belastning. Det siste du ønsker er en forlenget skadeperiode på grunn av for tidlig belastning hvertfall! God bedring!
 13. Husker dette spørsmålet ble stilt dag 3 i min rekruttperiode. For å sitere en litt hissig asiatisk troppssjef på Rena sommeren 2010: "LURER DU PÅ HVOR DU KAN LØFTE SKROT? FØRST MÅ DU JO F*** LÆRE Å LØFTE DEG SELV, SÅ FOR H***** LØFTE MAKKEREN DIN, DA KANSKJE KAN DU VURDERE Å LØFTE NOE ANNET". Mer ble det ikke spurt om den dagen.
×
×
 • Opprett ny...