Gå til innhold

runar

Medlemmer
 • Innholdsteller

  198
 • Ble med

 • Besøkte siden sist

Alt skrevet av runar

 1. runar

  Best før....

  Det går ned på høykant:)
 2. runar

  Best før....

  Gikk på en skadesmell, så prottisene, jacked, berzerk, kreatin, CLA +++osv, har alle gått ut på dato. Alle fra 3 - 12 mnd. Alt er uåpnet. Kastet det som var åpna. Ville DU ha puttet det i deg?
 3. Haha. Goddamn Hippies!
 4. Tenkte meg det, ja..
 5. Hepp. Kom over denne. Er det noen som vet om det er fakta eller bare noe hippie crap? Ps. Personlig kan jeg ikke bry meg mindre om hvordan agurken min er dyrka..
 6. Hepp. Noen i Trondheim eller Orkanger som vil gjøre en liten byttehandel? Kjøpte en haug med kosttilskudd fra Sverige, bla Berzerk (tropical) og BSN Syntha6 proteiner (caramel-latte 1,3kg). Hylte i meg en boks av prottisene, men blir nå fysisk dårlig av bare lukta. De har fått mye skryt på smak etter det jeg har fått med meg, men jeg takler det ikke mere. Berzerken gir meg ingen ting. Holder meg til Jack3d. http://www.bodybuilding.com/store/bsn/synth.html http://www.optimalbody.se/forum/sponsrade-produktrecensioner/5334-sportlab-international-berzerk.html Kjøpte de for henholdsvis 299,- og
 7. Ha på wrapsene hele økta, men ikke stram de utenom når du løfter tyngst, så holder du varmen. Det har i alle fall hjulpet meg. Har de på nesten uansett hva jeg gjør.
 8. Ahh. Jeg bor i Trd og tar gjerne det nummeret. Har identiske smerter som beskrevet over. Har hatt tre uker treningsfri uten at det hjalp noe som helst. Veldig fustrerende. Sender deg en pm, jeg.
 9. runar

  Drinker!

  Tja. Er kanskje litt overkill, men her er et uferdig utkast av barkartet vi pusler med for tiden. Må og si meg enig med Erich, at Ferskpresset sitron og lime overgår souermix, men at mixen ikke alltid trenger å være en uting. (spes ikke i en bar, hvor tidsaspektet må taes med) Er selv avhengi av brun drikke:) Longdrinks Sea Breze 4cl Vodka Tranebærjuice Grapefruktjuice *toppes med Grapefruktjuicen Fjellbekk 2cl Aquavitt 2cl Vodka 1cl Roses Lime Sprite *Sitronskive Aloe Vera 2cl Vodka 2cl Midori(melonlikør) Dash limejuice Sprite *SHAKES! Sprite *Sitronskive
 10. runar

  Hva heter det?

  And that`s why FB rules!!:thumbsup:
 11. runar

  Hva heter det?

  Nesten. Bare med en manual, og bak hodet. Tar på bryst og. Vet at det bare er pirk, men man er da nyskjerrig:)
 12. runar

  Hva heter det?

  Nja, er vel en variant.
 13. runar

  Hva heter det?

  Når man ligger på flatbenk med en manual over hode, så senker man den ned bak hode og opp igjen? Anyone?
 14. http://fitnessbloggen.no/5-fakta-om-kreatin-monohydrate/ http://fitnessbloggen.no/kort-og-langt-om-kreatin/ http://fitnessbloggen.no/kreatin-naturens-egen-muskelbygger/ http://fitnessbloggen.no/hvilket-kreatin-er-det-beste/
 15. Morro å lese. KeepItUp!
 16. runar

  Snatch - rykk

  Joda, takk for svar, men jeg var kanskje litt uklar i meldingen. Har akkurat begynt smått med denne øvelsen, men finner lite på nettet ang teknikk, lærevideoer ol.
 17. runar

  Snatch - rykk

  Hepp! Er det noen her som vet noe om dette? Tips og henvisninger taes imot med takk. God helg!
 18. Tja. Vil ikke spæmme loggen min på deg da, men kanskje relevant.? Har fokusert på pullups i ca 3 mnd nå. Startet å logge pullup 17 oktober i fjor med 4x5 med strikk. (mye lettere). Klarte 2 uten. I dag (les: i går) perset jeg med 12+10+10:) Kortsiktig mål er 12+12+12. Du: Er det realistisk å klare hang-ups uten hjelp fra vektene til sommeren? Jeg: JA! Lykke til!!
 19. Pust dypt tre ganger, hold for nesa, drikk alt i en jafs. Pust så med munnen noen ganger. Problem solved:)
 20. Jordbær var topp, men litt klumpete om man har det travelt. Gjelder sikkert alle typene.
 21. Tror jeg har fått med meg de viktigste prinsippene, men sliter litt med å dele opp programmet. Vil egentlig kjøre skulder på bryst-dagen, men som det sies, mister jeg alt av trykk. Har hatt latterlig bra frammgang i benken, så vil ikke fcke opp det med å veksle mellom de. Takk for svar.!
 22. Hepp. Heldigvis var jeg innom postkassa før jeg dro i butikken i dag. Den var som vanlig fylt med regninger og reklame. I tillegg var jeg så heldig at jeg var "utvalgt" til å mota lån fra Nordax. Hurra, hva gjør man da? Jo, man slår to fluer i et schmock! Returkonvolutt [ATTACH]5466[/ATTACH] Litt reklame Tape Da sitter du igjen med noe slikt, og vips, er du kvitt all søppelpost. Porto betales av mottaker:) Rød postkasse ved inngangsdøra til butikken. Dagen er reddet!
×
×
 • Opprett ny...