Gå til innhold

runar

Medlemmer
 • Innholdsteller

  198
 • Ble med

 • Besøkte siden sist

 1. runar

  Best før....

  Det går ned på høykant:)
 2. runar

  Best før....

  Gikk på en skadesmell, så prottisene, jacked, berzerk, kreatin, CLA +++osv, har alle gått ut på dato. Alle fra 3 - 12 mnd. Alt er uåpnet. Kastet det som var åpna. Ville DU ha puttet det i deg?
 3. Haha. Goddamn Hippies!
 4. Tenkte meg det, ja..
 5. Hepp. Kom over denne. Er det noen som vet om det er fakta eller bare noe hippie crap? Ps. Personlig kan jeg ikke bry meg mindre om hvordan agurken min er dyrka..
 6. Hepp. Noen i Trondheim eller Orkanger som vil gjøre en liten byttehandel? Kjøpte en haug med kosttilskudd fra Sverige, bla Berzerk (tropical) og BSN Syntha6 proteiner (caramel-latte 1,3kg). Hylte i meg en boks av prottisene, men blir nå fysisk dårlig av bare lukta. De har fått mye skryt på smak etter det jeg har fått med meg, men jeg takler det ikke mere. Berzerken gir meg ingen ting. Holder meg til Jack3d. http://www.bodybuilding.com/store/bsn/synth.html http://www.optimalbody.se/forum/sponsrade-produktrecensioner/5334-sportlab-international-berzerk.html Kjøpte de for henholdsvis 299,- og
 7. Ha på wrapsene hele økta, men ikke stram de utenom når du løfter tyngst, så holder du varmen. Det har i alle fall hjulpet meg. Har de på nesten uansett hva jeg gjør.
 8. Ahh. Jeg bor i Trd og tar gjerne det nummeret. Har identiske smerter som beskrevet over. Har hatt tre uker treningsfri uten at det hjalp noe som helst. Veldig fustrerende. Sender deg en pm, jeg.
 9. runar

  Drinker!

  Tja. Er kanskje litt overkill, men her er et uferdig utkast av barkartet vi pusler med for tiden. Må og si meg enig med Erich, at Ferskpresset sitron og lime overgår souermix, men at mixen ikke alltid trenger å være en uting. (spes ikke i en bar, hvor tidsaspektet må taes med) Er selv avhengi av brun drikke:) Longdrinks Sea Breze 4cl Vodka Tranebærjuice Grapefruktjuice *toppes med Grapefruktjuicen Fjellbekk 2cl Aquavitt 2cl Vodka 1cl Roses Lime Sprite *Sitronskive Aloe Vera 2cl Vodka 2cl Midori(melonlikør) Dash limejuice Sprite *SHAKES! Sprite *Sitronskive
 10. runar

  Hva heter det?

  And that`s why FB rules!!:thumbsup:
 11. runar

  Hva heter det?

  Nesten. Bare med en manual, og bak hodet. Tar på bryst og. Vet at det bare er pirk, men man er da nyskjerrig:)
 12. runar

  Hva heter det?

  Nja, er vel en variant.
 13. runar

  Hva heter det?

  Når man ligger på flatbenk med en manual over hode, så senker man den ned bak hode og opp igjen? Anyone?
×
×
 • Opprett ny...