Gå til innhold

Treningsnarkis

Medlemmer
 • Innholdsteller

  42
 • Ble med

 • Besøkte siden sist

Om Treningsnarkis

 • Rang
  Nykommer

Nylige profilbesøk

Blokken for nylige besøkende er slått av og vises ikke for andre medlemmer.

 1. er ikke sats ekkelt dyrt? xD
 2. din deilige kropp?

 3. Konge! ja, dessverre så måtte vi prøve faenskapen :/ akkurat nå kjører jeg RYP og har hatt en del fremgang med det!
 4. sier du det? har du fått bedre fremgang? Nå fikk jeg en grunn for og slutte. men jeg tenker at det må være ett helvete, og savn for resten av livet ingenting er så digg som og ta en pris etter middag eller når du er god og mett!
 5. Jeg snuser, og som alle vet så tetter nikotin igjen blodårene, noe som igjen gjør at musklene ikke får så mye blodtilførsel som de hadde fått om man ikke snuste, men hvor lang tid venter dere med og ta en pris etter trening, og hvor lang tid bør det gå?
 6. ja, men fyfaen jeg har gjort en innsats for det. før jeg gikk opp var jeg liksom 184 og veider 60 kg. har tvangspist, noe så dugjævlig ^^ og jeg trener utrolig mye i tillegg, så det gjør jo ikke saken noe lettere :'( men jeg skal gå opp mere, men det krever en innsats med min forbrenning og trening.
 7. jeg vet hva lavkarbo er, men man kan også gå på lavkarbo som i og tylle i seg fett, melange og bacon. du vet vell at karbohydrater binder fett sant? slik at du ikke vil legge på deg om du eter fett.. så lenge du holder deg unna karbohydrater. og jeg trodde at du ikke spiste karbohydrater, men at du spiste fett istedet. det er det veldig mange som gjør.
 8. ULEMPER - Karbohydrater har viktige regulatoriske funksjoner som stimulering av insulinsekresjonen, påvirker kroppens tilgjengelighet av engergisubstrater som frie fettsyrer, ketonlegemer og glykogen. Glukose og fruktose har mange viktige roller i kroppen, spesielt innenfor regulering av sult/metthet og integrering av signaler fra forskjellige vev og organsystemer. (1) - Lavkarbodiett for de fleste reduserer LDL partikkelstørrelsen, og små og kompakte LDL partikler anses for å være atherosklerose-drivende selv om konsentrasjonen i blodet er lav. (1) - Bivirkninger av lavkarbo beskrives so
 9. jeg sliter noe jævlig med og gå opp i vekt, har gått opp 12 kg på nesten 6 mnd. tviler på at det er noen i Norge, som går så fort ned som meg om de ikke spiser ett brød på skolen. så dette skal prøves:)
×
×
 • Opprett ny...