Gå til innhold

Adriano

Medlemmer
 • Innholdsteller

  40
 • Ble med

 • Besøkte siden sist

 1. Har også fått fortollingssmell fra DHL, men altså...jeg dobbeltsjekka og trippeltsjekka at verdien på pakkene mine ble under 200, både med den gamle og nåværende kursen på toll.no sin omregningskalkulator, samt at det ble under 200 på iherbs egne sider. Ser også at det ikke står verdi på pakken, har DHL bare antatt at de er verdt 200 eller over og slengt regninga i fanget mitt? Ser også at de har slengt på et utleggsgebyr på 130 i tillegg til fortollingen på 282, så dette ble en del dyrere enn antatt. Er det noe man kan gjøre med dette, eller gjør de akkurat som de vil så lenge det er de s
 2. Hver gang det legges ut bilder fra konkurranser, nå sist fra Fredrikstad Open og Oslo Grand Prix, er det en artikkel med 43350 bilder, kun separert av overskrifter som Backstage – Før finalene, Athletic Fitness finaler etc. Hva med å heller samle alle bildene fra én kategori i en dropdown/spoiler-meny under hver overskrift, så det blir litt enklere å finne frem til den klassen man vil se bilder fra, og man slipper å scrolle seg gjennom og laste 500 andre bilder for å komme dit?
 3. Hadde beinøkt med en kompis som ikke har trent bein på et par måneder på torsdag. Fikk denne meldinga på fredagen:
 4. Våger meg ut på en dobbelpost, synes det er verdt det for å få frem hvor classy Nate Diaz er.
 5. Georges St-Pierre etter kampen mot Condit. Damn...
 6. 1000 ganger dette. Hjelp meg så smått når stanga begynner å gå nedover igjen, før det: nada nix null. Selv ikke de jeg trener med fast skjønner dette 100%.
 7. Tja, you might want to rephrase that...
 8. Hadde selv akillessenebetennelse pga. håndballsko som ikke passet foten. Prøvde å bare bytte sko, men problemet vedvarte. Fikk råd av legen om å prøve tøyning og å smøre inn området tre ganger om dagen med en ketoprofen-gel(zon, ibux etc.). Funket helt massivt for min del, og er nå kvitt det jeg trodde var en kronisk betennelse. Begynte også med innleggssåle i håndballskoene, så skal ikke si for sikkert om det er én eller flere av disse tre faktorene som gjorde utslaget, men kan være verdt å prøve.
 9. Du "flyter avgårde i andre tanker" når du har 300kg på pressen...?
 10. Synes jamt over det er meget gode svar på Fitnessbloggen, men blir lettere sjokkert av alle i denne tråden som mener man skal holde igjen stanga på bunnen i den eksentriske fasen. Do you even lift? Trådstarter: Du får nesten vurdere hva du synes er viktigst, egen helse eller å ikke irritere andre/ansatte på studioet. Jeg vet hva jeg ville valgt;)
×
×
 • Opprett ny...