Gå til innhold

Vinnerliste

Populært innhold

Viser innholdet med mest poeng fra 16. juli 2020 i alle områder

 1. Jeg har nylig laget en ny runde, da brukte jeg karbonadedeig og jerky gun (kjøpte den på coolstuff.no). Jeg tok utgangspunkt i oppskriften her for kryddermengder, men brukte litt forskjellige typer krydder i samme mengde totalt sett. https://www.jerkyholic.com/jerkyholics-original-ground-beef-jerky/ Jeg tørket i dehydrator, og med tykkelsen på strimlene jeg presset ut av jerky gun tok det fra 15-17 timer å tørke kjøttet. Du kan også gjøre det i stekeovn på rundt 70 grader med døra på gløtt.
  1 poeng
 2. Ida20

  Vektnedgang ble vektoppgang

  Jeg ville anbefalt å holde deg unna den vekta for en stund, fordi den går opp og ned hele tida (særlig for oss jenter) og vil bare gjøre ting vanskeligere for deg. Stol heller på at du er i et kaloriunderskudd og bruk måleband/ klær for å måle progresjon.
  1 poeng
 3. Drlegendary

  Betakaroten

  Spis søtpotet for harde livet. Aldri vært brunere jeg.
  1 poeng
 4. Susann Zana

  Betakaroten

  Jeg føler at det funker. Har nå prøvd SuperTan fra Proteinfabrikken og bruker nå Betakaroten fra Sunkost ☀️
  1 poeng
 5. suckness

  Betakaroten

  B-Carotene er jo en grei anti-oksidant uansett så har man for mye penger er det bare å kjøpe Og personlig, all science-anti-bro-science-science, så merker jeg betydelig forskjell på brunhet om jeg tar det eller ikke
  1 poeng
 6. Exposure

  Betakaroten

  Det vil ha svært liten effekt og hvis det gir deg en farge vil det være oransj eller gul. Kosmetiske kosttilskudd har generelt sett svært liten effekt og er fryktelig dyre.
  1 poeng
 7. Apothic

  Betakaroten

  Vil ikke gi deg noen effekt i det hele tatt.
  1 poeng
×
×
 • Opprett ny...