Jump to content

Leaderboard


Popular Content

Showing content with the highest reputation on 06/05/17 in all areas

 1. 1 point
  rabalder11

  Er dette mulig på 13 uker?

  Er der sjøl egentlig, men i en litt annen situasjon! Jeg må pushe meg sjøl hver eneste dag for å komme meg på trening, men angrer aldri når jeg er ferdig fordi kroppen min funker ikke uten Men du har ønska detta ganske lenge som jeg forstod det, og du er pokker ikke langt unna nå, og jeg er helt sikker på at du klarer det heiaheia!
 2. 1 point
  rabalder11

  Er dette mulig på 13 uker?

  IKKE kast inn håndkle og gi deg! Tenk så hardt du har jobba for detta de siste mange ukene?! Jeg lever av filosofien "heller angre på noe jeg har gjort enn å angre på noe jeg aldri gjorde" og er nesten overbevist om at du kommer til å angre som en liten unge om du dropper det! Du er snart i mål, du kan klare det! Dt er bare litt igjen nå
 3. 1 point
  Marcus Halberstram

  Deffing

  Jeg dævver. Det er en forskjell på disse to tingene: 1. Hva som er optimalt 2. Hva som er omtrent det samme Mellom de to skiller det ganske mye. Calories are king, macros are queen. Har du de to på plass spiller det andre en mindre rolle. Men det er ikke dermed sagt at det er uten betydning. Jo mer advanced, dess mer er det å hente på marginene.
×
×
 • Create New...