Gå til innhold

Vinnerliste

Populært innhold

Viser innholdet med mest poeng fra 27. nov. 2016 i alle områder

 1. Speilblankt

  Hviletid mellom sett

  Erfaring vil gi deg svaret - og hva som fungerer best for deg vil kunne forandre seg over tid. Det du gjør nå er helt fint. Ville fortsatt i dette sporet. Du kan bevisstgjøre deg litt ekstra ved å tenke på pausene som et "verktøy" fremfor noe som kun er "et must": Du starter på 0 (null) på første sett. Den perfekte pausen vil ta deg opp til +1, noe som gjør at vektene plutselig føles lettere. Er pausen for lang eller kort vil du havne på -1 hvilket gjør at vektene føles tyngre. Kjenner du deg litt frem på dette vil du over tid få en god følelse med hva som er optiamalt for deg.
  2 poeng
 2. Kjetil Larsen

  Korsrygg problemer

  Du må skrive mer om nøyaktig hvor smerten sitter og hva slags smerte det er snakk om.
  1 poeng
 3. Ja, mestringsfølelse er noe jeg også blir stolt av! Noen dager når jeg f.eks har bestemt meg for 30 min på ellipsemaskin før styrke, er jeg i ferd med å gi opp ved 20 min, da er det deilig å presse seg til å gjennomføre 💪🏻 Takket nei til smågodt idag også 😇😋 Stolt som f! Haha, elsker smågodt!
  1 poeng
 4. https://www.youtube.com/watch?v=fGIyEkMuhVY
  1 poeng
 5. his grandparensts got him his Ipad she got goalie gloves......xD
  1 poeng
 6. "Pussy is like VISA: Accepted EVERYWHERE" rofl.
  1 poeng
 7. Dette trenger Elixia Ryen også: (Kilde: http://www.dagbladet.no/2015/10/31/kultur/justin_bieber/oslo/bieber/konsert/41757644/)
  1 poeng
 8. Hahahah! Constantly, all the time! Måtte jo ha et sunt alternativ til banan!
  1 poeng
×
×
 • Opprett ny...