Jump to content

Leaderboard


Popular Content

Showing content with the highest reputation on 09/07/16 in all areas

 1. 1 point
  Tlviken

  Hvilket proteinpulver bør jeg velge?

  Det viktigste er at du finner et merke som passer både lommeboka og hvor du trives med smak Hvis du titter litt på f.eks overnenvte side, så står det som regel vurderinger fra folk som har prøvd ulike smaker. Personlig liker jeg å variere litt, brukt Whey-80 fra Star Nutrision over lang tid, gått over til Whey-100 (marginal forskjell, men litt i pris, hvordan den blander seg ut, smak, etc..). Bruker også Golds Standard, den er litt dyr egentlig men elsker smaken! Husk at det uansett bare skal fungere som et tilskudd til maten du allerede burde spise (hvis det er precious gains du er ute etter, regner jeg med )
 2. 1 point
  VegaMaren

  Fete rutiner på gymmet

  På gymmet hvor jeg trener er det store garderober tilgjengelig for alle. Der er det mer enn nok garderobeskap til at man til enhver tid kan legge fra seg jakker og andre ting man ikke vil få bruk for iløpet av treningsøkten. Likevel er det alltid noen som synes det er vanskelig å separeres fra tingene sine, hvorpå et fenomen har oppstått; ulike kroker og benker inne på selve senteret blir nå flittig brukt som oppbevaringsplass for svære vinterjakker, proteinshakes, bilnøkler, sko-par og hverdagsklær (til irritasjon for oss som ønsker å benytte oss av nevnte benker). Uansett, nettopp dette fenomenet ble jeg vitne til her om dagen. En fyr valset ned i styrkeavdelingen, fullt påkledd i parkas og regnbukse, og begynte å kle av seg. Da han var klar til å starte treningen oppdaget han plutselig av hjørnet han antagelig hadde planlagt å legge fra seg tingene sine var opptatt og ser først litt småpanisk rundt seg - før han henger alt pent og pyntelig på smithmaskinen. I'm not even mad.
 3. 1 point
  Quadzilla

  Fete rutiner på gymmet

  Hey, det har jeg gjort selv! Dog utenpå tights og med klær som skulle vaskes, til mitt forsvar #lengelevelatskapenettertungeøkter
×
×
 • Create New...