Gå til innhold

Vinnerliste

Populært innhold

Viser innholdet med mest poeng fra 15. juli 2016 i alle områder

 1. Vanskelig å garantere, men jeg heller mer mot "ja" enn "nei". Gjør øvelsene jeg viste innledningsvis, og suppler med knebøy og lignende øvelser så fremt dette ikke gjør vondt.
  1 poeng
 2. HenrikWL

  Dagens Glade

  Gjenoppliver denne tråden jeg! For min del er dette månedens, eller kanskje til og med årets glade: på tirsdag var jeg og tok laseroperasjon på øynene, så nå er jeg brillefri! Jeg ser skarpere enn jeg noensinne har gjort med hverken briller eller linser. På etterkontrollen dagen etter operasjonen leste jeg 120%-linja med ett øye, så optikeren ble ganske forbauset. Man kan nesten si at jeg har fått et nytt syn på livet!
  1 poeng
 3. Kaiman

  Hvor er alle?

  Arkivet til dette forumet er ganske stort, og det ligger mange inspirerende logger her inne. Fitnessbloggen har mye "local buzz". Jeg liker plassen og dere som er her inne, og vil fortsette å bruke den. Fight or flight!
  1 poeng
 4. Hvis trådstarter hadde formulert seg på en måte som tilsier at han er over 12 år hadde fokuset blitt på det gode poenget hans og ikke på hvordan han faktisk formulerer seg. Når han gjentar det i alle svarene sine tror jeg han er mer ute etter å provosere enn få frem et poeng.
  1 poeng
 5. Jeg er enig i hovedbudskapet i denne tråden. MEN, om jeg hadde vært ny på forumet og ble møtt av overskrifter som denne "hva er det med feite folk og løping" og lignende, så tror jeg jeg hadde snudd ut igjen og kanskje sett på andre forum for å få hjelp til vektnedgang. For man får inntrykket av at her inne liker ikke folk tjukke folk som løper, og om man kombinerer med diverse andre tråder som finnes her inne som henger ut folk med feil treningsteknikk og "feil antrekk på trening", så gir det et førsteinntrykk som ikke er bra for å utvide medlemsbasen.
  1 poeng
 6. Jeg er ikke fornærmet fordi jeg prøver påta meg en offerrolle. Jeg blir forsåvidt ikke fornærmet heller, mer pissed off. Det handler om at trådstarter får det til å se ut som han kun ser ting i svart-hvitt; Er du feit bør du ikke løpe. Punktum. Ingen gråsoner eller tanker omkring det ellers virker det som. Jeg har jo sagt meg enig i at det er belastende for en overvektig kropp å løpe, og er enig i at det igjen kan føre til skader som ødelegger motivasjon. For eksempel som i påsken, hvor folk drar på seg turklær og legger til ut, koste hva det koste vil. Ingen opptrening så man stiller forb
  1 poeng
 7. "Feite folk som løper" er folk som søker en forandring. De prøver seg frem; og for de så fremstår da løping som det som er mest tilgjengelig og moro der og da. Kanskje løpe er det de har mest lyst til? Det ultimate målet med vektnedgangen? Kanskje de også blir mer motivert av frisk luft enn et svett innestudio stappet av folk som alltid har sterke meninger om hvordan andre burde trene og ta dype knebøy koste hva det koste vil? Det er ikke alle feite folk som er ute av stand til å løpe. Hvis det ikke fungerer for de så finner de ut av det selv fort nok, uten at de trenger at noen skal s
  1 poeng
 8. Holy Christ with baconcrisp on top. Takk skal du f'en meg ha. Jeg skal være enig med deg på ett punkt; Ja - det er belastende for overvektige å løpe, især på asfalt. Men hva pokker skal det bety at du skal bashe alle overvektige som velger å dra på seg joggesko? Hva vet du om bakgrunn, grunnlag og plan videre? Tar meg selv som et eksempel; Når jeg var lærling og var så raka blakk at jeg måtte låne penger i øst og vest for å få det til å gå opp, så valgte jeg å tre på meg joggeskoene og starte på med løpetrening når vekta viste typ 99,8kg eller noe. Skal sies at jeg valgte grusstier og sko
  1 poeng
 9. Nei, ord er ikke bare ord. Ord og ordvalg forteller mye om holdninger og fordommer. Det kan godt være du likte å høre at du var smellfeit og nærmest så på det som et kompliment, men de fleste av oss andre gjør ikke det. Og i stedet for å bruke et ord som det ligger så mye stigmatisering i, burde du egentlig applaudert for alle de som faktisk tar grep for å gjøre endringer i eget liv - og samtidig fortelle de at det lureste er kanskje å unngå løping (jeg er uenig i det. Jeg mener at man bør trene det man liker best eller er mest komfortabel med)
  1 poeng
 10. Og etter å ha lest innlegget ditt fikk de helt sikkert masse motivasjon til å fortsette å trene. Nuvel. Jeg forstår ikke behovet for å bruke den type ord for å beskrive andre mennesker, selv om det strengt tatt ikke trådens tema. Men - jeg tror du ville ha mye større rekkevidde med innlegget ditt (som muligens inneholder mange gode poenger) hvis du bruker andre ord for å beskrive tingenes tilstand.
  1 poeng
×
×
 • Opprett ny...