Jump to content

Leaderboard


Popular Content

Showing content with the highest reputation on 06/15/16 in all areas

 1. 1 point
  IneRavn

  Dagens Glade

  På tredemølla i går var første gang jeg har tenkt "nå må du gi deg", heller enn "kom igjen, ikke gi deg!" :))
 2. 1 point
  pilatus

  Hva irriterer du deg over?

  Tronaldo, du er en oase av fornuft i en ørken av politisk korrekt vås! Kunne ikke vært mere enig.
 3. 1 point
  Thomas KA

  Hva irriterer du deg over?

  Takk, jeg irriterer meg over dette jeg og. Vær for all del overvektig og stolt av det, det bryr meg ikke. Men det har jo blitt en trend å ta bilde av seg selv som overvektig og bli hyllet for de "kloke ordene" av andre overvektige som tenker "halleluja, nå slapp jeg å gå ned i vekt i dag og". Når dette kommer opp på forsiden mange steder, så er det vanskelig å ikke la seg irritere. Det som irriterer meg er at jeg trur de faktisk ikke er så trygge på seg selv allikevel. Hadde man egentlig trengt en laaang tekst på instabildet sitt hvis man hadde vært trygg? I tillegg så irriterer jeg meg over de som sier det er en naturlig kropp. Nei, en naturlig kropp er ikke å være overvektig. Det er derfor det heter overvektig. Jeg liker å kalle det motsatt kroppspress, fordi de legitimerer at å være overvektig er greit. Man kan kanskje føle seg bra, men hvorfor vil man hjelpe andre til å være fornøyd med å ligge på feil side av sikkerhetsnettet? Jeg ville ikke gamblet med helsa mi som overvektig bare fordi jeg føler meg bra her og nå. Det er mot de fleste bevis at det å være overvektig er en bra ting. Kort sagt: Jeg aksepterer overvektige mennesker, men ikke de som holder på som dette. Vær overvektig, stolt av det og hold kjeft. Eller bli normalvektig og hold kjeft. Hold ihvertfall kjeft uansett
 4. 1 point
  Slarti

  Hva irriterer du deg over?

  Kunne ikke sagt det bedre. Desverre er det nå blitt et fenomen. Hver eneste dag ser vi et bilde av en overvektig jente eller kvinne i avisen, med en overskrift á la "Hylles i sosiale medier" eller "Her er hennes svar på kroppshysteriet".
 5. 1 point
  Sondre Aalbotsjord

  Tabber på treningsstudio.

  Gjorde bredt nedtrekk og skulle ta ut den lille pinnen som bestemte hvor tungt det var. Glemte av at stanga var tung nok til å falle ned når den ikke er satt på noen kg, så fikk den rett i hodet :S Magen ga etter når jeg gjorde situps :S Slo ez stanga i hodet på en som lå og gjorde flatbenk m/hantler.
×
×
 • Create New...