Gå til innhold

Vinnerliste

Populært innhold

Viser innholdet med mest poeng fra 15. juni 2016 i alle områder

 1. IneRavn

  Dagens Glade

  På tredemølla i går var første gang jeg har tenkt "nå må du gi deg", heller enn "kom igjen, ikke gi deg!" :))
  1 poeng
 2. pilatus

  Hva irriterer du deg over?

  Tronaldo, du er en oase av fornuft i en ørken av politisk korrekt vås! Kunne ikke vært mere enig.
  1 poeng
 3. Takk, jeg irriterer meg over dette jeg og. Vær for all del overvektig og stolt av det, det bryr meg ikke. Men det har jo blitt en trend å ta bilde av seg selv som overvektig og bli hyllet for de "kloke ordene" av andre overvektige som tenker "halleluja, nå slapp jeg å gå ned i vekt i dag og". Når dette kommer opp på forsiden mange steder, så er det vanskelig å ikke la seg irritere. Det som irriterer meg er at jeg trur de faktisk ikke er så trygge på seg selv allikevel. Hadde man egentlig trengt en laaang tekst på instabildet sitt hvis man hadde vært trygg? I tillegg så irriterer jeg meg
  1 poeng
 4. Slarti

  Hva irriterer du deg over?

  Kunne ikke sagt det bedre. Desverre er det nå blitt et fenomen. Hver eneste dag ser vi et bilde av en overvektig jente eller kvinne i avisen, med en overskrift á la "Hylles i sosiale medier" eller "Her er hennes svar på kroppshysteriet".
  1 poeng
 5. Gjorde bredt nedtrekk og skulle ta ut den lille pinnen som bestemte hvor tungt det var. Glemte av at stanga var tung nok til å falle ned når den ikke er satt på noen kg, så fikk den rett i hodet :S Magen ga etter når jeg gjorde situps :S Slo ez stanga i hodet på en som lå og gjorde flatbenk m/hantler.
  1 poeng
×
×
 • Opprett ny...