Gå til innhold

Vinnerliste

Populært innhold

Viser innholdet med mest poeng fra 18. mai 2016 i alle områder

 1. Champisfrokost - lunsj - middag Klok av skade ble det i år heldagsfest fremfor champisfrokost. Etter utallige år med frokost først og deretter timeslang kamp om å komme inn ulike steder i Oslo ble det i dag duket for heldagsfest. Tanken om at "frokosten er jo det koseligste, alle ble splitta på byen" tok vi endelig til etterretning og ble værende på den koseligste delen av dagen! Grillbuffet som derfor ble fylt på underveis hele dagen leverte! grillspyd med grønnsaker og perfektgrillet biffklumper, hjemmelagede og grilla søtpotetchips med grønnsaksdip og guacamole, grillede pa
  3 poeng
 2. Broseidon

  Bygging av muskler

  Dette stemmer. Er dog usikker på om tolv er den magiske grensa. Har ikke noe research å slå i bordet med, men dette har med nutritent partition å gjøre. Jo høyere fettprosent en har gjør at mer av næringen som inntas går til fettlagring kontra muskelbygging og at ratioen muskler/fett blir dårligere etter at man overstiger 15 i fettprosent. Veit at dette ble broish, men hey, jeg er trossalt BROseidon;)
  2 poeng
 3. Marcus Halberstram

  Bygging av muskler

  For damer 19-24 ish. Det har også sammenheng med insulinsensitivitet.
  1 poeng
 4. ABC123

  Hva har du spist i dag?

  IIIIIIIIIIS 😎😜 frokost + IS lunsj = IS middag + IS kake + IIIIIIS trening med is og kaketrøkk 👍 pils + IS 😜😂 (Jeg spiser egentlig ikke sukker om dagen...)
  1 poeng
 5. Hadde egentlig ingenting imot han før han lagde den "fuck simon" videoen som respons til en instagram kommentar. Klarer ikke ta han seriøst lengre med alt det der ptsd etter lang karriere med black ops for cia/rekruttert av cia som tenåring pga. han var en så dyktig jeger snakket osv, stemmer jo ikke engang med hva han har nevnt tidligere som at han var ekstremt overvektig til han var 20. For ikke å snakke om hvor løssluppet han slenger rundt dødstrusler til gud og hverman. Men, er derimot hele online-personligheten hans en gigantisk meta-trolling-operasjon som han har jobbet med de
  1 poeng
 6. Alle må ha noen å hate tror jeg. Har mest sansen for Lee Priest selv. Sett litt av Jason, men det blir liksom litt trøttendes. Da er Buff Dudes mer underholdende. Tror nok at i dag så finnes det noen for alle. Forsåvidt unødvendig å spre eder og galle, men for noen er jo dette en hobby også og har man gode folk så finnes det motstykker som helst vil lage så mye spetakkel som mulig.
  1 poeng
×
×
 • Opprett ny...