Jump to content

Leaderboard


Popular Content

Showing content with the highest reputation on 04/30/16 in all areas

 1. 2 points
  Jeg er fullstendig enig med det du sier her. Mitt poeng om jeg skal prøve å oppsummere det kort er at hvis et miljø som bodybuilding/fitness er kjent for utstrakt bruk av doping så vil dette påvirke folks oppfatning av hele miljøet, inkludert enkeltutøvere som er rene. Da får du dessverre mistanken om bruk av doping med på kjøpet simpelthen fordi erfaring tilsier at en anseelig andel av utøverne enten bruker eller har brukt doping. Over tid kan dette generaliseres til at "alle" bruker doping, selv om det strengt er feil. Det er bare ikke 100% feil. Rene utøvere er screwed uansett hva de gjør når det gjelder mistanke om bruk av doping, nettopp fordi realiteten er at testingen er utilstrekkelig. Enn så lenge er det ingen løsning i sikte på dette, selv om viljen er aldri så stor. Ronnie Coleman er kanskje ikke det beste eksemplet å bruke pga. det du sier om åpenhet om bruk av doping, men han fungerer fint som et eksempel på at ren prøve != ren utøver. Akkurat der er han det STØRSTE eksemplet som kan brukes, hueh hueh. 100% enig. Jeg tror riktignok at den gjennomsnittlige tilskuer er mer eller mindre uvitende eller i beste fall naiv om dopingbruk i toppidrett. Fin diskusjon, forresten! Nå skal det spises god mat og drikkes god drikke her, jeg tar kvelden av :)
 2. 1 point
  pilatus

  PSMF med meg?

  Etter forrige 2*5 dager med PSMF har jeg kjørt vedlikehold i noen uker. Styrken er back on track, og jeg kjører en ny 1*5-runde bare for å banke inn sommerformen. Så er det over på vedlikehold gjennom sommeren. PSMF funker utrolig mye bedre for meg enn seigpining over lang tid med moderat underskudd. Bra plan ;-)
 3. 1 point
  NoBro

  Ditt og datt PWO

  Ingen PWO i verden slår det å trene når man har fått sovet skikkelig ut, gjerne noen dager i strekk, for min del Men desverre ikke alltid man får til sånt noe
 4. 1 point
  Likevel er det slik at "Uskyldig til det motsatte er bevisst" i Norge er fungerende både som formelt rettsprinsipp samt en typisk holdning blant Ola Nordmann når det gjelder det meste og de fleste, med unntak når det gjelder kroppsbygging/fitness-miljøer og utøvere, der er det alment akseptert å komme med påstander ala "Alle er dopa" - "Ingen er reine, du er idiot om du tror det" osv og etc. For min del er det noe innbitt hyklersk over at det skal være politisk korrekt å omtale en voldtektsforbryter som ble tatt på fersk gjerning med buksa nede som "Uskyldig til det motsatte er bevisst" (Altså inntil rettskraftig dom foreligger) - Mens det samtidig også er både politisk korrekt og alment akseptert å omtale "Samtlige" kroppsbyggere/fitnessutøvere som en gjeng "Bolere" - Uten at man faktisk sitter på prøveresultater som kan dokumentere dette. Så lenge det finnes så mye som èn person som har hevdet seg i kroppsbygging/fitness uten å noen gang ha brukt AAS, så vil ovennevnte påstander falle på sin egen urimelighet. Denne personen fortjener nemlig ikke å havne i samme bås som resten. Jeg vet om to personer som har stilt i classic som aldri før har dopet seg, de vant ikke, men de kom heller ikke sist. Jeg vet om enda flere som har stilt i ulike fitness-grener som aldri har dopet seg. Jeg ser lokale bro`s som kjører på med kurer med preparater som ikke akkurat er av de mildeste AAS, og som knapt nok ser ut som om de løfter i det hele tatt, du har helt rett i at det er en generell oppfatning blant veldig mange mennesker at AAS automatisk vil gjøre deg svær og ripped, mens faktum er noe helt annet: Kosthold er fortsatt den mest avgjørende faktoren, samt trening, hvile, søvn, etc. etc. Kort og godt kunnskap og kompetanse. Akkurat slik det er for oss som ikke bruker AAS. Helt enig i at utbredelsen i ungdomsmiljøer er svært bekymringsverdig. Spørsmålet er om denne er større eller mindre nå som bruk av AAS har vært forbudt pr. lov i noen år kontra hvordan det var i tiden før. En ting er ihvertfall sikkert: Jeg misliker sterkt politiets fremgangsmåte hvor mennesker blir ført bort av en horde med tjenestemenn basert på at de ser "For muskuløse" ut, at disse også har testet rent beviser at det hele er en farse, hadde det vært meg personlig som hadde blitt offer for en slik behandling i all offentlighet så hadde jeg kontaktet en god advokat og forhørt meg om mine muligheter til å forfølge dette juridisk, at jungeltelegrafen går som ild i tørt gress i slike situasjoner er ingen hemmelighet, og bygda er ikke like interessert i å prate høyt og videre om din reine dopingtest som de er i å prate høyt og videre om "Muskelmannen som ble ført bort av politiet fordi han var dopa"
 5. 1 point
  Går daglig 2 liter melk her og. Å det er ikkje bulk. Melk er jo bare FANTASTISK
 6. 1 point
  Melk er digg! Sjekk ut Røros-melk om den er tilgjengelig der du bor. Fås kjøpt på Coop Obs og Meny i Trondheim. Psycho god melk. Ante ikke at det kunne være så stor forskjell på melk. Helmelka deres er gudenektar En mulig ulempe med å drikke mye melk er mengden fett avhengig av hvilken type melk du drikker. Til shakes går det fint å bruke ekstra lett eller skummet melk.
 7. 1 point
  Myr

  Sliter du med å bli stor og sterk?

  Deler denne videoen her. Den beste how-to-deadliftvideoen jeg har sett.
×
×
 • Create New...