Gå til innhold

Vinnerliste

Populært innhold

Viser innholdet med mest poeng fra 17. april 2016 i alle områder

 1. rudboy

  Dagens Glade

  18,5 km langtur i dag, aldri løpt så langt før
  3 poeng
 2. QueenWinther

  Dagens Glade

  fant en gammel film av kettlebell-teknikken min, og tagget coach. Han responderte med - "Hadde du prøvd 24kg med den teknikken så hadde du knust veggen foran deg, raspet opp hele hånden din, knekt ryggen og endt opp på legevakta med tidenes krokodilletårer! og jeg hadde skutt meg selv" looool
  2 poeng
 3. Kanskje finnes en slik tråd fra før, men jeg ville bare tipse om bloggen Fatter Than Thou. http://fatterthanthou.blogg.no/1460851210_jeg_er_stokk_dum.html Klem fra Tjukkebolle
  1 poeng
 4. Regular people fight against sumo champions
  1 poeng
 5. Det kommer ann på vekt, treningsmengde, hvilket stadium på dietten hun er i osv osv. Dersom du spør om dette fordi du ønsker å få "bikini-fitness-kropp" og derfor etterape kaloriinntaket hennes burde du revurdere dette. Kaloriinntak- og behov varerierer ekstremt mye mellom personer. Du bør derfor søke kyndig veiledning som kan hjelpe deg med å finne rett inntak for deg.
  1 poeng
 6. Nei, det er ikke noe galt i å spise 3 ganger om dagen, det viktigste er at regnestykket hver dag går opp(at du får i deg nok næring for å nå målene dine)
  1 poeng
 7. Nei - hvis det er 27 gram fett i 100 gram ost, og du har en porsjon ost på 25 gram, som er en fjerdedel så stor(25/100 = 0,25 eller 1/4) som det som står på pakka -så må du dele alle næringsstoffene på fire for å få riktig mengde. 27gram fett per hundre gram/4 = 6,75gram fett per 25g.
  1 poeng
 8. TEW

  Dagens Glade

  Blitt pappa :-)
  1 poeng
 9. Sexylubben83

  Dagens Glade

  kanskje fordi hun faktisk er en av de råeste i sin klasse sånn rundt i verden?
  1 poeng
×
×
 • Opprett ny...