Gå til innhold

Vinnerliste

Populært innhold

Viser innholdet med mest poeng fra 31. jan. 2016 i alle områder

 1. Ette

  Dagens Glade

  Når du bare bestemmer deg for å perse, og gjør det
  6 poeng
 2. Kiira

  Dagens Glade

  Jeg er i godt humør og har generelt trua på livet i dag
  4 poeng
 3. SamGold

  Dagens Glade

  Hadde draget i går. I dag hadde jeg sjokolade (mørk 86%), egg og bacon til frokost. Nå skal jeg ut og jakte på solen. Jeg har mye å være glad for.
  3 poeng
 4. SamGold

  Dagens Glade

  I koma etter dagens kardioøkt. En halv pose potetgull og tre øl senere begynner det å komme seg. Litt whiskey nå og barbere ballene, så blir det en tur på byen!
  3 poeng
 5. 2 poeng
 6. QueenWinther

  Dagens Glade

  Skal være modell til uken :):)
  1 poeng
 7. Ja - og som med alt annet, alt med måte
  1 poeng
 8. http://www.friskogfunksjonell.no/fosfor/
  1 poeng
 9. Høres for meg ut som bursa iliopectineus har fått en smell. Finn ut om pectineus er svak eller sterk, dette gjrøes ved adduksjonsøvelser med utrotert lår. Er den svak, styrk den. Er den sterk, strekk den.
  1 poeng
 10. Skaff gode sko, og ikke overdriv i starten, så du ikke pådrar deg noen skader
  1 poeng
 11. Sephania

  Dagens Glade

  .
  1 poeng
 12. fitflyer

  Dagens Glade

  Kun 14 dager igjen til ferie. Skal bli godt etter å ha havnet i overtidsfella igjen!
  1 poeng
 13. Forstår jeg dette rett med at hvis menn bruker anabole steroider er de idiotiske juksere, mens hvis kvinner bruker anabole steroider så er de offer for kroppspress?
  1 poeng
 14. ErikH

  Legaliseringsdebatten

  1: Det er ikke bevist at bruken går opp ved mer liberale narkotikalover. Land som har dekriminalisert ser en drastisk reduksjon i bruken. 2: "Disse stoffene gir en utrolig avhengighet" Sier veldig mye om hvor lite peiling du har om emnet. De aller fleste stoffene er mindre avhengighetsskapende enn både alkohol og tobakk. 3: Narkotika ødelegger liv, så hvorfor ikke hjelpe disse menneskene på rett kjøl i stedet for å kaste dei fengsel og støte de enda lenger ut av samfunnet? 4: Du legitimerer brudd på menneskerettigheter, verdighet og lover fordi folk "driver med narkotika"? Skremmen
  1 poeng
 15. Regina

  Fete rutiner på gymmet

  Hmmm. Så overvektige damer bør ikke trene styrke fordi de blir enda større av alle musklene? :ninja: Jaja, som overvektig dame så tror jeg sannelig jeg tar sjansen og fortsetter med styrketreningen likevel. Er jo kjekt å ha litt styrke så det blir lettere å bære rundt på fettet som ligger utenpå de enorme musklene mine. For det er jo egentlig muskelene som får meg til å se stor ut...
  1 poeng
×
×
 • Opprett ny...