Jump to content

Leaderboard


Popular Content

Showing content with the highest reputation on 12/16/15 in all areas

 1. 9 points
  Inger-Lise

  Dagens Glade

  Veide meg i dag og har gått opp over tre kg på fire uker!! er på mange måter veldig glad og stolt over meg selv Skal klare å holde negative tanker på avstand og gå opp like mange kg de neste ukene også. Krysser fingrene for en god jul!
 2. 2 points
  Tronaldo

  Dagens Glade

  Helt vilt tilbud på proteinpulver fra MyoProtein i dag! Mens Strongr kjører faktisk tilbud på Prozyme
 3. 1 point
  Thomaseh

  Knebøy og markløft: Godkjent?

  Jeg er opplært med denne måten: Du vil da kunne "trekke" latissimus mer inn mot midten. Jeg ville dog ikke bastant si at noe er rett eller galt, og biodynamikken vil også spille en rolle, noen har lenger rygg enn andre osv.
 4. 1 point
  Tronaldo

  Knebøy og markløft: Godkjent?

  Slik jeg har lært dette fra SS-boka så skal skulderbladene være rett over stanga. Armene skal da følgelig ikke henge i rett linje over stanga, men litt foran. Når da utøveren har stanga rett over midtfoten er han balansert i forhold til stanga. Nå er det flere ulike syn på hvordan et markløft skal utføres, dette er én av dem. Det er ikke ment som en fasit, men som en måte å gjøre markløft på basert på mekanisk analyse Stanga ligger over midtfoten, skulderbladene i rett linje over der igjen. Armene henger litt foran stanga. Hofta er såpass høyt oppe i startposisjon slik at hamstrings er utstrakt og kan bidra med løfte stanga fra gulvet i begynnelsen av løftet. Den røde horisontale streken viser vektarm mellom stanga og skulderleddet. Bilde, tusen ord:
 5. 1 point
  Kjetil Larsen

  Er treningssentrene vansklige?

  Lurt å starte på et senter, da har du potensielle kunder rundt deg over alt. Jeg begynte rett i privat praksis, og det var veldig tøft å starte opp fra scratch. Tok over et halvt år før det begynte å komme inn noe jevn strøm med penger.
 6. 1 point
  miaheart

  Dagens Glade

  You can do it!
 7. 1 point
  Therese

  Trene opp et ødelagt bein

  Hei! Synd å høre om, men det er veldig bra du ønsker å ta tak i å trene deg opp igjen! Jeg er helt enig i, og vil anbefale at du går litt bort fra maskinparken og fokuserer på øvelser der du bruker og går etter dine egne mobilitet- og styrkebegrensninger ved et øvelsesutvalg. Det er kanskje ikke svaret du ønsker, men jeg vil absolutt anbefale deg å ta kontakt med kvalifisert personell som kan også instruere og tilrettelegge trening for deg. Det blir mye synsing og meninger som blir utvekslet på et forum som kan skape mer forvirring enn hjelp.
 8. 1 point
  Andreas87

  Dagens Glade

  Kjøpt meg leilighet. Endelig tilbake i Oslo etter 6 år på "landet"
 9. 1 point
  19-91

  Dagens Glade

  200 i markløft halvannet år etter jeg tok det sist, rimelig fornøyd
 10. 1 point
  Jeg tror det er et ganske delt spørsmål med enda flere svar. Ja, fysisk bevegelse og sunt kosthold forebygger sykdom og skader. Dette kan i bedrifter med fysiske arbeidsoppgaver være utslagsgivende, spesielt med tanke på ryggplager o.l Men på en annen side tror jeg at det avhenger av hver enkelt person, deres arbeidsmoral og interesse for å produsere. Jeg kan bruke meg selv som eksempel: Jeg var lærling på mellom 125 og 130 kg et sted. Mye cola, mye nammis, mye mat. Men uansett var jeg kanskje borte fra jobb 2 dager ila hele min tid i den bedriften(2.5 år) og dette kom på bakgrunn av forkjølelse. Som lærling var jeg likevel en av de mest effektive i hele bedriften og har attest på å ha "stor kapasitet" når det kommer til produksjon. Jeg klarer ikke se link til selve undersøkelsen, så jeg kan ikke kommentere på hvordan de har samlet inn informasjonen som forfatter av artikkelen har brukt som kilde. For meg virker det som det bunner i mye synsing. Hvordan måler man effektivitet på en arbeidsplass? Antall ordre utført? Hvordan rangere hvor krevende en ordre er? Helt klart har bevegelse påvirkning på energien din, men jeg tror ikke denne artikkelen er så nyansert som forfatter ønsker den skal fremstå. Men å legge til rette for at de ansatte velger bedre alternativer i hverdagen, er jeg helt for. Dropp kaker 2 ganger i uka og spander fruktkurv på de ansatte.
 11. 1 point
  Therese

  Dagens Glade

  Fikk en pose epler av en PTkunde - skikkelige aroma epler fra gården hans på Vestlandet! helt uventet, ble kjempeglad
 12. 1 point
  Strølle

  Dagens Glade

  Levert inn alle tre eksamener, og er en fri mann i 30 dager.
 13. 1 point
  19-91

  Dagens Glade

  Feirer 3 år med min kjære i dag
 14. 1 point
  Sephania

  Dagens Glade

  Karret meg på trening i dag til tross for storm og torden! Bicepsen fikk virkelig kjørt seg, dukket tilogmed opp en liten blodåre på overgangen fra skulder til arm mens jeg holdt på + Kos inne nå på kvelden med te, godt selskap og julebakst mens det blåser ute <3
 15. 1 point
  Drlegendary

  Dagens Glade

  Blitt innkalt til intervju på postoperativ avdeling, seksjon for intensiv og anestesi. Kan vel si jeg er relativt happy, selv om det kun er intervju.
 16. 1 point
  Aurelius

  Dagens Glade

  Fikk jobben jeg søkte på på forrige mandag.Kontraktskriving på torsdag. Aaaw yeah. Tilgang på kastemat og masse cash? Jatakk.
 17. 1 point
  Takk for mange gode innlegg! Skal ta alt med i helhets vurderingen Må hvertfall få ordnet døgnåpent med kort ordning eller noe sånt Bare til å komme med flere ideer
 18. 1 point
  Flere manualer hadde vært topp. Som f.eks. oddetallshantler. Etter 7 kg er det bare partall der hvor jeg trener. Bedre ryddekultur blandt medlemmene. Det virker som om mange er vaksinert mot å rydde opp etter seg. Fordømt irriterende.
 19. 1 point
  At folk som ikke gidder å rydde opp etter seg blir kastet ut første gang, og bannet for livstid andre gang
 20. 1 point
  Aurelius

  Julegaveønsker

  Nye bøysko, briller, og en date med et interessant kvinnfolk. Ellers har jeg igrunn alt jeg trenger=)
×
×
 • Create New...