Jump to content

Leaderboard


Popular Content

Showing content with the highest reputation on 09/17/15 in all areas

 1. 5 points
  Byggrynsgrøt med varme blåbær og et smørøye, + aeropresset kaffe. [ATTACH]166594[/ATTACH]
 2. 4 points
  T-man

  Dagens Glade

  Når man er litt trist, og gode venner merker at man er trist og oppmutrer meg. Uten at jeg hadde fortalt jeg var trist gjør meg glad!
 3. 4 points
 4. 4 points
  Indiska

  Styrketrening, (ekstremt) overvektig

  Trening har vist seg å være svært lite effektivt for vektnedgang hos kraftig til morbid overvektige, men meget effektivt for å opprettholde vektnedgangen etter man når nådd normalvekt. For de aller, aller fleste blir det for mye å endre alt av gangen, og derfor er det hos overvektige mye mer gunstig å begynne med små kostholdsendringer og først introdusere fysisk aktivitet når kostholdet er godt internalisert, kanskje først etter et år eller to. Gåturer og slikt er fint, men styrketrening blir helt feil fokus i en slik situasjon. Hos såpass overvektige er det viktig å tenke på at de har et ekstremt høyt vedlikeholdsnivå, og at selv om de er bælfeite, bør de ikke kutte med mer enn 500-800kcals om dagen. Dette er gunstig både for psykologi og fysiologi, spesielt ved en så kraftig overvekt at kroppen benytter cardiac output og hormonell regulering av blodtrykket som mekanismer for i det hele tatt å overleve. Ettersom kiloene renner av, vil også vedlikeholdsnivået synke, og da er det viktig at man for f.eks hver tiende kilo (etterhvert hver femte) justerer daglig kaloriinntak, som alltid vil være vedlikehold - 500-800. Ettersom det i starten fremdeles skal mange kalorier inn, er det lite gunstig å fjerne alle kaloririke matvarer samtidig. Da vil en måtte spise ekstremt mye "sunn" mat, og en ødelegger hele poenget med å få ned porsjonsstørrelser parallelt med kaloriinntaket. Derfor kan man gradvis fjerne flere og flere kaloririke matvarer, samtidig som man introduserer mer kalorifattige matvarer. Da slipper en både tapsfølelsen og følelsen av at man ikke får det til ("jeg vet ikke hvordan jeg skal lage dette"), samtidig som man tilrettelegger for en gradvis og naturlig endring av kostholdet.
 5. 3 points
 6. 3 points
  Thomaseh

  Styrketrening, (ekstremt) overvektig

  Hvordan få en feit person til å bli utbrent og miste motivasjon fort? Foreslå nettopp dette! Finn en runde som han kan gå på ca. 20 minutter, start opp konkurranseinstinktet, se hva som skjer! Til slutt går personen 3-4 runder rundt fordi han KAN!
 7. 3 points
 8. 3 points
  SlayerDad

  Dagens Glade

  kjøpt rekkehus
 9. 2 points
  Lager byggrynsgrøt på samme måte som havregrynsgrøt. Liker ikke havregryn , men elsker byggryn .Bruker Coop sine halvkokte byggryn. Har ikke funnet sånn byggryn i andre matbutikker :'(
 10. 2 points
  QueenWinther

  Dagens Glade

  Sykebesøk fra FitFish <3 <3
 11. 2 points
  Thomaseh

  Styrketrening, (ekstremt) overvektig

  Har du noen gang vært så feit selv? Vet du hvor stor effort det er for en person på ~200kg å bare gå i 20 minutter? Er du klar over hvilken belastning det har på muskler og hjerte? Jeg har vært der selv på 160kg vel og merke
 12. 2 points
 13. 2 points
 14. 2 points
  gøns

  Klokke

  Denne tråden trenger å komme igang igjen! Mottok nettopp denne skjønnheten Neste i "samlinga" blir nok en Tag Grand Carrera!
 15. 1 point
  Hei folkens, Noe jeg savner er deling av oppskrifter! Joda, vi har jo de vanlige "Dette kan du spise på den dietten, og dette på den" men nå vil jeg ha en tråd med oppskrifter for et sunt og variert kosthold! Hva skal oppskriften inneholde? Bilder, visuelle framgangsbilder er alltid noe som kan få selv "Britt og Egils supergøye suppe" til å se god ut. Ingredienser er vel en selvfølge? Framgangsmåte, helst din egen framgangsmåte. Ikke noe "Toro sier ditt, toro sier datt" her er vi badass. Om du liker å smekke litt paprika oppi, så gjør det! Kanskje et bilde av den ferdige retten? Samsons Levergryte Ingredienser: Okselever (800g) (Du kan benytte deg av andre levere også om du vil) Melk (8dl) Vann (8dl) Hermetiske kantareller (1 boks, 110g) Fullkorns pasta (100g) Toro Stroganoff Gryte (2 pakker) Framgangsmåte: Når du har tint okseleveren skal den se slik som dette ut: Du vil merke at det er et tynt lag på leveren som kan minne om pølseskinn, dette er "kammen" kammen kan forbli på men det gjør at den ferdige retten ikke er like mør og god som vi vil ha den! Den er ganske enkelt å ta av, riv litt i skinnet og begynn å dra rolig. Det tar nok noen forsøk men etter en stund vil alt være vekke. Gjør det samme på andre siden. Slik vil leveren se ut når du har fått av kammen, så da kommer neste ting som må fjernes. Fettet. Som man ser på bildet har leveren ganske mange "fetthuler" disse går helt fint ann å spise men jeg syns det er like greit å kutte dem ut. Man skjærer da kjøttet opp i mindre terninger og prøver å kutte ut så mye av fettet som mulig, uten å måtte hive mye av kjøttet. Etter å ha kuttet vekk fettet og kuttet kjøttet i terninger bør det se slik som dette ut. Du kan selv velge om du vil ha mindre eller større deler, men jeg liker iallefall å ha en grei størrelse på bitene. Hiv kjøttet i pannen og stek det på høy temperatur. Samtidig som du starter med dette hiv toro stroganoff grytene oppi en kasserolle sammen med kantarellene, 8dl melk, 8dl vann og pastaen. (Kutt gjerne ned litt på vannet om du liker litt høyere konsistens på gryten) Kjøttet begynner å bli ferdig etter noen få minutter på pannen, på tide å skru varme på kasserollen! Hiv kjøttet direkte oppi kasserollen. Jeg liker å la kasserollen stå i rundt 1 time, kanskje litt over også. Det som er så fantastisk med leverkjøtt er at det trekker til seg andres smaker samtidig som det slipper ut sine egne. Det blir helt fantastisk mørt og godt dersom det får stå over lengre tid! Det ferdige resultatet, mørt og fantastisk godt. Og ikke minst, sunt!
 16. 1 point
  FitFish

  Matporno

  Denne tråden trenger Sorted. Nydelig matkanal på Youtube. ALT de lager ser magisk ut:love:. Her er en favoritt:
 17. 1 point
  Prinsesse

  Tråden for dumme spørsmål!

  Krakow!
 18. 1 point
  Thomaseh

  Styrketrening, (ekstremt) overvektig

  Et godt eksempel på det å starte for hardt og kræsje
 19. 1 point
 20. 1 point
  Fjordland (': mmmmm den er megadigg, og har veldig bra innhold!
 21. 1 point
  Thomaseh

  Styrketrening, (ekstremt) overvektig

  Så kjekt da! Da har du jo løst fedmeproblematikken! Start rolig, øk gradvis, så vil ting til slutt bli enklere. IKKE: Start hardt - kræsj (som du anbefaler her).
 22. 1 point
  FrkHoel

  Anette Marie i bikinifitness

  Vet ikke hvem dette er, men mine tanker er: - Hennes program er nok helt sikkert tilpasset henne og hennes mangler. - Hvordan programmet ditt bør settes opp bør strengt tatt gjøres ut i fra dine mangler og behov.
 23. 1 point
  StiligeCecilie

  Dagens usikre!

  Fuck det greiene der - jeg sluttet nettopp på minipillen selv.. Har gitt opp alt nå, så får bare bruke kondom. Hvis du kan fortsette uten, så ville jeg gjort det. Hvis du har slitt med det før, så vil du mest sannsynlig slite med det nå også. Just my 2 cents...
 24. 1 point
 25. 1 point
  Kiira

  Dagens usikre!

  Ja til komler! Og snakk med legen om prevensjon, alltid nye ting på markedet som de kanskje kan anbefale. Angående p-stav så har jeg det selv, jeg har ikke merket noen bivirkniner, men sammenliknet med p-sprøyte likte jeg sprøyte bedre for da slapp jeg mensen helt. Uansett så anbefales det å teste piller i 3 mnd før du eventuelt tar p-stav slik at du vet om du tåler hormonene eller ikke (litt lettere å slutte å spise piller enn å operere ut en stav dersom man ikke tåler hormonene).
 26. 1 point
  Tor

  Flyktningskrisa

  Du glemte å nevne at kilden også nevner - Syrer flest tror krigen kan ende diplomatisk, og at de kan leve side om side igjen. - De skylder på USA for at det har blitt værre etter de begynte krigen mot IS. - 80% mener at det ble værre når andre nasjoner blandet seg inn. Forøvrig er overskriften deres missvisende da 20% mente at IS hadde god innflytelse på landet. Stråmansargumenter er fint, men belyser ikke saken nevneverdig godt.
 27. 1 point
  FitFish

  Tråden for dumme spørsmål!

  Herregud <3 K-PAX <3 Den filmen må jeg se igjen asap!
 28. 1 point
  Tor

  Flyktningskrisa

  1. De rike landene belastes ikke for øyeblikket ikke uprosjonal grad, gjør de vel? Dette er rett ut faktafeil. 2. Såvidt meg bekjent er det ikke automatikk i flyktningstatus rett til oppholdstillatelse. Eksempelvis kan du se hvor mange Afghanere vi deportere etter vi klarerte landet som trygt å reise tilbake til. Mange av disse var tidligere flyktninger. 3. Dumsnille? tenker du på flyktningeavtalen som gjør land som har underskrevet å hjelpe, eller det faktum at de syriske flyktningene for øyeblikket ikke har andre plasser å flykte enn innover i Europa? Du lot jo ikke være å ytre deg. Å si A og ikke B er ikke å la være ytre seg, det er å fraskrive seg ansvaret for å iverata viktige prinsipper ytringsfriheten; kun ved fri meningsutveksling kan vi komme nærmere sannheten, uten frie ytringer, ingen fri informasjon, ingen fri meningsdannelse og intet reelt grunnlag for demokrati. Altså når man påberoper seg ytringsfriheten har man også ansvar for å dele den informasjon man har om saken. Eller ikke å si noen ting, som man også har rett til.
 29. 1 point
  SlayerDad

  Dagens Glade

  JEG ER IKKE ALENE!!!! http://www.side2.no/helse/blir-du-rasende-av-andres-smattelyder/3423135947.html
 30. 1 point
 31. 1 point
 32. 1 point
  - hver gang jeg prøver å sjekke opp noen på byen. får prøve igjen i kveld..
 33. 1 point
  Buuuuuuuuuuuuurn by Rippetoe https://www.reddit.com/r/Fitness/comments/3kfk8g/i_am_mark_rippetoe_author_of_starting_strength/
 34. 1 point
  Ojive

  Dagens negative

 35. 1 point
 36. 1 point
  anorakk

  Relativ nybegynner trenger hjelp!

  1) Hvis du er nybegynner har det ingenting for seg å dele opp kroppen på denne måten. Tren hele kroppen 3 ganger i uken, og legg eventuelt inn "litt ekstra" på dagene imellom. 2) 12x4 - jeg antar dette er 4 sett med 12 repetisjoner? Det er litt overdrevent. Begynn med 3x8 eller 3x5 og se hvordan det går. 3) Undersøk nybegynnerprogrammene Starting Strength, Stronglifts, Greyskull - se hvordan de er lagt opp, still eventuelt spørsmål. 4) Baseøvelser - knebøy, markløft, benkpress, skulderpress. Viktige. 5) Flere dager med isolert magetrening - ikke viktig. Det er fettprosent du må konsentrere deg om hvis magens utseende er en prioritet.
 37. 1 point
 38. 1 point
 39. 1 point
  En av de flaueste tingene jeg har gjort var da jeg var med min aller første kjæreste på slektstreff. Hun var 16, jeg var 18. Dette var i Trøndelag, og jeg var verken vant til å drikke alkohol, eller å drikke alkohol i form av 96% hjemmebrent. Det var slekta, for å si det sånn... De drakk østlendingen helt SYKT full, og alt var bare moro frem til jeg mistet buksene, tisset inne i campingvogna til onkelen hennes, og erklærte skrikende (dette har jeg blitt gjenfortalt av de som var til stede, husker ingenting selv) at det var en jævlig stygg campingvogn han hadde. Å stå opp dagen etterpå, og gå ned trappa og inn på kjøkkenet hvor det satt i alle fall 25 mennesker samlet rundt et langbord til frokost/lunch, det er noe av det flaueste og jævligste jeg har opplevd i mitt liv. Jeg tror og håper at jeg sa unnskyld, men det er litt tåkete det der også - alt jeg husker er den intense angsten og frykten jeg følte da jeg åpna den døra. Det gikk forøvrig helt ok, både onkelen, moren og faren til kjæresten min synes jeg hadde klart meg greit på festen. De har kanskje en litt annen standard på hva det er å klare seg greit på fest enn det jeg hadde den gangen, grønn som jeg var på absolutt alt i livet. Kommer på ganske mange ting jeg har gjort i min ungdom som faktisk er temmelig flaue nå... good times.
 40. 1 point
 41. 1 point
 42. 1 point
  Håper det der var ironi...?
 43. 1 point
  Raptorial

  Matporno

  Ikke veldig tydelig bilde av maten... eller ølen. Men det er likevel noe av det mest sexy jeg har sett på lenge. Jeg vil ha en Brewdog-pup i Oslo
 44. 1 point
  Brokkoli

  Matporno

  Jeg elsker å spise hest <3 Og geit. Og sau. Og gris. Og hval. Og sel. Og ku.
 45. 1 point
  cool_water

  Matporno

  Mitt bidrag
 46. 1 point
  Aurelius

  Matporno

  Raptorial ; Jeg tror vi må arrangere en slags form for fitnessintervensjon, hvor vi inviterer alle de mest aktive fitnessfolka på forumet og disker opp med pork belly, entrecote, ribs, barbecue, fet fisk, smørsauser, pannestekte grønnsaker & potet, digg garnish, ekte sjokoladekake/eggehviteawesomeness etc, bare så de vet hva hva som er mulig å oppnå når man tar et steg vekk fra proteinfluffen;-)
 47. 1 point
  kwebby

  Matporno

  Og bare noen få til... :shy:
 48. 1 point
  02-snapper

  Matporno

  tanken er god. Teorien er logisk; kombiner alt mulig som er godt, da må jo resultatet også bli bra. Resultatet; Bacon Sundae. "food pork"
 49. 1 point
  SlayerDad

  Hva gjør du med eggeplommen?

  In Soviet Russia, the egg eats you:
 50. 1 point
  Plyo

  Matporno

×
×
 • Create New...