Gå til innhold

Vinnerliste

Populært innhold

Viser innholdet med mest poeng fra 15. okt. 2014 i alle områder

 1. Det jeg syns er mest morsomt med saker som dette er at man faktisk tror at Martin Norum er ute etter å skape noen debatt, når han strengt tatt bare lager virale kampanjer for å promotere seg selv og webcoaching.no. Det kalles markedsføring. Ganske effektivt opplegg. Ellers så liker jeg rumpebilder. Så jeg stemmer for. Det var en avstemning ikke sant?
  14 poeng
 2. At man burde spise 8 g protein pr kg kroppsvekt for å bygge muskler! Broscience:dry:
  6 poeng
 3. Nå er ikke jeg annet enn en smått sosialt tilbakestående, tidligere vestlending, men jeg skal faktisk ærlig innrømme at det er en ting blant kjernekonseptene til dem som ofte "holder på slik" jeg aldri har forstått: Jeg er stolt over noe, derfor skal jeg proklamere det til hele verden. Hvorfor det, egentlig? For hvis du er virkelig STOLT av noe, så trenger du strengt tatt ikke å fortelle en kjeft om det, fordi du finnes ikke i tvil om at du er stolt av det. Er greia at mange i dag ikke klarer å føle seg stolt over noe alene, og trenger ekstreme mengder positiv forsterkning for å oppnå
  6 poeng
 4. Aurelius

  Dagens Glade

  Mail fra fitocracy, 41,5 tonn ble løftet i forrige uke, ny totalpers <3
  6 poeng
 5. QueenWinther

  Dagens Glade

  I dag klarte jeg ikke la være å smile da jeg snatchet.
  6 poeng
 6. Dette er sangen til kona og meg. Da vi hadde begynt å flørte litt satt jeg på en pub sammen med en kompis, og begynte å ramle rimelig greit utpå. Noen satte på denne, og endte opp med å sende linja "For you, I'd even try to turn the tide". Hun svarte "Because you're mine, I walk the line". Det jeg ikke visste om min kjære er at hun er en stor, stor Johnny Cash-fan.
  6 poeng
 7. Min coach er jo også trener for alt for mange mennesker, og har blant annet en kunde som er 79år. Denne kunden tok maksløft i mark i dag, på 70kg, og da Mauricio spurte om det var tungt sa han at det egentlig ikke var det. Mauricio: "Målet hans i mark er nå 100kg før han dør."
  5 poeng
 8. Tonje_86

  Dagens Glade

  Erik Bertrand Larssen liker en #godstartpådagen for han har likt instabildet mitt *fnis*
  5 poeng
 9. Crossfit - go rabdomyolyse, or go home!
  5 poeng
 10. http://tjomlid.com/2014/10/15/valerenga-lar-seg-lure-av-lifewave/
  4 poeng
 11. Hva er dobbeltmoralen? 3 av barris bildene var tatt ved utføring av styrketrening, resten var tatt i en feriesammenheng. Alle bildene til Martin er tatt i treningssammenheng, eller for å markedsføre Webcoaching.no/seg selv som har vert på TV2 eller i ei avis. Om ikke så er det feriebilder eller bilde av familile. Synes media har snudd saken til Martin ganske greit allerede. Han ville ikke frem til at det ikke er greit å dele bilder av rumpa, abs osv. men han vil fremheve at trening handler ikke bare om kroppen sin fassong for trening handler om helse, mentalitet, det psykiske og det å fakt
  4 poeng
 12. Sosiale medier gir en ny og unik måte for folk å søke bekreftelse. Det er, i all hovedsak, en god ting. Så kan man problematisere at enkelte mister perspektivet. Men slik var det nok også før sosiale medier. Så en får orientere seg som best en kan, støtte seg på gode venner.... ...og ta bilde av rompa si, om en så vil det.
  4 poeng
 13. FrkDiaz

  Dagens Glade

  Snakket med bestemor idag <3
  4 poeng
 14. Myr

  Diet Seus

  Sitter her og sier seeeeus for meg selv. Epic ord sånn estetisk sett. Seus. Seus. Seeuus.
  4 poeng
 15. Meningen min om kiropraktorer blir som meningen min om statskirken: - Hvis du skal ha støtte, må du holde deg til de samme standarder som er forventet fra staten. Derfor: Ingen diskriminering av noen (f.eks homofile) i kirkemiljøer som får støtte. Ingen påstander eller behandlinger som ikke kan vises å ha en effekt utover placebo hos kiropraktorer. Hvis en av miljøene vil bryte overnevnte krav, så er det bare å si fra seg støtten. Jeg mener begge miljøene burde miste støtten eller holdes til en høyere standard enn nå.
  3 poeng
 16. Ole Andreas

  Dagens negative

  Støl i stumpen
  3 poeng
 17. Nikko21

  Dagens Glade

  105kg i knebøy 100kg i Benk Begge er løftet i dag, og jeg har mer og gå på = Økning i 1RM, gleder meg til maksing
  3 poeng
 18. Hadde rabdomyolyse for tre år siden, fikk dame kort tid etterpå. Verdt det
  3 poeng
 19. 2 poeng
×
×
 • Opprett ny...