Jump to content

Leaderboard


Popular Content

Showing content with the highest reputation on 09/28/14 in all areas

 1. 6 points
 2. 5 points
 3. 4 points
  Tiwas

  Dagens negative

  Hva med å spørre edderkoppene om de kan danne et kringvern?
 4. 4 points
  Tiwas

  Hva er din BMI?

  32,83 - rett under "Fedme, klasse II"
 5. 4 points
  Noen som kjenner igjen den lille knøtten i midten her?:
 6. 3 points
  SlayerDad

  Dagens negative

  Fårikål gjort med villsau. Hvorfor dagens negative? Jeg er forkjøla.
 7. 3 points
  okveine

  Hva er din BMI?

  27,8. I grenselandet ved "forhøyet risiko for fedmerelaterte helseplager" lol
 8. 3 points
 9. 2 points
  Husk uansett at symptomer kan peke i mange retninger uten å egentlig peke direkte på svaret, og leger vil gjerne finne "løsninger" innen egne felt (slik er vi jo alle - om vi finner en løsning innen det vi kan noe om blir vi stolte og glade). For min del ble jeg diagnostisert med hypotyroidisme og ble medisinert mot det. De fleste symptomene forsvant, men ikke alle. Vanlig medisinering fungerte ikke optimalt og de gangene jeg tok opp med spesialistene om det kunne være noe annet fikk jeg blankt nei på det. Ting ble verre, og jeg fikk utskrevet SSRI-er for å håndtere hverdagen - da falt korthuset sammen. Det viste seg at løsningen lå i andre enden av skalaen, og jeg måtte selv finne ut av det for å bli trodd. I stedet for at lave tydoidprøver forårsaket de andre symptomene, som igjen førte til depresjon viste det seg at det faktisk ikke var depresjon, men mangel på dopamin. Jeg ble nektet all form for utredning for ADHD, selv om jeg også hadde alle symptomene der. Det var først da jeg fikk utskrevet en Parkinson-medisin av en litt oppegående allmenpraktiserende lege og kunne vise til forbedret livskvalitet med den effekten den hadde på dopaminet at jeg fikk lov til å komme til utredning (takk gud for at det finnes leger som evner å si "Ja, jeg hører du har gode argumenter for å prøve denne medisinen som ikke har mer enn èn effekt på det du vil diagnostisere med den, men jeg ser problemet du har med å få komme til utredning, argumentene dine er gode og hvor mye kan det egentlig skade om du prøver et par måneder?" ). Så...jeg er ikke ute etter å kuppe tråden, men å vise verdien ved å se litt rundt selv etter alternativer - så lenge du klarer å lese symptomlister objektivt og ikke begynne å kjenne etter. Det er nok av folk som har blitt hypokondere av mindre enn som så. Les deg opp og gjør deg kjent med symptomene du har (lag en liste selv - ta med alt, men ikke les noe som helst før du har skrevet ned alt du synes er rart/vondt/ekkelt/whatever uansett hvor teit det kan høres ut...du skal jo ikke dele listen med noen, så hvorfor bry seg?). Om du finner et spor som kan virke interessant sammenligner du med de tingene du skrev ned fra før slik at du ikke blir tullete av å hele tiden kjenne etter og sjekke om du har symptomene. Aldri si aldri - selv vi amatører kan finne noe ekspertene ikke finner. Vi må huske at når det gjelder spesialisering kan leger med kontor ved siden av hverandre ha like forskjellig bakgrunn som en rørlegger og en utvikler...
 10. 2 points
  FatFighter Malm

  Dagens Glade

  Til tross for mye utskeielser og lite trening de siste ukene, har vekten gått nedover.
 11. 2 points
  Elg-gryte med kantarell og blåbær.
 12. 2 points
  Okei, men nei det gjør ingenting å kjøre Markløft dagen før en overkroppsøkt, ihvertfall ikke med det volumet du har. Så det er bare å fortsette
 13. 2 points
  Aurelius

  America ! Fuck yeah !

  http://www.dailymail.co.uk/news/article-2771609/Morbidly-obese-child-died-parents-ignored-medical-advice-failed-Coroner-found.html Ti år gammel gutt dør av hjerteattack fordi han er for feit, foreldrene ville ikke stoppe å fore han med junkfood fordi legene ikke hadde noe med hva guttungen spiste. HAES. ARGH! [ATTACH]151247[/ATTACH]
 14. 2 points
  Tarjeii

  Hva er din BMI?

  Din BMI er 27. (fettprosent på 9)
 15. 2 points
  Don Patrick (Online Coach)

  Dagens negative

  aaw! Tusen takk, hjelper på Tror det får bli pannekaker !
 16. 2 points
  slettet

  Hva er din BMI?

  27,6, overvektig. upsi
 17. 2 points
  slettet

  Dagens Glade

  [ATTACH]151161[/ATTACH] Ikveld:hungry:
 18. 2 points
  miaheart

  Hva er din BMI?

  Fra 10.8 - 20, og er ikke annet enn fornøyd med det. Håper den øker enda mer ettersom jeg skal bli større og sterkere!
 19. 2 points
  Manhandler

  The Brotein Shack

 20. 2 points
 21. 2 points
  Lurer på om han i grønn skjorte noen gang klarte å slå KO på sitt eget speilbilde? Heftige Donald Duck-slag der.
 22. 1 point
  lolte

  Hva feiler det dagens "unge"?

  Ungdommen nå til dags! Alt var mye bedre før! (indignert stemme)
 23. 1 point
  Keegil

  Hva feiler det dagens "unge"?

  Please McBain, gidd å sette folk i bås. Jeg vet faktisk om opptil to personer som er mellom 17 og 23 som ikke passer til beskrivelsen din, og jeg vet også om en som er 28 som passer perfekt til den. Det betyr at det du sier er HELT FEIL!
 24. 1 point
  Isis

  En slankere og sterkere høst sammen?

  Wuuhu! Var ''nettopp'' på Sats Elixias indoor running time! Første gang, og fyfader så bra Maks motiverende! 30 min med intervall! :cool: Anbefales om noen av dere liker å springe og trener på elixia
 25. 1 point
  Steffen!

  Hva skal du lage til middag i dag ?

  skal kjøre psmf i en uke, så nå blir det kjøtt + noe grønt og smakstilsetning 4 ganger om dagen.
 26. 1 point
  Tonje_86

  Dagens negative

  X-antall cuba libre og fishermanshots gjør søndagen til alt annet enn bra.
 27. 1 point
  Tiwas

  Det dummeste du har hørt..

  "Forbrenner bare kalorier" Det blir litt som på radioen her om dagen da de kritiserte usunt kosthold fordi man da fikk i seg mat helt uten næringsstoffer. Mine tanker gikk rett til Walden Farms Men sikkert ikke alle som bryr seg om forskjellen på næring, næringsstoffer og mikronæringsstoffer.
 28. 1 point
  Har endelig samlet videoer av alle de 3 løftene nå, og hadde satt veldig pris på tilbakemeldinger. Alle videoene er fra siden, men om jeg kunne fått mer hjelp med andre vinkler gi beskjed, så fikser jeg gjerne! Benkpress: 2xMarkløft: 2xKnebøy: Vet at løftene mine er ekstremt ubalansert, men prøv å ignorer det for now
 29. 1 point
  Ingen som har sagt kjevebein? Jeg elsker markerte kjevebein <3 Rumpe <3 Hender <3 Brystkasse .. Vanskelig å velge!
 30. 1 point
  LeanMachine

  Dagens Glade

  Uka begynner på søndager, og i dag er intet unntak! Deilig med vel gjennomført økt i dag, rydding i huset og god mat senere OG fikk sove til 7.30. Luksus.
 31. 1 point
  Røyk torsk. Søtpotet. Wokka grønne saker. Soyasaus. Ketchup
 32. 1 point
  02-snapper

  Hva er din BMI?

  19 på meg også - men denne viser ikke desimaler da, så jeg tror (og håper?) jeg er nærmere tjue-blank enn nitten-blank Eneste jeg har planer om å bikke 40 i, er alder edit: 19,40 ifølge: http://www.bmi-kalkulator.no/?v=57&h=171 (Og med tanke på at den var 13,6 for halvannet år siden er jeg fucking veldig fornøyd)
 33. 1 point
  Her er en link til den jeg har. Jeg er sliten etter trening, så googlet etter bilde i stedet for å gå på soverommet og sjekke navnet på den -> http://www.gizmosforgeeks.com/review-axbo-sleep-phase-alarm-clock Jeg mener ikke at å ligge rolig eliminerer søvnapnè, men om man ligger stille og har dyp søvn i passe mengder, så er jo det et tegn på at man ikke har noen søvnproblemer. Ligger man stille, men like vel har dårlig søvn kan det være en ide å sjekke dypere. Hvem mente dette? Hvor sender du dem inn? Det er to typer prøver jeg mener *kun* skal sjekkes av hormonlabben på Aker, og det er østradiol (sensitiv) og kortisol. Aker har, med mindre de har endret det, tre prøver i løpet av dagen. På prøvene mine fikk jeg ikke skilt mellom tidspunkt på døgnet, men hadde jeg fått det ville jeg vært langt mer bekymret for lavt nivå på morgenen enn forhøyet på kvelden. Om det er normalt om morgen, men veldig høyt på kvelden må man se litt på systemet ditt.
 34. 1 point
  gutta på eldresenteret går sikkert bananas når hun der møter opp på tirsdagsbingo
 35. 1 point
  Inappropriate party games for kids:
 36. 1 point
  Ojive

  Hva feiler det dagens "unge"?

  Til neste mann som påstår at 84-86 modeller ikke er unge:
 37. 1 point
 38. 1 point
 39. 1 point
 40. 1 point
 41. 1 point
  Tiwas

  Det dummeste du har hørt..

  Da vi hadde gjennomgang av forsikringene på jobben rett før jeg konkurrerte fikk jeg et snodig problem...jeg hadde både for høy BMI -OG- jeg var anorektisk
 42. 1 point
 43. 1 point
 44. 1 point
 45. 1 point
  wingeer

  Tråden for dumme spørsmål!

  Det passer for godt! Meta-konspirasjonsteori!
 46. 1 point
  TomasErl

  Treningssenter med vektløftingsmuligheter

  Move treningssenter Hønefoss har fått egen avdeling for styrke og vektløftere. 4 plattformer og ca 900kg med eleiko skiver.
 47. 1 point
  Pinglo

  #vgdigitaltliv om likes.

  Jeg klarer ikke etter beste evne og se hvordan dette skal være negativt. Budskapet i artikkelen var jo at man får flere venner som man lettere klarer å holde kontakten med, at likes ikke var så fryktelig viktig for selvtilliten og at sosial interaksjon kan være kjipt dersom man har mindreverdighetskomplekser. Hvem er overrasket over det? Det virker som om man sauser sammen oppførsel som er helt normal for alle mennesker, men om man ser den i en kontekst av for eksempel sosiale medier så er det en fantastisk anledning til å hytte med neven mot moderne teknologi.
 48. 1 point
  Afterall

  Det dummeste du har hørt..

  "Sweat Shapers er laget av Neotex, et spesielt stoff som øker kroppsvarmen når det kommer i kontakt med hud." Høres ut som de nettopp har funnet opp klær.
 49. 1 point
  Tror jeg angrer på at jeg leste denne tråden. etter å vært sulten i 3 måneder så liker ingen 6-pack. Da får jeg begynne å spise masse igjen =)
 50. 1 point
  He he..de fleste vennene mine synes også det er ekkelt.. men blodårer og sener er faktisk det mest sexye som finnes
×
×
 • Create New...