Jump to content

Leaderboard


Popular Content

Showing content with the highest reputation on 05/18/14 in all areas

 1. 7 points
  Sånn er det hver gang. Har fortsatt OSK-tråden i minne Forøvrig er dette med personangrep en vanskelig sti å gå. Jeg skrev dette, som en av mine mange refleksjoner rundt hva jeg synes om slike saker: Det er jeg enig i, men jeg er svært uenig i kroppsfokus som middel mot kroppsfokus. Hva skiller deg fra fitnessfolkene som viser frem magen sin? Hvorfor er det nødvendig med et korrektiv? Hvorfor er det et tegn på sunnhet å vise frem en stor mage, og et tegn på uhelse å vise frem en liten? Hva forsøker man å oppnå ved dette? Holdningene dine sitter jo ikke i fettcellene dine. Det er klart man skal være stolt av kjæresten sin - men er det virkelig nødvendig å understreke på understrekende vis at stoltheten gjelder selv med fett på magen? Er ikke dette selvsigende nyheter? Jeg poengterte dobbelt opp at dette handlet om sakens kjerne, og ikke om person. Kanskje også trippelt. Likevel blir jeg senere anklaget for personangrep, fordi jeg her tydeligvis implisitt har sagt at Camilla har stor mage, selv om det er fullstendig åpenbart at dette er en del av et ordspill for at setnigen skal gi syntaktisk mening og ikke et angrep. Hvor få ingredienser kan jeg bruke i ordsalaten før jeg er ondskapen selv? For det første; igjen, det var ikke et personangrep, og for det andre; om jeg så impliserte, er det å si at noen har stor mage et personangrep? Er man verdiløs og stygg og ekkel med stor mage? Selvsagt ikke. Har jeg noe sted insinuert dette? Selvsagt ikke. Dersom folk setter seg i offerrollen så fort det kommer motbør, er det fra og med det øyeblikket umulig å ha en fruktbar diskusjon. En ting er et direkte personangrep - som man førøvrig bare kan ignorere og gå videre med livet - men flertallet av innleggene som har blitt karakterisert som personangrep i denne tråden er et saks- eller fenomensangrep - og ikke personangrep. Men det er tydeligvis vanskelig å se forskjell på fugl og fly der man ligger i skyttergraven og skyter på alt som ikke flyr med vinden.
 2. 6 points
  Dette er en kverulant jeg gjerne skulle møtt.
 3. 6 points
 4. 6 points
 5. 5 points
  Brokkoli

  Dagens negative

  Treningsfri en stund fremover! 17. mai... Sekkeløp... Forstuet venstre kne, liten brist i kneskåla i høyre kne. Jeg vant i det minste sekkeløpet.
 6. 5 points
  SterkBalanse

  Dagens negative

  Jeg er ferdig trent, nydusja, lukter godt, har kvelden fri OG jeg er singel... FML
 7. 5 points
  Enig med deg i kropp mot kroppsfokus, Indiska. I utgangspunktet var ikke innlegget ment som noe som i stor gad skulle sette fokus på det ikke fullt så heldige kroppsfokuset media har i det hele tatt. Det ble publisert på en side lest av ca 150 personer. At det skulle eskalere til å nå nærmere 2millioner mennesker der ute var noe som ikke ble tatt med i beregning ved publisering i det hele tatt. Artikkelen skrevet i ettertid var et intervju gjort på basis av den opprinnelige posten. Å da ikke skulle ha med det ipprinnelige bildet var ikke en gang tema
 8. 5 points
  QueenWinther

  Dagens negative

  VM i november/desember, og jeg har gjort den øvelsen 2/3 ganger med 10kg - skal opp på 16, så blir intensivt på kettlebellfronten fremover, ja! Tror, heldigvis, at det er verdt ofringen. (:
 9. 5 points
  Eminator

  Dagens Glade

  Du vet du har blitt sterk...når du alene kan ta ut tørketrommelen, ut av badet... gjennom stua....ut balkongdøra.....ned til veien..lempe den i bil- uten å slippe den ned Du vet du har blitt ennda sterkere når du kan gjør det med vaskemaskina som gjekk til helvette også! LIKE A BEAR! alltid blitt kalt Bamse...gueess its true now
 10. 5 points
  Stephanie F

  Dagens Glade

  2 av mangoene mine spirer! Hurra
 11. 4 points
  SlayerDad

  17. Mai - din nasjonaldagsmat

  Gårsdagens matinntak: Svart blekksprutrisotto til lunsj Berlinerbolle med sjokolade Skalldyrtallerken, type stor Sjokoladekake Mozzerella Prjôt, dalmattisk spekeskinke
 12. 4 points
 13. 4 points
  FitFish

  17. Mai - din nasjonaldagsmat

  17. mai-tradisjonen i vår familie er å starte dagen med is. Skal helst spises i senga.
 14. 4 points
 15. 3 points
  Andreas87

  Game of Thrones

 16. 3 points
 17. 3 points
  Jeg benytter ikke dette innlegget for å så tvil om kompetansenivået blant brukerene, men som en slags disclaimer for oss som drifter siden. Det er viktig at vi gjør det klart at selv om det finnes mye kompetanse på forumet her, så anbefaler vi alltid at man tar problemer opp med behandlere, for å få best mulig diagnose. Det er i beste fall vanskelig å mene noe basert på informasjon over Internett.
 18. 3 points
  wingeer

  Militærpress, for risikofylt?

  Du bør alltid sørge for at du har gode forutsetninger til å drive med en aktivitet. Det være løping, roing eller løfting av vekter. Ellers gjelder det også å høre på kroppen. Siden du skriver at du har hatt litt ubehag/sårhet er det rimelig å tenke at det er kroppen sin måte å si ifra om at noe ikke er helt som det skal være med hvordan du gjør ting per dags dato. Med andre ord, finn ut hvor feilen ligger og fiks det. Her kan det være fint å jamføre seg med listen Joakimz postet over.
 19. 3 points
  malenesofie

  17. Mai - din nasjonaldagsmat

  Jeg lagde denne, red white and blue velvet cake, og måtte selvsagt smake på den Ellers så spiste jeg én is, éi pølse, og 17. mai middagen ble inntatt på ei sliten veikro på Skaidi i Finnmark; hamburger på resten av gjengen og løvbiff på meg. Faktisk overraskende godt. Ble ikke en dråpe alkohol i løpet av hele helga
 20. 3 points
  Å gå "ned i fetteren" er norsk uttrykk for "going down on your cousin", antar jeg. Incest er aldri svaret. Enig med Linjemannen her; det er bedre å bruke tid på å bygge muskler.
 21. 3 points
  ErikMM

  Dagens Glade

  Bestemte meg for å slutte å drikke kaffe. Forventet å få abstinenser eller iallfall mild hodepine en periode, men selv etter fem dager uten kaffe merker jeg ingen forskjell i det hele tatt. Pleide å drikke 4-5 kopper kaffe hver dag.
 22. 3 points
  SterkBalanse

  Dagens Glade

  17 mai er over og Elixia er åpent igjen :-D
 23. 3 points
 24. 3 points
  Zmurph

  Hva synes dere om Crossfit?

  Man kipper for å gjøre kondisjonstrening utav det. Logikken er litt av den samme som push press vs. skulderpress. Viss målet er overkroppstyrke kjører man strict, viss man vil gjøre sirkeltrening for bedre arbeidskapasitet kan kipping pull ups være et verktøy. Å kombinere en press-øvelse med en dra-øvelse kan være en effektiv måte å få gjort mye arbeid på kort tid. "Fran" som er en kombinasjon av thrusters og kipping pull ups er et eksempel.
 25. 3 points
  SisterSyringe

  Game of Thrones

  Det hadde isåfall vært så ondskapsfullt som det er mulig å få det. Jeg hadde ikke neste bok klar når jeg leste det som var det avsluttende kapittelet i den boka, og fikk knapt sove den natta. Å aldri ha neste bok liggende gjør jeg aldri igjen, så nå leser jeg fantastisk treigt i håp om at Mr. Martin får rævva i gir.
 26. 2 points
 27. 2 points
 28. 2 points
  Program som GSLP eller Starting Strength fungerer veldig bra selv om du ikke skjønner hvordan Jeg heller skjønte ikke hvordan når jeg begynte med SS, men jeg gikk fra 50kg knebøy til 142.5kg for 3 sett á 5 reps i løpet av et knapt år (inkludert unødvendig mye rundtomkuking). Det funker som faen. Det virker for enkelt, men det enkle er ofte det beste. Det gjelder spesielt for nybegynnere. Leser du SS boka (eller GSLP-boka) og gjør programmet som skrevet et par måneder så skjønner du hvordan. GSLP-boka er mye kortere og mer lettlest. SS-boka er veldig grundig og med mye mer detaljerte beskrivelser av baseløftene. Det som er greia er at med tre baseøvelser hver økt så trener du mer eller mindre hele kroppen effektivt to eller tre ganger i uka. Og legger du på vekt på alle øvelsene hver trening (lineær progresjon) så blir det fort markante økninger. Kvalitet over kvantitet, var det ikke? Du skal løfte med utfordrende vekter, ja. Det er dét som driver fremgang. 3-4 minutter pause mellom hvert sett (og etter hvert kanskje mer) trengs for å kunne gjennomføre settene. Ikkeno sirketrening, nei. Pause er pause. Etter 3 minutters pause er ca. 80% av ATP i cellene dine gjenvunnet, etter ca. 5 minutter er 95% gjenvunnet. Det kommer godt med når du skal løfte tungt. Grunnprogrammet GSLP, fra link i forrige post: Monday Bench/ or Press (A/B) 2x 5, 1 x 5+ Curl 2x 10-15 (bench days) Squat 2x 5, 1x 5+ Neck Harness Wednesday Bench/ or Press 2x5, 1x 5+ Weighted Chins 2 x 6-8 (press days, and only if you can do at least 6-8 BW chins) Deadlift 1x 5+ (with or without power cleans as warmups) Neck Harness Friday Bench/ or Press (A/B) 2x 5, 1 x 5+ Curl 2x 10-15 (bench days) Squat 2x 5, 1x 5+ Neck Harness When reps on last set fall below 5, take 10% off of bar and begin process over (on that lift only). Legg på 2,5kg på knebøy og markløft hver økt så lenge det går, gå ned til 1-2kg når det trengs. Øk med 1kg på benkpress og skulderpress, og etter hvert 0,5kg når det trengs. Slow and steady wins the race. Gjør du programmet i 3-6 måneder er det mulig å gjøre veldig gode økninger. Du kommer langt med grunnprogrammet, men du kan legge til assistansegreier som chin-ups/pull-ups og push-ups om du vil. Neck harness-øvelsen er på ingen måte nødvendig å gjøre. Boka om GSLP er vel verdt et kjøp. Der står det enkelt og greit forklart hvorfor program som GSLP fungerer så godt for nybegynnere
 29. 2 points
 30. 2 points
  LadyRainicorn

  17. Mai - din nasjonaldagsmat

  Lunsj - wienerpølser Middag - spekemat og rømmegrøt
 31. 2 points
 32. 2 points
 33. 2 points
  Carl Yngvar Christensen. Audio interview. May 2014
 34. 2 points
  Nå kjenner jeg ikke fetteren din, men uansett er det en god ting med muskler.
 35. 2 points
  Nixon

  Bodybuilding-tråden

  BIG RAMY!!! killing it at NY pro. mind blown stakkars Juan. lol. Top 3 i mr. Olympia?
 36. 2 points
  Yay, det ble 2:05. Elsker å løpe altså <3
 37. 2 points
  Tor

  Game of Thrones

  In that case.. Så må vi realiserer planene om å låse en viss forfatter inne i huset sitt til han er ferdig å skrive, noe som bør gå fort!
 38. 2 points
  QueenWinther

  Dagens Glade

  Fant faktisk en kjole jeg føler meg fin i, som jeg kan ha på meg i kveld.
 39. 2 points
  FitFish

  Dagens Glade

  Is til frokost. Hver 17. mai:happy: Edit: og bunad:love:
 40. 2 points
  Skulle ønske folk fikk inn i skallen sin at hvis man oppfører seg som en dritt, det være seg på nett eller ansikt til ansikt, så vil folk se på en som en dritt uavhengig av om man har rett, sitter på, fakta, har løsningen, eller gud hva enkelt påroper seg av grunn til å oppføre seg dårlig i denne tråden. Det er et så bredt spekter av mennesker, interesser, og personelige mål og valg på fitnessbloggen, at hvis det er noe man selv ikke nødvendigvid selv forstår eller liker, så får man være såpass reflektert i topplokket at man kan godta at andre mennesker har andre verdier, mål og interesser en seg selv. Personelig så mener jeg at det å på detaljnivå kritisere et annets menneskes kropp som det blir gjordt i denne tråden er kvalmende forkastelig. Hvis man ikke klarer å forstå eller sette pris på det helhetlige budskapet i den opprinnelige Facebook posten, så greit nok, men da bør det stoppe der. "Jeg forteller bare bare sannheten" eller "når man steller seg selv i en slik og sånn posisjon" bla bla bla, unskylder eller rettferdiggjør ingen ting, dårlig oppførsel er dårlig oppførsel uansett.
 41. 2 points
  Dette bunnslammet av internett, dere. Det jeg synes er det tristeste med denne diskusjonen, er at vi igjen får bekreftet det åpenbare: Internett gjør mange av oss usmaklige. Det er så himla kjedelig å lese gjennom, for etterhvert glemmer jeg hva saken i utgansgspunktet handlet om. Ja, for dere husker at saken handler om en mann som ville vise fram den flotte kjæresten sin? På sin private facebook profil. Da spør jeg meg selv, hva har camillas fettprosent med det å gjøre ? Saken handler om en mann som har vist fram kjæresten sin, ikke hengt ut tynn(ere) jenter. Saken handler om en gutt som viser fram jenta si, noe jeg vil si faktisk er litt av en kjærlighetserklæring. Heia kjærligheten dere. En liten oppfordring til dere alle: Ja, det er lov til å mene noe. Men spør deg selv først : Vil min mening såre andre ? Vil det komme noe godt ut av at jeg ytrer min mening? Føler jeg at jeg må si min mening, for å kunne føle meg bedre på andres bekostning? Det er lov å ha en mening, men ofte holder det å holde den for seg selv. Det er faktisk lov til å tillate seg selv å reflektere på et høyere nivå, enn hva deltakerne i PH gjør. ..
 42. 2 points
  La oss legge frem et mangelfullt argument som misrepresenterer Stokkeland og Camilla sin posisjon og derfor fremprovoserer reaksjoner, for så å benytte sistnevnte reaksjoner som et feilaktig belegg for ens opprinnelige mangelfulle oppfatning. Det er logisk.
 43. 2 points
  Jeg har sterk tru på x100s Spesiellt etter jeg leste denne. http://strobist.blogspot.gr/2013/03/in-depth-new-fujifilm-x100s.html Vurderer at kjøpe den sjælv, Men har en Canon G12 jeg må få solgt først.
 44. 2 points
  "Dette er marsvinet mitt. Er det ikke fint?" Dette bildet har fått massevis av likes, delinger og kommentarer på sosiale medier. Mange synes det er fint at marsvin som ikke kan eller ikke ønsker å gå selv kan bli trillet, men noen mener bildet stigmatiserer marsvin som ikke kan få sine egne traller på grunn av årsaker. Det nevnes at dette skaper falske forventninger om at alle marsvin skal få røde traller, når de fleste traller egentlig er i andre farger. Andre mener også at marsvin helst burde gå så de ikke dør av livsstilssykdommer, at marsvin med traller ikke må ta parkeringsplasser fra andre marsvin, og at saken vil variere fra marsvin til marsvin fordi alle er forskjellige. Noen påpeker også at dette bildet er urettferdig for marsvin uten hår, og at marsvinet bare er ute etter oppmerksomhet. I tillegg noe om janteloven. Hva mener du?
 45. 2 points
  Repost, men jeg ler fortsatt så tåran triller...
 46. 2 points
  Ojive

  Høysensitivitet

  Herreføkkingsgud, TAKK Indiska! Jeg er endelig ikke alene om det! Det kan seriøst ikke beskrives. Jeg kunne lukte på dama mi 3-4 dager i forveien om hun skulle ha mensen, før hun selv visste det. Jeg går i krisekoma hver gang jeg går gjennom dameavdelingen på H&M i et desperat forsøk på å komme meg til herreavdelingen. Parfymerier tar livet av meg. Folk som er foran meg når jeg går opp trapper = ass-smell. Det sykeste var når jeg endelig har fått operert bihulene og ble tvunget til å skylle de med saltvann 3 ganger daglig i to uker. Det gjorde det enda verre, jeg lukta enda mer enn det jeg burde. Det er seriøst helt vilt. Let's crack out the crazy: Når det gjelder "høysensitiv"....vel. Nå har ikke jeg kjempelyst til å hoppe på en bandwagon av et nymotensuttrykk. Jeg har alltid vært "overempatisk", og om en nå skal bruke det uttrykket, så har min "høysensitivitet" er blitt verre med årene. Folk på jobben synes det er schempestas å tute når de kjører forbi meg når jeg går til jobben. Det er hyggelig ment, men det er rein terror både fysisk og psykisk, og det tar gode 10-15min før hjerterytmen og kaldsvetten (for å ikke snakke om sinne) roer seg ned. Jeg går fra morgenzombie med 30 i puls til 180 puls og hulkensinne. Jeg takler ikke lyden av meg selv når jeg spiser. Faktisk. Bananspising er bare drepen. Det er tydeligvis en greie. Selv om alle har sine feil og mangler, så bør man være forsiktig med å finne på nye diagnoser og fòre de ytterligere. Når jeg vet at jeg er overempatisk, så fjerner jeg meg selv fra situasjoner som kan trigge overdreven empati (Redd Barna reklame på TV, tiggere, folk som ikke gjør noe annet enn å snakke om sine problemer, o.l.). Når jeg føler at jeg er for mentalt utslitt til å være sosial, så deltar jeg ikke på større møter/meetups. For meg så gjelder det å finne en mestringsteknikk som hjelper meg, framfor å søke diagnoser. I det siste har jeg tatt en u-sving i min mestring, og tester ut å utsette meg for triggere så ofte som mulig og på den måten, rett og slett, å bare "harden the fuck up". Jeg stiller ingen krav til meg selv, jeg dømmer ikke meg selv, og jeg forventer ikke et perfekt resultat ved hvert mestringsforsøk. Litt som at du blir sykemeldt i ukesvis av din fastlege med beskjed om å "ta det med ro", går til psykolog/psykiater og h*n bare "kom deg ut, ikke sitt inne". *trekker på skuldrene* Føler man virkelig en lettelse av å sette et ord på det, selv om "symptomer" er der enda?
 47. 2 points
  TEW

  Fete rutiner på gymmet

  Jeg burde ha filmet i dag...pokker som jeg burde ha filmet... Kom litt tideligere en vanlig i dag, og det var skikkelig barnehage i gymmen. Fire stykker som laget show, hadde med egen musikk på full guffe, og hadde slengt vekter, utstyr personelige eiendeler over alt. Bryr ikke meg nevneverdig, så lenge det ikke ødelegger for treningen min, men likevel så tenker jeg jo mitt. En av disse typene har utmerket seg tideligere da han pleier å klynke og stønne som ei jomfru når han trener, kaster fra seg vektene, og faller dramatisk i gulvet og hikster og stønner på gulvet. Nei, jeg tuller ikke.... I dag tok han det til nye høyder, han kjørte bøy, med... la oss si ikke spesielt mange kg (kanske 60kg), satte fra seg stanga og kastet seg dramatisk i gulvet, hulket og hikstet men han holdt seg om leggen. To av kompisen løp til og begynte å dra og tøye i beina hans. Dette gjentok seg for hver sett.... Når jeg endelig kunne overta racken, begynte typen med gående utfall med ez-bar og ca 20 kg på nakken som var surret inn i tørkepapir av en eller annen grunne. Mens jeg sto og trente bøy hørte jeg et brak bak meg, og da hadde typen liksom kjørt gående utfall til failure, sluppet ez-baren i parketen, kollapset, og lå og ynket seg på gulvet... Faan jeg hater meg selv for ikke å ha filmet dette. Det at de drev å spottet hverandre med stoor dramatikk når de kjørte preachercurl med 20 kg blekner liksom fullstendig i forhold til resten av den teatralske opptreden. Neste gang, skal jeg drite i å trene, og heller sette meg i et hjørne og smugfilme. Burde bli en hit på youtube:D
 48. 2 points
 49. 2 points
  Stephanie F

  Den store silikontråden

  Oi, du har missforstått alt hva jeg skrev 1) Jeg har ikke noe imot andres valg, heller ikke silikon 2) Jeg har ikke noe med hva andre bruker penger på, det bryr meg ikke, og vi "alle" bruker jo penger på oss selv på en eller annen måte (meg inkludert) 3) Jeg skrev ikke om amming med eller uten silikon, jeg skrev om biologisk funksjon som i; "små pupper eller store pupper - de er like bra uansett til jobben sin" Kan du sitere meg på hvor jeg var dømmende? I såfall var det ikke meningen Har mange venninner med silikon Poenget mitt var: Unge jenter ser fine, store, perfekte pupper overalt rundt seg, de tror det er naturlig, de ser ned på egne og blir skuffet, får komplekser (<- og her var poenget i forje innlegg), de blir litt eldre og finner ut at det er operasjon som greia, de liker det, de sparer opp og bruker 30K (som i seg selv er helt ok!). Min mening er at når en så seriøs ting som å legge inn silikon i kroppen for å føle seg ok er blitt en norme, da er det lov å reagere. Fordi det å ha komplekser for å ha små pupper er et skapt kompleks.
 50. 2 points
  kl99

  Militærpress, for risikofylt?

  Laget en tråd om å holde skuldrene friske her. Så lenge du ikke har vondt, er det bare å kjøre på. Pass på at scapula er stabilt, at du presser med albuene og ikke skuldrene, og at magen stabiliserer bekkenet slik at du ikke får en enorm lordose.
×
×
 • Create New...