Jump to content

Leaderboard


Popular Content

Showing content with the highest reputation on 04/28/14 in all areas

 1. 18 points
  Kristin Charm

  Dagens Glade

 2. 13 points
  Olga

  Dagens Glade

  Bestilte nettopp enveisbillett til HONG KONG :LOL:
 3. 6 points
  Kunne kanskje vært lagt i en av dating/singel-trådene...
 4. 5 points
 5. 5 points
 6. 5 points
 7. 5 points
  Stort sett ender jeg opp med å gråte litt inni meg. Litt som økonomer gråter når jeg går i butikken og ikke sjekker pris eller tar vare på kvitteringen. For å være helt ærlig, og får å sette det veldig på spissen, så mener jeg det kun er det to typer mennesker som havner under denne kategorien du kaller skadelig teknikk: a) de som er nybegynnere og løfter lite vekter, men med snapcity kromrygg og skuldrene dratt ned i kjelleren. de som er "nybegynnere" og løfter tunge vekter, og er bros in the world så ingen kan snakke til dem. Bare førstnenvte har jeg noe til overs for, og de klarer ikke skade seg nevneverdig mye på lave vekter uansett, så min rolle er som den altid er der jeg trener; jeg trener. Spør noen om råd kan jeg altids nevne et par tips, om ikke er PTer generelt flinke til å plukke opp slike, kanskje en win-win situasjon der dersom noen velger å se det på den måten. Sistnevnte vil ikke ta til seg spesielt mye, med mindre du har opparbeidet deg nok respekt på gymmet. Vent litt.. Opparbeidet seg nok respekt og først DA kan man komme med tips? Ironien kjenner ingen grenser. Utopisk ville vært at alle kunne dele all erfaring og ingen ville ha vært her og fru besservisser, kanskje hadde ingen følt seg tråkket på tærne heller.. desverre finner jeg bare de miljøene hos nisjeidrettene innen løfting og aldri på et kommersielt senter. Så hva gjør jeg når jeg ser andre løfte med skadelig teknikk? Jeg gråter litt inni meg, for jeg er egoist og vil trene selv mye mer enn ønsket til å hjelpe. Jeg gråter også fordi det er så enormt mange av dem til tider, spesielt når jeg ikke er der og tanken blir litt overhvelmende. Trøster meg med at selv om jeg er egoist, så hjelper jeg om noen spør. Tror dette kvalifiserer til hastags som #fitnesskadet, #fitnessbobbleskadet eller kanskje #yrkesskadet. Heldigvis forsvinner angsten med en gang jeg har forlatt senteret i vel viten om at i den store verden er jeg ofte en av de med "skadelig teknikk".. Bare her i andre områder en trening, som bil og økonomi. Desverre er det heller ingen der som kommer bort og sier til meg hva jeg gjør feil, så jeg spør og jeg leser. Skulle ønske flere spurte, og flere leste. Kanskje flere skulle ønske jeg spurte mindre og leste mer. Aller helst vil jeg at flere spør.
 8. 4 points
 9. 4 points
 10. 3 points
  big-p

  Klokov in Bergen 2014

 11. 3 points
 12. 3 points
  Tåkedott

  Dagens negative

  funnet en ny kreftsvulst på hunden min:( den har dukket opp fra intet iløpet av 14 dager, så virker som den er vesentlig hissigere enn den forrige som ble fjernet for halvannet år siden...:-/ heldigvis jobber jeg på dyreklinikk, så selv om timelisten egentlig er full på klinikken, sa veterinæren min at hun kunne fjerne den utenfor arbeidstid på fredag:)
 13. 3 points
  anmyja

  Dagens negative

  +1
 14. 2 points
  Ja - hva er det for noe, egentlig? Nå på vårparten ser jeg stadig noen overvektige som pruster og peser, mens de dundrer fotsøylene i bakken og lider seg gjennom tortur på asfalthelvete. Skal de slanke seg? Skal de bli marathonløpere - eller er de generelt sett bare opptatt av selvpining på høyt plan? Noe av det verste en kan gjøre om en er smellfeit, er vel å legge ut på asfalten i håp om å få gode treningsopplevelser, nå resultater på badevekta og oppnå god helse. Løplabbet meg langt inn i rævva - det finnes ikke pronasjons-problematikk som kan løses eller demping som er god nok om du er smellfeit. Vil du slanke deg og samtidig etterhvert oppleve at du ikke mister pusten av å gå opp to trappetrinn - så er det et kjempetriks å begynne med målrettet kondisjonstrening. Sykle, svømme - eller gå på fjellet. Finn deg noen motbakker og trask i dem - gjerne i naturen. Aller helst i naturen - der er underlaget mer skånsomt. Men - altså - for all del - hold deg langt unna asfalt og jogging når du BMI nærmer seg kroppstempratur.
 15. 2 points
  Ojive

  Kjerringråd

  raspet fersk ingefær i te med honning, mot sår hals. I shit you not. Drit i å kaste penger etter Repsils og annet tull.
 16. 2 points
 17. 2 points
  labanvesen

  Dagens Glade

  Fiiiine frøkner!
 18. 2 points
  Tor

  Hvordan en muscle up up skal se ut.

  Likte Caption best: I would like to express my condolences on the death of the crossfit muscle up, he had a nice run but his life is now over. Så det går faktisk ann for et normalt menneske å klare en slik... en slik... bragd
 19. 2 points
  Tutogkjør

  Dagens Glade

  Seler er awesome!
 20. 2 points
  Og det var egentlig ikke stort mer enn det jeg ville ha frem - samt at om det er slik at de aller fleste er enige med meg og deg i dette - så har myndighetene en utfordring de bør ta tak i. Synes jeg.
 21. 2 points
  Enig i alt du skrev bortsett fra setningen jeg siterer deg på. Vi lever i et samfunn hvor rettsikkerhet, og opplevelsen av at denne ivaretas av myndighetene, er av avgjørende betydning for den tillit og troverdighets-kapital som mye samfunnets kvaliteter er fundert på. Tung og tricky setning, men du skjønner hva jeg mener... At hvermansen opplever at politiet er der for dem - "to protect and serve" - er viktig. Og dermed så er hvermansens oppfatning av hvordan politiet prioriterer betydningsfull - for både politiet selv og for borgerne flest. Så om det skulle råde en gjengs oppfatning om at politiet prioriterer feil, så er det noe som myndighetene både må og bør adressere. Spørmålet er mer om det faktisk råder en slik konsensus i folkedypet. Jeg vet ikke. Imidlertid tror jeg kanskje det er en slags enighet om - blant de fleste av oss - at det er lite politi å se i gatene. Vektere har overtatt mye av de oppgavene patruljerende politi bedrev tidligere - og det kan en mene mangt om - men om tilgjengeligheten for folk til å, ikke bare snakke med en politimann - men faktisk bare det å se en politimann på patruljere i levende live (og ikke bare på film) i sitt eget nabolag fullstendig forsvinner - da er det et spørmål om det ikke er på tide å rope varsko. Jeg bor i Bergen og på sommerstid hender det vi ser sykkelpoliti i sentrum - det er litt kult og de får en masse positiv oppmerksomhet. Ellers ser vi aldri politi som spaserer og beveger seg blant folk. De sitter alltid i sine biler. Sikkert opptatt med viktige oppgaver og med en presserende agenda for dagen - ingenting å si på det. Men det spørs om ikke vi hadde tjent på i et samfunnsperspektiv - å holde oss med en politistyrke som hadde en nærmere og tettere kontakt med befolkningen. Men det er bare min mening - og selv om jeg kun er en representant for hvermansene blant oss, så mener jeg at min - og vår - mening, bør vektes med mer enn null og niks i denne sammenhengen.
 22. 2 points
  Stine smurfine

  Tråden for dumme spørsmål!

  I feel you.
 23. 2 points
  Keegil

  Motivational quotes

  Hvilken fitnessjente er det som har hacket kontoen til Dag?
 24. 2 points
  Aldri vært i et forhold og synes det er egentlig ganske greit. Før var jeg mye mer opptatt av at jeg skulle inn i et forhold, mye fordi jeg opplever at samfunnet legger et press på at man skal være i et forhold (en av tingene som gjør deg tilnærmet "perfekt"). I tillegg til at foreldre og venner alltid lurer på når du skal få deg kjæreste. Det å derimot være utrolig opptatt av å gå inn i et forhold er ikke sunt eller lurt mener jeg. Man møter som regel på personer som ikke har sammen intensjoner som deg og du vil lettere se mye bra i folk fordi du ønsker å ha et forhold. Nå derimot så har jeg sluttet å jakte. En dag møter man kanskje på noen, eller så møter man ikke på noen i det hele tatt. Det å være singel gjør meg uansett ingenting. Jeg har stor frihet til å gjøre hva jeg vil.
 25. 2 points
  Indiska

  Hva er det med feite folk og løping?

  Cazorla (den vil av en eller annen grunn ikke quote). Ikke nødvendigvis. Enkelte tillegger deg intonasjoner eller undertekster som ikke finnes, og nekter således å forholde seg til det faktiske poenget, uavhengig av hvordan dette er formulert. Ofte blir man mislikt bare man responderer på uønsket vis (altså et svar som ikke impliserer det samme som det de selv ønsker) fullstendig uavhengig av hvor konstruktiv og rasjonell denne responsen er. Velkommen til verden.
 26. 1 point
  Brokkoli

  Tråden for dumme spørsmål!

  Her tenkte jeg at Afterall vant. Helt til...
 27. 1 point
  Hva annet skal folk si enn fortsett med å trene og spise ? Ting tar tid.. bare å holde seg i gamet
 28. 1 point
  wombat

  Kjerringråd

  - Hårspray i fjeset før byen (sminken holder bedre) - Sitron i håret for å få striper (tror det bare funker hvis du har ufarget hår) - Øyenbrynsskjærer for å lage fin sidelugg (skjær nedover såklart) - Potetskreller som skrutrekker på sånne sykt små skruer (for gameboyen døde ALLTID når vi var på ferie) - Neglelakkfjerner for å fjerne gammel maling som sitter dønn
 29. 1 point
  FrkDiaz

  Tråden for dumme spørsmål!

  Kommer såklart ikke til å framleie uten å ha fått det godkjent, er bare nysgjerrig på hva som kan være gode grunner for å nekte meg å gjøre det.
 30. 1 point
  FrkDiaz

  Tråden for dumme spørsmål!

  Jorden rundt-tur! Evt reisegavekort. Det ville jeg ha gjort
 31. 1 point
  ErikMM

  Tråden for dumme spørsmål!

  Nei, jeg nekter å vedkjenne at du har rett (hvilket du selvsagt har)! Men faktisk, når jeg søker det opp så ser jeg at det heter langfinger, ikke langefinger. Mind blown; dette endrer verdensbildet mitt.
 32. 1 point
  ErikMM

  Game of Thrones

  I denne episoden har de funnet opp mye som ikke er i bøkene, iallfall. De jobber vel hardt for å gi skuespilleren som spiller Bran noe å gjøre. Må være vanskelig å skrive en TV-serie basert på bøker der personer som er sentrale i én bok kan være helt fraværende i andre.
 33. 1 point
  McBain

  Kampsport / MMA i Bergen/Askøy/Sotra

  Kan du ikke bare gå ut døren? Striler elsker jo å slåss på byen i helgene, sikkert mulig å hisse opp noen naboer på en onsdag også.
 34. 1 point
  Inger-Lise

  Tips til pålegg!

  Leverpostei/kyllingpostei, litt majones og syltagurk! Philadelphiaost + røket laks Egg og majones/egg og remulade/bare skivet egg/eggerøre/speilegg Ost og skinke + paprika er en sikker vinner Tunfisksalat/rekesalat/italiensk salat + roastbiff + finhakket rødløk
 35. 1 point
  Martinsen

  Vil gå ned noen kilo til sommern.

  Hei! Flott at du har lyst til å gjøre en endring med kroppen din. Når det kommer til å gå ned 20 kg på 2 måneder så er det ikke umulig, men det kreves mye arbeid og et godt kosthold. Det kan selvfølgelig gå uten cardio, men trur det vill ta lengre tid. Har du prøvd sykling for eksempel? eller svømming? Jeg hater også å løpe, men sykle og svømme syntes jeg er ganske greit å gjøre. Det handler om å finne noe man liker å holde på med. Det med brusen din, så må du bare bestemme deg. Er virkelig den brusen nødvendig, kan du kutte ned brus til en dag i uka, eller kan du spise ett eple eller drikke vann istedenfor. Det handler om viljestyrke, og vite hva du har lyst til. Tren godt, spis godt og sundt. likevel må du lytte til kroppen din.
 36. 1 point
  ErikMM

  sunn is?

  Hvor sunn isen er, har vel mest å gjøre med hvor lenge du eventuelt løper etter isbilen. Du får vurdere å gi den et forsprang. Uansett, her er iallfall et inspirerende bilde (???)
 37. 1 point
  Aurelius

  Hoftebøyeren + knebøy = vondt

  Tøye hoftebøyeren, litt dynamisk oppvarming for å løsne opp i hoftene,og eksperimentere med beinbredde? Kun synsing,apropos. Utenom det første;stramme hoftebøyere er vel aldri en god ting.
 38. 1 point
 39. 1 point
  Tonje_86

  Dagens Glade

  Sitter ute i varmen og gjør skoleting og hører på sommermusikk. Alt er bare deilig
 40. 1 point
  Vertoc

  Ned i vekt til sommeren?

  Tenker jeg skal prøve å få av de siste 10-15 kiloene mine før sommeren er over. avslutta sist sommer med 135kg, satser på å avslutte denne rundt 75-80kg. så er med jeg og!
 41. 1 point
 42. 1 point
  Stining

  Motivational quotes

  "Når du står til halsen i drit. Er det ikke lurt å henge med hodet."
 43. 1 point
  Vel, jeg skjønner noen blir provosert mtp overskrifta. Til og med jeg som ikke er overvektig ble sint og hadde lyst å stemple ts som ekstremt sneversynt og rett å slett ekkel i uttalelsene sine før jeg leste hele startposten - og etter å ha lest kan jeg egentlig ikke si meg uenig. Desverre er det for lite informasjon ute, og mange forbinder vektnedgang med løping og nutrilettbarer - noe som er veldig synd i og med at de kunne spart seg veldig ubehagelige måter å gå ned i vekt på/ de kunne hatt en lettere vektnedgang om de hadde visst bedre. Nå skal det sies at noen overvektige kanskje finner det mer behagelig og godtatt i samfunnet å løpe tur i skogen eller på tredemølla enn i styrkeavdelinga hvor de kanskje møter blikk fra fitnessola som tilsier at de ikke hører hjemme der.. desverre. Men desverre er det veldig lett å lese KKs - kom i form løpeguide og ''tro på ekspertene'' da det er veldig få av sofapotetgullklanen som er eksempelvis inne her å leser..:/
 44. 1 point
  Linn86

  Dagens Glade

  Dagens optimist utolig hva man får til om man står på Veldig motiverende i det minste:)
 45. 1 point
  malenesofie

  Game of Thrones

 46. 1 point
 47. 1 point
 48. 1 point
 49. 1 point
  I.Celine

  Ømme pupper etter mye trening

  Hvilken type aktivitet? Intensitet, fart? Har du store pupper, har du god nok støtte under trening? God sports-BH kan være verdt en investering. Det vet jeg av erfaring. Spørs også hvor lenge dette har varet, og når, om det er PMS på gang så er det ikke unormalt at de blir ømme. Alder kan også spille en rolle, om du er i puberteten så kan ømhet i brystene forekomme oftere.
 50. 1 point
  dagthomas

  Knebøy, vepserumpe

  Åpner denne igjen, 5 mnd er gått og tilten føles mye bedre nå. Vet jeg må jobbe med å presse ut knærne, men om noen spotter noe annet rusk også, så rop ut
×
×
 • Create New...