Jump to content

Leaderboard


Popular Content

Showing content with the highest reputation on 12/26/13 in all areas

 1. 9 points
  OhMickey

  Litt hating før jul.

  Jeg hater folk som står å oppkuperer knebøyracket og skal ta ettusentohundreogførtifem sett med bare stanga mens jeg står og venter på å selv få ta ettusentohundreogførtifem sett med bare stanga. KJEMPEIRRITERENDE.
 2. 8 points
  Magen min 10 des ------------------------------------------26 des 16 dager post operasjon Helt klart verdt litt smerte.Går mot bikinisesongen med glede.
 3. 6 points
  Inger-Lise

  Litt hating før jul.

  Skjønner det med irritasjonen over at rackene alltid er opptatt! Samtidig er det jo andre tråder her inne hvor flere uttrykker frustrasjon og irritasjon over alle "wannabe-treningsfolk som tar i rosa vekter, trener benpress og ikke engang squatter!". Blir tydeligvis ikke bra nok uansett hva En gjør da?
 4. 4 points
  Indiska

  Mener jeg spiser for sunt.

  Tipper på et eple og litt gresk yoghurt. Neida. Joda.
 5. 4 points
 6. 4 points
 7. 3 points
  Astriiiixxx

  Litt hating før jul.

  skjønner ikke hvordan dere greier å legge merke til alt og alle rundt dere på trening. Det eneste som irriterer meg på trening er at kroppen min har slutta å fungere som normalt, jeg er blitt svak og slapp, strake motsetning av hva jeg egentlig er. (ok, irriterer meg litt over han som etterlater seg elver av svette på alle benker når han trener bryst, og han som stinker svett hvitløk og prøver å drukne det i axe)
 8. 3 points
  Chrsyre

  Dagens negative

  Han jeg stalker på treningssenteret begynte å følge meg på instagram for noen dager siden.. Vet ikke om jeg skal bli glad eller redd, for vi har aldri snakket sammen og jeg ante ikke at han visste jeg eksisterte. Jeg er vel avslørt..
 9. 3 points
  Linjemannen

  Litt hating før jul.

  Bjørn Eidsvåg.... Det lå faktisk en CD av ham klar til avspilling på trening. Jeg ble pottesur bare av å se at noen i det hele tatt hadde bragt med seg en CD av ham. Selvfølgelig sørget jeg for at CDen ble forlagt på et sted den hørte bedre hjemme. Det er et år siden og jeg kjenner fortsatt jeg får vondt bare ved tanken...
 10. 3 points
  vesen

  Cristiano Ronaldo sitt kostholdsprogram

  Det står jo ingenting om mengde, noe som gjør det umulig å si om dette er lite mat!
 11. 3 points
  Tomla

  Norges største idrettsutøvere i 2013

  VG'ssportssjef Øyvind Brenne skriver: "- I juryarbeidet overså vi styrkeløfterne, og vi må takke leserne som har gjort oss oppmerksomme på det. Vi er enige i at de fortjener sine plasser på lista. Vi mener Christensen burde hatt en plass som nummer 54, mens Bakkelund ville havnet på 67. plass, sier Brenne. Han understreker at VM i styrkeløft hadde relativt beskjedent med deltagere - ca 300 utøvere fordelt på 50 nasjoner." Den siste uttalelsen var ikke mye smart, særlig ettersom VG har plassert Magnus Carlsen på toppen av listen. Uavhengig av om man mener sjakk er idrett eller ikke, så var det kun to deltagere i sjakkens VM. Tar man med kandidatturneringen, så vil jeg fremdeles tro det var langt færre enn 300 som deltok! Skal man rangere idretter, er utbredelse og antall utøvere internasjonalt et bedre mål. Dette kommer fra en som har over 25 år bak seg i en virkelig liten idrett!
 12. 3 points
  Om det funker? Selvfølgelig funker det, mannen lever jo tilsynelatende i beste velgående og ser ut til å ha overskudd nok til å kunne sparke ball innimellom og. Hva er det du _egentlig_ lurer på? Om det er bra om man skal bli god i fotball? For å gå opp i vekt? Ned i vekt? Se bra ut i bar overkropp? Spesifikke spørsmål får spesifikke svar.
 13. 3 points
 14. 3 points
  Dag

  Litt hating før jul.

  Jeg hater folk.
 15. 2 points
  CelineMaria

  vektøkning

  Kalorier funker for de fleste
 16. 2 points
  SterkBalanse

  Dagens Glade

  Ny pers, 40 kg i benk :-)
 17. 2 points
  Tiwas

  Thermomix

  Mitt første døgn med Thermomix
 18. 2 points
  Aurelius

  Mener jeg spiser for sunt.

  Bare for å få litt perspektiv; hvordan spiser du til vanlig/ hva er det du spiser når du får refs for å være for sunn? Selv spiser jeg hva jeg vil, og plenty av det. PS; "sunt" er et forferdelig relativt begrep, det som er "sunt" for deg, trenger ikke være "sunt" for deg. Følgelig kan ribbe og marsipan absolutt være "sunt" det og;)
 19. 2 points
  Linjemannen

  Litt hating før jul.

  Føler meg nå regelrett forstyrret i julefreden. Tusen takk, Hard life/Happy life
 20. 2 points
  Alt er farlig i for store mengder.
 21. 2 points
  Keegil

  Hvordan unngå "fråtsedager"?

  Man kan sikkert analysere dette opp og ned og i mente og tenke makronæringsstoffer og kalorier og det som er. Men jeg tror dette rett og slett handler om at du, som har gått ned flerfoldige kilo med et strikt kosthold og ståldisiplin i løpet av veldig kort tid, ikke har så veldig lyst til å gå opp i vekt igjen. Du er inne på det når du snakker om de "gamle syndene." Stemmer det at du kanskje unngår alt som heter snacks og godteri nå, slik du kanskje gjorde i vektnedgangsperioden din, fordi du tenker at det vil føre til vektoppgang? Det er isåfall helt normalt og forståelig, men det er sannsynligvis også grunnen til at du innimellom får disse "fråtseanfallene" dine. Å kutte all snacks og godteri cold turkey vil være stressende, spesielt for en person som egentlig er veldig glad i disse tingene, og hvor de kanskje også i store mengder tidligere har vært en kilde til overvekt. Når du aldri gir etter for impulsen til å kjøpe en sjokolade, samtidig som du egentlig har veldig lyst på sjokolade, vil du sannsynligvis komme til et punkt hvor du rett og slett går bananas i sjokoladehylla og kjøper fem ganger så mye sjokolade totalt som du ville gjort hvis du faktisk heller kjøpte en i ny og ne. Jeg tror du vil unngå disse anfallene hvis du faktisk gir etter for de litt svakere impulsene og kjøper litt smågodt iblant, og jeg er ganske overbevist om at det både vil føre til at totalinntaket ditt av snacks og godteri reduseres og at du får enda bedre utsikter til å vedlikeholde vektnedgangen din.
 22. 2 points
  Nettopp, og det er jo akkurat det jeg mener når jeg sier at man ikke bør åpne for en slik diskusjon. Det er jo presis det slike nettsider gjør. Jeg er mer sinna på amøbene som på død og liv skal publisere tull enn på de som tror på det. Jeg vet jo selv hvor tilbøyelig man er til å ta ting på internett for god fisk hvis man har "riktig" mindset, og jeg er bevisst på at eneste grunnen til at jeg ikke sluker alt pisset om aspartam er at jeg faktisk har satt meg bittelitt inn i det. Når det gjelder andre temaer så kan det godt hende jeg er like "dum" som alle som tror på det de leser på internett. Jeg er derfor med på at det er smart å ta debatten med den typen folk du beskriver, og det er heller ikke så utrolig tungvint så lenge man, som du sier, ikke får noen backfire-effekt. Alternativhippier synes jeg imidlertid kan få seile sin egen sjø.
 23. 2 points
  Ojive

  Litt hating før jul.

  hva med littICAME IN LIKE A WREEEEEEEEEEEEEEEEEEEEECKING BAAAAAAAAAALL
 24. 2 points
 25. 2 points
  James Wilson

  Litt hating før jul.

  Clen: Altså Clenbuterol, en velkjent astmamedisin (Brukt som medisin mot luftveisykdommer på hester) Brukes også av bl. a. kroppsbyggere og "naturlige" fitnessutøvere for økt fettforbrenning. Tren: Står for Trenbolone som er en kjent steroid brukt av de overnevnte for økt muskelmasse. Litt usikker om trådstarter skjønner virkelig hva "Eat clen, tren hard" betyr?
 26. 2 points
  FatUnicorn

  Dagens Glade

  Fikk bestemor sin Senjadrakt i bursdags- og julegave. Jeg er i sjokk.
 27. 2 points
 28. 2 points
  Inger-Lise

  Litt hating før jul.

  Jeg trener knebøy to ganger i uken. Sliter veldig med teknikk og styrke. Klarer bare 30-35 kg.. Har i lang tid unngått å ta det fordi jeg føler meg så svak og føler folk "ser på meg", men har akkurat klart å komme over kneika og tørre å trene det. Da hjelper det faktisk lite, og er svært lite konstruktivt av deg, å bli hengt ut og gjort narr av på en slik måte. Det er nettopp slikt som gjør at flere ikke kommer i gangm ed eller tør å trene på senter, fordi de er redde for å bli gjort narr av. Hva med å faktisk synes det er bra at vi tør å ta tak i noe vi er dårlige på og gjør en innsats for å bli bedre?
 29. 2 points
  Miss Iron

  Litt hating før jul.

  hater på folk som trener mage på situpsmaskiner. og deretter tror de trener biceps ved å last max vekter på ez-stanga og hive på skuldrene allerede under oppvarming. og som er fryktelig tynne, men som tror de er fit, fordi de har så lite underhudsfett at blodåra vises på armen, noe som ikke er resultat av hard trening, men elendig kost bestående av 1 tilfeldig måltig pr dag og x ant liter redbull.... også hater jeg på menn i 50-åra som droppa å trene i tiden mellom 25 og 49 år, som har tynne armer og stor tutmage og som sitter lenge og glor tomt ut i luften mellom hvert sett på en av fjolleapparatene en hjernedød PT har gitt dem i programmet sitt...og som tror de spiser sunt fordi kona nekter dem alt annet enn knekkebrød til lunsj.... også hater jeg på gutta som tror de eier markløftmatta bare fordi de vingler i knærne og tar mer enn meg til oppvarminga... også hater jeg de frekke betterbodieskledte 17-åringe jentene som tror de er bikinifitnessmodeller bare fordi de de bruker 100kg maskara og løshår, og som forsøker å trene mellom mine sett UTEN å spørre først!!! også hater jeg speeda østeropeere som stinker svette og bol og opptar 3 ulike stasjoner på samme tid og som gauler SPAAAARTA før hvert sett... phuuuu...det var godt å få det ut. Hating er undervurdert!
 30. 2 points
  Stine smurfine

  Dagens Glade

  Den beste nyheten jeg har fått i hele mitt altfor lange studieløp - A på masteroppgaven. Jeg er så lettet at jeg skjelver. Tidenes julegave til meg selv, god jul, Stine, godt jobbet! I dag avlyses janteloven ;-P
 31. 1 point
  flexxnes

  Litt hating før jul.

  og det er fitnessbloggen sin skyld. nå begynner jeg å bli sykt lei av alle aspirerende fitnessberter som okkuperer knebøyracket i timesvis med 30kg. jævla strong is the new skinny og bootybuilding. tren hard & eat clen i noen år, i stedet for å prøve å ta igjen 10 år med smågodtspising med 100 set utfall og knebøy i løpet av 1 økt! så til deg som har vært medlem på ELIXIA i 3mnd og kjøpt 2XU thights, ny rosa nike-skjorte og laget blogg: det holder med 3-4 set bare du gjør de hver uke i noen år God jul å merry xmas
 32. 1 point
  Ja inn og ut samme dag inn kl 0900 og ut kl1430 ,dro jeg av egen vilje:). siden jeg ikke bor i oslo lå jeg 1 natt på hotell og var inne på sykehuset dagen etter og fjernet dren i magen.
 33. 1 point
  QueenWinther

  Dagens negative

  Da han jeg stalket begynte å følge meg på instagram ble jeg bare glad - det synes jeg du også skal bli! eatwelltrainhard
 34. 1 point
  Pinglekringla

  Dagens Glade

  Kjøpte meg ny TV i går, så nå slipper jeg snart å banke opp TV'n min hvert 5.minutt Så da slipper jeg også håndvondt
 35. 1 point
  AmalieSkagen

  Hva er ditt mål?

  Før jeg blir 17: - 70kg i benk - 110kg i knebøy - 30 pull-ups (selvfølgelig med godkjent teknikk og bra dybde på knebøy) Også er målet å bygge masse muskler og virkelig få drømmekroppen jeg alltid har hatt lyst på :-)
 36. 1 point
  Lloyd

  Litt hating før jul.

 37. 1 point
  Sepsis

  Litt hating før jul.

  gjesp
 38. 1 point
  Tiwas

  Thermomix

  En annen ting som er kult, er om man skal lage pizzabunn eller brød (gjerne lavkarbo eller what have you): Hiv oppi alt det tørre og snodige greiene folk lager pizzabunn fra i fitness - enten det er havremel eller tunfisk som er hovedingrediensen, så har man oppi havregryn og snodigheter eller tunfisken som godt kan være en klump fra fiskebutikken, setter på lokket og kjører det på mongohastighet i et par korte sekunder. De sylskarpe bladene som er oppi vil da ha pulverisert det Så setter man bare thermomix-en over i veiemodus igjen og hiver oppi andre ting. Slipper å herje med egen vekt og målebeger. Samme med smoothies - tror ikke noen annen maskin klarer å gjøre en smoothie mer smooth enn thermomix-en gjør den
 39. 1 point
  Aurelius

  Thermomix

  Thermomix! uten tvil den kjøkkenmaskinen jeg bruker mest, og den det alltid er kø på på kjøkkenet. I sommer måtte vi ha to stykker, da alle hadde såpass mye de skulle kjøre opp. Lage hva som helst av pureer, hundre ganger bedre enn stavmikseren noensinne klarer? Null problem! Emulsjoner som ALDRI sprekker? Kjør på. Lage silkemyk suppe på fem min? Rå grønnsaker + Thermomix , skru på varmen, legg på lokk, og kjør. Juster med fløte. Vent på komplimenter fra gjestene. Vaniljesaus uten klumper? Smørsaus? Julekaker? Knust is? Trolldeig? Thermomix!;D Og nei, det finnes ingen proffkjøkken i verden med selvrespekt som ikke har en thermo, eller en lignende høykraft-blender stående på hylla.
 40. 1 point
  Liker denne her litt jeg : 1.) Dersom du spiser noe og ingen ser det, har det ingen kalorier. 2.) Dersom du drikker en lettbrus sammen med en sjokoladeplate, vil kaloriene i sjokoladeplaten bli nullet ut av lettbrusen. 3.) Dersom du spiser sammen med andre, teller bare de kaloriene som du spiser mer enn dem. 4.) Mat som inntas for medisinske formål (som f.eks. karsk, solbærtoddy, varm sjokolade, rødvin, cognac etc) teller ALDRI. 5.) Jo mer du feter opp de som til daglig er rundt deg, desto tynnere virker du selv.. 6.) Mat (f.eks. popkorn, peanøtter, brus, sjokolade og drops) som inntas som en del av underholdningen ved å se på film eller video eller høre på musikk, inneholder ikke kalorier fordi de ikke inntas som mat eller føde, men som en del av en underholdning. 7.) Kakestykker og småkaker inneholder ikke noe fett dersom de brytes opp og spises bit for bit, fordi fettet fordamper når de brytes opp. 8.) Alt som slikkes fra kniver, slikkepotter eller skjeer mens du lager mat, inneholder ikke kalorier fordi det er et ledd i mattilberedelsen. 9.) Mat med samme farge har samme kaloriinnhold (f. eks. tomater og jordbærsyltetøy, sopp og hvit sjokolade). 10.) Mat som er frosset inneholder ikke kalorier, fordi kalorier er en varmeenhet.
 41. 1 point
  Om du blir så voldsomt trist av å se tynne bein i shorts synes jeg du burde finne deg en psykolog eller et nytt sted å trene. Regner med at overvektige heller ikke skal få lov å trene i tights? Jeg trener i shorts fordi det er for varmt å trene i bukse, om noen får en vond klump i magen av det vil jeg gjerne at de forteller det, for det vil faktisk redde hele uka mi. Jeg kommer også til å dra direkt på shoppingspree for å finne 70-talls superkort friidrettshorts til neste økt.
 42. 1 point
  Therese

  Nytt proteinpulver

  http://www.norkost.no/products/activate-whey-4x3kilo-bulkpakke f eks pro blend og elite gold har mer kasein hvis du vil ha noe annet enn 100% whey
 43. 1 point
  Krembolle

  Faith in humanity tråden

  This was a looong time ago.. Fuck Al Gore.
 44. 1 point
  TEW

  Hva tenker du om overvektige/svære folk?

  Like tragiskomisk som at folk sulter seg ihjel når de er omgitt av god og sunn mat....
 45. 1 point
  Påstanden om 6pack er faktisk sant som Therese sier, men vi vet jo alle at i BT.no er 6pack synonymt for abs. Alle har abs, men det vil variere hvor lav fett% individet trenger for at alle rutene skal være synlige. Trenger ikke å se lengre en til ditt eget nickname mr Schwarzenegger ang "6 pack er umulig for noen"
 46. 1 point
  Lena Ludvigsen

  Den store syndetråden!

  I kveld har jeg bakt enorme cookies. Jeg feirer nemlig at jeg ikke har bursdag. Det er ikke hver dag det skjer
 47. 1 point
  Malin

  Den glade bikinifitnesstråden :)

  Denne tråden likte jeg bedre enn den første jeg var innpå ... Skal stille i bikinifitness til våren i Sandefjord Open (som har debutantklasser), flere som tenker å stille der?
 48. 1 point
  FatUnicorn

  Skuldre-tråden!

  Siden jeg ikke føler meg "velkommen" i denne tråden da fettprosenten min er på 100% eller noe i den duren, så tenker jeg at det er enda større grunn til å legge ut bilde her Må liksom være motpolen til alle i denne tråden
 49. 1 point
  Matsenator

  Tatoveringer

  Har lenge hatt lyst på tatovering men har aldri helt klart å bestemt meg for hva og hvor. Men hoppet i det for noen måneder siden og her er resultatet Tenker forøvrig å bygge på mere om et år ca
 50. 1 point
  Fredrik

  Slik gikk jeg ned 55kg på 4 måneder

  Min første, andre og tredje reaksjon: Å i helvete! Sykt bra jobbet!
×
×
 • Create New...