Jump to content

Leaderboard


Popular Content

Showing content with the highest reputation on 06/10/13 in all areas

 1. 12 points
  PlastBox

  Hva irriterer du deg over?

  Det virkelig triste er at folk ikke forstår at de ikke kan fremsette krav rundt driften av en privatdrevet gratistjeneste, annet enn at den holder seg innenfor lovverket. Er folk virkelig så potte tette..? Om jeg skriver noe på en privatpersons privatdriftede webside som han/hun eller sidens moderatorer (utnevnt av eieren) misliker... Ja vel, da modereres det vekk. Bu-hu. Vet du hva annet som er privatdrevet og privateid..? Huset ditt. Kanskje moderatorteamet her burde komme på besøk til alle som klager overmye på sensuren for å tisse på sofaen og drite i kjøkkenvasken, og så klage og syte høylytt når huseier hiver dem ut for hærverk og kvalme..? Dette er et av de hyggeligste og mest interessante forumene jeg har vært innom på 15 år, med særs gode moderatorer (som selvsagt er mennesker og kan gjøre feil). Moral of the story..? Føler du deg urettferdig behandlet, kontakt en annen moderator. Får du fortsatt ikke napp, gå i deg selv, finn et nytt hangout, for da er oppførselen din så dårlig at det ikke er rom for deg under fitnessbloggens høye tak.
 2. 7 points
 3. 7 points
  SlayerDad

  Matporno

  Lørdagens grillings. Bruker bålpanne, og foretrekker ved fremfor kull og kull fremfor briketter. Grillspyd: Piripiri-kylling, svinefilet med chipotle, entrecote med estragon. Og ja, det er lunsj i dag og i morgen også.
 4. 5 points
 5. 4 points
  Heisann, jeg er ei jente på 21 år som selv føler jeg har oppnådd fantastiske resultater og er superstolt av meg selv. Sommeren 2011 begynte jeg på en reise som både har forandret meg psykisk og fysisk. Jeg har hatt en vektnedgang på 40 kg. På første bildet var jeg rundt 116, men da jeg begynte det hele var vekten 118. Det andre bildet er jeg 85 kg, og siste er jeg 78. Nå begynner veien videre mot nye mål og drømmer.
 6. 4 points
  Gundersen™

  Dagens Glade

  Nettopp (for tre min siden) ferdig med muntlig eksamen! Jeg har vel vært mer komfortabel tidligere, men bestod om ikke annet med solid margin. Det betyr at det nå er sommerferie, noe som ikke kommer en dag for tidlig!
 7. 4 points
 8. 3 points
  123abc1

  Dagens mattips på facebook

  Thookdee`s no bake cheesecake Jeg som mange andre menn kan være litt late og vil helst at ting skal lages kjapt! Denne "ostekaken" lages bare på noen få minutter og kan spises rett etterpå! Den inneholder ikke stevia eller sukrin! Men er sikkert mulig å minske karb mengden ved å bruke havregryn som bunn og lage en egen vanilje kesam med smakstilsatt stevia. Du trenger : En boks (300g) mager vanilje kesam. Mariekjeks 50g (bruk hva du vil) Litt blåbær / jordbær Pulveriser 50g (eller mer) mariekjeks til ønsket konsistens. Legg deretter et lag med knusk kjeks i bunnen av skålen, fyll på med halvparten av kesam boksen og dryss over ønsket mengde dær på toppen. Gjenta dette en gang til eller lag flere porsjoner Næringsinnhold : Ca 460 kcal 31g protein 66g karb 8g fett
 9. 3 points
  DukeNukem

  Dagens Glade

  Som en person som kommer fra en familie hvor hårtap er uungåelig var det deilig å se 2 andre fra mitt årskull om har begynt å få måne, mens håret mitt fortsatt er langt, vakker og fyldig. I tillegg har jeg klart å holde meg i skinnet i vår og kan se ALLE Game of THrones episodene i kveld/natt.
 10. 3 points
  PlastBox

  Muskelpupper?

  Skjønner ikke hvor all denne i varierende grad følelsesladede debatten kommer fra. Om ei dame vil forstørre puppene sine har jeg da absolutt ingen verdens ting med det å gjøre? Ærlig talt, det er hennes kropp, hennes penger, hennes bittelille risiko å ta, og hennes smerte å leve med de påfølgende ukene. Spesielt på et treningsforum blir disse holdningene veldig merkelige. Hvor mange timer har du brukt på å forrandre ting ved din kropp ved hjelp av kosthold og trening? Hvor stor skaderisiko er det når man løfter bæltunge vekter flere ganger i uka? Hva om delen av kroppen du ønsket å endre kun kunne endres gjennom kirurgi.. hvorfor skulle andre ha noen som helst meninger om at du brukte et antall timer på å spare opp til en operasjon? Hvor er forskjellen..? Hyklere Blir i grunn helt oppgitt her, og hadde blitt rimelig forbanna om noen plutselig skulle nekte meg å tattoovere eller stikke en metallbit gjennom eller innunder en hvilken som helst del av min kropp.
 11. 3 points
 12. 3 points
 13. 3 points
 14. 3 points
  Andy

  Sende loggen fra FB til arbeidsgiver?!

  Det kom opp en raportering på bildene fra en bruker, og det kom frem at dette hadde brukeren fått advarsel om flere ganger tidligere, noe han hadde trosset. Derav en advarsel om utestenging om han fortsatte med det. Hvis du ser dette M, så antar jeg at du ikke fikk sett siste meldinga jeg sendte deg før du ble utestengt (noe ikke jeg gjorde). Tillater med å legge ved min del av samtalen, så får folk dømme selv. Dette er for min egen del, Espen er ferdig med saken: Har ikke tatt med innlegget fra M ettersom jeg ikke har spurt om tillatelse til det, men det er stort sett det samme som er skrevet her i grove trekk, men da er også ting som kunne stilt M i et dårligere lys heller ikke med: Mitt svar var da: Sendte dette da videre til Espen som deretter utestengte brukeren på eget initiativ. Mulig det har vært en kommunikasjonssvikt mellom meg og Espen, men det var aldri min hensikt eller ønske at han skulle utestenges umiddelbart. Det var altså noe som skjedde utenfor min makt (har ei heller tilgang til å banne folk). Vil understreke at Espen er ferdig med denne saken, og har tatt oppgjør med det. Dette er for min egen del, ettersom jeg synes det innlegget der gir meg et litt ufortjent dårlig rykte i denne saken, pluss at jeg ønsker at M får se siste svaret mitt til han. Synes hvertfall det var greit å få med min forklaring. Hadde vært fint om du kunne videreformidlet siste meldinga fra meg til M, Hanne. Ettersom han sannsynligvis ikke rakk å se det før han ble bannet (noe jeg ikke hadde noe med å gjøre). Ønsker at vi setter en strek ved denne saken nå, og at det ikke blir noe videre diskusjon ut fra dette. Evt tilsvar på dette tas på PM til meg.
 15. 3 points
 16. 3 points
  PLEASE do NOT feed the trolls!
 17. 3 points
  Zain

  Applaus til moderatorene!

  Ute etter likes? Men joda, uten mods ingen FB. Men deres evne til å ta til seg konstruktiv kritikk, bør bedres. Når den er konstruktiv, noe som flere brukere her inne ikke skjønner hva er. Enkelte av dere gjør en strålende jobb, keep it up!
 18. 2 points
  I dag signerte John Arne Riise en sponsoravtale med spillselskapet Betsson, og fikk pepper av Kjetil Siem. Zuccarelo Aasen ble nylig nektet å spille viktige kamper for hockeylandslaget pga. hans avtale med Unibet. Petter Northug har fått kjeft for sitt samarbeid med både Red Bull, PokerStars og nå nylig også Coop (som er en litt annen sak). Hva mener folk om dette kommunistopplegget? Jeg hørte at det kun var snakk om (hvis jeg husker riktig) en sum tilsvarende 0,1 % av statsbudsjettet som Norsk Tipping spyttet inn i norsk idrett. Altså ikke mye å hoppe i taket for. Norsk Tipping har spillmonopol her i landet. Hvis man ønsker å spille og unngå deres elendige odds (de er dårligst i klassen) må man registrere et kredittkort utelands som man bruker som mellomledd mellom sin norske bankkonto og spillkontoen. Jeg har gjort det. Mye styr, men ikke faen om jeg spiller på 1,8 i odds hvis jeg kan få det til 2,1 hos Bet365 eller Pinnacle. Hadde det ikke vært bedre om man fikk på plass en lisensordning, at hver person har sin spiller-ID som går på tvers av spillselskapene slik at folk kan velge hvor de vil spille? På den måten fanger man vel opp de fleste spilleavhengige også. Hvis man krever at Full Tilt Poker og Betfair er med og bidrar til norsk idrett gjennom å skatte av overskuddet, grasrotandel gjennom spiller-IDen osv. så ser jeg ikke hva som er så negativt med det. Also this: http://silvershibby.blogg.no/1369315096_en_mafia_p_hamar.html Jeg postet denne i "Off topic", men den passer kanskje bedre under "Saker i media"?
 19. 2 points
  JHP

  Muskelpupper?

  Det er i bunn å grunn vi jenter har hverandre å takke for dette kroppspresset. For hadde vi ikke vært så sykelig opptatt om å konkurrere med hverandre så hadde vi sluppet alt dette kropps/utseenede-presset som er!
 20. 2 points
 21. 2 points
  Therese_J

  Grep i markløft?

  Jeg kjører overhåndsgrep helt frem til grepet svikter, bytter da til mixed grip. Ellers er farmers walk og utfall med manualer/vektskiver i hendene en fin måte å trene grepet på
 22. 2 points
  Nå provoserer du meg. At du har en fortid med spiseforstyrrelser er trist, men jeg gidder ikke gå rundt grøten når du ber om råd, for det kommer ikke til å få deg en jævla centimeter inn i midjemål. Om du fortsatt sliter med det psykologiske ved mat og vekt vil jeg råde deg til å slutte å spørre internett, fordi internett har ikke ansvar for deg. Jeg har ikke på noen måte kalt deg bælfeit eller angrepet deg som person, jeg har utelukkende påpekt at fettprosenten din, i et helseperspektiv, er for høy. Du må slutte å være så hårsår på hvordan andre formulerer ting til deg og heller ta essensen i det, for dette er et forum, ikke ei bok. Skjemmes jeg for å ha forsøkt å gi deg råd? Nei. Skjemmes jeg for å mene at fettprosenten din bør gå ned? Nei. Synes jeg du er et forferdelig menneske? Nei. Skjemmes jeg for å skrive på min egen måte, fremfor å dulledikke med andre? Nei. Er jeg ferdig i denne tråden? Ja.
 23. 2 points
  Janne Bø Løtvedt

  Dagens Glade

  Jeg hadde en råbra økt idag tidlig!! Imponerende for meg som virkelig ikke er et morgenmenneske Ga virkelig alt på styrkedelen, så da jeg skulle sminke meg før jobb var det rett å slett tungt å legge øyenskyggen.. haha! God start på uka!
 24. 2 points
  Diskuteres denne saken fortsatt?? Booooooooriiiiing.... :sleep:
 25. 2 points
  Jeg ser to-tre helt konkrete problemstillinger som dukker opp med å ha folk som er trenere osv. som supplerer på inntektssiden sin ved å selge anabole steroider (eller bare bruker selv). Sender jeg ungene mine på et idrettslag forventer jeg at de ikke bruker trenere som også har omsatt anabole steroider, som et slags minimumskrav . Det handler om hva slags type holdninger og verdier man ønsker å ha i idretten. Selv dopingforkjemper #1 her inne på forumet vil jo ikke ha doping i breddeidretten. Og da mener jeg at de utelukker seg selv dersom de ønsker å ha en karriere i idrett. Om voksne folk ønsker å bli trent av bolere får være deres business. Det er jo nesten ingen av dem som er ærlige om det, selvsagt, men la oss anta at de fleste er i besittelse av en tresifret IQ og i hvert fall kan gjøre en kvalifisert gjetning. Men det er jo en del problemstillinger knyttet til det, og også hvis man velger å gjøre ekspertuttalelser i media/på internett osv. En del bolere gir folk helt urealistiske forventninger om hva som er mulig å oppnå dersom det ikke . Når disse i tillegg ganske ofte uttaler seg som eksperter i kraft av sin "tyngde" som utøvere/coacher eller liknende og forteller unge og håpefulle at selvsagt kan du perse i alle øvelsene langt ut i dietten, selvfølgelig kan du forvente å nesten ikke miste noe muskelmasse (eller øke den) mens du kommer i konkurranseform. Du vil aldri klare å legge på deg fett så lenge du tren-er hardt og spiser clen. Kylling virker annerledes enn alt annet, det går rett i bicepsen. Pluss pluss pluss. Man kan også observere hvordan det av og til går når rene utøvere trenes som om de skulle dopet seg. (stikkord: Alt for lite mat, alt for mye trening, kjørt i senk og elendig form). Med tanke på hvor mye dummere og mindre systematisk du kan trene og likevel få gode resultater ved dopingbruk, så ja gjør det noe når man vurderer kunnskapsnivået til "eksperten", spesielt hvis han eller hun baserer seg til en stor grad på sine egne erfaringer når det gis råd. Om man likevel dette tatt i betrakting fortsatt vil la seg selv bli trent av noen med en bestemt bakgrunn, er det jo bare å hamre på. Bare be om en second opinion det øyeblikket vedkommende påstår du har "nådd ditt genetiske potensiale" .....
 26. 2 points
  PlastBox

  Hva irriterer du deg over?

  Hahahahaha, tidenes tilbakemelding! Takker og bukker
 27. 2 points
  El_protein

  Depresjon og trening

  Jeg kjenner meg godt igjen i det du skriver. Faktisk identisk. Jeg slet mye selv før, bla med depresjon. Men jeg tenkte svært mye, brukte hodet unødvendig mye og analyserte alt som skjedde rundt meg til enhver til. Hva min plager kommer av vil jeg selvfølgelig aldri skrive om her inne. Men jeg var også hos legen for å sjekke blodverdier for å se om de var som de skulle være, nok jern, oksygen, kolestorolnivået osv. Ikke bare var resultatene bra, de var perfekte. Så da måtte det være hodet mitt. Hva som gjør deg deprimert, det kan være mye, alt ifra en plutselig forandring i livet ditt til samlivsbrudd. En fellesnevner er at depresjon tar fra deg styrken, og som oftest medfører depresjon en inngangsport til andre uvaner, som for.eks at en ikke bryr seg om en selv og hva en gjør. Sosial angst har jeg også, men bare når jeg blir plassert i store folkemengder hvor jeg ikke kjenner noen. Det fant jeg ut da jeg var på polen tur i 9 klasse da vi besøkte berlin's 4 millioner innbyggere. På det verste skippet jeg treningene bare fordi jeg ikke følte meg bra, jeg var usikker på treningen jeg gjorde, og jeg var også stort sett til enhver tid fysisk og mentalt utmattet. Men jeg begynte å sette meg delmål, og jeg begynte sakte men sikkert å ta tilbake kontrollen over min hjerne og min kropp. Jeg begynte å lese mye om trening, mat og kosthold, og forskjellige prosesser i kroppen. Jeg begynte å forstå mere om trening, og satte meg litt større mål. Jeg tok treningen mer seriøst, jeg sluttet å trene sporadisk. Skipper jeg en trening, så tar jeg den igjen dagen etter. Trening for meg er ikke lenger et ork, det er himmelen. Det er mine fritimer om dagen hvor ingenting annet enn trening er i fokus, og det er både godt for meg og mitt hodet, å få den avkoblingen. Styrketrening har på mange måter vært min redning. Og fortsatt er det. Det er tungt å skal snu på noe negativt som depresjon, men det er ikke umulig. Du må bare prøve tvinge deg på treningsstudioet, gi kroppen en sjokktrening, når du har gjort dette et par ganger så vil kroppen om ikke allerede første gangen gi deg enorm positiv respons, trening utløser mange stoffer i kroppen som gjør at du føler deg bedre. Endorfiner er kroppens eget narkotikum, som gir deg en lykkefølelse. Dette er kroppens måte å belønne deg på når du gjør noe den liker. Og trening er som oftest det. Naturlige endorfiner kan være med på å kvitte deg med depresjon. Ingenting er gjort over natten, men alt begynner en plass Joggeren antyder at du skal begynne på piller for det er det eneste som hjelper. FEIL! Jeg kom meg bra gjennom tunge tider uten hjelp av piller. Og faktisk så er den beste måte å styrke deg selv på er å gjøre nettopp det uten hjelp av piller. At piller var nødvendig for joggeren og han sverger til det, betyr ikke at det gjelder deg. Du kan være sterkere enn som så, du kan være så sterk som jeg var. Innerst inne har du en større styrke enn du aner, du må bare finne den Ønsker deg lykke til, og husk! Ingenting er umulig, og ingen kan fortelle deg hva du skal og ikke skal gjøre, gjør det som du synes passer deg best.
 28. 2 points
  Igjen misforstår du hele greia. Hva "den foreløpige informasjonen vi sitter på" måtte være er irrelevant. Uansett hvordan denne ekspansjonen foregår, så er det sånn den foregår. Det er sin egen fasit; Fordi den foregår slik den gjør, foregår den ikke på noen annen måte, grunnet fysikkens underliggende lover. Vann ved 1 atmosfæres trykk koker ved 100 grader. Ja, det er mye mulig vi har gjort en feil på en decimal et eller annet sted, men uansett hvor mye du kverulerer og troller så vil vann under et gitt trykk koke når det blir tilført den mengden energi som får vannet til å koke under det gitte trykket. Vannets kokepunkt under et gitt trykk er en konstant, og denne absolutte konstanten er fasiten når naturvitenskapen spør "Ved hvilken temperatur koker vann ved n atmosfærers trykk?"
 29. 2 points
 30. 2 points
 31. 2 points
 32. 2 points
  Får instant øyeherpes av hele slekta der.
 33. 2 points
  Forsvarsdama5.0

  Dagens Glade

  Fredagens glade: Førerkort endelig i boks!!
 34. 2 points
  BluebearWebcoaching

  Filosofen blåbjørn

  Det er ingen som har sagt at det å gå sulten er et problem. Det er bare ikke nødvendig. Poenget her var at man ikke skal måtte ha det kjipt og livskvalitet reduserende for å gå ned i vekt. Om du har funnet din metode er det kjempe fint, men ikke vær nedlatende mot andre. Utrolig unødvendig og ufattelig barnslig. Jeg dropper selv frokost og lunsj når det passer meg, det gir meg ingen angst, sult eller annen noia. En god menneskelig egenskap er å forstå, og respektere, at det finnes flere metoder enn metoden man selv bedriver. Takk
 35. 2 points
  Therese_J

  Dagens Glade

  Gårdagens glade: ny pers i bøy - ass to the grass, pers i pullups - chest to bar, og ny pers i frivending
 36. 2 points
  BluebearWebcoaching

  Filosofen blåbjørn

  Utslagsgivende livsstilsendring er ikke så vanskelig som man skal ha det til. Fra 103 kg til 81 kg. Av alle tingene innenfor trening jeg har prøvd og gjort, er vektnedgang det som var absolutt lettest. Det er et overkomplisert helvete, med et mediaskapt idealbilde uten rot i virkeligheten og uten hensyn til effekten på livskvalitet. Dette skal selvsagt endres på og er en av mine grunnfilosofier: En endring av livsstil skal innebære en minst mulig reduksjon av livskvalitet. Dette betyr bare at man skal unngå overkomplisering, ta hensyn til individet, basere seg på fundamentale ideer som har vist seg å fungere og krydre med personlig erfaring som har vist seg å gi bedre resultater. Mine viktigste prinsipper for langsiktig suksess: 1. Ha langsiktige mål - bryt de ned i kortsiktige mål. Disse målene må ha en emosjonell betydning for deg. 2. Ha oversikt over målene dine - du må se de hver dag. Gjerne heng de opp, eller i det minste minn deg selv på målene dine hver dag. 3. Finn balanse - Det handler IKKE om å være på diett, det handler IKKE om å trene hver dag, det handler IKKE om å være slem mot seg selv. Det handler om å ta de rette valgene oftere enn de mindre riktige valgene. Det betyr ikke at man skal unngå noen matvarer, eller gjøre noe drastisk. Det betyr at du skal respektere at en endring i kroppen krever en endring i vanene dine. 4. Aldri gi opp - Kontinuitet er nøkkelen her. Om du sprekker en dag, hva så? Det er en dag av 365 i et år. Tror du den ene dagen med litt ekstra kalorier har NOE å si for din langsiktige suksess? Minimalt. Det er din selvskapte illusjon av akutt stress som skaper problemet, ikke situasjonen i seg selv. 5. Vær kritisk - ikke gjør noe bare fordi andre gjør det. Du er et individ, med individuelle behov og krever dermed individuelle løsninger. Om du ikke passer på lav-karbo, hvorfor skal noen andre si at det er tøv og at du må gå på lav-karbo? Om du ikke liker kyllingfilet og brokkoli, hvorfor må du spise brokkoli? 6. Bruk mindre tid på å skape en slags reduksjonisme i styrketrening - fokus på det store bildet. Det handler ikke om når du tar proteinshaken, når du spiser, når du trener, hva du trener, hvor ofte du trener. Det handler om å faktisk trene og om å spise riktig mesteparten av tiden. 7. Følg sultfølelsen - denne er gull verdt. Kroppen din er ikke enten eller. Noen dager bør du spiser mer, selv om det står 1500 kCal på kostholdsplanen. Det handler om at kroppen din selv gir beskjed hva den vil ha, ikke vil ha, hvor mye, hvor lite. Etter en periode på diett vil det forekomme adaptasjoner som tilkrever at man er litt mer metodisk på kostholdet sitt. Noen dager bør man spiser MER andre dager kan man slippe unna med mindre - desto mer fettmasse, desto mer vil du slippe unna med. Kroppen din er ikke i en umiddelbar sultsituasjon. 8. Aldri hør på jenteblad, rosablogger, eller andre kvinnesider/magasiner - De vil bare tjene penger på din bekostning! Tror du et magasin med en deadline bryr seg spesielt mye om deg som person? Tror du de har kvalitetssjekket alle artiklene? Nei. De vil tjene penger på din bekostning og så mye av det før de mister muligheten. Det gjelder også rosabloggene som ønsker å få mest mulig oppmerksomhet, og derfor anbefaler de mest idiotiske diettene, uten å ha noen bakgrunn for sine anbefalinger annet enn et forstyrret selvbildet og en forvirret personlig erfaring.Personer som anbefaler å: spise 1 sjokolade dagen, eller andre meningsløse ideer juice-dietter¨ piller og andre unødvendige kosttilskudd har en økonomisk eller personlig interesse i at du følger deres anbefalinger Personene som anbefaler disse dietten er også personene med minst faglig bakgrunn, eller med minst forståelser for hvordan kroppen fungerer. Noen gode prinsipper er: Aldri gå sulten. Aldri få redusert livskvalitet grunnet en endring som skal, i bunn og grunn, fokusere på å skape en bedre livskvalitet. Det er ingen problemer, bare løsninger. Lær å sjekke opp din egen kunnskap. Søk etter å utvikle deg. Søk etter å kontinuerlig vite mer i dag, enn du gjorde i går. Lær å nyte kunnskapen og gleden fra en god bok. Lær å tenke kritisk!
 37. 2 points
  Rosabloggere tenderer til å spore opp IP-adressen og henge ut vedkommende med navn. Er innom en del blogger hvor dette har skjedd titt og ofte. Ida Wulff ble vel kritisert for dette i sine glory days da hun ga ut navn og adresse til en mann som var plagsom. De har vel en terskel for hvor mye de tåler de også. Oppførselen vedkommende har vist her inne hadde ikke blitt akseptert ute i den "virkelige" verden. a) Han la ut nakenbilder flere ganger selv om de ble bedt om å fjernes. Legg merke til flere ganger! De som blir sensurert ellers klager ikke så høyt så de hører vi vel ikke så mye om. Etter dette laga han flere kontoer hvor han spamma ned forumet. Blandt annet med et innlegg i hver tråd med en meme gif med teksten "The trolls are coming". Normalt? Nei. samtidig krevde han en unnskyldning fra moderatorene. c)Han lagde en tråd (som kunne vært saklig) med intensjon om å komme med personangrep på moderatoren han holdt ansvarlig. Hvorfor? Fordi tråden kan umulig stenges for da er moderatorene korrupte og tåler ikke kritikk. Det var en godt knep, det skal han ha. Dette er ikke oppførsel man forventer av et såpass voksent menneske og det er forståelige reaksjoner som kom. Brudd på sosiale normer/retningslinjer, og i dette tilfelle er de grove, medfører utstøtning og andre sanksjoner, det er en normal funksjon i sosial samhandling. Det er for lett å ikke oppføre seg som man ellers ikke ville gjort når man er gjemt bak en skjerm, for vanligvis føler man ikke disse på kroppen. Utestenging fra det sosiale liv, dårlig sosial anseelse hadde vært normale konsekvenser ellers. Hvorfor skulle det vært annerledes her?
 38. 2 points
  Groenhaug

  Sende loggen fra FB til arbeidsgiver?!

  Dette er virkelig en patetisk sak. Hvis man får slettet bildene fordi de ikke følger forumets retningslinjer så må man ta hintet. At man da igjen laster dem opp fordi man mener man har sette verre? Ta hintet, de var for grove første gangen. Når de igjen blir slettet så får man et personlig nag mot moderatoren. Hva slags oppførsel er det? Og så begynne å opprette poster bare for å trolle, være uhyggelig. Vel da oppfører du deg som en 4 åring. Synes det har blitt et ekstremt hat mot moderatorene her på forumet i dag. De gjør jobben på frivillig basis som jeg har skjønt og de gjør en GOD jobb. Opplever/kommer jeg over poster som er uhyggelige og som ikke følger retningslinjene til forumet (som er normale folkeskikk regler) og jeg rapporterer, så fikser de det med en gang. Selvfølgelig må det være en forståelse for at de ikke oppdager alt av bilder, kommentarer osv., med en gang. De er litt avhengig av oss andre medlemmer også! De er også avhengig av at vi oppfører oss som NORMALE folk. Dessverre så opplever jeg til en stadighet medlemmer som ikke gjør det. Tror det er for mange veldig enkelt å slenge med leppa bak tastaturet, være litt ekstra frekk, ikke tenke helt over det man sier, gå til personangrep på andre, osv. Forumet blir mye hyggeligere hvis folk klarer å oppføre seg. For å understreke så har jeg absolutt ikke noe forhold til noen av moderatorene, kjenner ingen av dem. Jeg er bare et medlem som er ganske fornøyd med jobben de gjør! Husk alle sammen, de er avhengig av oss også.
 39. 2 points
  Tøys. Du er i faresonen fordi du knapt har én eneste post hvor du ikke krenker mot- og meddebattanter.
 40. 2 points
 41. 2 points
  Jeg er ikke tilhenger av dét ståstedet, sikkert fordi jeg anser monarki som en helt meningsløs anakronisme. Ja til mer verdsettelse av kropp! Helt seriøst, jeg klarer ikke å anerkjenne dette samfunnet som i nærheten av rasjonelt når et bryllup får slik oppmerksomhet. Og hvorfor får det oppmerksomhet da? Jo, fordi tilbyder (MSM) vet at markedet (menigmann) faktisk kjøper aviser, ser fjernsyn eller kikker på nettaviser eller nettstreaming som inneholder dekning av bryllupet. Det vil egentlig si at det er jeg som er den rare, all den tid jeg ikke klarer å se for meg en tankekonfigurasjon hvor det kunne nærme seg interessant eller nyttig. </rant>
 42. 2 points
  vesen

  Muskelpupper?

  Nei jeg ser selv at det kom veldig feil frem. Men poenget mitt er at en ikke automatisk trenger psykolog, eller at eventuelt "prate med oppegående mennesker" fordi man ønsker å forstørre puppene.
 43. 2 points
  Karine

  Fitnessarmer på Celina Middelfart!

  Hun er ikke modell, men derimot en 40 år gammel meget fremgangsrik "forretningsdame". :-) Skjønner ikke hvordan noen kan få seg til å kritisere den fysikken der. Smaken er som baken, men ingen kan komme fra at hun ser fabelaktig ut! Å si at hun er for muskuløs på det bildet høres for meg ut som sjalusi. Hvem ville ikke sett sånn ut??? Ja ja...
 44. 2 points
  Kathen

  Creepy på trening

  Ikke så creepy akkurat, men i dag var det en jente på senteret mitt som tok seg en løpetur på mølla i blomstrete sommerkjole. Fin fart hadde hun også.
 45. 2 points
  wombat

  Hva irriterer du deg over?

  SÅÅÅÅ ENIG!!! Har en del prikker i førerkortet og ikke keen på å miste det, men HATER virkelig folk som ligger og dytter når jeg kjører i 53 km/t i 50 sonen. Det er min MAX liksom. Har vurdert å henge lapp i bakruten "har prikker i førerkortet, UNNSKYLD AT JEG KJØRER LOVLIG!" eller noe sånt. Blir også sykt stresset da vi stort sett har bikkjene i bagasjen og ikke så keen på at de blir kvestrert av bilen bak fordi jeg kjører lovlig. GAD!
 46. 2 points
  Miss Iron

  Fitnessarmer på Celina Middelfart!

  nope, det der er muskuløse skuldre. så lav fettprosent hos damer uten muskelfylde ser grusomt ut, der hele overarmen er tynnere enn anbuen og bein stikker ut i skulderområdet.
 47. 2 points
  SlayerDad

  Dagens Glade

  Gårsdagens glade: Så tre venninner som tok bøy og beinpress sammen. Tydelig at ei av dem visste en del mer enn de andre, for hun pusha dem til å ta dype bøy og pressa venninnene til flere reps. Vakkert, vakkert, vakkert! Mer slikt på alle gym!
 48. 2 points
  Indiska

  Pimp my halvfabrikata :)

  Å være opptatt av helsen er den største hindring for et godt liv. - Platon Alt blir bedre med ost og bacon. Absolutt alt.
 49. 2 points
  Viss du leser igjennom det andre som står her, tror jeg det skal stå noe en plass Det viktigeste av alt er vel å ikke gi opp
 50. 2 points
  Oddis

  Fettprosent

  Ja, som Raptorial skriver, 1000 kalorier er altfor lavt. Du veier allerede lite i forhold til høyde og ved et slikt inntak vil kroppen tviholde på fettet for å overleve samtidig som det blir umulig å bygge muskelmasse. På sikt vil et så lavt kaloriinntak være skadelig for deg. Du bør øke kaloriinntaket ditt gradvis til du kommer godt opp i over det dobbelte av inntak. På 178 cm og 65 kg er det ikke fettprosenten som er for høy, men muskelmassen som er for liten.
×
×
 • Create New...