Jump to content

Leaderboard


Popular Content

Showing content with the highest reputation on 04/26/13 in all areas

 1. 10 points
  TEW

  Til dere gutta.... Om jenter.

  En liten tanke som slår meg når jeg leser denne tråden..... Rent personlig så syntes jeg det er flott at kvinner ikke er som menn, fordi jeg liker kvinner, og vil ikke at de skal være som menn. Men hvis man har så mye antipatier imot kvinner, så kan det jo hende at man egentlig uten selv å være klar over det har "heiet på feil lag" hele tiden, og vil bli mer lykkelig hvis man "bytter banehalvdel"? Sexen blir antageligvis ikke helt den samme, men tenk på de fantastisk lange og meningfulle samtalene etter på da!
 2. 9 points
  02-snapper

  Dagens Glade

  jeg har fått ny jobb - min første ingeniørstilling!!!!! =D EDIT::) :) :) :) :) :) :) :) :) :)
 3. 7 points
  Herregud, kjenner selv jeg blir litt softie og tenker "De stakkars barna, hvilken skade kan det gjøre om de får gå med flagget til landet de kommer fra?" i det jeg ser artikkelen. Faen heller, skal de bo i Norge får de være Norske, og feire Norges nasjonaldag med Norskt flagg. Om foreldrene/fosterforeldrene/adoptivforeldrene ønsker å la barna ha et forhold til sin geografiske opprinnelse får de heller gjøre litt ekstra stas på barnet den dagen i året det landet feirer sin nasjonaldag.
 4. 4 points
  La nu folk vifte med ka faen de vil, så kan vi alle feire at vi bor i et fritt land der det går ann.
 5. 4 points
  Linjemannen

  Til dere gutta.... Om jenter.

  Noen av gutta vil nok skrive under på at jenter rett og slett er det som gjør livet verdt å leve. De er deilige, krevende, ærlige, kåte, kostbare, billige, happy, sinna, frustrerte, kjærlige, omsorgsfulle, ansvarlige og alt det andre som må til for å skape et fullverdig menneske med gode og mindre gode dager som skal gjennomleves.
 6. 4 points
  Groenhaug

  Til dere gutta.... Om jenter.

  Se til statestikken jeg henviser til da. Menn gjør ikke så mye husarbeid som du skal ha det til. Du må kunne lenke direkte til "faktaen" din. Du får vise til NAV faktaen din også. For selv om det er noen som "NAV"er, så er det mange som sliter med problemer. Dette handler om en totaltbelastning av både hjem og jobb. Det er også andre faktorer som gjør at kvinner oftere sykemelder seg. Har du tenkt noe på at en jobb i tungindustrien gjør at du får brukt hele kroppen? At det kan være et sosialt bra miljø? At det er gode arbeidsforhold? osv. Det er så mange faktorer som kan forklare hvorfor folk tar ut sykemelding. Og det med skjellsord - ja, du kan jo prøve å være en jente for en kveld på byen. Eller bare bruke en søndag med en haug av gutter. Gutter snakker mye dritt ass, har hørt om mange "horer", "luddere", osv. Så ikke kom hit og si at gutter ikke bruker slike skjellsord. På byen så skal det ikke mye alkohol til før de føler for å slenge ut noen replikker hvis de får rødt kort. I tillegg for en jente på byen, er du lettkledd så kan du lett få mye negativ oppmerksomhet. Gutter tror de kan tafse så mye som de vil. Selv om du ikke er lettkledd. Og det er ikke ok. Du kan i tillegg bare tenke deg, spør en gutt: Er det ok at kameraten din er har pult 100 damer, puler på forskjellige damer hver dag? - Jepp, det er ok. Spør du det samme bare om ei jente, så får du ikke det i svar. Da får du: Jævla hore. Siste - det med at gutter blir latterligjort hvis han har en oppblåsbar dukke eller det jeg vil kalle et bedre alternativ fleshlight. De blir ikke latterliggjort. Akkurat som det begynner å bli mer normalt at hver eneste kvinne har en vibrator, så er det også normalt at gutter skaffer seg det.
 7. 4 points
  Groenhaug

  Til dere gutta.... Om jenter.

  Det er lik lønn for likt arbeid ja, men det mannen tjener fortsatt mest fordi han får jobb i høytlønnede yrker. Grunnen til at mannen velger ofte høytlønnede yrker er fordi han KAN. Skjønner du? Kvinnen har ikke den muligheten i like stor grad pga barn. Derfor vil det heller aldri bli rettferdig. Så jo, mannen tjener best uavhengig av yrker og det er fordi han kan. Forøvrig så får en mann lettere lederstillinger. Norge er en av de få landene hvor man faktisk tvinger inn at man må ha kvinnelige ledere. Sånn er det ikke i resten av verden. Men for det så får ikke kvinner toppstillinger i like stor grad som menn. Men du skjønner markedslikevekt poenget mitt? Det selges det som etterspørres. Markedet tilpasser seg. Det lages egne gutte tvkanaler, egne jente tvkanaler. Så kjøper man det man vil ha. Så samfunnet tilpasser seg ikke kvinnen mer enn mannen. Og det med husarbeid, det er ikke likstilt. Det er kvinnen som tar seg mest av barn og hjem. Det er en krevende oppgave. Og det er også det som ofte skyldes at kvinnen mer enn menn er sykemeldt. Det er bare å ta seg en titt rundt i norske hustander og du får det bekreftet. Dette henger igjen fra 1950 tallet. Det er tross alt bare sånn ca 60 år siden kvinnen virkelig begynte å få innpass i arbeidslivet. Det tar tid å tilpasse seg. Gi det 20-40 år til så kanskje er det mer likstilt i hjemmet. Til det med sex. Dette gjelder da jenter også. Det er bullshit at jenter kan knipse. Mange jenter som sliter med det samme. Uansett skal ikke dere klage på at dere blir kalt griser om dere plukker med dere en 20 år gammel thailandsk jente hjem når dere er 40 (og grunnen til hun blir med er pga penger. Ja, hun sier det er kjærlighet, men det er naivt å tro at hun ikke lokkes av et bedre liv). Men dere skal ikke klage altså. Jenter blir kalt, horer, bitch, skløtter, fitter, ludder. Ja, dere slenger ord etter oss hele tiden om vi skulle finne på å ha flere sexpartnere enn 5. Eller dere slenger det hele tiden. Så slutt å klag. En jente får fint et rykte om hun puler litt rundt. En gutt derimot, han kan ha flere sexpartnere samtidig, være utro mot kjæresten, ha sex med ekstremt mange jenter. Og det er bare normalt. Så det argumentet kan du bare legge dødt.
 8. 4 points
  Som Rock sier, "Nei du har ikke former, du har hud med mye fett under huden og det henger ut veldig formløst."
 9. 3 points
  JA TIL GRATIS NORSKOPPLÆRING FOR BROS
 10. 3 points
  Kirill W.

  Til dere gutta.... Om jenter.

  Der traff du spikeren på hodet mann.
 11. 3 points
  Denne diskusjonen pågår også i andre fora jeg har sett, FB og twitter, tror de fleste er enige... Det er Norges nasjonaldag som feires, det vil derfor være naturlig at det er det Norske flagget som skal vaie i barnetoget, skulle vel være selvforklarende...?
 12. 3 points
 13. 3 points
 14. 2 points
  Negativ

  Til dere gutta.... Om jenter.

  Ser at du har forsøker å tillegge meg meninger jeg ikke har. Jeg har sagt at å diskutere med kvinner er ufruktbart, men jeg har også sagt at det ikke er noe som plager meg per se, men at jeg i stedet for innretter meg etter kvinners diskusjonsmetode ved å gå rundt den med manipulative grep. Du overvurderer rett og slett hvor mye det går inn på meg at damen ikke kan diskutere rolig og saklig. Jeg bare observerer, anerkjenner og adapterer. Men, det jeg egentlig ville skrive nå er noe mot den absurde ulogikken i påstander som: "kvinner tjener mindre enn menn for samme jobb". Hadde dette vært tilfelle ville private foretak/bedrifter KUN ansatt kvinner for å spare/tjene penger. Hvis det da virkelig var slik at kvinner tar i mot mindre lønn enn menn for å jobbe, sitte i styre etc og bedriftene likevel aktivt valgte menn, hadde det vært ensbetydende med at bedrifter aktivt forsøkte å tape penger. Dette gir åpenbart ingen mening.
 15. 2 points
  000

  Til dere gutta.... Om jenter.

  Altså blant de dummeste av de dumme som henger på en bensinstasjon i fucking rakkestad, ja da kan jeg tro at en jente som vokste opp uten far og tatoverte seg når hun var 12år og hang med Kim Ronny og Lars Muhammed bak skuret på fotballbanen får et rykte på seg. Men blant helt normale mennesker er jo kvinnens seksualitet overalt, jenter på treningstudio står på alle 4 med rompen ut i blooood stramme tights så jeg kan se konturen av vaginaen og det er helt akseptert, det er veldig obvious at det er noe seksuelt i det men det er helt akseptert. Hadde en mann derimot gjort det samme ville folk synes det var fysj, mannlig hetero seksualitet er veldig tabu.
 16. 2 points
  DukeNukem

  Sommerfestivaler!

  Får reklamere litt for hjembyen min da: Stavern er kanskje Norges mest fantastiske sommeby, været er ALLTID flott, folka er utrolige og stemningen er uslålig. Har du lyst på den flotteste sommerfestivalen i år (rent estetisk) dra på Stavernsfestivalen! Stavernfestivalen
 17. 2 points
  Kirill W.

  IIFYM/Fleksibelt kosthold

  Sykt bra artikkel fra Asle: IIFYM – Fleksibelt kosthold | MyRevolution
 18. 2 points
 19. 2 points
  Sky

  Til dere gutta.... Om jenter.

  Leser og leser, ender opp med å tenke på hva i all verden menn og kvinner i det heletatt ser i hverandre om det er slik at begge parter har så utrolig mange negative sider som det sies i denne tråden.
 20. 2 points
 21. 2 points
 22. 2 points
  Javi

  Til dere gutta.... Om jenter.

  Generalisering kan fort skape mye blest når folk føler seg truffet av det. Jeg kan se hva dere mener og snakker om. Gjennom egne erfaringer har jeg også møtt og irritert meg over jenter som jeg ikke kunne holde en intelligent samtale med. Det er nok mange av dem der ute desverre. Samtidig synes jeg at jeg blir dobbeltmoralsk når jeg sier dette ettersom jeg fort kan stå å rakke ned på mitt eget kjønn. Litt "self hating jew" syndrom. Det kan fort bli galt uansett hva man sier. Som med mange ting ender jeg opp med å minne meg selv på å holde balansen istedet for å se ting svart-hvitt. Det tror jeg vi alle kunne være bedre tjent med. For leke med denne diskusjonen videre. Betyr det så fryktelig mye om mange jenter ikke er heftige debattanter? Hva er det de har som kanskje mange menn ikke har? Dette kan være en interessant debatt, om vi klarer å holde det saklig og ikke begynner med meningsløs kjekling. PS: Synes en moderator kan dra denne diskusjonen til sin egen tråd.
 23. 2 points
  Fez

  Diskusjonen om kvinnelige former

  Jeg synes, heller enn hvordan former ei jente har(med klær på), så er det hvordan hu ser ut uten klær som teller. Selv har jeg str. S-M i bukser og str L-XL(40-42) over skuldrene, og har alltid følt at jeg har en breiskuldra maskulin kropp:D Så ser jeg jenter med "drømmekroppen"(som jeg blir litt sjalu på, de er så fine uansett hvilke klær de har på seg) kle av seg i garderoben, så har de hengeræv og celulitter og what not. Så istede for å ønske meg annen kroppsfasong, eller tenke at "sånn "skal" ei jente se ut/den og den kroppsfasongen er finest" så synes jeg det er viktigere at folk gjør det beste med den fasongen de har. En rund dame, med pærefigur, som er fast i fisken, er mye finere enn ei jente med naturlig timeglassfigur som har hengerævv, celulitter eller kalkunarmer f.eks.
 24. 2 points
  Ja, hvorfor ikke slenge med et underveis bilde Dagens morgen-form:
 25. 2 points
  Hello! I hope you don't mind me writing in english because my norwegian is quite, well bad. A friend of mine told me about this thread and I had to come here and see what you guys wrote about me. Perhaps it's because it's written in swedish, but nowhere in my post is it stated that I gained 8 kg och muscle mass in that period. It simply says that I've gained 8 kg in weight. The reason why I gained 8 kg in that short amount of time was because at the time I weighed 72 kg I had started to recover from a rough time in my life (work and relationship-related) and my training and diet had suffered from that. Basically at that point my "real" weight would have been somewhere around 75-76 kg because that's what I weighed a couple of months earlier. So in reality I only gained about 4 kg of muscle mass during a period of 8 months. And if you still claim that's impossible to achieve I recommend that you read my post again - because it's aimed toward people like you. You keep believing that if it makes you feel better. Try to workout once in a while and you'll see wonders happening to your body. It has greater effect than whining on forums that everyone with more muscle than you is juicing. I also never state that I've only worked out seriously for two years. I've done that for 7 years and (of course) I've learnt to eat better, train better and rest more during that period. Anyway the reason why I made the post in the first place was to elevate the fact that you can do wonders with your body if you work hard and deicate a lot of time into it. The post was not to "showoff" that I've gained weight/muscle mass - I do that all the time, but in a slow pace. A long post again (seems to me a speciality of mine) but I thought I'd contribute to the discussion here. To OP: I'm glad my post inspired you and I hope you'll work hard and stay off the illegal stuff, just like me. Good, healthy food sounds so much more appealing than stabbing yourself with a syringe in the butt - doesn't it? Sincerely, Gustav
 26. 1 point
  Oddis

  hva kan jeg trene idag?

  Jenter har ofte en bedre muskuler utholdenhet enn oss menn. De fleste menn anser vel alt over 6 reps som høyreps, spesielt på knebøy, mark og benk. Tror gjennomsnittlige jenter kan utføre en 10x10 på høyere prosent av maks enn gjennomsnittlige menn. Men det var et sidespor...
 27. 1 point
  Linjemannen

  Til dere gutta.... Om jenter.

  Tror den var myntet på Rock...
 28. 1 point
  Dwarniel

  Ubehag i korsryggen

  Jeg vil anbefale en tur til en god kiropraktor. Jeg hadde smerter i ryggen i fjor, og det viste seg at jeg gikk rundt med prolaps. Ingen leger eller fysioterapauter tok smertene mine i ryggen seriøst. En god kiropraktor kartlegger ordentlig og tar røntgen i samme slengen også.
 29. 1 point
  Kirill W.

  Til dere gutta.... Om jenter.

  Èn dag bro, èn dag.....
 30. 1 point
  Absolutt, er selv glad i Norge, og for at tilfeldighetene har gjort det til at jeg ble født her. - Og det er jo riktig som du sier, de fleste i Norge har et relativt avbalansert forhold til landet sitt. Men så skal det også sies at nasjonalismen i dette landet har tatt seg kraftig opp i de senere år, og kommer som regel til overflaten hver gang innvandring blir et tema. Jeg bor på en liten drittplass i Norges Texas, og her tar det sjelden mer enn 2 minutter med hyggelig dialog med folk før temaet kommer over på de "jævla musliman"--hehe. Skulle tro folk fikk en tankevekker etter Breivik, men ting ser jo bare ut til å bli verre.
 31. 1 point
  Tamadeus

  Trene når man er støl?

  Så fremt du ikke kjører hardt på Barbell bulgarian squats, da har du kronisk DOMS.
 32. 1 point
  PlastBox

  Diskusjonen om kvinnelige former

  30-40kg? Om brystpartiet faktisk veier 31kg veier mage-paddingen i allefall det dobbelte, og fettvevet er generøst fordelt ellers på kroppen også. Halvert kroppsvekta er nok et mer realistisk estimat for når hun hadde nærmet seg en vekt som lot henne leve til hun ble eldre enn 50, og da hadde som du nevner ikke de enorme parodiene på pupper vært noe problem mer.
 33. 1 point
  Lisejenta

  Sexy undertøy for menn...;)

  my.....eyes....
 34. 1 point
  God oppfylling av glykogenlagre på forhånd, og jevnt påfyll med karbohydrater underveis. Det er også viktig at du fyller på med elektrolytter underveis, enten du velger å ha salt i vannet eller å benytte deg av sportsdrikke. Du vil ha ekstremt lite å hente på betaalanin, som blir foreslått over her, men en oppladning med bikarbonat (natron) kan du potensielt hente litt på i en slik setting. 0,3g natron per kg kroppsvekt, fordelt på en oppladningsfase på 6 dager før løpet har vist seg å være like effektivt som større doser, men med mindre sjanser for bivirkninger
 35. 1 point
  Anya

  Til dere gutta.... Om jenter.

  Stephen Fry <3
 36. 1 point
  kamilligram

  Vanlig BH under sportsBH?

  Haha, my thoughts exactly. Skal dog innrømme at jeg i et svakt øyeblikk vurderte å trene i pushup, siden treningsBH-en trykker alt ned slik at jeg blir flatere enn de fleste gutta. We all have our battles
 37. 1 point
  burny_

  Alternativ til starting strength

  Du kan teste ut dette &quot;B30&quot; , kom deg til neste nivå! | Fitnessbloggen Forum
 38. 1 point
  Oh, my dog. Hvis det er så problematisk at det er folk på dette forumet som ikke er kostholdseksperter , utdanna PT eller har vunnet ørtenhundre fitness eller bodybuildingkonkurranser så skulle man kanskje ikke latt som man hadde et forum for treningsinteresserte da? De fleste av oss lever kanskje ikke for trening men er opptatt av det på hobbybasis. Men det er vel bare å kreve vitnemål og attester på lang erfaring før man tillater at folk registrerer seg da, så slipper dere alle de irriterende folkene som ikke kan alt fra før:)
 39. 1 point
 40. 1 point
  http://www.youtube.com/watch?v=FcM8HablpZk I dette intervjuet forteller Layne Norton om hvorfor det ikke nødvendigvis er så lurt å gå ut for hardt når man skal ned i vekt. Absolutt verdt å høre på
 41. 1 point
  ErikH

  AF Pullups

  Jo, men man får også kortere løftebane så gjelder å finne den gyldne middelvei
 42. 1 point
  Gode gener for skuldre og trapezius-bygging er nok essensielt i denne sammenhengen. Samt store mengder motivasjonspostre.
 43. 1 point
  Velvet

  Diskusjonen om kvinnelige former

  Jeg syns ikke ansiktstrekkene til Angelina Jolie er attraktive, når hun er for tynn. I tillegg syns jeg, som antakelig eneste person i verden, at munnen ikke er symmetrisk med resten av ansiktet. Men det jeg liker minst er mangelen på en sjel når man ser øynene hennes. Hun ser helt kald og følelsløs ut
 44. 1 point
  SuperMom

  Diskusjonen om kvinnelige former

  Menn har lyst på damer som minner de om mamman sin med eller uten former!!!!
 45. 1 point
  Tor

  Hvem får 6-packen før sommern?

  Godt tiltak! selv er jeg fornøyd så jeg jakter ikke packen, men skal bli morro å heie
 46. 1 point
  Kirill W.

  IIFYM/Fleksibelt kosthold

  Jeg spiste en burger isted og tellte ikke makroene. YOLO.
 47. 1 point
  Afterall

  GTL: Vasking av treningsutstyr

  Eddik og vaskemaskin på 60 grader?
 48. 1 point
  Firebolt

  Spinning og treningseffekt

  Finnes for øvrig spinningtimer som kjøres som 4*4 (pluss oppvarming og cool-down). Finnes også mange som trener styrke som heller ikke ser så veldig trent ut. Just sayin'
 49. 1 point
 50. 1 point
  Titanium

  Hvilken bil kjører du?

  Har egentlig ikke peiling på bil, men etter alt for mye supernatural, er det kun en bil jeg har lyst på: chevrolet impala ´67:wub: Ja, jeg vet at det ikke er bilen jeg kjører, så litt offtopic, men er da lov å drømme
×
×
 • Create New...