Jump to content

Leaderboard


Popular Content

Showing content with the highest reputation on 02/21/13 in all areas

 1. 9 points
 2. 9 points
  DukeNukem

  Utnytter X-Life unge jenter?

  Denne rangsstigen er der av en grunn, og man klatrer opp den via enten å være sosial eller bevise man har mye kunnskap. Du ser ofte at folk referer til de med kunnskap i stedet for å si noe de tror er sant. Kjenner man noen personer godt er det lettere å skjønne når de tuller eller ei. Feks så kan du ikke gå bort til en du ikke kjenner og kalle han et rassehøl, dette kan du derimot med venne dine og begge to vil le av det, det vil man ikke sammen med den fremmede. Moderatorene har flere tusen innlegg her inne, og det går gjerne en rød tråd i innleggene deres. Har du vært her litt skjønner du ossen de er. Jeg synes det er utrolig dumt av deg å kritisere et felleskap som har vært her i flere år, fordi du ikke skjønner organisasjonskulturen. Det er ikke vanskelig å være uenig med en moderator om du klarer å argumentere for deg. Jeg føler ofte jeg ikke er helt enig i det mange uttaler, nybegynnere eller proffe. Problemet blir at jeg besitter ikke nok kunnskap til å aktivt være imot, derfor holder jeg meg heller unna diskusjonen eller prøver å lese meg opp på det. Jeg må innrømme at mange av argumentene dine får deg til å fremstå som en med konspirasjonsteorier. Når du la frem denne påstanden din og folk ikke var enige, så begynte du og argumentere at flere av motpartene dine var "kjøpt" av x-life, og det var fitnessbloggen også, når dette helt klart ikke er tilfelle( virket det som for meg).
 3. 5 points
 4. 5 points
  OhMickey

  Dagens negative

  Satt hårmodell for en lærling idag. Hun ble konstant rakket ned på av frisøren som skulle "være sammen med henne". Ble helt paff av hvordan hun ble snakket til, stakkars jente. Sendte nettopp en lang mail til daglig leder, håper hun gamle snerpa får sparken
 5. 5 points
  Fredrik

  Utnytter X-Life unge jenter?

  Her kan jeg svare deg litt. Alle våre moderatorer er valgt ut i fra brukerene på forumet, med et par unntak rundt de som startet nettsiden etc. Ingen av moderatorene omgås noe særlig "i det virkelige liv", men man blir kjent når man frekventerer samme forum, deltar i plenumsdiskusjoner, og også med gruppesamtale over Skype. Forumet baserer seg på veldig mye frivillig arbeid, og det vil ikke bli aktuelt at moderatorene skal måtte slutte å opptre som vanlige brukere. Dette er jo noen av de mest aktive brukerene vi har, så det ville vært litt baklengs om disse ikke skulle få lov å delta på lik linje med alle andre. Moderatorenes rolle er jo et slags politi, som jobber for at forumet skal bevege seg i riktig retning, med et godt community som aller helst skal fungere uten innblanding. Sletting, redigering og andre verktøy brukes svært lite sammenlignet med antallet innlegg per dag, så dette fungerer etter min mening ganske godt. Moderatorene er IKKE alltid enige med hverandre, men vi vil ikke ta de prinsipielle diskusjonene rundt avgjørelser og føringer ute i det åpne. Til det har vi mer egnede forumdeler, der vi diskuterer og tar avgjørelser.
 6. 4 points
 7. 4 points
  Myr

  Peanøttsmør

  Lager selv .. Pnuts i ovnen > 10min @150grader > blend til tørr masse > stavmiks til klebig konsistens og tilsett saltmengde etter egne preferanser.
 8. 4 points
 9. 4 points
 10. 4 points
  Jeg er enig i at nøkkelhullsordningen er langt fra optimal,noe jeg også har sagt flere ganger selv Hvorfor er det andre mer pseudovitenskapelig enn det første? Vi har ikke noen fasit når det gjelder kosthold, og det kommer vi nok aldri til å få heller. Men hvor sikker kunnskap skal man ha før man gir råd, og når vet vi at kunnskapen er sikker nok? Rådene vil nok stadig oppdateres etterhvert som vi vet mer, men dette er en langsom prosess. Evidensgraden som kreves for en endring av generelle kostråd er en del høyere enn det menigmann krever for å endre sine egne meninger Yoghurt er et syrnet produkt, melkesyrebakteriene er der. Tyrkisk/gresk yoghurt er finfint. Og nettopp derfor er du ikke en målepinne, kroppen din regulerer ikke dette på samme måte som en frisk kropp. Du kan ikke ekstrapolere på den måten som du gjør her. Fortell meg hvilke anbefalinger som sier at du skal spise mer enn 500g karbohydrater om dagen. 50% av et gjennomsnittlig inntak på 2000 kcal tilsvarer 250g, altså halvparten av det du sier. I tillegg har man gått bort fra prosentene i de nyeste kostrådene. Kritiserer du staten for å basere seg på observasjonsdata for så å gjøre det samme selv andre veien? Kostrådene må sees på som en helhet. Staten sier ikke at mettet fett er farlig, de sier at en begrensning til fordel for flerumettet fett er gunstig, noe også kunnskapsgrunnlaget tilsier. Du overdriver ordlyden for å understreke poenget ditt, men da endrer du samtidig meningen og argumenterer mot en stråmann. Det er en vesentlig forskjell på å si "dette bør begrenses" og "dette må du kutte ut" eller "dette er farlig". Kostrådene til den generelle befolkningen må nødvendigvis være generelle, og de er ikke ment å fungere som en individuell fasit.
 11. 4 points
  Dag

  Rapporter alltid tekniske feil på siden

  Det er sikkert siden bildene dine ikke egner seg for små barn, kan kun lastes opp mellom kl 21-05.
 12. 4 points
  Andy

  Utnytter X-Life unge jenter?

  Det eneste ironiske her er jo at du snakker om kverulering. Og ja, de konstruktive bidragene her er det faktisk du som overser. Ved å bevisst la være og svare på kritiske spørsmål som kunne gitt denne diskusjonen litt mer substans og holde tilbake evt informasjon, legger du ikke akkurat opp til noen nyttig diskusjon. Du gjør kanskje dette for å styre diskusjonen i den retningen du selv ønsker? Og moderatorene gir tydeig beskjed når de opptrer som moderatorer.
 13. 4 points
 14. 3 points
  Guest

  Aeropress - Min kvalitetskaffe...

  Sånn i tilfelle noen lurer på hvordan få utrolig god kaffe for en rimelig pris må de følge med her... Du kjøper deg en Aeropress (som vist på bildet) Jeg bestilte min på Ebay til ca 250,-kr det er halv pris av hva jeg har funnet i Norge.. Fremgangsmåten er enkel. - sett i filter - 1 målebeger kaffe (følger med aeropressen) - fyll på litt varmt vann (anbefalt 80grader, jeg bare heller rett fra vannkoker som har stått med låkket åpent ca 1 min..) - rør i 10 sek og vent 20 sek (rørepinne medfølger) - press i 20 sek. = DEILIG KOPP KAFFE Tips for ekstra god smak: Nykvernet kvalitetskaffe. Lagde med Evergood filtermalt i dag og det var bra, Men blir nok enda bedre om en kverner bønnene rett før du lager kaffen. Skal kjøpe kvern og kvalitetskaffe i dag, Så da blir det en utfyllende rapport etter hvert. Legger med en video av en som er litt mere kaffenerd enn meg... [ATTACH=full]90757[/ATTACH][ATTACH=full]90758[/ATTACH]
 15. 3 points
  burny_

  Kjetils Bøse Burgerlaboratorium™

  Heimelaga elgkarbonader, grovt hamburger brød, 4 typer ost, bacon, + Viltsaus Ikkje så fint framlagt da at det gjør noe, men godt som faen! Beste fra to verdener, vilt + burger =
 16. 3 points
  Godt eksempel på modeller som er redigert til det ugjenkjennelige. Tragisk alltså!
 17. 3 points
 18. 3 points
  jeg jobba deltid i respesjonen på et treningssenter - og hadde skift rett før min egen spinningtime. så pleide bare gå med treningstøyet på for å spare tid. Litt artig når en da bare skal rett inn på butikken i nabobygget og plutselig innser at en står der kledd i; spinningshorts (pute i rævva), en blå og en rosa sokk, grønn sykkelskjorte, blå skinnjakke og crocks!
 19. 3 points
  02-snapper

  Hvorfor går jeg ikke opp i vekt?

  er det sånn at du har gått ned mye i vekt, eller har du alltid vært såpass liten? Vil rett og slett bare si tre ting - og jeg håper du ikke tar det feil, for jeg mener det kun godt. 1) Hvis den lave vekten skyldes slanking/eller at du bevisst har trent/underspist deg tynn - så søk hjelp! Selv om d ikke virker som et alt for stort problem nå - så kan slike ting desverre, utvikle seg veldig,veldig for til en alvorlig spiseforstyrrelse. 2) Du har fått MANGE gode råd her, men det hjelper ikke å sitte på kunnskapen dersom du ikke bruker den. Det virker litt som om du bortforklarer og kommer med grunner til at du ikke kan gjøre nettopp det folk råder deg til. Når du spørr om hjelp på et åpent forum, så bør du ta til deg og vurdere de svarene som kommer. Ikke bare avfeie dem. 3) Dersom du virkelig VIL opp i vekt - så bør du spørre deg selv hvorfor du spiser som du gjør...for det henger ikke helt på grep
 20. 3 points
 21. 3 points
  Flakkis

  Det dummeste du har hørt..

  Et solarium nedi byen her som visstnok har kjøpt inn en solseng med vibrasjonsplate for at folk skal kunne bli TÆN & TONED SAMTIDIG!
 22. 3 points
  Pinglo

  Crossfit vs bodybuilding vs strength

  Jobben med å overvåke Fitnessbloggen på jakt etter muligheter for å fortelle folk at alle idrettsutøvere doper seg ble langt lettere etter at klonene ble levert.
 23. 2 points
  Keegil

  Kjetils Bøse Burgerlaboratorium™

  ADVARSEL: Denne tråden inneholder kalorier. Masse kalorier. Den bør ikke leses av deg som: a) er på diett ikke liker kalorier c) digger å "fitnessifisere" maten din d) tror matlaging er for jenter e) tror forbrenningen stopper av store måltider Jeg er ekstremt glad i hjemmelaget hamburger, og jeg digger å eksperimentere med alt av ingredienser og råvarer for å lage forskjellige varianter og perfeksjonere de jeg allerede har laget. Forhåpentligvis er jeg ikke den eneste med en forkjærlighet for hamburgere, så jeg oppretter herved Kjetils Bøse Burgerlaboratorium™, hvor jeg logger mine forskjellige burgereskapader på kjøkkenet med alt av oppskrifter og fremgangsmåter. Dette er ikke noen tradisjonell kokebok; dette er matlaging for menn! Denne tråden har fire regler: 1. Det er ikke lov til å spørre hvordan du kan lage en "sunnere versjon" av maten. 2. Det er ikke lov til å spørre hvor mye kalorier, proteiner, karbohydrater eller fett maten inneholder. 3. Det er ikke lov til å klage på kvaliteten på matbildene. Du må riktignok gjerne kjøpe et kamera eller en ny mobiltelefon til meg, så blir det fart på sakene. (EDIT: Ny mobiltelefon er kjøpt og bildene er forhåpentligvis kurante. HTC One X = awesome!) 4. Nyt matgleden! Alle oppfordres til å fortelle om og poste bilder av sine egne burgereskapader på kjøkkenet! Har du laget noen enda bøsere burgere? Show 'em off! Oppskrifter 24.03.12 – Kjetils Bøse Amerikanere™ 26.03.12 – Kjetils Bøse Meksikanere™ 30.03.12 – Kjetils Læxe Burgere™ 17.04.12 – Kjetils Lange Hawaiiburgere™ 26.04.12 – Kjetils Svinegode Middelhavsburgere™ 26.05.12 – Kjetils Palestrato-Burgere™ 31.01.13 – Redstreks Bøse Kyllingburgere™ 06.02.13 – Redstreks Bøse Baconburgere™ 09.02.13 – Redstreks Crispy Fugleburgere™ 23.02.13 – Kjetils Bøse Surf'n'Turf-Burgere™ 06.04.13 – Kjetils Saftige Sliders™
 24. 2 points
  Pinglo

  Uflinkhetstråden

  Jeg får besøk som skal bo her hele helgen i morgen, og har hatt hele uken til å shine opp kåken. Nå er klokken 22:47 og jeg har akkurat kastet bort en time på internett. Helvete.
 25. 2 points
  Når jeg ser sånne ting blir jeg overbevist at verden trenger en ny pest. En fæl pest, en langvarig pest, en uhelbredelig pest, død og fordervelse. Han "fjernhealern" er ALT som er feil med det moderne mennesket.
 26. 2 points
 27. 2 points
  OhMickey

  Må publisere minst fem innlegg

  Åneida du... Er noen slike her også. Prøv bare å legg brukernavnet ditt på snapchat i snapchat-tråden du så skal du se
 28. 2 points
  http://www.youtube.com/watch?v=SeMJOPlK-0E
 29. 2 points
  Afterall

  Dagens Glade

  Hahah Minner om denne^^
 30. 2 points
  Madeleine

  Matporno

  Tacograteng!
 31. 2 points
  Det stemmer at hele "strømnettet" nedarves, men som Vegard nevner, nedarves også disse epigenetiske faktorene. Jeg skal ikke overkomplisere her, men DNA, som du vil lese i Vegards artikler er pakket sammen rundt histoner som igjen organiseres i kromosomer. Epigenetisk påvirkning betyr blant annet at histonene i større grad pakkes tettere sammen, og dette gjør områder for transkripsjon mindre tilgjengelig som også blir tilfelle hos barn og barnebarn. Funfact: I tillegg til mutasjoner er også epigenetiske mekanismer sterkt involvert i evolusjon, da enkelte gener kan slås helt av (det er normalt sett ikke så svart-hvitt, skalering er enormt viktig når det kommer til genetikk, noe som igjen kompliserer ting veldig mye mer). Grunnen til at vi mennesker ikke lenger får pels er grunnet avslåtte gener, vi har dem enda, men de transkriberes ikke. Noen mennesker som du sikkert har sett bilder av har hår over alt, inkludert i ansiktet, hos disse menneskene er ikke disse genene slått av ved hjelp av metylering og acetylering. Hvorfor dette har skjedd vet jeg derimot ikke.
 32. 2 points
  André84

  Røykeslutt - hjelp!

  sluttet å røyke for snart 2 år siden og hadde enormt lyst på røyk hver gang jeg drakk alkohol i ca 1,5 år.Det gikk merkelig plutselig helt over og nå er jeg ikke i nærheten av å ha noe røykesug.Bare å holde seg på matta,bli med andre ut når de røyker og kjenne hvor sykt sneip de lukter når de kommer inn igjen,mister ganske lysten da:)
 33. 2 points
  ThereseB

  Utnytter X-Life unge jenter?

  Muligens mangel på innsikt i hvordan moderatorer på FB opererer, men jeg ser poenget hennes. Personlig har jeg selv hatt problemer med å skille hva dere skriver som ordinære brukere og hva som blir sagt som moderatorer. Mye pga tittelen dere har under bildet som blir en viktig påminnelse om stillingen dere har her på forumet. Har observert holdninger av typen "not sure if trolling or just stupid" som respons må mindre intelligente diskusjoner. Dette kan så forsterke en oppfatning om at moderatorene vet best uansett, spesielt om man ikke klarer å skille mellom brukeren som moderator og som en vanlig bruker her inne. Jeg er fullt klar over at moderatorene skal kunne få ytre sin mening fritt, men det kan være vanskelig for de resterende brukerne å trekke korrekte skiller. Dette kan jeg si basert på egen erfaring fra tidligere moderatorverv hos NRK. Det er en krevende jobb, der alt man skriver som bruker blir linket opp mot jobben som moderator, i liten eller større grad.
 34. 2 points
  Det skjer nok ikke. Men det er likevel mange reguleringstiltak som kan gjøre mye for folkehelsen uten at det går utover forbrukernes frihet (som er det vanligste motargumentet mot slike tiltak). Å plassere "usunn mat" lenger vekk fra kassen gjør det ikke utilgjengelig. De som går på butikken for å kjøpe dette kan fremdeles gå og hente det akkurat som de vil. Men det vil i stor grad påvirke graden av impulskjøp, og på den måten endre innkjøpsvaner.
 35. 2 points
  Herlig Meeting of the minds!! Forfriskende å se en i stor grad saklig korrespondanse
 36. 2 points
  196

  Røykeslutt - hjelp!

  My 2 cents: Glem det fysiske - kroppen din har kvittet seg med den avhengigheten for lenge siden. Om røyking var en fysisk avhengighet ville vi måtte stått opp om natta for å røyke - over 95% av nikotinet er ute av kroppen etter få timer. Selv sluttet jeg å røyke for et års tid siden. Jeg har sluttet mange ganger før, men alltid falt tilbake. Ikke denne gangen. Hvordan sluttet jeg, og hvordan har jeg holdt opp? Jeg har måtte gjøre noen erkjennelser og tatt noen runder på det jeg opplevde som "sannheter" som røyker: 1. Jeg vil alltid være en røyker, men jeg røyker ikke lenger. Tro ALDRI at jeg har blitt en ikke-røyker - da faller forsvarsverket i grus 2. Røyken var min beste venn. seriøst. Den var alltid der og ga meg en unnskyldning for å "ta 5" og å finne litt ro. Jeg unngikk å skilles fra min beste venn ved å ha en uåpnet sigarettpakke i lomma. Den lå der i 6 måneder og jeg åpnet den aldri. Nå ligger den i skapet. Da visste jeg at jeg når som helst kunne ta en røyk. Om jeg ville. Jeg har den fortsatt, men jeg tror ikke jeg trenger den lenger. 3. Jeg la livet mitt opp rundt røykingen. Hvem andre enn røykere parkerer lengst mulig unna inngangen på flyplassen? Da rakk jeg kanskje å røyke to om jeg var heldig... (dette høres jo ut som komplett galskap og det ultimate idioti, og det er det også, men det er nå engang slik en røyker tenker) 4. "Det er godt med en røyk" tenkte jeg hver gang jeg tente en sigarett. Helt til jeg virkelig smakte på den... Jeg tenkte aldri sunnhet og helse, alle røykere vet jo at det å røyke tar livet av deg. Røyking er ikke en rasjonell handling, og kan ikke behandles deretter. For meg, og jeg tror de fleste andre, handler røyking om følelser, trygghet, (u)vaner og andre irrasjonelle tanker. Ikke tenk helse. Ikke tenk hvor skadelig det er. Ikke tenk at du ikke burde. Tenk heller på hvorfor du vil. Hva vil det gi deg å tenne en nå? Ingenting. Tenk på hvorfor det klør i kroppen (ikke på grunn av røykingen, den gjorde jo bare at kløingen ble borte, ikke at den kom, ikke sant?) Ett år uten røyk. Ikke på hverdag, ikke på fest. Ikke en sigar en gang. Aldri. Jeg er ferdig. Jeg klarte å slutte ved å forholde meg til røykingen som det det er: En irrasjonell handling.
 37. 2 points
  Ok, men da tar jeg alle innleggene som omhandler AMH vs Bjørknes og lager en egen tråd av de. Teit var mest en respons på kommentarer om tullete forelesere lenger oppe her, ikke fra deg.
 38. 2 points
  MartinK

  Røykeslutt - hjelp!

  Sex. Masse sex. Hele tiden. Det finnes selvfølgelig et hav av andre måter å stimulere belønningsenteret i hjernen på, men ingen av dem er så morsomme
 39. 2 points
  Sunnere =/= sunt. Ting er ikke så enkelt som du fremstiller det her. Ja, det er masse indikasjoner på at karbohydratrestriksjon gir fordelaktige risikoparamterte på kort tid, at det er mer effektivt for vekttap osv. Men samtidig er det også epigenetisk forskning som indikerer at høyt fettinntak kan bidra til predisposisjon for sykdommer i neste generasjon. Dette kan Thomas O sikkert fortelle mer om. Kunnskapsgrunnlaget per i dag tilsier at et skifte fra mettet til flerumettet fett er gunstig. Dette er selvfølgelig i kontekst av et kosthold etter anbefalingene, altså et høykarbokosthold. Om effektene er andre i et høyfettkosthold vet jeg ikke, men trolig er de det. Jeg sitter også på upubliserte data som indikerer at diabetikere med høye triglyserider har god nytte av omega-3, mens diabetikere med lave triglyserider har nytte av mer omega-6, så ting er nok uansett langt mer komplisert. Fiber er blant annet med å stimulere utskillelsen av fordøyelsesvæsker og mediere effekten av disse, samt er med å regulere bakteriefloraen i tarmen som er satt i sammenheng med en hel rekke med sykdommer. Så det at vi ikke kan fordøye det er ikke en grunn til å ikke spise det. Poenget mitt var at du ikke kan sammenligne to matvarer med ulikt bruksområde liter for liter. Du må i det minste sammenligne porsjonsstørrelser, og gjerne sammenligne mer enn bare en bestanddel. Brus og jus kan sammenlignes, og sukkerinnholdet i disse er ganske nøyaktig likt, mens innholdet av mikronæringsstoffer er litt høyere i jus. Ingen av dem kan sies å være spesielt sunne. Yoghurt bidrar derimot med en drøss av næringsstoffer og melkesyrebakterier, så den kan absolutt ikke sammenlignes med brus, hvertfall ikke liter for liter. Men, det finnes selvfølgelig mer og mindre sunne variantert innen yoghurt, poenget mitt er ikke at yoghurt alltid er superbra (men det er ofte superdigg). Du er ikke en levende målepinne for disse. Disse er beregnet ut ifra fysiologisk normale mennesker, det sier seg selv at du vil reagere annerledes når du ikke har insulinproduksjon. Bruken av disse har sin nytte i sammenligningen av to matvarer med samme karbohydratmengde, og for en med diabetes 1 skulle det optimalt sett ha spillt en rolle i timingen av insulintilførselen, men det blir selvfølgelig utrolig vanskelig. Og et par hundre gram lagret som glykogen. En fysiologisk normal person vil kanskje øke blodsukkeret sitt fra 5 til 7-8-9 etter et høykarbomåltid, før det synker ned igjen. Dette er helt normalt, og ikke på noen måte usunt. Hos en diabetiker vil det stige høyere, men det vet du alt om. Jeg er enig i at det vil være sunnere for de fleste. Jeg er ikke enig i at staten predikerer frykt for kjøtt. De prøver å i større grad vri forbruket over til fisk, og det er ikke sikkert dette er så dumt. Fiskefettet vet vi er bra, og det er gode indikasjoner på at også fiskeproteinet er veldig gunstig. Avgiftsbelegging av sunn mat høres fint ut i teorien, men jeg personlig tror ikke at dette ville hatt noen særlig effekt. Avgiftene måtte i såfall vært svært høye, og det tror jeg ikke noen klarer å få gjennom.
 40. 2 points
  Oddis

  Kalori fattige sauser

  Stek det som skal stekes først, dra panen/gryta bort fra varmen og rør inn kesam så går det bra.
 41. 2 points
  Aldara

  Valgår!

  Vell... det er forbannelsen med å ha mye penger. Offentlig nybygging var vell aldri så høy som i etter krigsårene... og da stod det ikke sprekt til. Nå er vi loaded så det holder, da skal det litt til å holde trøkket oppe. Spesielt når vi har problemer med å svelge unna det som skal bygges i tilknyttning til olje industrien. For min egen del så har jeg egentlig hatt det godt under ap sitt styre ... Har aldri hatt problem med barnehage plass, det har vært rimelig og skattetrykket direkte på lønnsposen har vært tålelig. Mor har hatt mamma perm, og jeg har hatt pappa perm. Veiene i nærområdet er helt ok, det investeres og bygges nytt. Kanskje ikke perfekt men det får meg rundt. Jeg har tatt utdanning på videregående og høyere uten at det har kostet meg stort. Når en ser på den totale pakken så er norge et unikt land å bo i. Dog er det typisk at de som har det veldig godt gjerne syter mest og blir mer og mer misfornøyd jo bedre en får det.
 42. 2 points
  Jeg foreslo isted; legg inn nøtter og kaloriholdig drikke til hvert måltid... det vil gi deg kalorier uten å mette for mye. Evt; havregrøt med H-melk, eller havregrøt med 1 ss olje i til frokost. Bytt ut knekkebrød med brødskiver? Hiv musli/korn i yoghurten, evt rør inn 1 ss olje hvorfor magerost og yoplait yoghurt når du vil opp i vekt? Peanøttsmør = kcal! Bruk ekstra saus med middagen, oljer, dressing osv.. avocado - mer kaloririk grønnsak enn f.eks agurk
 43. 2 points
  focuseme

  Utnytter X-Life unge jenter?

  Hva skjer med å være så aggressiv og ufin? Du sier flokkmentalitet - jeg sier du burde skjønne at når flere reagerer på det du sier/hvordan du fremstår, så kanskje det er en grunn til det. Det er du som legger frem en problemstilling og kommer med påstander relatert til denne, da er det din oppgave å begrunne påstandene dine når folk spør.
 44. 2 points
  Nøkkelhullsmerkingen er på ingen måte perfekt, det er jeg enig i. Men det har aldri vært meningen at nøkkelhull skal være = sunt. Det burde kanskje vært sånn, men da hadde det vært like mye misnøye blant de som var uenig i det som ble ansett som sunt, og sånn går nu dagan... Tja, er vel ingen konklusive data nei. Hvor viktig fiber er kommer an på konteksten, altså hvordan resten av kostholdet ser ut. Mage/tarm-problematikk er veldig utbredt, og fiber er blant annet veldig sentralt i behandlingen av en del slike plager. Dessuten er det heller ikke så unyttig mtp glykemisk belastning. Liter for liter vil olje gi deg vesentlig mer kalorier enn brus også. Det handler blant annet om porsjonsstørrelser. En Go'Morgen-yoghurt vil også bidra med mange ting i tillegg til sukkeret, i motsetning til brusen. Melkefettet vil blant annet senke absorpsjonshastigheten betraktelig. Du er type-1-diabetiker, og er følgelig ikke representativ for den jevne befolkningen når det gjelder glykemisk respons.
 45. 2 points
  PlastBox

  Er kjøttdeig DRITT?

  "Har ikke råd til.." Nei vel? Sist jeg sjekka kosta den billigste kjøttdeigen omkring 30 kr pakka. En halvkilo laksekoteletter kostet 19 kr. Billigpakkene med sei og torsk og slikt er vel heller ikke dyrere enn kjøttdeig (og i allefall billigere enn karbonadedeig).
 46. 2 points
  Smågodt27

  Hva irriterer du deg over?

  Mennesker som kommer med kommentarer fordi de tror jeg "leser blogger og sjekker facebook" istedenfor å trene, når jeg faktisk kikker på treningsprogrammet mitt på mobilen..
 47. 2 points
 48. 2 points
  DukeNukem

  Utnytter X-Life unge jenter?

  Welcome to the real world.
 49. 2 points
  Matsb

  Matporno

  Det der MÅ vær Gordon Ramsay's Mandarin Cheese Cake ?!!!
 50. 2 points
  Herregud, litt håndtak må da være lov på kvinnelige hofter.
×
×
 • Create New...