Jump to content

Leaderboard


Popular Content

Showing content with the highest reputation on 02/21/13 in all areas

 1. 9 points
  DukeNukem

  Utnytter X-Life unge jenter?

  Denne rangsstigen er der av en grunn, og man klatrer opp den via enten å være sosial eller bevise man har mye kunnskap. Du ser ofte at folk referer til de med kunnskap i stedet for å si noe de tror er sant. Kjenner man noen personer godt er det lettere å skjønne når de tuller eller ei. Feks så kan du ikke gå bort til en du ikke kjenner og kalle han et rassehøl, dette kan du derimot med venne dine og begge to vil le av det, det vil man ikke sammen med den fremmede. Moderatorene har flere tusen innlegg her inne, og det går gjerne en rød tråd i innleggene deres. Har du vært her litt skjønner du ossen de er. Jeg synes det er utrolig dumt av deg å kritisere et felleskap som har vært her i flere år, fordi du ikke skjønner organisasjonskulturen. Det er ikke vanskelig å være uenig med en moderator om du klarer å argumentere for deg. Jeg føler ofte jeg ikke er helt enig i det mange uttaler, nybegynnere eller proffe. Problemet blir at jeg besitter ikke nok kunnskap til å aktivt være imot, derfor holder jeg meg heller unna diskusjonen eller prøver å lese meg opp på det. Jeg må innrømme at mange av argumentene dine får deg til å fremstå som en med konspirasjonsteorier. Når du la frem denne påstanden din og folk ikke var enige, så begynte du og argumentere at flere av motpartene dine var "kjøpt" av x-life, og det var fitnessbloggen også, når dette helt klart ikke er tilfelle( virket det som for meg).
 2. 4 points
  Myr

  Peanøttsmør

  Lager selv .. Pnuts i ovnen > 10min @150grader > blend til tørr masse > stavmiks til klebig konsistens og tilsett saltmengde etter egne preferanser.
 3. 4 points
 4. 4 points
  Dag

  Rapporter alltid tekniske feil på siden

  Det er sikkert siden bildene dine ikke egner seg for små barn, kan kun lastes opp mellom kl 21-05.
 5. 4 points
 6. 3 points
 7. 3 points
  02-snapper

  Hvorfor går jeg ikke opp i vekt?

  er det sånn at du har gått ned mye i vekt, eller har du alltid vært såpass liten? Vil rett og slett bare si tre ting - og jeg håper du ikke tar det feil, for jeg mener det kun godt. 1) Hvis den lave vekten skyldes slanking/eller at du bevisst har trent/underspist deg tynn - så søk hjelp! Selv om d ikke virker som et alt for stort problem nå - så kan slike ting desverre, utvikle seg veldig,veldig for til en alvorlig spiseforstyrrelse. 2) Du har fått MANGE gode råd her, men det hjelper ikke å sitte på kunnskapen dersom du ikke bruker den. Det virker litt som om du bortforklarer og kommer med grunner til at du ikke kan gjøre nettopp det folk råder deg til. Når du spørr om hjelp på et åpent forum, så bør du ta til deg og vurdere de svarene som kommer. Ikke bare avfeie dem. 3) Dersom du virkelig VIL opp i vekt - så bør du spørre deg selv hvorfor du spiser som du gjør...for det henger ikke helt på grep
 8. 3 points
 9. 3 points
  Pinglo

  Crossfit vs bodybuilding vs strength

  Jobben med å overvåke Fitnessbloggen på jakt etter muligheter for å fortelle folk at alle idrettsutøvere doper seg ble langt lettere etter at klonene ble levert.
 10. 2 points
  Keegil

  Kjetils Bøse Burgerlaboratorium™

  ADVARSEL: Denne tråden inneholder kalorier. Masse kalorier. Den bør ikke leses av deg som: a) er på diett ikke liker kalorier c) digger å "fitnessifisere" maten din d) tror matlaging er for jenter e) tror forbrenningen stopper av store måltider Jeg er ekstremt glad i hjemmelaget hamburger, og jeg digger å eksperimentere med alt av ingredienser og råvarer for å lage forskjellige varianter og perfeksjonere de jeg allerede har laget. Forhåpentligvis er jeg ikke den eneste med en forkjærlighet for hamburgere, så jeg oppretter herved Kjetils Bøse Burgerlaboratorium™, hvor jeg logger mine forskjellige burgereskapader på kjøkkenet med alt av oppskrifter og fremgangsmåter. Dette er ikke noen tradisjonell kokebok; dette er matlaging for menn! Denne tråden har fire regler: 1. Det er ikke lov til å spørre hvordan du kan lage en "sunnere versjon" av maten. 2. Det er ikke lov til å spørre hvor mye kalorier, proteiner, karbohydrater eller fett maten inneholder. 3. Det er ikke lov til å klage på kvaliteten på matbildene. Du må riktignok gjerne kjøpe et kamera eller en ny mobiltelefon til meg, så blir det fart på sakene. (EDIT: Ny mobiltelefon er kjøpt og bildene er forhåpentligvis kurante. HTC One X = awesome!) 4. Nyt matgleden! Alle oppfordres til å fortelle om og poste bilder av sine egne burgereskapader på kjøkkenet! Har du laget noen enda bøsere burgere? Show 'em off! Oppskrifter 24.03.12 – Kjetils Bøse Amerikanere™ 26.03.12 – Kjetils Bøse Meksikanere™ 30.03.12 – Kjetils Læxe Burgere™ 17.04.12 – Kjetils Lange Hawaiiburgere™ 26.04.12 – Kjetils Svinegode Middelhavsburgere™ 26.05.12 – Kjetils Palestrato-Burgere™ 31.01.13 – Redstreks Bøse Kyllingburgere™ 06.02.13 – Redstreks Bøse Baconburgere™ 09.02.13 – Redstreks Crispy Fugleburgere™ 23.02.13 – Kjetils Bøse Surf'n'Turf-Burgere™ 06.04.13 – Kjetils Saftige Sliders™
 11. 2 points
  OhMickey

  Må publisere minst fem innlegg

  Åneida du... Er noen slike her også. Prøv bare å legg brukernavnet ditt på snapchat i snapchat-tråden du så skal du se
 12. 2 points
  Afterall

  Dagens Glade

  Hahah Minner om denne^^
 13. 2 points
  Det stemmer at hele "strømnettet" nedarves, men som Vegard nevner, nedarves også disse epigenetiske faktorene. Jeg skal ikke overkomplisere her, men DNA, som du vil lese i Vegards artikler er pakket sammen rundt histoner som igjen organiseres i kromosomer. Epigenetisk påvirkning betyr blant annet at histonene i større grad pakkes tettere sammen, og dette gjør områder for transkripsjon mindre tilgjengelig som også blir tilfelle hos barn og barnebarn. Funfact: I tillegg til mutasjoner er også epigenetiske mekanismer sterkt involvert i evolusjon, da enkelte gener kan slås helt av (det er normalt sett ikke så svart-hvitt, skalering er enormt viktig når det kommer til genetikk, noe som igjen kompliserer ting veldig mye mer). Grunnen til at vi mennesker ikke lenger får pels er grunnet avslåtte gener, vi har dem enda, men de transkriberes ikke. Noen mennesker som du sikkert har sett bilder av har hår over alt, inkludert i ansiktet, hos disse menneskene er ikke disse genene slått av ved hjelp av metylering og acetylering. Hvorfor dette har skjedd vet jeg derimot ikke.
 14. 2 points
  Fredrik

  Utnytter X-Life unge jenter?

  Det er du som mener at denne rangstigen definerer brukere sin verdi. Jeg er uenig, men jeg har også erfart at det ikke hjelper at jeg prøver å argumentere mot deg. Men det at kjennskap, inntrykk og erfaring med mennesker farger hvordan andre ser på de er jo ikke noe nytt, hverken i sosiale medier eller det virkelige liv. DukeNukem hadde et godt innlegg rundt det. Dette innlegget er skrevet av meg som privatperson, som har vært med på forumet her siden den spede begynnelse, med en grei oversikt over hvem folk er, hva de driver med etc..
 15. 2 points
  196

  Røykeslutt - hjelp!

  My 2 cents: Glem det fysiske - kroppen din har kvittet seg med den avhengigheten for lenge siden. Om røyking var en fysisk avhengighet ville vi måtte stått opp om natta for å røyke - over 95% av nikotinet er ute av kroppen etter få timer. Selv sluttet jeg å røyke for et års tid siden. Jeg har sluttet mange ganger før, men alltid falt tilbake. Ikke denne gangen. Hvordan sluttet jeg, og hvordan har jeg holdt opp? Jeg har måtte gjøre noen erkjennelser og tatt noen runder på det jeg opplevde som "sannheter" som røyker: 1. Jeg vil alltid være en røyker, men jeg røyker ikke lenger. Tro ALDRI at jeg har blitt en ikke-røyker - da faller forsvarsverket i grus 2. Røyken var min beste venn. seriøst. Den var alltid der og ga meg en unnskyldning for å "ta 5" og å finne litt ro. Jeg unngikk å skilles fra min beste venn ved å ha en uåpnet sigarettpakke i lomma. Den lå der i 6 måneder og jeg åpnet den aldri. Nå ligger den i skapet. Da visste jeg at jeg når som helst kunne ta en røyk. Om jeg ville. Jeg har den fortsatt, men jeg tror ikke jeg trenger den lenger. 3. Jeg la livet mitt opp rundt røykingen. Hvem andre enn røykere parkerer lengst mulig unna inngangen på flyplassen? Da rakk jeg kanskje å røyke to om jeg var heldig... (dette høres jo ut som komplett galskap og det ultimate idioti, og det er det også, men det er nå engang slik en røyker tenker) 4. "Det er godt med en røyk" tenkte jeg hver gang jeg tente en sigarett. Helt til jeg virkelig smakte på den... Jeg tenkte aldri sunnhet og helse, alle røykere vet jo at det å røyke tar livet av deg. Røyking er ikke en rasjonell handling, og kan ikke behandles deretter. For meg, og jeg tror de fleste andre, handler røyking om følelser, trygghet, (u)vaner og andre irrasjonelle tanker. Ikke tenk helse. Ikke tenk hvor skadelig det er. Ikke tenk at du ikke burde. Tenk heller på hvorfor du vil. Hva vil det gi deg å tenne en nå? Ingenting. Tenk på hvorfor det klør i kroppen (ikke på grunn av røykingen, den gjorde jo bare at kløingen ble borte, ikke at den kom, ikke sant?) Ett år uten røyk. Ikke på hverdag, ikke på fest. Ikke en sigar en gang. Aldri. Jeg er ferdig. Jeg klarte å slutte ved å forholde meg til røykingen som det det er: En irrasjonell handling.
 16. 2 points
  Ok, men da tar jeg alle innleggene som omhandler AMH vs Bjørknes og lager en egen tråd av de. Teit var mest en respons på kommentarer om tullete forelesere lenger oppe her, ikke fra deg.
 17. 1 point
  Thomas HardyBoy Rossland

  Proteinbrownie

  Hei, Dette er en proteinbrownie som ikke er tørr, som ikke smaker kjipt og som du kan spise med latterlig god samvittighet! Midten blir flytende, så ja... Sjokolade Fondant 1 scoop ON Casein Chocolate Supreme ( 34 gram ) 3 ts bake kakao 3 ts kokosmel 1/2 ts bakepulver 3 ts sukrin+ 1 eggehvite Mix alt godt sammen i en liten bolle sammen med litt vann så du får en fast, fin deig som nesten smuldrer. Pakk plastikk over bollen og putt i mikro på full effekt, tid kan variere litt fra mikro til mikro men alt fra 40 sekunder til 1 min og 20 sekunder er bra. må prøves fram for å finne riktig konsistens. Kan også lages i ovn på 175 grader i ca 6-10 minutter, legg deigen i muffinsformer f.eks 212 kcal 32 g protein 6 g karb 6 g fett
 18. 1 point
  Renatii

  Post beina dine! :)

  hahaha, ska ikkje spørr ka du gjor i undikken på badet til Oaz
 19. 1 point
  Aleksander93

  Peanøttsmør

  Spørs hvordan du definerer sunt? Men det er en bra kilde til fett, div. vitaminer/mineraler og antioksidanter.
 20. 1 point
  Ved lange bein gjelder bred fotstilling, høy stangplassering og blikket litt skrått oppover. André Midtby sin knebøy-video Dette er korrekt teknikk i knebøy - Fitnessbloggen passer til deg. Glem heller ikke en god setup med tær pekende 30 grader ut, klem knærne over tærne når du går ned, sett hofta tilbake og ha et forholdsvis smalt grep rundt stanga for å få kontakt øvre del av rygg og med lats som er viktig stabiliseringsmuskulatur.
 21. 1 point
  The internet. Keeping you embarrassed for generations
 22. 1 point
 23. 1 point
  Guest

  Aeropress - Min kvalitetskaffe...

  Den blir i hvertfall utrolig god med nykvernede kvalitetskaffebønner, Malingsgraden for aeropress skal visst være litt mindre fin enn espressomalt kaffe. Hvis vi sier at espressomalt er 100% så har jeg nå laget to kopper kaffe med 75% colombianske bønner fra drommedar... Helt forbanna nydelig kaffe!! Anbefalt tilbehør til kaffen er: 1 sterk kopp kaffe + en kvikklunch = supert Pre-workout!
 24. 1 point
  Mali-H

  Hjelp til vektnedgang

  Hei! 2000 kcal kan høres greit ut når du skal ned i vekt med dine mål. Det at du er mye sulten kan ha noe med hvordan mat du spiser. Får du i deg nok proteiner? Det å finne ut hvilken kcal mengde en skal ligge på er bare å prøve seg frem egentlig, da ingen kalkulator sier eksakt hva din kropp trenger. Legg deg på 2000- 2500 kcal daglig og spis proteinrike måltider for å holde deg mett lenger. Om du ikke går ned på denne kcal mengden etter noen uker så gå ned enda noen kcal, og om du fortsatt er sulten, og får i deg nok proteinrik mat, så går du opp i kcal. Bruk målebånd av grunner nevnt ovenfor Syntes nok kanskje du trener litt mye kondisjon, så du kan nok med fordel kutte ned litt her, og eventuelt bytte det ut med styrketrening. Kondisjon er ikke noe must for å gå ned i vekt, om du derimot trives med dette er saken en annen. Jo mer du trener, jo mer mat trenger du, så legg gjerne inn litt ekstra kcal de dagene du trener. Håper det hjalp deg litt. Noe eksakt kcal mengde tørr jeg ikke komme med, men kanskje noen andre på forumet kan.
 25. 1 point
  Joda, men jeg tror ikke at så små reguleringer er nok til å gjøre noe med innkjøpsvanene. Jeg merker det veldig godt på meg selv f.eks. Om jeg har lyst på en brus så gjør det meg fint lite om denne koster 15 eller 17 kr. Hadde den kostet 30kr så hadde saken vært en helt annen, men slike avgifter kommer man aldri til å få gjennom. På samme måte så hadde jeg nok ikke kjøpt mer epler om kiloprisen sank fra 10 til 8kr. Eller om den steg til 12kr for den saks skyld. Men jeg ville vært mer tilbøyelig til å slenge noen epler på handlebåndet fremfor en sjokolade dersom det var dette som stod i kasseområdet i stedet for sjokolade, helt uavhengig av pris. På samme måte som at jeg ikke gidder å gå inn i butikken for å hente et eple om jeg er litt småsulten nå, så hadde jeg ikke giddet å gjøre det for å hente en sjokolade heller om den ikke lå innen umiddelbar nærhet Jeg tror disse holdningene er ganske representative i befolkningen som helhet, og at så små prisreguleringer ikke ville hatt ønsket effekt.
 26. 1 point
  Guest

  Utnytter X-Life unge jenter?

  Jeg skjønner virkelig ikke hva det var dere var ute etter og jeg "holdt tilbake"? Nei, jeg vet ikke nøyaktig hva hver enkelt avtale går ut på annet enn at det er gratis nyheter i butikken og rabatter på ordinære varer. Var det det å linke til eksempler på blogginnlegg dere var ute etter? Var det så lite som skulle til? Jeg skjønner ikke hvordan jeg kan bevise mine observasjoner? jeg føler definitivt ikke at moderatorer på dette forumet opptrer som "vanlige brukere". Her snakker jeg forumet generelt. Oppfatter de som et slags "forumpoliti" man må stå til rette for. Dessuten er de veldig aktive og kjenner hverandre fra før. Moderatorer virker alltid enige med sine moderatorvenner.
 27. 1 point
  Man gjør jo allerede dette mtp alkohol, med regulering av utsalgstider og hvor man har lov å plassere det i butikken, så...
 28. 1 point
  Har en del venninner som faktisk kan falle under denne, de pleier å sminke seg i garderoben FØR trening, og bruker gjerne pushup bh under treningsbhen, "for da ser jo puppene så mye bedre ut, treningsbhen gjør dem jo bare flate!!".... Jeg derimot, vel, jeg ser ut som et jævla lykketroll påkledd av et barn på 3 år. håret til alle kanter og topper som gjerne skulle vært uten en del matflekker. I know I'm hot:) Og for å ikke glemme gårdagens sminke!
 29. 1 point
  Pyså

  Morgentrening.

  Prøvde min første morgentrening idag. merket maxen ikke var den samme. men godt å vite at jeg har bedre tid til alt etter jobb
 30. 1 point
  Guest

  Legaliseringsdebatten

  Hvis man sammenligner heroin, kokain og cannabis har heroin helt klart den største risikoen i forhold til å bli avhengig. Slik kokain fungerer er langvarig bruk skadelig på den måten at man ødelegger sin egen kjemiske balanse, i verste fall kan man ende opp med kronisk skade og ikke ha muligheten til å føle noen form for lykke (dopamin). Helt klart to sider av saken her, på en side synes jeg mennesker skal ha frihet til å kunne gjøre hva de ønsker selv. På en annen side ser jeg at "tyngre" narkotiske stoffer som amfetamin, kokain, heroin/kodein (legemidler som sterioder inkludert) har en så stor risiko, at med mindre brukeren har en egen lege som følger opp kontinuerlig, er risikoen for både permanent og midlertidig skade så stor at ingen av disse tingene burde være tilgjengelig for allmennheten.
 31. 1 point
  DukeNukem

  Hjelp til 2-splitt

  Markløft dagen etter knebøy to ganger i uka er jo digg for korsryggen? Ville heller gått for rudboy sitt forslag, så kan du heller bytte på hvilken øvelse du vil kjøre tyngst
 32. 1 point
  Vegard L

  Vitaminer og mineraler

  Ikke ilegg meg meninger jeg ikke har eller har ytret, se svarene mine i den konteksten de er gitt. Jeg har ikke sagt at det er noe galt med å ta vitamintilskudd, men at det i de fleste tilfeller er totalt bortkastet. Og proteinpulver bruker jeg svært sjelden (har det stående til de anledningene behovet skulle dukke opp), dekker proteinbehovet mitt godt og vel gjennom det andre jeg spiser i løpet av dagen...
 33. 1 point
  wingeer

  Crossfit vs bodybuilding vs strength

  Haha. TNation har noen gode skribenter/artikler, men det betyr ikke at selve siden er god. Analogi: Selv en klokke som står stille er rett to ganger i døgnet.
 34. 1 point
 35. 1 point
  sofiee

  Hvordan kle seg "dyrt"?

  Er vel flere ting som spiller inn på en "dyr" klesstil. Både slutty-skala og stoff og kvalitet. Når jeg sier kvalitet/stoff mener jeg ikke at man må punge ut med over tusen spenn for en bluse, men jeg er iallefall opptatt av stoff når jeg handler klær. Flere av "billigkjedene" (kanskje mest H&M?) produserer for eksempel skjorter i 100% silke eller ull til en litt billigere penge enn de dyre merkene. Selv kjøper jeg svært sjeldent polyester-ting og iallefall aldri strikkede plagg som ikke har minst 80% ull. Synes klærne ser mer ordentlige ut med en gang! Selv er jeg også veldig glad i enkle plagg, uten logoer, trykte ting (grøøøøøssss) og dilldall i form av masse store knapper, spenner, omslag og generelt.. pynt. Sånn slutty-messig går det kanskje mer på snitt og passform. Det er en forskjell på tettsittende og.. skinntight. Koorte, stramme kjoler med hudfarget strømpis er det fæææleste jeg ser, spesielt om man kjører full pupp i samme slengen, ekstrapoeng hvis kjolen er knallrosa. Jeg mener ikke at man ikke skal kle seg i sterke farger, rosa kan være fint det, men med litt skjønn klarer hvem som helst og se forskjell på disse to:
 36. 1 point
 37. 1 point
  Vet ikke om denne har blitt postet før
 38. 1 point
 39. 1 point
 40. 1 point
 41. 1 point
  Jeg har hørt at folk pleier å skryte litt på seg når de skriver om sine prestasjoner på nettet, men 3km på under 10 sekunder er litt vel drøyt
 42. 1 point
  focuseme

  Hva er DITT beste motivasjonstips?

  Bruke loggbok og skrive ned alt man gjør på treninga, og ha en plan for hva man skal gjøre... Så kan man bla tilbake og se fremgangen på papiret. Vet ikke hva jeg skulle gjort uten den boka...
 43. 1 point
  Myr

  Matporno

  Laget noe snacks her om dagen. Filiterte kylling selv og fylte den med en timianmarinade (fersk timian, olivenolje, soya) og ei feit skive med brie. Deretter ble den baconsurret og brunet i panne og langstekt i ovn på 120 grader. Brukbart godt.
 44. 1 point
  cesandberg

  Kjetils Bøse Burgerlaboratorium™

  En sinnahybridversjon av den orginale hawaiiburgeren her: 400gr 100% Gilde kjøttdeig 2 hamburgerbrød chicago 80gr cheddarost 40gr jarlsbergost 20gr parmesanost 1 hel gul løk 1/2 rød løk 1/2 paprika 1 medium tomat 1 hel hvitløk 2 hele chilli habaneros 2 ferske ananasringer en dasj mandig grillsaus texasstyle Litt spisscummen. Litt maldonsalt Malt pepper Ca: 1800Kcal Putta løk, hvitløk,chilli, grillsaus, krydder i en foodprosessor, knadde dette inn kjøttdeigen, delte denne opp i 4 deler, klappet 2 deler flate, la parmesan og jarlsbergost i midten, klappet de to siste delene med kjøttdeig oppå dette slik at osten ble "innbakt", stekte i panna i noen minutter med meierismør, snu og gjenta, legg på cheddarost, la på et wok lokk over pannen for hurtig smelting av osten, stekte annanasen litt fort og hardt i fettet i panna. Må nok lage egne brød etterhvert, liker at brødet er litt større omkrets enn burgeren, blir litt mindre gris av slikt.... Edit: må nesten legge til litt "funfacts": hvis dere ikke vasker hendene skikkelig skikkelig ordentlig etter å ha rensket og lekt seg med chilien så risikerer dere å "sette fyr på " forhuden neste gang dere skal "styre strålen" ned i wc skåla...... capsaicin fra chilien er ikke lett å bli kvitt hehe.
 45. 1 point
  melis1988

  Proteinpulver eller ikke?

  Vil du "gå ned litt" eller vil du bli slankere, strammere og sterkere? Kast vekta å ta fram målebåndet, spis masse deilig mat i form av kjøtt, fisk, grønnsaker, egg, CC, bær og frukt, grove kornprodukter osv. Logg maten din en periode for å passe på at du får i deg nok i henhold til makroene du skal ligge på, og eventuelt supplementer med en proteinshake f.eks etter trening dersom du sliter med å få i deg nok. For å bygge muskler må det mer til enn èn styrkeøkt i uken, så bytt ut noen av cardioøktene med tung styrke. Så går resten av seg selv
 46. 1 point
  Cheesecake

  Post beina dine! :)

  er btw det vakre badet til Oaz
 47. 1 point
  Kirill W.

  Lol, Crossfit

  Denne er selvfølgelig obligatorisk i enhver Crossfit tråd: http://www.youtube.com/watch?v=BDDyxXyf6UU Elite fitness bro, elite fitness...
 48. 1 point
  Seriøst, du er rene kokken jo! Ser dødsgodt ut
 49. 1 point
  Mr. M

  Creepy på trening

  Så en fyr som løp intervaller med vernemaske i dag! Lignet litt på Darth Vader... Selv om førsteinntrykket var litt creepy så det egentlig ganske kult ut. Jente, jente, jente, Darth Vader, jente, jente når man kikket bort på tredemøllene...
 50. 1 point
  Even worse... Tights bør være et supplement i garderoben, ikke et plagg i seg selv
×
×
 • Create New...