Jump to content

Leaderboard


Popular Content

Showing content with the highest reputation on 02/21/12 in all areas

 1. 10 points
  Tenkte vi kunne ha en tråd her som går på kosthold og måltider til barn. Det er sikkert flere enn meg som trenger litt inspirasjon innimellom:) Hva tenker dere er sunt og godt for barna? Sunn snacks Raske og sunne måltider Matpakkeforslag Omelett med ost, skinke og grønt Knaskerøtter i stedet for gulerøtter Sukkererter er søte og ofte likt av barn Frukt salat Karbonadedeig og pasta med saus av tomater og andre grønnsaker Oppskjært frukt med vaniljekesam til dip Oppskjærte grønnsaker med dip Stekt egg og bacon Pasta og skinke\kylling salat Lasagne Sweet and sour chicken PS: HOLD DERE ON TOPIC, da jeg ikke ønsker at denne tråden skal bli ett virrvarr av meninger og diskusjoner;)
 2. 7 points
  Vegard L

  Fedmeoperasjon.

  Med fare for å virke selvgod, så vil jeg påstå at jeg kunne fått Jørgen Foss ned i vekt UTEN operasjon. Dette hadde såklart vært betinget av at han lot meg bestemme og faktisk fulgte opp det jeg sa. Jeg stiller meg svært tvilende til at man er villig til å gjennomføre en slik operasjon på en person som i media har uttalt ting som at "når jeg fyller bensin, så blir det jo en kaffe, og da følger det såklart med noen boller til en billig penge", der egentlig alle sitatene hans kan oversettes til "det er alle andre sin feil at jeg er feit, jeg kan ikke gjøre noe med det selv". Når han satt på en debatt på NRK for ca et år siden og klaget over at ingen hadde funnet "løsningen" på overvekt, og kunne gi han en konkret, ferdigforsket oppskrift på hva han skulle gjøre, så syns jeg det dier alt om motivasjonen hans for å ta tak i egen helse. Alle de andre historiene fra publikum i salen som hadde gått ned haugevis med kilo ble avslått med at "det der hadde aldri fungert på meg". Beklager, men jeg tror ikke et sekund på at han faktisk har "prøvd alt", hvertfall ikke over tid. Kan godt være at han har gått en uke her og en uke der på diverse slankekurer, men at han har fulgt et slankeopplegg over tid, ikke sjans! I hans situasjon burde han uansett vært motivert for å prøve ulike opplegg, og om noe ikke fungerer så kunne han prøvd noe annet. Hans innstilling om å ikke foreta seg noe før noen har forsket fram den ultimate oppskriften og serverer den på sølvfat, sier meg at han egentlig ikke har lyst å gå ned i vekt. Jeg har aldri møtt Jørgen Foss, så jeg kan ikke si at dette er noe som stemmer, men det er hvertfall det inntrykket jeg sitter igjen med etter hans mediaopptreden. Jeg prøver ikke å henge han ut personlig, og det jeg skriver kan overføres til enhver person i samme situasjon. Ingen har en kropp som ikke kan gå ned i vekt, da har de rett og slett ikke prøvd hardt nok.
 3. 5 points
  Ja, potet og kesam
 4. 4 points
  Det skall vel ikke ekstremt mye vann til heller før det kan slå negativt ut. Nyrene klarer vel bare å utskille i underkant av en liter i timen. Jeg mener høyde i cm - 100 for "konkurranseform" (altså ca 5% kroppsfett for menn) er mer realistisk for de fleste. Nå vet jeg ikke om du har vært nede i den fettprosenten, men min oppfatning er at de aller fleste nok har et litt for optimistisk syn på hvor mye fett de har på kroppen og hvor mye man faktisk må ned i vekt for å komme i konkurranseform. Av egen erfaring kan jeg fortelle at når jeg konkurrerte for noen år siden så trodde jeg når jeg begynte dietten at jeg skulle veie et sted mellom 82-85 kg på scenen, men når dagen var inne veide jeg ikke mer enn ca 78 kg (vel og merke uten særlig med væske i kroppen).
 5. 4 points
  Gøran Hårtveit - Online PT

  Hva jobber du som?

  Mekaniker Kjølemontør Deleselger Personlig trener Massasje Litt av hvert, ja
 6. 3 points
  Er det Serge Nubret du tenker på?
 7. 3 points
  Cheesecake

  Nedtrekk

  kan være lurt å ta chins/pullups den ene økta og nedtrekk den andre økta i uka, fordi rygg responderer som regel bedre på høyere volum/reps.....med mindre du er en jævel på chins/pullupsa :)bare mine tanker....
 8. 3 points
  Birgit Sorteberg

  Fedmeoperasjon.

  Tenker litt på hva de går glipp av når de ikke får oppleve å gå ned i vekt på egenhånd, den mestringsfølelsen og selvtilliten man får gjennom hardt arbeid. Har mine tvil om at det kommer med en slik operasjon, dessverre.
 9. 3 points
  Jane

  Fedmeoperasjon.

  Ok, da kommer historien til en bekjent av meg. Noen fakta om henne sånn hun er nå: 25 år gammel ca.55 kg ca. 170 høy 2 barn med ett år i mellom litt skummelt tynn om du spør meg Hun la på seg litt etter første svangerskap. Ikke så mange kilo det er snakk om 4 - 5 kg. I stedet for å ta jobben med å ta de av så spiste hun store mengder med fastfood og dårlig mat. Gikk fra 65 kg til 120 kg. Hun begynte å trene men gjorde ikke noe med kostholdet. Forsatte å spise samme mengde mat å gå på gruppetimer. Ingenting skjedde med vekta riktig nok. Det var jo ikke noe rart. Hun søkte om støtte til slankeoperasjon men fikk avslag da hun ikke var stor nok. Så prøvde hun å legge på seg mer for å få dekket operasjon men klarte ikke å bli stor nok ( her er det noe alvorlig feil i hodet på denne personen ) Noen måneder seinere tok hun opp lån for å ta operasjonen. Fikk kjapt time til operasjon og fikk en Gastric Bypass. Alt gikk bra under operasjonen og i etterkant gikk hun ned til 55 kg. Hun kan ikke spise normalt må spise veldig lite. Å da mener jeg lite for hun blir mett med en gang. Etter hun var ferdig med å gå ned i vekt trengte hun en boobjob og fjerne overflødig hud på armer, mage og lår. Dette fikk hun dekket av staten. Jeg mener det er: feil av staten å dekke på plastisk kirurgi i etterkant av slankeoperasjon man selv har betalt for mange andre muligheter enn å måtte ty til slite operasjoner Hva med å lære folk hvordan spise riktig og gå ned i vekt på en sunn måte? Jeg syns det blir helt feil at en jente på 120 kg og 22 år skal få lov til å få en slankeoperasjon så lett. Mange som sliter med overvekt sliter også mye psykisk. Hvorfor ikke hjelpe de med den psykiske biten før man i det hele tatt vurderer slankeoperasjoner. Dette er bare litt av mine tanker rundt saken.
 10. 3 points
  CaraMella

  Den store syndetråden!

  Someone please call 911....1 og 1/5 sjokkobolle, 2 stk fyrste kake stykker + soya sjokomelk:cry: ooops i did it again, on a monday!!!
 11. 3 points
  Christoffer L.

  24-timers faste (Eat Stop Eat)

  Det er uten tvil kostholdet ditt som hindrer optimal fremgang. Du spiser ikke særlig balansert. Det er ikke hensiktsmessig å spise snacks og måltider som består av bare et makronæringsstoff. Hva med å spise 4 balanserte og solide måltider med en konstant mengde av proteiner, sunne fettsyrer og karbohydrater fra ris, potet, havregryn og frukt? Frokost, lunsj, middag og kvelds. Sats på et moderat underskudd. Karbohydrater får du mer av på treningsdager ved å partisjonerer litt næring rundt trening. Spar de mest karbohydratrike måltidene til middag og kvelds. Du synder ikke på kvelden. Du må endre innstillingen din dersom du ønsker å optimalisere ting.
 12. 3 points
  Keegil

  Hva jobber du som?

  Jeg studerer økonomi og administrasjon, 3. året, med spesialisering i samfunnsøkonomi. Ved siden av har jeg deltidsjobb som selger i NetCom-sjappe og verv som økonomiansvarlig i studentavisa i Trondheim. Også skriver jeg for Fitnessbloggen, da.
 13. 3 points
  Augis

  Siste måltid - tråden!

  Middag: Kyllingburgere fra igår (krydra med koriander, chili, lime, hvitløk og ingefær), spinat, yoghurt/kesam med koriander og sitronsaft og miracle noodles med totalt malplassert ketchup. Desseeeert : Kremrester satt i fryseren med et par dråper Steiva Lemon Drop, First Price-müsli, kanel og sukrin. Og ja, jeg hadde plass til det i kaloribudsjettet mitt! DIGG. Edit: Woops, glemte jo jordbæra jeg skulle ha på? Ååh. Skuff.
 14. 3 points
  Vegard L

  Gambler vi med barnas helse?

  Dette mener jeg er et av de største problemene i denne debatten. Folk ser på lavkarbo som en ekstremdiett. Jeg er enig om det er snakk om å sette et barn på en ketogen diett (et friskt barn, for blant annet epilepsi er et slikt kosthold en del av behandlingen), men det er det sjelden snakk om. Jeg syns Jørgen sier det veldig godt over her. Hvorfor er det allment akseptert at barna vokser opp på søte kjeks, fruktjuice, boller osv. I det hele tatt å snakke om å "sette et barn på diett" i denne sammenhengen blir ganske usaklig, men brukes med store bokstaver og krigstyper i media. Selvfølgelig kan dette forekomme, og det finnes nok en del ekstreme eksempler, men det er ikke dette det handler om. Jeg har enda ikke sett noen storstilt kritikk av alle disse barna som "går på sukker", men når til og med helsedirektøren bruker begreper som å "gå på smør", så sier det alt om hvordan debatten fremtoner seg. Jeg dør litt inni meg hver gang jeg ser en liten unge med cola på tåteflasken. Hva skjer oppi hodet på de foreldrene som tror at dette er en god plan? Barn som ikke engang har lært seg å snakke har vel virkelig ikke behov for å lære seg at cola er tørstedrikk? Jeg vet om eksempler (fra egen slekt) på barn som nekter å drikke vann fordi foreldrene har gitt de cola fra de var store nok til å drikke av egen flaske. Hvorfor er det aldri snakk om ensidig kost når et barn får en sukkerrik frokostblanding til frokost, 2-3 brødmåltider i barnehagen, makaroni med ketshup til middag (det liker jo ikke annen mat, og grønnsaker er det bare å glemme), og litt mer brødmat og litt frukt til kveldsmat. I tillegg får de gjerne noen kjeks til barnetv, og tørstedrikke gjennom dagen er melk og juice, for det er tross alt veldig viktig med all den gode næringen vi får fra disse. Hvis barnet derimot får egg til frokost, brødmat i barnehagen, kjøtt, grønnsaker og saus til middag, frukt til barnetv og yoghurt naturell med bær til kvelds, så er det barnemishandling, for disse barna tvinges til å gå på en ekstrem lavkarbodiett av de syke foreldrene sine. Tenk om de også får vann på flasken sin i stedet for brus og juice, da er det jo hvertfall helt sykt, og disse barna kan umulig ha det noe bra! Jeg setter det selvfølgelig på spissen nå, men dette er faktisk et kosthold som fint kan defineres som lavkarbo, men når det diskuteres i media tas det alltid utgangspunkt i at barna spiser ekstremt, som om de ble servert en klatt smør til frokost, en halvkilo biff til middag og fikk fløte på tåteflasken.
 15. 2 points
  Opheliia

  Lavkarbo oppskrifter:)

  Jeg troor vi er enig:p
 16. 2 points
  Rikkewa

  Ekstrem oppussing!

  SÅ GØY, og så herlig at du vil ha hjelp;) Respekt der altså! Mitt beste tips Ta et splitthopp ut av H&M, Cubus, Kappahl, Jack & Jones, Dressmann. Okei, de har kanskje noe som funker, men de har også mye som absolutt ikke fungerer. Basic som t-skjorter (v-hals er kult om den ikke er for dyp) og singletter (for å ha under skjorter) er jo greit å kjøpe der (les H&M - som har best kvalitet for pengene). Og sorte sokker, basic t-skjorter (ikke velg limegrønn, gul, lilla som passer med få farger, men sort, hvitt og grått), t-skjorter med trykk, og undertøy. Hvis en jente skulle turn-you-down for å ikke ha Bjørn Borg-boxer er hun ikke verdt å samle på altså! Just sayin'. De finnes merkelig nok. ANYWAYS: Carlings og Urban har mange fine rutete skjorter syns jeg! Ikke noe mer sexy enn et par jeans og et rutete skjorte á la denne - link. Samtidig som at disse butikkene ikke har de drøyeste prisene. En slik skjorte kan man bruke til både hverdag og fest mener jeg i alle fall. Og en caps kan feks tone ned festlighetene hvis du syns en skjorte blir for "party". Av jeans ville jeg også tatt turen innom Carlings eller Urban - en plass hvor de selger jeans med litt kvalitet til en ok pris (ca. 1000 kr og oppover). Levis, Diesel, Nudie har mange kule og fine jeans! Og litt mørke jeans er en vinner! Chinos (link) er jo også et alternativ, om man vil ha noe som er litt mykere enn jeans? Ellers finnes det masse fine cardigans i bomull, ull, og andre stoffer som man kan ha utenpå en basic t-skjorte, samt hettegensere m/- og uten trykk! DU MÅ HA MASSE LYKKE TIL! Det er dyrt å bytte ut garderoben, men verdt det i lengden! Du får bare ta litt etter litt så blir dette kjempebra tror jeg;) Og viktigst av alt: Ikke kjøp klær du ikke føler deg vel i.
 17. 2 points
  Et lite tips som funker her i huset, har ikke hatt det som matpakke til jentungen ennå men det er jo en mulighet... Tortilla leffse med kremost(philadefia, tine kremost, tubeost o.l), litt (boil in bagg) villris, noen salat blar og ellers det ungen måtte like av grønt og til sist litt kjøtt (pålegskinke, smårettskinke, smårett kylling eller rett og sett pølsepålegg av forskjellige slag. Rulle sammen og folie rundt så holder det seg godt i kjøleskapet en dag eller 3 Bare å lage masse så er det bare å ta med seg så mange man vil akkurat når man vil
 18. 2 points
  georgeous nicole wilkins! :thumbsup:
 19. 2 points
  Lilo

  Uren hud av proteinpulver?

  Når jeg spiste snop hele tiden merket jeg ikke så mye til kvisene, men nå når jeg begynte å spise rent har jeg fått utbrudd ved det minste inntak av sukker, konserveringsmiddel eller alkohol. Kjipt, men det gjør det vesentlig mye lettere å velge å styre unna.Tenkt på om det kan være noen hormonelle forandringer som spiller inn også?
 20. 2 points
  Prytz

  Kvalme under styrkeøkter

  Har blitt mye bedre i det siste, har begynt med litt rolig cardio etter jeg laga denne tråden. Lurer litt på om jeg bare ikke var utholden nok til øktene
 21. 2 points
  Selvsagt! Det skal være meg en ære å lesse deg ned:whistling:
 22. 2 points
  På tide å forandre trådtittel til minst sexy, kanskje? :rofl:
 23. 2 points
  Jeg ville anbefalt mer proteiner til frokost, lunsj og kvelds. Proteinene bør ideelt være fordelt ganske like gjennom dagens måltider (men gjerne litt ekstra til kvelds). Du kan bytte det ut med hva du vil så lenge det blir omtrent samme fordeling av næringsstoffer. En matplan er alltid et forslag og aldri et absolutt oppsett på hva du skal spise. Variasjon i maten er både viktig for sunnheten og for trivselen.
 24. 2 points
  http://forum.bodybuilding.com/showthread.php?t=135924851 "4.) What’s your diet like? Lots of whole foods with emphasis on lean meats, dairy, veggies, and fruits. I also love my chocolate milk, bacon, and B&J ice cream Diet stated at the end of every training session. I follow the Intermittent Fasting protocol. I train fasted." Noe mer du lurte på?
 25. 2 points
  Tror nok ikke det påvirket muskelprotein- eller fettmengden i kroppen i noen større skala, men hvis det det store vanninntaket førte til at du spiste mindre mat pga. mindre sultfølelse så kan det vel kanskje forklare det? Takk. 80 og 84 kg er dog stor forskjell når det er snakk om en kropp uten altfor mye fett. Litt muskeltap tror jeg nok man alltid må regne med når man prøver å presse seg ned i så lav fettprosent, men så har jeg ikke kjennskap til noen mer moderne metoder enn styrketrening og kaloriunderskudd.
 26. 2 points
  jallajalla

  Dagens Glade

  Absolutt! Det kan jeg nesten si er dagens glade, også: At jeg har verdens mest fantastiske familie som støtter meg i absolutt alt, hva det nå enn måtte være. Pappa klarte å kommentere at han ikke syns sånne kroppsbyggerdamer var så pene, men at jeg var pen uansett hva jeg gjorde
 27. 2 points
  Lily

  Dagens Glade

  Helt tydelig at dine endringer den siste tiden har påvirket og imponert dine nærmeste!
 28. 2 points
  fitisthenewskinny

  Ned i vekt til sommeren?

  Hiver meg med jeg også! Tenkte det kunne være greit som motivasjonsboost å høre min lille historie. Begynte for alvor å uroe meg for utviklingen kroppen hadde tatt da (kremt) bestemor for første gang ikke sa "så tynn du har blitt" da jeg var hjemme på juleferie.. Så det første jeg gjorde da jeg kom tilbake igjen var å melde meg inn på treningsstudio, i begynnelsen ble det ikke så mye trening. Men den siste mnd har jeg vært flink, både med kosthold og trening. Og det har gitt resultater!! Før jeg begynte var vekta på så mye som 77-78kg. Nå er den allerede nede i 70kg. Midjemål og rumpemål har også gått ned dramatisk. Husker ikke helt målene her, men har iallefall gått ned en buksestørrelse! Bør sikkert få med at jeg er 177cm høy også. Ellers så er mine tips enkle. Forbrenn mer kalorier enn du inntar! Går mye i wok her i huset, samt at jeg prøver å spise mindre karbohydrater. (Spiser ikke poteter, pasta eller ris) Har byttet ut Colaen til fordel for Pepsi Max, noe jeg avskydde. Men nå, liker jeg ikke Cola lenger engang. En annen god tørstedrikk om en vil ha noe sunt er Fun Light saft. Her varierer jeg ofte med ulike smaker. Kresne meg liker selfølgelig ikke cottage cheese eller kesam, men klarer fint å spise vanilje kesam blandet med frukt som digg isteden for godteri. Så, lurte jeg på. Er det noen som har tips til mindre lår?? Føler de ikke har rikket seg en cm... Selv om de sikkert har det da.. Lengter etter glippet mellom lårene, som så mange andre.. TIPS TIPS, ja takk!
 29. 2 points
  Når jeg vasker håret i dusjen helt på slutten.
 30. 1 point
 31. 1 point
  Opheliia

  Lavkarbo oppskrifter:)

  Krydderkake ala Kristine Weber 1 egg 1 eggehvite 70 g mager kesam 40 g mandelmel 10 g bakepro sukrin sukrinmelis 2 ts kardemomme 2 ts kanel En klype malt nellik Pisk eggehviten stiv og sett til side. Pisk egg med sukrin, sukrinmelis og vend inn kesam og deretter det tørre. Rør forsiktig til en røre og vend forsiktig inn eggehviten til slutt. Hell i en kakeform og sett i ovnen på 175 grader i ca 25 minutter. (Glasur? 1 dl mager kesam, sukrinmelis, vaniljeessens og 1 plate gelatin) Innhold: 312 kcal 44 g protein 7 g karbohydrater 11 g fett (uten glasuren)
 32. 1 point
  Opheliia

  Lavkarbo oppskrifter:)

  Hvorfor bytte ut bake-pro med soyaprotein? Det er ikke såå store forskjell på kh-mengden..
 33. 1 point
  Jibber

  Tråden for dumme spørsmål!

  Er ganske sikker på at dette stemmer ja! Vi har hvertfall lært at quadriceps består av 4 muskler. De tre vastus musklene pluss rectus femoris. De har bare felles tilheftning på tibia( via patella). Til sammenlikning betyr triceps tre hoder, men den regnes som én muskel pga her er de forskjellige delene mindre adskilt enn det som er tilfellet ved quadriceps.
 34. 1 point
  Tor

  Lar brukket arm seg kombinere med trening?

  One Foot Squats Jeg vet du kan om du vil ulykkesful.
 35. 1 point
 36. 1 point
 37. 1 point
  Når du har feber så svetter en mer enn normalt og da trenger også kroppen ekstra salt. Så det kan være lurt å lytte til disse signalene fra kroppen. Karbohydrater er også bra immunsystemet til kroppen, men ikke overdriv inntaket av mat som inneholder raffinert sukker. Det viktigste er kanskje å slappe av og ikke tenke for mye på dette. Blir en stresset av at en spiser dårlig når en er syk øker det kortisolnivåene noe som både er negativt for immunsystemet og fører til økt fettlagring. Så stress ned og fokuser på å bli frisk raskest mulig.
 38. 1 point
  Admira

  Hva jobber du som?

  Litt av en pakke
 39. 1 point
  Physalis

  Hva jobber du som?

  Studerer klinisk ernæring på UiO. Jobber på en fritdsklubb for ungdom + støttekontakt. Gøy!
 40. 1 point
  Jane

  Ny øvelse for kjernemuskulatur

  Nei, har ikke prøvd den. Tror jeg holder meg til det jeg gjør nå
 41. 1 point
  Jane

  Sunt snop

  Du finner mange forslag her: www.kriweb.no www.dedication.blogg.no
 42. 1 point
  Oddis

  Oppskrift på proteinbrød

  Jeg bakte noen rundstykker i helga som jeg ble godt fornøyd med (oppskriften er copy/paste fra diett.no) 75 g - Bjørn Havregryn Store Glutenfrie, AXA 65 g - Myoprotein Strawberry, Myrevolution 50 g - Mandelmel økologisk, Funksjonell mat 15 g - Mix med fiber, Semper 30 g - Fiberhusk, Lindroos 10 g - Olivenolje, Extra Virgin, Jomfruolje 14 g - Gjær, tørrgjær 10 g - Sukrin melis, Funksjonell mat 1 ts - Kanel 1 g - Gurkemeie 1 ts - Seltin 200 g - Kesam Mager 300g, TINE Energi 166 kCal Protein 19.5 g (35 % ADI) Karbohydrat 14.1 g (11 % ADI) Fett 4.03 g
 43. 1 point
  nano

  Bygge armer

  Denne tråden tror jeg MadsM hadde elska.
 44. 1 point
 45. 1 point
  Larskm

  Hvilken ryggøvelse?

  Pendlay Row er bevist som den øvelsen som aktiverer ryggmuskulaturen best. http://stronglifts.com/how-to-master-barbell-row-technique/
 46. 1 point
  Guest

  Youtube motivasjons tråden

  Helt fordømrade AMAZING!
 47. 1 point
  Jeg bruker Superfruit sin Hemp Protein, den smaker litt beiskt blandet i kun vann, men pleier å lage meg en smoothie med en toppet scoop pulver, en banan, knuste linfrø og soyamelk – og det er vanvittig godt.
 48. 1 point
  Facepulls er ikke sexy... jeg føler meg som en tosk når jeg tar facepulls. Blir dratt nådeløst inn mot kabelmaskinen fordi jeg er så lett...
 49. 1 point
  Er en litt eldre kar som jobber på gymmet vårt, typ midt i 60-årene. Han må ha et eller annet syndrom... Han stønner HVER gang han gjør en bevegelse inne på gymmet. Flytter en benk, tar av vektskiver etter settene, bøyer seg etter drikkeflaska og selvfølgelig 10-12 obligatoriske orgasme-brøl for hvert sett. Synes egentlig det bare er fett. Hjelper på både motivasjon og hjemmefølelse. Ingen som er flau på gymmet vårt, og det er jeg søren meg glad for Trene i baris, flashe av klærne og spontanposere foran 3-4 andre som kjører bøy rett ved siden av, brøle som et beist i det du tar egen kroppsvekt i knestående push-ups eller synge høylytt mens du leser en utgave fra 1992 av Vi Menn. Pretty much makes my day :cool: Også skriker jeg jo selv iblant også
 50. 1 point
  Rar verden vi lever i. Jeg ser fedre og mødre gi barna sine boller, cola, kjeks, godteri, ostepop, grandis, loff med nugatti osv osv hele uka, overalt, any time. Ingen reagerer. Dette er normal husmanskost "de spiser jo sunt også, men bare ikke nå. må være lov å kose seg også". Jeg hører også foreldrene si at barna jo er så aktive at all denne energien de tar til seg er 0 problem for de å brenne bort. Ikke bare herper de kostholdsvanene til barna, men de herper belønningssystemet deres i tilegg. Det blir for mye "kosemat". Så fort noen foreldre vil snu på dette, kutte ut alt det jeg skrev over, gi barna sunn næringsrik mat som metter mer så begynner folk å hyle om barnemishandling. Er folk virkelig så fuckings trangsynte? Nå skal det sies at avisene klarer å finne de beste sitatene fra lavkarbo-folk også da ; "Det beste med å spise sunt er at jeg kan maule så mye pålegg jeg vil, mener Mia."
×
×
 • Create New...