Jump to content

Leaderboard


Popular Content

Showing content with the highest reputation on 01/28/12 in Posts

 1. 15 points
  Han Torstein er helt tydelig tilbakestående. Sendte Robert mail etter vi kasta han ut. Kastet ut en MadsM nå som hadde sendt 50 jenter melding. Nå skal jeg stramme inn rettigheter til å sende private meldinger for nye brukere så slipper vi dette.
 2. 7 points
 3. 7 points
  Det å brøle når man løfter tungt er ingen nødvendighet, det er en vane. Å puste godt når man løfter tungt, det er en nødvendighet. Det at enkelte mener at de rett og slett må bruke stemmebåndene samtidig som de puster ut er jeg overbevist om ikke er noe annet enn en uvane. Min mening: Lag gjerne litt lyd, men roper du, så ser jeg dumt på deg.
 4. 4 points
  Cheesecake

  Hvem er single, og hvorfor? ;)

  I think, therefore I'm single.
 5. 3 points
  Erre dg på bildet ? Ganske søte solbriller. Kan u send mg flere bilder av håret ditt ?
 6. 3 points
 7. 3 points
  Folk må få lage de lydene de vil. punktum. (Det skal sies at når lydene høres for seksuelle ut, eller blir SVÆRT høye, kan det forstyrre meg litt:P)
 8. 2 points
  Krie

  Siste måltid - tråden!

  Kjøttboller av karbonadedeig smaksatt med bl.a. dill; testet ut en oppskrift jeg fant på nettet. De smakte veldig bra, men passet kanskje ikke optimalt med tilbehøret (mos av søtpotet/gulrot + brokkoli). Tomatsaus og f.eks. fullkornspasta hadde nok passet bedre Dessert i dag ble vaniljeskyr med banan og appelsin + strø av mørk 70% sjokolade. Himmelsk godt!!
 9. 2 points
 10. 2 points
  Athene

  Dagens Glade

  At tiltross for at manglen på søvn innhenta meg hvilket resulterte i en 4 timer lang lur, så har jeg fått vaska 2 maskiner med klesvask,hengt de opp,rydda og vaska leieligheten og vært på butikken og handla
 11. 2 points
  Om du spiser et eple om dagen er ingen krise, da du alikevel ligger veldig lavt på kaloriinntaket.
 12. 2 points
  Veldig bra. Forumet blir større hver dag, og tenk hvor mange gjester det er her i tillegg. Fornuftig og ha en lukket del. Det fører nok til at flere vil logge, noe som er bra. Og så slipper man at hvem som helst kan lese alt du foretar deg! Bra dere hører på brukerene, og tilslutt må jeg si at dette er blitt ett veldig bra forum og bra dere prøver å holde det slik.
 13. 2 points
  Haha, fikk også PM fra MadsM. Han var visst veldig interessert i bicepsen her også. Svarte kun på den første meldinga, men skjønte det var noe mystefystisk med han da han på mld nummer to spurte om skyper og msn
 14. 2 points
  Kjempeflott! Jeg er superhappy med at forslag blir tatt til etterretning så kjapt! Du (og resten av gjengen) gjør en KNALLBRA JOBB!! :thumbsup: :thumbsup:
 15. 2 points
  Jeg har tenkt litt på om det kanskje kunne vært lurt at kun medlemmer kan se loggbøkene? Evt kan man fortsatt se miniatyr-bildene øverst på forumet, men for å lese logger må man opprette bruker? Ville gitt litt mer vern for de som kanskje vil legge ut bilder, men ikke vil at f.eks sjefen skal kunne søke de opp. Resten av forumet kan fortsatt være åpent, og så kan de som vil fortsatt poste før-etter bilder og sånn. Tenker også litt på hva jeg skriver i loggen, er ikke sikkert alle på hele verdensveven trenger å lese alt?
 16. 2 points
  det er ikkeno magisk med oppkarbinger, og jeg slutta med dette for en stund siden, da jeg heller har en liten oppkarbing hver dag, i siste måltid. Det vil si jeg spiser nesten all karbsen i siste måltid. Dette fremmer søvn og mange andre biologiske funksjoner i kroppen. Man føler seg bla mer våken på dagtid, og blir blir god og trøtt etter siste måltid:) Det funker jo ikke for alle, men de jeg kjenner som spiser sånn, fungerer meget bra på det:) http://myrevolution.no/s/biorytme-dietten/ http://myrevolution.no/s/spis-karbohydrater-til-kvelds-for-bedre-resultater/
 17. 2 points
  Mari-Eli

  Mål for 2012?

  2012... -Ned 20 kilo innen 1.juni. Veier nå 132 kilo (jada....). -Nyttårsaften skal jeg prøve og realisere en hemmelig drøm; Nyttårsløpet fra Porsgrunn til Skien, det er 9.3 kilometer langt. For noen er det bare en lett treningstur, for meg betyr det all verden og gjennomføre.
 18. 2 points
  Mari-Eli

  Dagens Glade

  Dagens glade: Det er lørdag!
 19. 2 points
  S.O.T

  Lydnivå stønning/brøling på senteret?

  Litt sjarm med lyd, gjør ikke noe at man hører at det jobbes. Overdrevent for å vise seg frem derimot, bare teit
 20. 2 points
 21. 2 points
 22. 1 point
  Er det noen av dere som studerer dette og som kan fortelle meg litt om pensum? Jeg har aldri hatt kjemi på vgs og har fått høre at det kan være en fordel å ta et intensivkurs i dette her før oppstart på bacheloren. Hva slags bøker er det da? Tenkte jeg kunne starte litt smått med det, kun fordi jeg er litt sær og fordi jeg vil veldig gjerne kunne litt før jeg starter opp
 23. 1 point
  Korrekt. Oppkarbingen kan hjelpe deg til å få bedre treningsdager de siste dagene på dietten, og dermed få mer uttelling.
 24. 1 point
  Helene

  Trene ankel?

  Jeg sliter også med slitne ankler etter jeg har tråkket over så mye (pga. håndball). Gikk til en osteopat, noe som jeg anbefaler å gjøre, og fikk et treningsprogram som skal gjennomføres på den blå matten over og en bosuball Trener da noen øvelser mandag og tirsdag, onsdag fri, og de resterende øvelsene torsdag og fredag. Osv..
 25. 1 point
  CaraMella

  Den store periodisk faste-tråden

  Heller det enn å overspise. PF holder meg litt i skinnet;) Got problems when it comes to da foood..
 26. 1 point
  rudboy

  Pulssoner og optimalt treningsutbytte

  Jepp, høres ut som du har funnet en bra løsning 82% er ganske høyt, så det er litt rart at Olympiatoppen sier så, men det kan være greit å touche oppunder der om man kjører progressive langturer osv, men det blir fort "nomannsland" når det gjelder puls, ihvertfall om man trener mye utholdenhet
 27. 1 point
  Tusen takk for et flott innlegg, Beate!! Jeg hadde halvveis slått fra meg tanken på bachelor, men nå ble jeg ivrig igjen...
 28. 1 point
  jallajalla

  I love your positive shit.

  Blondina: er nok ikke så blond som hun vil ha det til har satt seg mål som jeg er sikker på at hun vil nå med den stadige positive innstillingen
 29. 1 point
  Helt enig med Cheesecake! Jeg følger også biorytmedietten, og jeg har en helt annen type energi gjennom dagen Effektiv og våken om morgningene, og etter kveldsmat er jeg hundre prosent klar for kvelden Det passer supert for meg!
 30. 1 point
  hæ? hva oppnår du det med det? er dette et vanlig problem her inne så kan jeg til dels forstå det. Jeg er et nytt medlem og bruker private meldinger, men med ingen negative hensikter, og vil tro det er flere som meg.
 31. 1 point
  Pinglekringla

  Hvem er single, og hvorfor? ;)

  Takker Fortsette praten på chattetråden eller mistern piffen der? :rofl: Jeg googla faktisk filmen nå, og jeg kommer nok aldri til å se den.. Skrekk og grøssere kan jeg ikke se.. Jeg er altfor redd og skvetten (velta engang en godstol inn til en vinduskarm med masse potteplanter.. Deet var mye å rydde opp det!) :rofl:
 32. 1 point
  Lily

  13 dagers stoffskiftedietten !

  Ja det var det jeg mente. Denne dietten har ikke veldig mye av det heller, stort sett bare salat. Men igjen, den er vel bare for 13 dager, så da er det vel ikke SÅ ille. Men den sukkerbiten til kaffen, den forstår jeg meg virkelig ikke på. Ei heller på den rista brødskiva
 33. 1 point
  Gamla

  Hvem er single, og hvorfor? ;)

  Hva med oss andre....?
 34. 1 point
  Gamla

  Hvem er single, og hvorfor? ;)

  :thumbsup:
 35. 1 point
  Guest

  Hvem er single, og hvorfor? ;)

  Jeg vet hvorfor så mange er single! Det er fredags kveld/natt, og ganske mange brukere online her! 'Finn kjærligheten på fitnessbloggen'
 36. 1 point
  Aulin

  Hvem er single, og hvorfor? ;)

  Syns forøvrig at denne tråden tar seg opp i helgene, kan ikke skjønne hvorfor ...
 37. 1 point
  Anya

  Upright row gir nakkesmerter

  Skal du absolutt kjøre den, så prøv å holde smalt grep og få albuene ut, samt LETTE vekter/stang
 38. 1 point
  Lame Nordstrom

  Det dummeste du har hørt..

  Synes denne er ennå verre
 39. 1 point
  Gamla

  Dagens Glade

  Stort glass vann velta, få sekunder senere..Poff! Svart.. No worries:D Gamla fikser! Opp på krakken og inn i skapet i skapet. No worries! Tok ikke 5 min en gang Er litt flink..
 40. 1 point
 41. 1 point
  Cheesecake

  Ditt motto/ ordtak!?

  "A positive attitude may not solve all your problems, but it will annoy enough people to make it worth the effort."
 42. 1 point
  Inga kicket meg ganske greit ut av det ved å trigge konkurranseinstinktet mitt. Jeg spiste ekstremt kontrollert og overtenkte alt jeg spiste til den grad at mat ble direkte uappetittelig. Diverse tvangsritualer rundt måltider, ingen måltider var bra nok. All mat hadde en grad av usunnhet i seg og dermed endte jeg med å spise alt, alt for lite. Helt til hun sa: "Hvordan skal du bli sterkere enn meg om du spiser mindre enn meg?" Og jeg skal fanken meg bli sterkere enn henne!
 43. 1 point
  Pinglo

  "Slanketilbud" fra staten.

  Hei hei, greit nok at jeg er statlig ansatt men jeg skal love deg at jeg er mer enn 100% kvalifisert for det jeg gjør (langt unna helsevesenet) Men la oss si at en eller annen overvektig person skal finne løsningen på sitt overvektproblem (gitt at de ikke vet hva de skal gjøre), etter en runde på internett har de trolig konkludert med følgende: 1) Det er veldig komplisert å spise sunt 2) Jeg skal spise lavkarb/høykarb/lavfett/høyfett, og trenger 37 ulike kosttilskudd 3) Hei, vent den forrige artikkelen motsier den jeg leser nå? Nei dette kommer sikkert ikke til å funke. Tilbake til McDonalds! Prognosen for å holde vekten etter en slankekur er relativt dårlig uansett hva folk gjør. Men om de ikke skjønt hvorfor de ble feite i utgangspunktet, uansett hvordan de gikk ned i vekt, så kommer de til å bli feite igjen. Man våkner ikke opp en morgen og veier 140 kg, om man ellers "trener og spiser egentlig ikke så veldig usunt". Det vil nok være individuelt hvorvidt det er enklest for folk å skjønne dette på egenhånd eller ved hjelp av for eksempel en psykolog som har sett en 100-200 av de samme problemstillingene tidligere, men jeg synes det er litt fascinerende hvordan folk som ikke har bakgrunn i helsevesenet, ikke har erfaring med behandlig av overvektige, eller for den saks skyld nødvendigvis kan noe særlig om verken kosthold eller trening kategorisk avviser at eksperter kan jobben sin.
 44. 1 point
  Haha, morsomt innlegg å starte med! :thumbsup: Hva om du snur på situasjonen og tenker at det var en mann som hadde kommet og sjekket opp deg når du trente? Ville du satt pris på det, selv om han kanskje ikke var helt typen? Det kan godt hende han synes det bare er hyggelig, samtidig kan han være veldig opptatt med sine ting og føle at du forstyrrer. Et forslag er kanskje å oppsøke han på vei ut av treningssenteret? Da er han ferdig med økta, og har kanskje litt mer tid til overs?
 45. 1 point
  Lagertha

  Siste måltid - tråden!

  Egg på tomatconcassé Simpelt og sinnykt godt!
 46. 1 point
  Lilo

  Hvem er single, og hvorfor? ;)

  Om du trykker på "Innboks" oppe i høyre hjørne, så kommer du til ja, overraskende nok, innboksen din. Der er det en knapp hvor det står "Start samtale". Så da er det bare til å sende sleske meldinger til de mannebeina du kunne tenke deg å gnage på
 47. 1 point
  Guest

  Hvem er single, og hvorfor? ;)

  haha - ja, det er her jeg plukker opp smårips i bytte mot telefonkort og greier.
 48. 1 point
  nano

  PSMF (Proteinsparende Modifisert Faste)

  Ingen MÅ drikke vin og spise dessert
 49. 1 point
  Litt baggy bukser/jeans. Men det er viktig at den sitter bra over rumpa. Rumpe er viktig! Enkle t-skjorter og gensere som sitter inntil, uten å være for stramme, er veldig fint. Også har jeg en ting for skitne arbeidsbukser og hettegensere :whistling:
 50. 1 point
  Keegil

  Anbefalingstråd - Tv serier

  Terra Nova er forøvrig verdt å få med seg. Sterk serie så langt!
×
×
 • Create New...