Jump to content

Leaderboard


Popular Content

Showing content with the highest reputation on 01/28/12 in all areas

 1. 15 points
  Han Torstein er helt tydelig tilbakestående. Sendte Robert mail etter vi kasta han ut. Kastet ut en MadsM nå som hadde sendt 50 jenter melding. Nå skal jeg stramme inn rettigheter til å sende private meldinger for nye brukere så slipper vi dette.
 2. 7 points
 3. 7 points
  Det å brøle når man løfter tungt er ingen nødvendighet, det er en vane. Å puste godt når man løfter tungt, det er en nødvendighet. Det at enkelte mener at de rett og slett må bruke stemmebåndene samtidig som de puster ut er jeg overbevist om ikke er noe annet enn en uvane. Min mening: Lag gjerne litt lyd, men roper du, så ser jeg dumt på deg.
 4. 4 points
  Cheesecake

  Hvem er single, og hvorfor? ;)

  I think, therefore I'm single.
 5. 3 points
  Erre dg på bildet ? Ganske søte solbriller. Kan u send mg flere bilder av håret ditt ?
 6. 3 points
 7. 3 points
  Folk må få lage de lydene de vil. punktum. (Det skal sies at når lydene høres for seksuelle ut, eller blir SVÆRT høye, kan det forstyrre meg litt:P)
 8. 2 points
  Krie

  Siste måltid - tråden!

  Kjøttboller av karbonadedeig smaksatt med bl.a. dill; testet ut en oppskrift jeg fant på nettet. De smakte veldig bra, men passet kanskje ikke optimalt med tilbehøret (mos av søtpotet/gulrot + brokkoli). Tomatsaus og f.eks. fullkornspasta hadde nok passet bedre Dessert i dag ble vaniljeskyr med banan og appelsin + strø av mørk 70% sjokolade. Himmelsk godt!!
 9. 2 points
 10. 2 points
  Athene

  Dagens Glade

  At tiltross for at manglen på søvn innhenta meg hvilket resulterte i en 4 timer lang lur, så har jeg fått vaska 2 maskiner med klesvask,hengt de opp,rydda og vaska leieligheten og vært på butikken og handla
 11. 2 points
  Om du spiser et eple om dagen er ingen krise, da du alikevel ligger veldig lavt på kaloriinntaket.
 12. 2 points
  Veldig bra. Forumet blir større hver dag, og tenk hvor mange gjester det er her i tillegg. Fornuftig og ha en lukket del. Det fører nok til at flere vil logge, noe som er bra. Og så slipper man at hvem som helst kan lese alt du foretar deg! Bra dere hører på brukerene, og tilslutt må jeg si at dette er blitt ett veldig bra forum og bra dere prøver å holde det slik.
 13. 2 points
  Haha, fikk også PM fra MadsM. Han var visst veldig interessert i bicepsen her også. Svarte kun på den første meldinga, men skjønte det var noe mystefystisk med han da han på mld nummer to spurte om skyper og msn
 14. 2 points
  Kjempeflott! Jeg er superhappy med at forslag blir tatt til etterretning så kjapt! Du (og resten av gjengen) gjør en KNALLBRA JOBB!! :thumbsup: :thumbsup:
 15. 2 points
  Jeg har tenkt litt på om det kanskje kunne vært lurt at kun medlemmer kan se loggbøkene? Evt kan man fortsatt se miniatyr-bildene øverst på forumet, men for å lese logger må man opprette bruker? Ville gitt litt mer vern for de som kanskje vil legge ut bilder, men ikke vil at f.eks sjefen skal kunne søke de opp. Resten av forumet kan fortsatt være åpent, og så kan de som vil fortsatt poste før-etter bilder og sånn. Tenker også litt på hva jeg skriver i loggen, er ikke sikkert alle på hele verdensveven trenger å lese alt?
 16. 2 points
  det er ikkeno magisk med oppkarbinger, og jeg slutta med dette for en stund siden, da jeg heller har en liten oppkarbing hver dag, i siste måltid. Det vil si jeg spiser nesten all karbsen i siste måltid. Dette fremmer søvn og mange andre biologiske funksjoner i kroppen. Man føler seg bla mer våken på dagtid, og blir blir god og trøtt etter siste måltid:) Det funker jo ikke for alle, men de jeg kjenner som spiser sånn, fungerer meget bra på det:) http://myrevolution.no/s/biorytme-dietten/ http://myrevolution.no/s/spis-karbohydrater-til-kvelds-for-bedre-resultater/
 17. 2 points
  Mari-Eli

  Mål for 2012?

  2012... -Ned 20 kilo innen 1.juni. Veier nå 132 kilo (jada....). -Nyttårsaften skal jeg prøve og realisere en hemmelig drøm; Nyttårsløpet fra Porsgrunn til Skien, det er 9.3 kilometer langt. For noen er det bare en lett treningstur, for meg betyr det all verden og gjennomføre.
 18. 2 points
  Mari-Eli

  Dagens Glade

  Dagens glade: Det er lørdag!
 19. 2 points
  S.O.T

  Lydnivå stønning/brøling på senteret?

  Litt sjarm med lyd, gjør ikke noe at man hører at det jobbes. Overdrevent for å vise seg frem derimot, bare teit
 20. 2 points
 21. 2 points
 22. 1 point
  Korrekt. Oppkarbingen kan hjelpe deg til å få bedre treningsdager de siste dagene på dietten, og dermed få mer uttelling.
 23. 1 point
  Natalie

  Ditt motto/ ordtak!?

  Don`t cha?
 24. 1 point
  Helene

  Trene ankel?

  Jeg sliter også med slitne ankler etter jeg har tråkket over så mye (pga. håndball). Gikk til en osteopat, noe som jeg anbefaler å gjøre, og fikk et treningsprogram som skal gjennomføres på den blå matten over og en bosuball Trener da noen øvelser mandag og tirsdag, onsdag fri, og de resterende øvelsene torsdag og fredag. Osv..
 25. 1 point
  CaraMella

  Den store periodisk faste-tråden

  Heller det enn å overspise. PF holder meg litt i skinnet;) Got problems when it comes to da foood..
 26. 1 point
  rudboy

  Pulssoner og optimalt treningsutbytte

  Jepp, høres ut som du har funnet en bra løsning 82% er ganske høyt, så det er litt rart at Olympiatoppen sier så, men det kan være greit å touche oppunder der om man kjører progressive langturer osv, men det blir fort "nomannsland" når det gjelder puls, ihvertfall om man trener mye utholdenhet
 27. 1 point
  Jeg er glad jeg ikke er jente, for da slipper jeg å bli sjekket opp av tåpelige menn. Likevel er eg flau over å være gutt, når det finnes så desperate gutter der ute. Skamløst.
 28. 1 point
  Tusen takk for et flott innlegg, Beate!! Jeg hadde halvveis slått fra meg tanken på bachelor, men nå ble jeg ivrig igjen...
 29. 1 point
  jallajalla

  I love your positive shit.

  Blondina: er nok ikke så blond som hun vil ha det til har satt seg mål som jeg er sikker på at hun vil nå med den stadige positive innstillingen
 30. 1 point
  Helt enig med Cheesecake! Jeg følger også biorytmedietten, og jeg har en helt annen type energi gjennom dagen Effektiv og våken om morgningene, og etter kveldsmat er jeg hundre prosent klar for kvelden Det passer supert for meg!
 31. 1 point
  hæ? hva oppnår du det med det? er dette et vanlig problem her inne så kan jeg til dels forstå det. Jeg er et nytt medlem og bruker private meldinger, men med ingen negative hensikter, og vil tro det er flere som meg.
 32. 1 point
  Lily

  13 dagers stoffskiftedietten !

  Ja det var det jeg mente. Denne dietten har ikke veldig mye av det heller, stort sett bare salat. Men igjen, den er vel bare for 13 dager, så da er det vel ikke SÅ ille. Men den sukkerbiten til kaffen, den forstår jeg meg virkelig ikke på. Ei heller på den rista brødskiva
 33. 1 point
  Gamla

  Hvem er single, og hvorfor? ;)

  Hva med oss andre....?
 34. 1 point
  Gamla

  Hvem er single, og hvorfor? ;)

  :thumbsup:
 35. 1 point
  Guest

  Hvem er single, og hvorfor? ;)

  Jeg vet hvorfor så mange er single! Det er fredags kveld/natt, og ganske mange brukere online her! 'Finn kjærligheten på fitnessbloggen'
 36. 1 point
  Anya

  Upright row gir nakkesmerter

  Skal du absolutt kjøre den, så prøv å holde smalt grep og få albuene ut, samt LETTE vekter/stang
 37. 1 point
  Lame Nordstrom

  Det dummeste du har hørt..

  Synes denne er ennå verre
 38. 1 point
  Gamla

  Dagens Glade

  Stort glass vann velta, få sekunder senere..Poff! Svart.. No worries:D Gamla fikser! Opp på krakken og inn i skapet i skapet. No worries! Tok ikke 5 min en gang Er litt flink..
 39. 1 point
  Ingridavels

  Ditt motto/ ordtak!?

  "Obsessed is a word the lazy use to describe the dedicated"
 40. 1 point
  Cheesecake

  Ditt motto/ ordtak!?

  "A positive attitude may not solve all your problems, but it will annoy enough people to make it worth the effort."
 41. 1 point
  Uff, jeg kjenner meg veldig godt igjen i det du skriver her! Planlegging, måling, veing, frykten for å spise noe man ikke har målt opp på forhånd osv. Jeg er en god del år eldre enn deg, og i mitt tilfelle har all denne overopptattheten av å kontroll resultert i overspising og bulimi. I det ene øyeblikket har jeg vært sykelig opptatt å få i meg en viss mengde kcal, protein, fett, karbohydrater osv, så har jeg kanskje spist ett eple utenfor "planen", så har det hele raknet og jeg har spist type en halv kg sjokolade og sykelige mengder med mat som jeg har kastet opp etterpå.... Ganske store kontraster med andre ord, og det er helvete å leve på den måten! Utifra hvordan jeg forstår innlegget ditt så har du ikke utviklet bulimi eller anoreksi ennå, men jeg tenker at hvis du fortsetter på denne måten står du i stor fare for å utvikle en av de to, eller kanskje en blanding av begge deler. Jeg har ingen konkrete råd til deg for hva du skal gjøre for å endre denne sykelig overopptattheten av mat, fordi jeg selv har ønsket å finne svar på dette her i veldig mange år. Men det skal nevnes at jeg har blitt MYE friskere og fått ett mye mer avslappet forhold til mat etter jeg begynte å trene regelmessing styrke og kondisjon, og innså at jeg kunne tillate meg å spise mye mer uten å legge på meg. Det gjelder å tvinge seg selv til å stole på kroppen sin og på de signaler den gir deg. Spis når du er sulten! Stopp når du er mett! Det er mye lettere sagt enn gjort, det vet jeg godt!. Jeg vil anbefale deg å lese denne artikkelen skrevet av Børge Fagerli: http://myrevolution.no/s/health-fitness-concept-kosthold/ Jeg synes den har hjulpet meg til å endre tankemønster rundt maten jeg spiser til en viss grad. Håper den kanskje også kan "vekke" deg på en måte. Du er såpass ung nå, og det er viktig at du søker hjelp hos profesjonelle tidlig. Spiseforstyrrelser ikke til å spøke med, og det er synd hvis du skal bruke alle dine krefter på å bekymre deg for hva du skal spise og ikke spise, når du egentlig burde leve livet, være sammen med vennene dine, smile, le, reise, dyrke interessene dine! Rett og slett leve ett meningsfyllt liv!
 42. 1 point
  Spower

  Post den ideelle fysikken

  Heidi har vært mitt "forbilde" i mange år. Liker både stilen, utseende og musklene;)
 43. 1 point
  Pinglo

  "Slanketilbud" fra staten.

  Hei hei, greit nok at jeg er statlig ansatt men jeg skal love deg at jeg er mer enn 100% kvalifisert for det jeg gjør (langt unna helsevesenet) Men la oss si at en eller annen overvektig person skal finne løsningen på sitt overvektproblem (gitt at de ikke vet hva de skal gjøre), etter en runde på internett har de trolig konkludert med følgende: 1) Det er veldig komplisert å spise sunt 2) Jeg skal spise lavkarb/høykarb/lavfett/høyfett, og trenger 37 ulike kosttilskudd 3) Hei, vent den forrige artikkelen motsier den jeg leser nå? Nei dette kommer sikkert ikke til å funke. Tilbake til McDonalds! Prognosen for å holde vekten etter en slankekur er relativt dårlig uansett hva folk gjør. Men om de ikke skjønt hvorfor de ble feite i utgangspunktet, uansett hvordan de gikk ned i vekt, så kommer de til å bli feite igjen. Man våkner ikke opp en morgen og veier 140 kg, om man ellers "trener og spiser egentlig ikke så veldig usunt". Det vil nok være individuelt hvorvidt det er enklest for folk å skjønne dette på egenhånd eller ved hjelp av for eksempel en psykolog som har sett en 100-200 av de samme problemstillingene tidligere, men jeg synes det er litt fascinerende hvordan folk som ikke har bakgrunn i helsevesenet, ikke har erfaring med behandlig av overvektige, eller for den saks skyld nødvendigvis kan noe særlig om verken kosthold eller trening kategorisk avviser at eksperter kan jobben sin.
 44. 1 point
  hoppsann

  Løpeklær på vinteren?

  På vinterstid bruker jeg ullundertøy oppe (med høy hals) og nede, joggebukse som ikke er så veldig vid, vindtett jakke, ullsokker, pannebånd i refleksfarger, og sist men ikke minst refleksvest! Noe alle burde bruke om de ikke vil bli kjørt ned i mørket, blir særiøst forbanna av folk langs veiene uten refleks når jeg kjører bil selv Er det skikkelig kaldt ute så har jeg kanskje på meg en fleecegenser mellom ullundertøyet og vindjakka + hansker. Bruker ikke å ha på så mye klær siden jeg synes det fort blir ubehagelig om jeg blir for varm...
 45. 1 point
  Cath

  Ditt motto/ ordtak!?

  Pain is just weakness leaving the body
 46. 1 point
  Lagertha

  Siste måltid - tråden!

  Egg på tomatconcassé Simpelt og sinnykt godt!
 47. 1 point
  Guest

  PSMF (Proteinsparende Modifisert Faste)

  Jeg hadde kuttet ut BCAA-en med mindre du har for mye penger og trenger å kvitte deg med noen. Du får det du trenger fra kjøtt, proteinshake og eggehvite. Når det gjelder resten skal jeg ikke uttale meg for mye, for det er minst to varianter. All ære til skribentene her, men om jeg måtte valgt enten fitnessbloggen eller Lyle så ville jeg valgt han som "fant opp igjen" dietten, og det er Lyle. For å si det slik er Lyle til tider både en idiot og et ##¤#¤høl, men han kan tingene sine. FB sin versjon ser mye koseligere ut, men om det betyr at man går ned 200g mindre i uken tar jeg heller den slemme, onde og hatefulle versjonen og blir fortere ferdig
 48. 1 point
  Guest

  Hvem er single, og hvorfor? ;)

  haha - ja, det er her jeg plukker opp smårips i bytte mot telefonkort og greier.
 49. 1 point
  nano

  PSMF (Proteinsparende Modifisert Faste)

  Ingen MÅ drikke vin og spise dessert
 50. 1 point
  Keegil

  Anbefalingstråd - Tv serier

  Terra Nova er forøvrig verdt å få med seg. Sterk serie så langt!
×
×
 • Create New...