Jump to content

Leaderboard


Popular Content

Showing content with the highest reputation on 01/18/12 in all areas

 1. 10 points
  Rapport: veldig pinlig, men ganske motiverende. Det pinligste tidspunktet var vel når jeg spurte en fyr om å ta ned vekstangen fra høyt oppe, av den simple grunn at jeg var redd for at den var for tung for meg og ville dette i hodet mitt og drepe meg på stedet. Det mest motiverende tidspunktet var når jeg innså at jeg var eneste jenta som trente i styrkedelen, og tanken på hvor kult det hadde vært å faktisk være litt sterk og rutinert. Og når jeg så en antydning til biceps i speilet. (også lo jeg litt inni meg av jentene som tok sit-ups og knebøy uten vekter. muligens litt tidlig å le av dem, da de er sterkere enn meg foreløpig) Så takk for den lille ekstra dytten jeg trengte, nå må jeg bare fortsette. Vondt å innse hvor pinlig svak jeg er.
 2. 8 points
  Guest

  Dagens Glade

  Folk på jobben har endelig forstått at: 1. Jeg spiser ikke lunch hver dag 2. Jeg gidder ikke diskutere diett med dem 3. Det er ikke like morsomt når 10. person kommer med stort smil og sier "Jøss, så du spiser i dag?" 4. Mandag, onsdag og fredag er det best å komme seg tidlig i kantinen, for jeg spiser halvparten av alt kjøttet der 5. Om de kommer etter at jeg har utført #4 er det ikke noen vits i å sutre til meg om at det var tomt for kjøttpålegg
 3. 7 points
  Athene

  Tid tilovers.

  Sånn at det skal i hvertfall virke som om vi har litt tid tilovers vedsiden av det å jobbe,trene, være sammen med/ ta seg av familie/kjæreste/venner. Så tenkte jeg jeg skulle starte en tråd det folk kunne si litt om sine hobbyer/lidenskaper. Dette er vel den hobbyen jeg har som jeg liker best:) (Bildene er av noen av smykkene jeg har laga tidligere)
 4. 7 points
  Jane

  Tid tilovers.

  Flotte smykker:) Jeg har også en hobby, som jeg håper jeg kan leve av etterhvert. Jeg strikker og hekler. Høres sikkert kjedelig ut for mange, men jeg fikk dilla da jeg var på vei med barn nr.1.. Etter det har jeg stort sett strikka hele tida. Lager alt mulig. www.luckyrockdesigns.com
 5. 6 points
  Jonas Klemetsrud - PT

  Tid tilovers.

  Når jeg ikke trener så jobber jeg med å realisere meg selv som kunster. Jeg drevet å laget kunst i mange år og synes dette er veldig gøy. Mitt siste kunstverk heter Larven. Dette er en dyp metaforisk forestilling av hvordan samfunnet misbruker natur resursene. Jeg tar gjerne imot kritikk, men dere trenger ikke å slenge dritt liksom.
 6. 6 points
  Intangible

  Aldern på folk her inne

  Age is mind over matter, if you don´t mind it doesn´t matter!
 7. 5 points
  Lagertha

  Siste måltid - tråden!

  Hjemmelagd bar! Yummiii!!!
 8. 5 points
  xxxxx

  Tid tilovers.

  Om sommeren driver jeg litt med bilen, når jeg har tid og ork.. prøver å komme meg på bane så ofte som mulig Hvis det kan kalles en hobby!
 9. 4 points
  Bøllefrø

  Tid tilovers.

  Så gøy at flere her inne liker å bruke blyanten! :thumbsup: Bortsett fra trening har jeg alltid vært glad i å spille piano, og har funnet ut at det kanskje er på tide å lære seg noter! (Jeg har all verdens tid..)
 10. 4 points
  elvi

  Tid tilovers.

 11. 4 points
  Guest

  Aldern på folk her inne

  If SHE doesn't mint, it doesn't matter
 12. 4 points
  IngunnE

  Veltrente jenter og mensen

  Går bra at du drar inn SF, det er et utrolig viktig tema! Nå vil jeg bare si at jeg aldri har vært noen form for SF syk, ja, det kunne gått den veien, om jeg hadde fortsatt i det sporet. Du virker som en utrolig sterk person, Lily, og jeg blir stadig overrasket over hvor kunnskapsrik du er!
 13. 4 points
  Anreka

  Tid tilovers.

  Jeg tegner når jeg har tid jeg:) dette er bare ei skisse, det viser seg at jeg ikke har lagt inn så mange bilder av tegninger på denne pcen
 14. 4 points
  Johan Milfred

  Dagens Glade

  1 time 40 minutters gåtur i flott snøvær med kona og hund:D
 15. 4 points
  Semone

  Det dummeste du har hørt..

  Dagens fra VG: "- Normalt når du trener, så får du store muskler og du går ikke ned i vekt, med mindre du spiser mindre." Jeg behøver vell ikke utdype det noe mer på dette forumet http://www.vg.no/helse/artikkel.php?artid=10075742
 16. 4 points
  Cath

  Det dummeste du har hørt..

  Jeg kjøpte meg min første boks med proteinpannekakeblanding. Foreldrene mine sa det var det samme som bol Og en kompis av meg som faktisk kan mye om trening; "Du må ikke bruke proteinpulver du, legger seg rett på magen. Bare se på 'en felles venn av oss'" Hehe. Forskjellen er vel at jeg faktisk trener
 17. 4 points
  Hepp. Heldigvis var jeg innom postkassa før jeg dro i butikken i dag. Den var som vanlig fylt med regninger og reklame. I tillegg var jeg så heldig at jeg var "utvalgt" til å mota lån fra Nordax. Hurra, hva gjør man da? Jo, man slår to fluer i et schmock! Returkonvolutt [ATTACH]5466[/ATTACH] Litt reklame Tape Da sitter du igjen med noe slikt, og vips, er du kvitt all søppelpost. Porto betales av mottaker:) Rød postkasse ved inngangsdøra til butikken. Dagen er reddet!
 18. 3 points
  kodegard

  Er ridning en sport?

  I Sverige vant nettopp en sprangrytter Jerringpriset under den svenske idrettsgallaen.Vedkommende vant individuelt EM gull i 2011 og individuelt sølv i OL 2008 for å nevne noe. Han skal også representere Sverige i OL i London i år. Dette skapte kjempe diskusjoner da store deler av det svenske folket mener at ridning ikke er en sport på lik linje med f. eks fotball eller hockey. Så, hva mener dere? Er det en sport eller ikke? Hva er det som eventuelt gjør at dere mener det ikke er sport? Se gjerne filmen under her - jeg kunne ikke sagt det bedre selv! Jeg har selv ridd i hele mitt liv, og for meg er dette er idrett på lik linje med all annen spurt. I løpet av mine år med hest har jeg lagt mellom 10 - 20 timer hver uke på treninger, stevner og kurs! http://www.youtube.com/watch?v=pXJ-aCpwIK8
 19. 3 points
  Tone Angelika

  Artige treningsantrekk?

  If you can't fix it with Gaffa, nothing can fix it, mener nå jeg Men det er vel nerden i meg som skriker GO! :ninja:
 20. 3 points
  .

  Bor du hjemme hos foreldrene?

  Litt morsomt at jeg startet denne tråden her. Dagen etter kom en venninne og spurte om jeg ville bo med henne i 1 måneds tid. Hun har funnet en billig leilighet, og begge 2 trenger en pause hjemmefra. Så om noen dager pakker jeg klær og kosttilskudd og flytter! Herlig! Det blir først og fremst for 1 måned, men hvem vet. Det kanskje blir lenger Det blir hvertfall deilig å få en pause hjemmefra. Og det er i samme by, så hvis jeg vil hjem så er det ikke langt! Det blir nok lettere å bo sammen med en person som trener og skjønner seg på konkurransedietten Tiden går fort, så det er jo ikke lenge til jeg flytter inn ti hovedstaden igjen Håper dere andre som er lei holder ut!
 21. 3 points
  Så om man syns noe er ille, og det finnes verre ting som blir gjort, så lever man i en boble? De fleste som følger litt med vet godt hva som skjer i andre deler av verden. Syns det er greit at folk ikke blir helt imune mot slike ting og reagerer på en slik video jeg. Hadde reaksjonene vært "gjesp...sett verre" fra alle her hadde det vært mer skremmende imo.
 22. 3 points
  Anya

  Aldern på folk her inne

  Skjerp deg a!! Olding?? 5 år eldre enn meg.. og jeg er IKKE olding Nei du har masse fine resultater foran deg!! Kjør på!
 23. 3 points
  +1 Faktisk har jeg hatt lyst til å stille nettopp det spørsmålet selv, men ikke en gang det tørr jeg helt Har planer om å begynne å trene, men jeg må innrømme at jeg er litt ambivalent i forhold til det. Jeg gleder meg veldig til å bli sterkere, men likevel gruer jeg meg nesten like mye til å ta steget inn på treningssenteret. Tror jeg må "kvinne" meg opp veldig, men jeg håper for all del at jeg klarer det. Note to my self: Ikke les i slike tråder "Irriterende på trening!" og "Artige treningsantrekk"...
 24. 3 points
  heijmeb

  Tatoveringer

  Jeg elsker tatoveringer, har to og skal ha flere. Love it. Tatovering tatt sommeren '11. Tegnet står for styrke. Tok denne for tre år siden og elsker den. Det er en minnetatovering som faktisk hjelper meg til å holde motet oppe under tunge tider.
 25. 3 points
  Fredrik

  Aldern på folk her inne

  23 og håper på å bli 24 selv!
 26. 3 points
  Admira

  Aldern på folk her inne

  26 tenkte jeg skulle være det i par år nå hehehhe
 27. 3 points
  Johan Milfred

  Aldern på folk her inne

  Alder er jo bare et tall:cool: 39 er akkurat passe:thumbsup:
 28. 3 points
  T-bone

  Tid tilovers.

  Liker å male... men har ikke malt på en stund nå! Jeg er ikke flink, men det bryr jeg meg ikke noe om
 29. 3 points
  Guest

  Aldern på folk her inne

  Kjeften, småplukk! Snodig. Jeg er også "25" og har vært det i 13 år
 30. 3 points
  Admira

  Tatoveringer

  Var ganske heftig etter 4. timen, da begynte han litt skygger, dæven trodde strekene var vondest men nei ... Men de første 4 gikk ganske greit.. 1-10.. hm 6??
 31. 3 points
  IngunnE

  Veltrente jenter og mensen

  Kjenner også til dette her! Har hatt jevnlig periode siden jeg fikk den i 13 års alderen, men for et år siden stoppet den helt opp. Trente på denne perioden til skiløp, så trente mye cardio, samt at jeg ser i ettertid at jeg spiste lite. Det tok et halvt år før jeg gikk til lege, som da satte meg på en kur med hormonene som kommer i slutten av en periode for å fremprovosere mensen. Fikk det heldigvis som normalt etter dette! Jeg ser nå hvor mange jenter som har det samme, og det skremmer meg (som flere av dere andre nevner) hvor lite mange faktisk VET om dette. Kroppen er ikke i balanse, du kan få komplikasjoner med senere graviditet, og det kan føre til beinskjørhet. Jeg husker spesielt ei vennine som reagerte når jeg foraklrte om mitt problem med: Å så fantastisk deilig! Jeg følte det aldri slik, for noe var galt. Det viktigste for meg er at kroppen min er sunn og frisk, men jeg er jo også en av de som vil være ekstremt sterk,og veldig fit. (jada, lett å si at kun en sunn kropp er viktig) Det er vanskelig å balansere akkurat denne, og jeg vet selv at jeg i perioder (nå f.eks) er mye sliten, vanskelig å sove, ligger mye på sofaen osv. så følte meg litt truffet av den der For guds skyld jenter, ta kroppen dere seriøst!
 32. 3 points
  Bandea

  Kosthold for små barn

  Du er en engel! (Jeg tok vekk det meste av innlegget, trenger ikke gjenta det i sitat:p ) Jeg er også opptatt her hjemme av at hun ikke skal være kresen, og det er hun heller ikke. Vi spiser fisk minimum 3 ganger i uken, og ellers noe av f.eks hjort, elg, storfe, kylling etc. Lager alltid middag fra bunnen av og fabrikat er ikke noe vårt kjøkken ser stort til. Bortsett fra babygrøt! Og mme, hehe. Vi spiser veldig lite "karbs-delen" av middagen, det kommer til andre tider, og om noe, så spiser vi poteter, og enda sjeldnere pasta og ris. Da bruker jeg å skjære pottitt i terninger og dampe det sammen med masse grønnsaker og mose det og krydre med alt slags krydder utenom salt. Så hun lille vakre får som regel (alltid) fisk/kjøtt og en salig blanding av forskjellige grønnsaker til middag. Så der mener jeg vi er flink! Håper jeg. Vi prøver å få til 4 måltider til hun, fordi hun trenger det. Hun våkner i 6-tiden, får frokost - så lunsj i 10-11 tiden - middag i 3-tiden og kvelds halv 6-6 før hun legger seg. Hun har ikke begynt i barnehage ennå, fordi vi gjør ferdig permisjonene først, jeg har 9 uker igjen av min. Så i første omgang er jeg mest opptatt av å gjøre noe med grøtmåltidene, så jeg takker for dine tips! Jeg har lagd havregrøt noen ganger, med litt frukt, en knipe kanel og forskjellig. Men om det er et "fullverdig måltid" ifht kjøpebabygrøt, det vet jeg ikke. Så jeg har gjort "som alle andre", siden jeg ønsker datteren min alt godt, og jeg ennå ikke har hørt om noen som har blitt livstruende skadd av kjøpegrøt. Men så leste jeg et sted (garantert mammanett.no eller noe) at man ikke skal ha melk/mme i grøten fordi det hindrer opptaket av jern. Og så har det bare blitt sånn. Men fra nå av er det andre grøter!
 33. 3 points
  Admira

  Kosthold for små barn

  Jeg kan jo fortelle hvordan det er hos meg da:) De er to stk på 3 & 4 år:) Ikke kresne på noenting, og egentlig ikke kunnet blitt det da de alltid har blitt servert og lite spurt om hva de vil ha:) hehe huff høres strengt ut:) Meeen en god virkning har det hatt fordi de er så godt vant med sunn mat at når vi har taco måtte jeg en gang si det er torske taco:rofl: Typisk dag hjemme hos oss : 07:30 Frokost = Havregrøt laga med melk.. Varierer med topping / innhold (eple, kanel,bær,ananas, pære,rosiner,linfrø, nøtter, eller det jeg har for hånden:) Drikke: ferskpressa juice eller vann.. De foretrekker begge to vann, og velger selv det.. 11:30 På dagen er de i barnehagen, her har de varm mat 3 dager i uka, vi får tilsendt menyen og den er 90%av tiden husmannskost med sunne varianter. Veldig fornøyd med barnehagen på dette punktet.. De to dagene det ikke er varmmat er det brød, kokte egg osv.. 14:00 frukt &skive til de ungene som er sultne (fortsatt i barnehagen) 17:00 Middag hjemme . Typisk middag hos oss er : biff & grønnsaker+ris eller poteter til de, kyllingfilet med grønt & tilbehør, fisk i alle varianter har vi ca 3 ganger i uka, hjemmelaga lapskaus & gryter med mye grønt i og kjøtt ikke pølser. Til absolutt alle middager koker jeg grønt eller lager salat.. Hvis det er vanskelig å tilpasse det inn, feks pasta med kjøttdeig lager jeg sausen selv, og moser oppi grønt Vi spiser lite saus da ingen av oss tre liker det noe særlig, men freser kanskje opp noe løk eller litt pesto / salsa.. Kommer ann på hva vi har til middag:) De legger seg 18:30 på ukedagene så jeg synes det er vanskelig å presse inn ett måltid til da de som regel ikke er sultne igjen til da.. Men det hender ofte vi lager fruktsalat eller noe sånt:) I helgene lager vi oss eksta god lunsj som regel med egg i den varianten de velger, hjemmelaga rundstykker osv:) De får snop / godteri på lørdagene, i selskap og hvis vi er ute på noe ekstra som kino.. Jeg bruker ekstremt lite ferdig produkter, og det gjorde jeg ikke heller når de var små.. Mye forbereder jeg i helgene, eller noe lager jeg ferdig på søndagen sånn som lapskaus og gryter som tar lang tid..
 34. 3 points
  Hammy

  Tid tilovers.

  Jeg har ikke tid til overs Skole mer eller mindre hver dag, minst 15t trening i uken, 2 jobber og masse lesing tar nok all min tid.. Men når jeg er ferdig med studiene og ikke skal konkurrere mer, vurderer jeg å begynne med ridning igjen :-) Man kan vel forsåvidt si at hobbyen min er spising - stort sett det jeg gjør når jeg ikke har NOE annet å gjøre
 35. 3 points
  Guest

  Tid tilovers.

  Jeg lager slike smykker som dem til venstre. Klassisk norrønt etter brynjemønster, men jeg lager i sølv. Har til og med forhandleravtale på edelmetaller og utstyr
 36. 3 points
  Bare jeg som tømmer resten av fettet som er igjen i stekepanna over brokkolien? :whistling:
 37. 3 points
  Marie

  Veltrente jenter og mensen

  Jeg har inntrykk av at det er veldig mange unge jenter her som synes det er "deilig å slippe mensen". Dette er utrolig skremmende, og uten å gå inn på en kjempelang innføring i min livshistorie vil jeg bare si at det å miste mensen på denne måten ikke er "deilig befriende", det fører til at det blir FRYKTELIG vanskelig å få barn! Jeg er så heldig at jeg fikk innvilget prøverør og fikk stimulert frem en eggløsning som resulterte i at jeg fikk en nydelig unge, men hvis jeg kunne beskrive all den angsten jeg har hatt i forbindelse med å føle at jeg var ufruktbar og kanskje aldri noensinne skulle oppleve å bli mamma kan jeg kun si at det er ubeskrivelig hardt psykisk! Så hvis dere har mistet mensen jenter, så våkn opp! Noe er galt! Det er ikke bare, "Hurra jeg slipper å bruke tampong!", dere må innse at dette kan ha ganske store og vanskelig konsekvenser for dere om 5-6-7 år...
 38. 2 points
  Helene Drage

  Artige treningsantrekk?

  Antrekket til fyren jeg så på trening idag var så sært/rart/smakløst/stygt at det fortjener en helt egen tråd! Se for dere dette, en høy mann, tynn i håret og med ølmage. Han hadde på seg en grå hello Kitty tskjorte, korallfargede (rosa) shorts, blå stillongs under, grønne joggesko og beige belteseler! Jeg trodde øya dratt ut av hodet på meg omtrent! Det er greit nok at ting skal være behagelig på trening altså, men det må da gå ann å se ut som folk? Hva er det mest merkelige dere har sett noen trene i?
 39. 2 points
  Sungrazer

  Tid tilovers.

  Jeg syns det er morro med alt som durer og går, men den på to hjul er favoritten min:
 40. 2 points
  Kristin Charm

  Spis naturlige råvarer

  Blir litt småkvalm Skjønner ikke hvorfor folk synes det er vanskelig å spise "rent"! Synes ren, hjemmelagd mat er mye bedre uansett
 41. 2 points
  Fredrik

  Spis naturlige råvarer

  Mmmm, McNuggets <3
 42. 2 points
  Ivar Magnus Hansen

  Aldern på folk her inne

  42 and aging..
 43. 2 points
  Det er jo fantastisk å være den eneste jenta i styrkerommet! Når du blir sterkere (for det blir du visst du jobber for det), kommer du til å føle deg awesome blandt jentene som trener med rosa vekter og utfører 100 situps!
 44. 2 points
  Derpedino

  Tid tilovers.

  Hvem har vell tid til overs når man har Playstation?
 45. 2 points
  Thomas A.

  Aldern på folk her inne

  32 år GAMMEL, men jentungen holder meg ung! (enn så lenge)
 46. 2 points
  Guest

  Vis oss kosttilskuddsamlinga di!

  Lille samlingen min
 47. 2 points
  Oddis

  Aldern på folk her inne

  Ja, du er nok olding Selv er jeg bare 34 år. Enig i at det aldri er for sent å begynne. Tok selv opp igjen treningen for drøyt 3 år siden, men ble mye "kukerundtsyndrom" inntil høsten 2010.
 48. 2 points
  mseather

  Siste måltid - tråden!

  Jeg har blitt helt hektet på noe godt og sunt som siste måltid, eller mellommåltid for den slags skyld. Enkelt og greit: en boks mager kesam, noen små scoops walden farms chocolate dip, og 2 bixit-kjekser hakket opp for litt crunch. Smaker som pianoyoghurt hvis det setter ting i perspektiv Låner et bilde av herligheten fra fitnessnora
 49. 2 points
  Cath

  Tips til å sovne.. Søvnproblemer!

  Sliter også med det samme! Hjalp med to treningsfrie dager, men ellers hjelper lite for meg i alle fall. Men søvn er jo viktig for treningen, så da prøver jeg å sove nå Gjør det dere også, putt litt musikk i ørene, noe rolig.
 50. 2 points
  Du burde trene et fullkroppsprogram i starten, siden du får trent alle musklene oftere. Jeg ville ha satt pengene mine på ett av disse. http://fitnessbloggen.no/fyrstikkprogrammet/ http://fitnessbloggen.no/5x5-med-autoregulering/ Du trenger ikke være redd for at beina blir for store. Det merker du i god tid før det skjer, og det ser vanvittig teit når det kommer folk med pumpa overkropp og skinnyfat bein.
×
×
 • Create New...