Jump to content

Leaderboard


Popular Content

Showing content with the highest reputation on 11/03/11 in all areas

 1. 4 points
  Vet ikke om det går under kategorien løft akkurat, men i dag klarte jeg 4 x 5 chins, og det er jeg faktisk ganske stolt av, er ikke veldig lenge siden jeg ikke klarte noen
 2. 3 points
  Caroline Sæterdal

  Hva har du i kjøleskapet?!

  Sånn ser det ut når det er handlet for 1 uke Nå er vi riktig nok en familie på 4 *kremt* ølen nederst er mannen sin, ikke min
 3. 3 points
  "Tynnisen" på bildet var dritfin synes jeg:) Hadde lett tatt med meg han hjem (hvis jeg var singel velogmerke) over en overflatisk muskuløs jåle. Egentlig ble jeg ganske kvalm av innlegget ditt. Er nok ganske mange "tynniser" på dette forumet vil jeg tro, da folk som er startfasen med trening gjerne søker seg til denne typen nettsteder, på samme måte som det sikkert er en haug med overvektige jenter her som garantert hadde blitt ganske såret av en innlegg hvor man spurte om hva gutter EGENTLIG synes om feite jenter.. Fitnessbloggen og forumet er en fin måte å tilegene seg nye kunnskaper og få inspirasjon til trening, men det er åpenbart at det også legges opp til overdrevent fokus på utseende og jeg tipper at en haug med lesere sitter igjenmed rævva selvtillitt etter å ha lest innlegg som dette.
 4. 2 points
  Fredrik

  Den store syndetråden!

  150 gram melkesjokolade og 1,5 liter cola. Intet nytt å melde.
 5. 2 points
  Ta: ca 150 g frosne jordbær ca 50 (+) gram frosne bringebær snaut 2 dl vann og 30 gram prottis Tin jordbærne i mickron' på laveste varme i ca 30 sek - 1 min. De skal fremdeles være frosne, men mulig å kjøre med stavmikser uten at du må jobbe til du får pump i underarmen. Tilsett prottis og vann. Kjør med stavmikser i ca 3- 4 minutter. Tilsett så bringebærne på slutten (trenger ikke tines) jo mer fronse bringebær jo mindre flytende/tykkere blir prottissmoothien. Er i grunnen samme fremgangs måte som på proteinfluff, bare at man bruker stavmikser isteden for ballongvisp/maskin, så det blir ikke like mye luft. De mest milkshakeaktige smoothiene får du med blandingsprotein, de blir mer kremete enn det bare myseprotein blir. Jeg kan anbefale Syntrax Matrix Strawberry Cream smak som 'base', så kan du tilsette litt annet prot for å variere smaken Scitec Delite har flere nydelige på smaker, Ananas Vanilje er ganske sterk og må gjerne blandes med en annen type, Raspberry Youghurt er god både for seg selv og blandet, samme gjelder Strawberry with whitechocolate (det smaker litt som om man har forsøkt å forsyne seg av bare jordbærisen i tricolor pakka, men fått med litt sjokolade). Prøve også nylig Iron Maxx Bringebær, og den smaker som Nidars bringebær drops, men den er kun myse så da må man helst ha ett blandingsprotein å blande med for å få den veldig kremete konsistensen.
 6. 2 points
  IdaL007

  Lavkalori "putt-i-munnen"

  50kg er fryktelig lite når du er 167 høy:/ Kjenner jeg også blir litt bekymret, men jeg vet jo ikke hvem du er eller hvordan du ser ut, så jeg skal såklart ikke fortelle deg hva du skal gjøre!! Bare tenk deg om to ganger før du setter igang med noe, har selv vært *på feil vei i kampen mot kg* bikket heldigvis aldri helt over, men det anbefales ikke:)
 7. 2 points
  Har rytmeegg samme virkning på jenter som gitar har? Jeg er nemlig en jævel med egget (om det er lov å si)...
 8. 1 point
  Effy

  Den store syndetråden!

  Tenkte å lage en tråd der alle kan skrive om de har spist noe de ikke burde Så får vi det ut av systemet og blir ferdig med det! Kanskje vi får litt oppbacking også Er det en slik tråd fra før, er det bare å slette denne altså.. Jeg kan jo begynne med å si at jeg spiste saus til middagen i dag, som i MYE rødvinssaus:rolleyes: Veldig godt, men ikke helt bra! Har du "syndet" i dag?
 9. 1 point
  Marte83

  Hva har du i kjøleskapet?!

  veldig nyskjerrig på hva dere har i kjøleskapene deres.. så tenkte at alle kunne poste bilde av innsiden av kjøleskapet sitt her eventuelt hva som er ett must å ha nå måtte jeg faktisk rydde litt også.. fikk kasta ett par ting som ikke hadde helt heldig dato også
 10. 1 point
  Baliba

  Siste måltid - tråden!

  Akkurat trøkka ned en halv kg roastbiff og en halv pakke potetsalat og ca en halvliter juice...hadde jeg bare kunnet og klart å spise det hver kveld <3
 11. 1 point
  Lily

  Siste måltid - tråden!

  Jeg digger de måltidene dine Cheese! Minner meg i grunn om sånne måltider jeg har innimellom *kremt*
 12. 1 point
  RIP Lz Pave, much respect and love (no homo).
 13. 1 point
  Andy

  Calling out Justin Beiber

 14. 1 point
  Mette M

  Den store syndetråden!

  200 kcal havregrøt jeg ikke hadde medregnet for dagen:huh: neidaaaaa, ingen krise. Fremdeles ikke en del av planen. La oss broode og meddele synden allikevel^^ (det smakte j***** godt:cool:)
 15. 1 point
  Tunfiskkongen

  Snake oil?

  Liten fun fact: snake oil var faktisk ganske effektiv på mange områder siden den inneholdt masse omega 3
 16. 1 point
  Det triste er bare at 90 % av jentene som "bryr seg" om kostold og trening ikke har noe peiling i det hele tatt, og det eneste de egentlig har å si er - "æsj idag må jeg særr stå en time på ellipsemaskinen, jeg er såå feit. "
 17. 1 point
  bmbb

  Den store syndetråden!

  Rosiner.. må seriøst slutte å kjøpe det can't stop eating them! haha
 18. 1 point
  KristineH

  Den store syndetråden!

  Øl Mannen er på konsert, jeg sitter med beina på studebordet og nyter en iskald en.
 19. 1 point
  Lagertha

  Siste måltid - tråden!

  Selvfølgelig skal du få oppskriften,... HER er den!
 20. 1 point
  Trenefomla

  Tiden etter fødsel

  Når det kommer til trening rett etter fødsel så hadde jeg forhørt meg med lege og de på helsestasjonen. Det er viktige ting som skal gro sammen og gjør du noe som ikke er så bra så angrer du resten av livet. Det er jo en mulighet for at du får sting som skal gro å de ønsker du ikke skal revne hvertfall!! Er jo ok å se sånn nogenlunde ut i blomsten å så er det jo en mlighet for at du får pupper fulle av melk så pass på at du har noe som støtter skikkelig under trening.+ noen skikkelige ammeinnlegg. Blir puppen kald å brystvorta di stivner så spruter melka Melkespreng og en diger pupp på aerobic høres ut som en heller grusom opplevelse. hehe men det er klart at fysisk aktivitet er viktig etter fødsel så deilige gåturer med nurket i vogna gjør under for kropp og sjel. du får nok av tid til å trene så ikke stress med det. baby og amming tilogmed nok søvn for din del kan være mer enn nok den første tiden. gode råd fra 2 barnsmor
 21. 1 point
  CaraMella

  Den store syndetråden!

  typen har bursdag.. her blir det pasta og sjokolade+ viiin.. dårlig samvittighet?YES bryr vi oss NO
 22. 1 point
  vindahoo

  Hva har du i kjøleskapet?!

  Bare rom&cola i mitt kjøleskap. Ja, + en halv Skyr:D
 23. 1 point
 24. 1 point
  Men det må jo ikke være sånn påtatt gitarspilling for å spille og synge romantiske sanger - det er baare kleint Det må være sånn "for å underholde en større gruppe mennesker" f.eks hvis man er en gjeng på hyttetur og noen har med gitar som faktisk kan synge og spille... Eller hvis personen spiller i band:wub:
 25. 1 point
  Astriid

  Kondistrening

  Jeg elsker å løpe selv altså, ...UTE!! Og er i brukbart god form! Men noen ganger så er mølla det beste alternativet, og synes den egner seg godt for 4x4-intervall (jepp, det er elsk/hat, men gud for en følelse etter en hard intervalløkt er gjennomført!!!). Kjører forøvring nesten aldri noe annet enn intervall inne. Men noen ganger kan det være hardt nok å motivere seg til å holde ut de siste 4 minuttene Derfor kjekt å sanke litt motivasjonstips Halvmaraton... Wow DET er jo motivasjon!!! Må jo ha litt mål og mening med det man driver med! Lykke til da!
 26. 1 point
  Asle har allerede blitt den første til å poste opp en storm for å forsvinne, så dette var ikke orginalt!
 27. 1 point
  Huff ja, samme her! Før synes jeg det var såå viktig at gutten spilte gitar, men nå er det bare kleint
 28. 1 point
  Nop.. bare prioriter skikkelig styrketrening ein stund.. någe eg syns ALLE bør gjør før de vurdere bodybuilding.. De beste bodybuildere e ofte de så har best grunnlag, og ein sterk muskel e ein potensielt større muskel. Mange tynne styrkeløftere så løfte mye mer enn dette RAW.
 29. 1 point
  Stig Ingebrigtsen

  Bulk for jenter

  Jeg er veldig anti "bulking" i den forstand mange bruker ordet og er helt enig med deg at det er ingen behov for å gå raskt opp i vekt. Spesiellt ikke når mye av dette vil være alt annet en kvalitetsmasse. Så den letteste måten er jo bare å si spis 200-300 mer kalorier om dagen, case solved. Men det kan kanskje være litt kjedelig. Har selv akkurat begynt å teste ut cyclical bulking. Her går du på kalorioverskudd i 4-12 uker for så å gå på kaloriunderskudd i 2-4 uker. Dette skal gjøre sitt til at du utnytter effekten av et kalorioverskudd til å bygge masse, men samtidig kontrollerer fettmengden ved å dra av unødvendig vekt. Retningslinjene er at på bulkfasen så ligger man 500 kalorier over vedlikehold og på kaloriunderskuddfasen ligger man 500 kalorier under vedlikehold. For meg blir det foreløpig 3000 kcal på bulk, 2000 kcal på kaloriunderskudd. Ligger på rundt 40/40/20 nå på bulken og regner med at jeg bare drar kalorier vekk fra karbohydratene på underskuddfasen. Det er mulig at som jente så er det kanskje nok med 300-400 kcal under og over vedlikehold. Men det er jo bare å teste å finne ut.
 30. 1 point
  CaraMella

  Bulk for jenter

  Håper noen kommer med råd her, skal starte litt selv. Ser vi to er ganske så like, jeg er 174 og 58 kg. Følger med i spenning...
 31. 1 point
  CaraMella

  Den store periodisk faste-tråden

  Ikke at jeg er noe ekspert på dette, men ville hatt enda mer proteiner, synes å mene at du kan ligge oppmot 2g/kg:)
 32. 1 point
 33. 1 point
 34. 1 point
  Hanna B

  Creepy på trening

  jeg gjorde det samme!! Det hele endte med en særdeles pinlig og rar samtale utenfor senteret, hvor smilemannen (fersk på gymmet, liten tenåringsbart, typ 25 år) kom bort The Creep: "du a flink å trene! Jei vi trene me daj!" Meg: "heeeeeeeeehe, takk...." The Creep: "jai a ny her, do lære maj!" Meg: "tror ikke deet er så god idè, dårlig til å lære bort skjønner du" The Creep: "ska du trene imorra?" Meg: "VET IKKE HADEBRA!!!" Noen som har lyst til å være med meg på trening en gang bare for å spille stor, sjalu, skummel muskelbuntkjæreste?
 35. 1 point
  Meg meg meg! Inni den bobla!
 36. 1 point
  Tessa

  Favoritt quotes!

  STRONG IS THE NEW SKINNY! (fordi den aldri blir oppbrukt)
 37. 1 point
  Marit

  Din favorittunnskyldning

  Jeg er litt sånn at om jeg først begynner å spise dritt en dag, så tenker jeg "jaja, dagen er ødelagt og jeg kan like gjerne fortsette." Så utfordringen er å vri denne om til "jaja, så spiste jeg den sjokoladen, men trening blir det uansett!" Verden går jo ikke under fordi man spiste loff med nugatti til frokost... Heldigvis :whistling:
 38. 1 point
  IdaL007

  Favoritt quotes!

  Fantastisk
 39. 1 point
  Heldigvis for meg så trenger jeg ikke Plyos "godkjennelse" for å betrakte meg selv som woman enough! Hva man trenger for å se på seg selv i speilet uten å se ned på seg selv? SELVTILLIT Evt kan man flytte speilet høyere opp på veggen
 40. 1 point
  wow. mind=blown. Trykk på play på dj broiler. mens du ser på han kidden her danse:
 41. 1 point
  Første som møtte meg var ei skløtte og ei meeega proteinbøtte!
 42. 1 point
  IdaL007

  Sunt julegodt?

  Ok, dette er en REGEL: Lille julaften, julaften og 1 juledag er ALT lov. Det er en julregel. (og 20 Desember, for da har jeg bursdag, alle som trenger en unnskyldning for å spise kakemenn da kan godt feire meg)
 43. 1 point
  Er på en måte mest fornøyd med 630kg sammenlagt som junior på 75kg (240kg knebøy, 160kg benkpress og 230kg markløft med utstyr). Men utenom styrkeløftutstyr er jeg mest fornøyd med 90kg i dips 60+kg i chinups og dobbel på 200kg i knebøy med en kroppsvekt i overkant av 80kg :-) NM 2008 :
 44. 1 point
  Mr. M

  Creepy på trening

  Så en fyr som løp intervaller med vernemaske i dag! Lignet litt på Darth Vader... Selv om førsteinntrykket var litt creepy så det egentlig ganske kult ut. Jente, jente, jente, Darth Vader, jente, jente når man kikket bort på tredemøllene...
 45. 1 point
  Jepps...her hviler en ikke på lauvbærbladene! Jeg spiser også sunt og fornuftig...mener jeg selv da, hehe... Mye kylling, fisk, broccoli(MYE broccoli), byggris, egg, proteinshake på morgenen, og etter trening, osv osv... jeg spiser dog IKKE verken snop eller snacks, heller ikke noen form for brus! Sluttet m dette for rundt 7-8 uker siden nå, har ingen "sug" etter det heller, så da dropper jeg bare hel og holdent, rett og slett:) Tror heller ikke dette er hokkus pokkus, men bare viktig for meg og vite at d er riktig d jeg gjør:) Er ikke mange av jentene som trener der jeg holder til, og satser slik som jeg ønsker...så da blir man litt ensom og selvsentrert, godt og ha et forum som dette for å dele treningsrelaterte ting tang!
 46. 1 point
  Jeg liker ikke posete klær på damer. Det er mange topper som damer går med om dagen som for meg bare ser ut som klær for gravide. Kanskje jeg bare er for kroppsfokusert men jeg liker å se kroppskonturene.
 47. 1 point
  Deportista

  Creepy på trening

  Hihi jeg ble helt satt ut og lånte det bort men kastet det da jeg kom hjem...
 48. 1 point
  Deportista

  Creepy på trening

  Det som er ille er de kapitalistiske svina (hihi jeg er tøff i trynet med pseudonym ) av noen gymeiere som vet disse maskinene ikke fungerer, men allikvel kjøper de inn for å tjene penger på de samme nekene som kaster bort penger på cellulittkrem og apparater fra TV shop :whistling:
 49. 1 point
  Espen Espelund

  Hva hører du på NÅ?

  Fortsatt denne
 50. 1 point
  Tor

  Den store styrketreningsmusikk-tråden!

  Jeg for min del hører alt for ofte på Bertine Zetlitz, Thomas Dybdahl, Pink Floyd, Britney Spears, DaRude, Eminem, Kanye West og Mainstream Pop og Rock, men få av dem til trening! Kan anbefale Raise Your Weapon av Deadmou5 (madeon mix) Til en rolig oppvarming! Etterfulgt av Kanye West med Power før jeg lar Skrillex ta over styringa.. Merker jeg fikk lyst til å trene!
×
×
 • Create New...