Gå til innhold

Vinnerliste

Populært innhold

Viser innholdet med mest poeng fra 26. okt. 2011 i alle områder

 1. Aaaaaaaah, balanserte på en hårfin linje av ekstrem energi/koffeinoverdose i ca 40 minutter, før jeg møtte en vegg som var så nedbrytende at jeg ble liggende på gulvet i en halvtime:mellow: http://www.youtube.com/watch?v=GF3yP-RWvzQ
  6 poeng
 2. http://m.youtube.com/index?client=mv-google&desktop_uri=%2F&gl=US&rdm=4oc98dst2#/watch?v=Em-EA2so30A (funker vid? If not, please fix it. Sitter på et hotelrom med pad i Bergen) Klarer jeg 180 før jul?????
  6 poeng
 3. Dette er meg, og jeg er også 39 år og føler vel at jeg bare blir bedre og bedre for hvert år ennå, så alder er absolutt ingen hindring fra å være i form Kan vel kanskje ikke si at det er den "ideelle fysikken", men jeg klarer meg bra og har da klart og skrapet til meg noen pokaler hehehe!! De to siste er tatt for 4 uker siden og er ikke akkurat i konkurranseform, men er litt lik David på det området og holder meg i grei form året rundt
  4 poeng
 4. Hvorfor klarer jeg aldri å la vær å trykke på ting når det står man ikke skal...
  3 poeng
 5. Mette M

  Dagens Glade

  Hatt en kjempemorsom treningsøkt, trass i at jeg trodde den kom til å bli kjip siden jeg var så trøtt og uopplagt mot slutten av skoledagen. Men det ble den ikke, og jeg nådde et ukesmål og økte vekt i benpress!
  3 poeng
 6. 1. God bøy brah! 2. Redbull u/sukker smaker ikke det samme.. 3. Dårlig gjort av Plyo å bare plutselig slå deg, synes dette fortjener sin hevn, å venter nå spent på video! and ofc, mirin as always!
  3 poeng
 7. Bamsemumskjøtt vel!
  3 poeng
 8. Stig Ingebrigtsen

  sjokolade <3

  Skal jeg først spise sjokolade så spiser jeg en sjokolade! Blir noe feil om man skal prøve å "sunnifisere" alt av mat. Da vil man måtte ta i bruk allslags kjemikalier og annet for å få smak og konsistens riktig. Spørsmålet blir jo da tilslutt hva som er værst. En skikkelig sjokolade i uken, eller en "sunn" sjokolade om dagen.
  3 poeng
 9. Gjest

  Folk som vinner på gymmet

  2 poeng
 10. Daddylicious

  Dagens Glade

  så to ungdommer som tryna på sykkel i dag, det gjorde meg glad :thumbsup:
  2 poeng
 11. .Cathrine

  Dagens Glade

  Hihiih, jeg ga 40 for 4!! det gjorde seg på en onsdag for å si det sånn
  2 poeng
 12. Fordi kvinnene er på kjøkkenet... :ninja:
  2 poeng
 13. Lest boka for lenge siden. Husker ikke noe. 24 timer faste er neppe spesielt bra hvis målet er muskelvekst
  2 poeng
 14. FrkHoel

  Dagens Glade

  Valpen vår er endelig født! Wee
  2 poeng
 15. 400g biff av mørbrad 450g Potetbåter med skall
  2 poeng
 16. Et vanlig slag ja, et plyo slag kan slå hjertet ut av kassa! Hadde det ikke vært for lz sin guddomelige fysikk hadde han kollapset!
  2 poeng
 17. Slag hjelper på som faen;) får full fokus av det!
  2 poeng
 18. Slimfit MEN med lengde på! Verste som finnes er korte t-skjorter.
  2 poeng
 19. Damene må få slimfit! :thumbsup:
  2 poeng
 20. Kanskje det er en mulighet at du bytter avatar litt oftere, så du ikke har den samme dresskjorta på forumet hver dag? Siden du har så mange liksom
  2 poeng
 21. Fredrik

  Dagens Glade

  Ble ringt opp og bedt om annengangs intervju på en jobb jeg egentlig ikke søkte engang. Trainee-lignende sak under utdanning. ;D
  2 poeng
 22. David

  Post den ideelle fysikken

  ... oi. Nesten 40! :whistling: Siden jeg selv er "nesten 40" (36) så ser jeg ikke hvorfor det var noe som måtte poengteres. Det er jo ikke akkurat slik at kroppen begynner å falle sammen bare fordi man har passert tredve (hvis man nå ikke lar den gjøre det selvsagt...). Edit: Greg Plitt her ovenfor er vel ca i min alder, og "Timbahwolf" i innlegget som Ida siterer er noen og førti (og Ronnie Coleman i Friskus innlegg er vel ikke langt i fra 50..).
  2 poeng
 23. Litt skuffa over at plyo ikke var i denne videoen også for å slå folk som skal ta knebøy
  2 poeng
 24. Du kan egentlig spise akkurat hvordan du vil. Periodisk faste er ikke en diett men et spisemønster. Hvor mye proteiner du får i deg bestemmer du helt selv da det er du som styrer hva du skal spise, periodisk faste forteller deg bare når du skal spise. Tanitatester skal du ikke legge mye vekt i, da de er notorisk unøyaktig. Bruk heller dine egne øyne i speilet og hvordan du føler deg etter en uke med trening til å fortelle deg hva du bør gjøre anderledes. Om du må ha i deg mer mat så er det bare en ting å gjøre: ETA MEIR! Med mat kommer fremgang.
  2 poeng
 25. Oksygen er den desidert mest effektive fettforbrenneren. Du må selvfølgelig betale i form av litt blod, svette og tårer. Men ellers er det helt gratis...
  2 poeng
 26. Ikke for å ødelegge testo-festen her, men: NOMMIN SÅ SØØØØT! (PS: nice squats!)
  2 poeng
 27. På elixia sjølyst blir du sett rart på om du IKKE trener i singlett.
  2 poeng
 28. Tore

  Post den ideelle fysikken

  Litt g33ky, men dette ER den ideelle fysikken Villere, råere, og mer enormt enn CERN kan man vel ikke få det!
  2 poeng
 29. Therese

  sjokolade <3

  Jeg lager min egen sjokolade - "rå"ere blir det ikke
  2 poeng
 30. Eneste måten å kun spise 25g er å ikke ha mer enn 25g!
  2 poeng
 31. Vi ser etter et greit sted å trykke opp tskjorter i god kvalitet. Dette viser seg å være ganske vanskelig siden de fleste gir blanke i kvalitet, og tskjortene er designet for tjukkaser. God kvalitet på stoffet, og tåler 60 grader Trykk foran som ikke blir ødelagt i vask Akseptabel fit for folk som trener. Dvs ikke små armer/hals og masse luft rundt magen. Robert påstår slimfit er trikset, men jeg stiller meg noe tvilende. Vi tar veldig gjerne i mot tips hvis noen har erfaring med leverandører... Dere kan også godt skrive størrelse, så får vi et greit overblikk over hva vi skal ta inn.
  1 poeng
 32. jallajalla

  NOK ?

  Jeg foreslår at du prøver deg litt frem jeg! Siden du er såpass "liten" vil det jo ikke kreve så veldig mye energi for å holde kroppen din i gang (som for en mann på 90 kg feks), så du burde jo klare å legge på deg på 2500 kcal om dagen. Dog er vi alle forskjellige når det kommer til dette punktet, det kan jo feks hende at du er over gjennomsnittet aktiv, noe som igjen vil føre til at du må spise mer for å legge på deg. Så prøv deg frem - går du opp er det nok, hvis ikke kan du slenge på litt ekstra mat!
  1 poeng
 33. Jeg fikk ett strekkmerke på magen. DA var det nok...
  1 poeng
 34. Viltkjøtt er ikke nødvendigvis magert, men generelt mye magrere enn kjøtt fra husdyr som jeg mener vi må sammenligne det med. Har spist mye elg, gressbeitende sau og hjort oppigjennom og de som oftest magrere enn kyr, svin og sauer som går inne mye av året.
  1 poeng
 35. Regner med jeg klarer å åle meg inn i en small
  1 poeng
 36. Er ikke noe problem å spise 400g karbdeig i et måltid, ei heller to.
  1 poeng
 37. Hvorfor drikker du redbull _MED_ sukker btw? Får jo ikke sick abs av det, blir jo bare feit
  1 poeng
 38. Therese

  Siste måltid - tråden!

  Hadde cottage cheese og en boks keam blandet på "siden" og en annen boks som jeg spiste mens jeg lagde maten
  1 poeng
 39. Gjest

  Dagens Glade

  Så skummelt...glad for at det gikk godt med deg!
  1 poeng
 40. Jeg innså ikke hvor liten du egentlig var før nå når jeg fikk se størrelsen i forholdet til mobilen. :whistling:
  1 poeng
 41. You Aint seen nothing yet... Inb4ban K
  1 poeng
 42. Smoit

  Dagens Glade

  At jeg egentlig fikk 5 på historieprøven som en kompis av meg sa jeg fikk 3+ på (var ikke på skolen den dagen vi fikk igjen prøven) :D Superglad!
  1 poeng
 43. Selvsagt kan du ha en dag i uka der du unner deg noe godt, dette kan du til og med ha hver eneste dag dersom du ønsker det. svart på hvitt handler det å gå ned i vekt om å ligge i en negativ energibalanse, sammenliknet med økonomi kandu si at du skal "tjene mindre enn du bruker", med andre ord gå i underskudd. Hvordan du gjør dette er helt opp til deg! Si at du har en gjennomsnittlig forbrenning per dag på ca 2000 kcal ("vanlig" for jenter, aktivitet ikke iberegnet) Eks 1: Du lever på 1,5 200g melkesjokoladeplate om dagen. Inn/dag: 1500 kcal Ut/dag: 2000 kcal Resultat per uke: -500 kc
  1 poeng
 44. T-bone

  sjokolade <3

  Dette er porno for sjokoladefrelste mennesker... http://lofotensjokolade.mystore.no/index.php/cPath/34
  1 poeng
 45. Fredrik

  Post den ideelle fysikken

  Gruppesalene på Elixia :thumbsup:
  1 poeng
 46. Jeg startet med PSMF (for andre gang) på mandag. Jeg kjører PSMF med en PF-vri og har utrolig kjedelig kosthold (ca 900gram kylling, 2SS tran og masse grønnsaker og bittelitt frukt hver dag (skal sies at jeg på treningsdager av og til tar en potet eller to som jeg steiker sammen med det andre)), men det er pga jeg gidder ikke å bruke mer tid, energi og penger på det. Jeg fører en detaljert logg over trening, kosthold, hvordan jeg føler meg, kostnader, fremgang + masse blodprøver før og etter diett, på dataen. Tenkte å legge ut alt etter jeg er ferdig.
  1 poeng
 47. Espen Espelund, En ganske stor mann
  1 poeng
×
×
 • Opprett ny...