Jump to content

Leaderboard


Popular Content

Showing content with the highest reputation on 09/06/11 in all areas

 1. 4 points
  Keegil

  Hva spiste du til frokost i dag-tråden

  I dag, som alle andre dager, var det luft til frokost!
 2. 2 points
  David

  Post den ideelle fysikken

  Takker. En slik tråd trenger Frank Zane ... og Serge Nubret
 3. 2 points
  10 biter sushi og 50g proteinshake. Spiste den i bilen :-)
 4. 2 points
  Mr. M

  Løping og forbrenning

  Som et grovt utgangspunkt kan du regne med et forbruk på 1 kcal per kg kroppsvekt per km ved jogging/løping. Så en person på 100 kg vil forbrenne ca 100 kcal per km. Det er viktig å huske på at energiomsetningen i kroppen er et direkte resultat av kroppens opptak og forbruk av oksygen (O2), og den eneste nøyaktige målemetoden er å måle oksygenopptaket med en maske når man løper. 1 liter (l) opptatt O2 frigjør ca 5 kcal. En vanlig person vil ta opp ca 1 l O2/min ved vanlig gange. Da kan du regne ut at man i snitt vil forbrenne 300 kcal per time (5 kcal x 60 min). Som du ser så er derfor kaloriforbruket en direkte konsekvens av det maksimale opptaket av oksygen (VO2max). La oss si at du har et VO2max på 4 l/min og arbeider på 80 % av VO2max i 60 minutter. 80 % av 4 l/min = 3.2 l/min 3,2 l/min x 60 min = 192 l 192 l x 5 kcal = 960 kcal Da vil du ha et kaloriforbruk på 960 kcal. Dette ga kanskje flere spørsmål enn svar...
 5. 2 points
 6. 2 points
 7. 2 points
  Det øker eller minsker langsomt, ja. For en gjennomsnitts nordmann med en balanse på ca.12 tar det 100 dager å få blodcellene i balanse. Ved å kjøre høy dose i et års tid er du rimelig sikker på at alle kroppens vev har samme balanse som blodet. Etter hvert som det dannes nye celler vil disse bli dannet av de næringsstoffene som finnes til stede i organismen, og slik vil det dannes friske celler med riktig balanse. Resultatet er en kropp som fungerer optimalt på mange, viktige områder.
 8. 1 point
  tf

  Post den ideelle fysikken

  Dette er hva jeg mener er nær en fasit. Legenden Zyzz
 9. 1 point
  Guest

  Tilskuddstilbudstråden (TTT)

 10. 1 point
  Til nå så har jeg trent mest i maskiner.. (Heter det det? Nybegynner ja.. ) - men jeg har lyst til å trene uten.. (vet ikke om det heter "uten" engang jeg, men dere skjønner vel.). Man finner jo programmer i hytt og pine på nett, men når man ikke skjønner annethvert ord og ikke har noen ordbok lett tilgjengelig så hjelper det jo ikke stort. SÅ - jeg lurer på; noen som har en link komplett guide med videoer av ulike øvelser som kjører gjennom hele kroppen? Gjerne med tips om "pass på at du har ryggen sånn og slik og at rumpa ikke stikker for mye til høyre ellers dør du", eller hva slags greier man enn må passe på så man ikke skader seg Mulig jeg er kravstor, men det kan jo hende at jeg er heldig?
 11. 1 point
  Espen Espelund, En ganske stor mann
 12. 1 point
 13. 1 point
  tf

  1st.

  I full gang:)
 14. 1 point
  X3, med mindre du definerer klokken 16.00 som frokost da..
 15. 1 point
  Tore

  Den store styrketreningsmusikk-tråden!

  Er jeg for gammel (er bare 28 år...) eller bare utdatert på musikkbegreper? Dubstep? Hva i huleste er det?
 16. 1 point
  Guest

  Hva spiste du til frokost i dag-tråden

  Spiser ikke frokost jeg heller, men første måltid ble 1 boks CC, 30g soyaflokker (Spielberger) og 1/2 kiwi.
 17. 1 point
  Espen Espelund

  Treghet på siden i dag

  Siden går litt tregere enn vanlig i dag, siden en eller annen tulling har ødelagt en fiberkabel. Men de jobber med saken og det er forhåpentligvis i orden på noen timer. Hold ut!
 18. 1 point
  Keegil

  Forskjellig farge på eggeplommer

  Fargen på eggeplommene kommer av xantofyll, og har så vidt jeg vet ingen ting å gjøre med næringsinnholdet.
 19. 1 point
  Mandag: Benkpress middels grep 5 reps @ rpe 9, -10 % Foroverbøyd roing 6 reps @ rpe 9 Chins/nedtrekk 4 reps @ rpe 9 20 % ned i vekt, maks reps Arnoldpress 4 reps @ rpe 9, - 10 % Pallof press 3 x 8-10 Onsdag Knebøy/Beinpress 6 reps @ RPE 8-9 Strake markløft 9-12 + 3x Valgfri bicepsøvelse 8 reps @ RPE 9-0 – 20 % (1 droppsett) JM-press 9-12 + 3x Fredag kan du gjennomføre som planlagt, evt variere mellom vanlige volumsett og myoreps.
 20. 1 point
  Hehe, ja det lureste er kanskje ikke å ha vekt. Har roa meg litt på den vegingen.. Tror det var lurt, ellers så fikk jeg jo ett hardt slag i tryne hvergang fordi vekta ikke svarte på forventingene mine... hode mitt sier less is more, men er det nå virkelig det.. Er bedre å være fit og stram og ha former, en ei flis vel.. den må eg jobbe litt med jaja, det viktigste er vel at jeg ikke stapper kroppen full i søppel mat og tetter det som er innvendig.. og trener regelmessig.. det er en start i allefall på noe som kommer til å bli kanonbra resultat av
 21. 1 point
  Stoke the oxidic fire!
 22. 1 point
  Husk at kroppen bare kan ta opp 50 ml oksygen per kg kroppsvekt per minutt, så du må passe på å puste mange små innpust gjennom hele dagen for å holde oksygenopptaket i gang.
 23. 1 point
  jallajalla

  Glycerol

  Sambuca er jo perfekt, da får man etanol i tillegg
 24. 1 point
  Mari

  Hva spiste du til frokost i dag-tråden

  Frokosten min i dag er den samme som alltid...nemlig verdens beste: 50 gr havregryn 10 gr kruskakli 1 skje fiberhusk -kokes med vann og en ss kakao + noen dråper stevia med vaniljesmak 100 gr frosne bringebær i en skål varmes i mikroen før grøten helles over 35 gr activate elite gold vanilje røres med litt vann til mousse-konsistens og helles over toppes med et eple i biter, kanel, sukrin og kakao FOOD ORGASM!
 25. 1 point
  David

  Styrke immunforsvaret

  Så lenge man ikke har mangel på noe næringsstoff i kostholdet så tviler jeg på at noen tilskudd hjelper for å styrke immunforsvaret i noen større utstrekning. God søvn, noen form for multivitamintilskudd og kanskje litt ekstra vitamin D (som tilskudd eller via solarium) hvis du ikke er ute i solen mye er min anbefaling. Og whisky!
 26. 1 point
  www.dedication.blogg.no og www.golean.no Har også ett godt utvalg av oppskrifter! Særlig Torbjørn er helt syk når det kommer til matlaging, han burde jo vært kokk !
 27. 1 point
  justwannabeswole

  Post den ideelle fysikken

  Oksana Grishina Må jo ha med noen fine dame kropper også i denne tråden! Det er møe deilige fitness damer, men å finne ei som ikke har kjøpt pupper er ikke lett. Ikke det at det nødvendigvis trenger å være noe galt i det, Christina Vargas
 28. 1 point
 29. 1 point
  Jeg har selv trent det avanserte oppsettet av 5x5-programmet over en ganske lang periode, og min tilnærming er ganske lik din. På volumdagene trente jeg 5x5 med små inkrementer (type 80 - 82,5 - 85 - 87,5 - 90 på benkpress f.eks.), og kjørte deretter et par droppsett. På intensitetsdagene ville det se mer ut som 60 - 70 - 80 - 90 - 100, og ingen droppsett.
 30. 1 point
 31. 1 point
  Deportista

  1st.

  Bra og gratulerer med nytt forum! Gleder meg til fortsettelsen
×
×
 • Create New...