Jump to content

Leaderboard


Popular Content

Showing content with the highest reputation on 09/04/11 in all areas

 1. 2 points
  tf

  Post den ideelle fysikken

  Dette er hva jeg mener er nær en fasit. Legenden Zyzz
 2. 2 points
 3. 2 points
  Om du skriver "fullkroppsprogram" i søkemotoren øverst til høyre, burde du få 4-5 gode treff på program som trener hele kroppen hver gang. Er også i gang med å lage en artikkel med Kroppsvekttrening. Tanken var 101 øvelser, tror jeg har vært i overkant ambisiøs i arbeidet ;-)
 4. 1 point
  Cheesecake

  Blogg

  Har en blogg jeg pusler litt med på facebook:) Ta turen innom og like it folkens:) http://www.facebook.com/#!/pages/Jon-Heggestad-Diet-and-training/108724265897404 På forhånd takk:)
 5. 1 point
  Noen av de mest åpenbare først: Leangains http://www.leangains.com/ Bloggen til periodisk faste-guru Martin Berkhan. Oppdateres sjelden, men er alltid kvalitet. Fyren deler forøvrig masse interessante linker på Twitter og Facebook, så bli kompis med han! JCD Fitness http://jcdfitness.com/ Bloggen til JC Deen, hvis artikler også ofte kommer på norsk her på Fitnessbloggen. Vanvittig jordnær type med en fleksibel og realistisk tilnærming til fitness for mannen i gata. Body Recomposition http://www.bodyrecomposition.com/ Bloggen til Lyle McDonald. Her finner du relevante artikler om både trening og kosthold, enten du er idrettsutøver eller bare over middels interessert i fagfeltene. Kjemisk fritt for broscience. Simply Shredded http://www.simplyshredded.com/ Bra: Mange kule intervjuer med fitnessproffer, inspirerende historier og motivasjonsting og tang. Dårlig: Vanvittig mye tull og broscience. Trå varsomt.
 6. 1 point
  Lily

  Forbedringer på forumdesign?

  Vet det er en "forbedringer på forumdesign"-tråd, men jeg vil først bare kommentere ting jeg syntes er veldig bra! Alle trenger litt skryt også! - Flott at man kan endre skriften, både i forhold til størrelse, type og annet! - Enkelt å laste opp bilder. - Mulighet å sitere en annens kommentar! Forbedringer jeg hadde sett på som en ytterligere forbedring: - Jeg har problemer med å finne ut hvilken skriftstørrelse og type jeg skriver i. Dvs, når jeg "blå'er" ut en del av teksten gis det ingen informasjon om hvilken skrift jeg har brukt - det hadde vært en fordel om en visste det. Da kan man lettere gjøre innleggene ryddigere! - Mulighet for å lage avstemninger, f.eks i førstepost! F.eks. avstemninger av typen "hvilket proteinpulver syntes DU smaker best". - Noen spørsmål går igjen og igjen - og igjen enda en gang. Hva med en "mest stilte spørsmål oversikt for nybegynnere?", kanskje med undertemaer som kosthold, trening, etc...
 7. 1 point
 8. 1 point
  Robert André

  Karbomage

  Har ikke rukket å lest gjennom tråden, men det jeg forbinder med "karbomage" er mye fiber. Holder jeg fiberinntaket lavt, så føles magen også bedre.
 9. 1 point
  Keegil

  Forbedringer på forumdesign?

  Det med varslingslinjen synes jeg også var en veldig god idé! Det hadde vært kult om du fant en løsning på det. Ellers er forumet helt vanvittig bra!
 10. 1 point
  Andy

  Karbomage

  Sikker på at du ikke bare er gravid da? Eller så er det sikkert kesam som er synderen. Du er jo kesamdronninga
 11. 1 point
  Lz'Pv Bruh

  Post den ideelle fysikken

  Zyzz. Son of Zeus. Brother of Hercules. Father of Aesthetics. Vil for alltid mire', for alltid være jelly Hvil i fred!
 12. 1 point
  Espen Espelund

  Gerilja Kardio

  Kan skrive under på at dette er gøy. Kjørte det daglig en lengre periode for 5-7(?) år siden, og husker tilbake på den nådeløse timeren og spying.
 13. 1 point
  tf

  Post den ideelle fysikken

  Mye bra! Merker jeg kommer til å bruke mye tid på dette forumet! Inn for lulz
 14. 1 point
  Andy

  Post den ideelle fysikken

  Noe rundt der. Kanskje litt mindre pupper, selv om kløft er tøft
 15. 1 point
  2500ord artikkel på vei?
 16. 1 point
  Guest

  Hvilke tilskudd føler du hjelper deg mest?

 17. 1 point
  Guest

  Tilskuddstilbudstråden (TTT)

 18. 1 point
  Bruker selv Magnesium Citrate og Zinc Picolinate, sover som en koalabjørn
 19. 1 point
  tf

  1st.

  Ja, det kan jeg gjøre.
 20. 1 point
  Andy

  1st.

  Bloggen til Tomas: http://treningsfysiolog.wordpress.com/2011/02/19/bygg-muskler-med-x-size/#more-1157
 21. 1 point
  Marita

  Savner dere noen underforum?

  Savner underforum på oppskriftene.. Iallfall en grovinndeling på middag og "dessert/kaker/snop"? Erfaring fra andre fora er at det etterhvert blir et evig virrvarr med sauser og iskaker og mel-spørsmål om hverandre.. Er forøvrig spent på hvordan søkefunksjonen i forumet viser seg å funke etterhvert! Vurdert at man kan tagge trådene med stikkord? Det er jo ikke alle som velger like representative overskrifter, i tillegg til at innhold jo lett kan endre seg fra det som opprinnelig var ment av trådstarter.
 22. 1 point
  Lappen

  1st.

  Number 3 X-Size er å anbefale, hatt vanvittig progresjon
 23. 1 point
  Kristian Z

  Forbedringer på forumdesign?

  aha! takker! Ellers syns jeg du nok en gang har kommet med ett funksjonalbelt design som er "eye-pleasing"
 24. 1 point
  Kristian Z

  Forbedringer på forumdesign?

  lurer på hvordan jeg slår av "varsling" på mail...? Likte det varsling systemet som er på siden veldig godt, men er det mulig å slå av at det kommer til mail'n i tillegg? Finner bare muligheten til å slå av varslingen helt...
 25. 1 point
  Kristian Z

  Helkroppsprogram for stuegulvet..

  du kan jo starte med a sjekke ut denne (http://fitnessbloggen.no/hjemmetreningsprogram/) som Robert har skrevet
 26. 1 point
  Andy

  Blogg

  Bra side som er verdt å følge dette her! :cool:
 27. 1 point
  wheysted

  Hallo!

  Jeg er en ny, 21 år gammel jente som bor i Stavanger. Jeg er en "hobbymosjonist " med en forkjærlighet for styrketrening, siden cardio er så ufattelig kjedelig. He-he. Elsker å lese om kosthold og trening og der er jo selvsagt fitnessbloggen det beste alternativet, så jeg antar at kvaliteten på informasjonen på dette forumet kommer til å være rimelig høy - og derfor ble jeg medlem. Hei!
 28. 1 point
  Andy

  Test ut forumfunksjonene

  sweet
 29. 1 point
  http://myrevolution.no/s/treningsprogram-for-nybegynnere/ Dette synes jeg er et knall program, med øvelsesguide. Fulgte selv den gamle versjonen av dette programmet i min begynnelse. Mener det er en video som har fallt ut, men du finner jo alltids noe i øvelsesguiden her. Evt er det vel noen her som kan svare deg på det du lurer på
 30. 1 point
  Espen Espelund

  Savner dere noen underforum?

  Vil definitivt ha faglig plat og kosogklemz blandet, siden mange holder seg unna diskusjoner de føler de ikke har kompetanse til å komme med innspill, Så da er det bedre at de er vant å til å poste alt i feks kostholdsdelen uavhengig av kunnskapsnivå. Når aktiviteten blir høy nok skal jeg dele opp litt mer, så det fortsatt blir lett å finne det man er ute etter. Mulig det blir et "Hjelp! Jeg vil ned i vekt forum" eller lignende, for å gjøre det enda enklere for endel å vite hvor de skal starte.
 31. 1 point
 32. 1 point
 33. 1 point
 34. 1 point
  Folk som har mer peiling enn meg kan vel svare på dette bedre, men om jeg ikke tar helt feil, er det vel noe sånt som 25% som er såkalte "non-responders".. så det kan rett og slett være derfor. Opplever egentlig det samme, kan ikke si jeg har merket noen forskjell fra før og etter at jeg begynte med kreatin...
 35. 1 point
  Robert André

  Savner dere noen underforum?

  Tror en egen klistret tråd på Off-topic langt på vei ville dekket dette. Du får starte en tråd der Marita - med "Presenter deg selv", så skal jeg være den første til å skrive en reply
 36. 1 point
  Andrea Rostad Halsan

  Hei!

  Så moro! Håper det blir litt aktivitet her inne
×
×
 • Create New...