Gå til innhold
Kardola

Anbefaling - drikk under trening

Anbefalte innlegg

Noen som har tips til drikk under trening som kan hjelpe litt på energien? Har fått et tips om denne, som visstnok skal fungere bra, men tar gjerne i mot andre anbefalinger også, da jeg ikke har så veeeldig peiling. Eneste jeg har skjønt er at mange av disse typiske "sportsdrikkene" ofte inneholder veldig mye sukker og ikke er nødvendige med mindre man skal trene i timesvis.

Jeg trener normalt 1,5t ca.

https://www.nortix.no/products/lifewell-bcaa-tropical-mango-400g

Del dette innlegget


Lenke til innlegg
Del på andre sider

Fortsetter under...

Om jeg spiser bra før trening, så føler jeg ikke behovet for å drikke annet enn vann på trening :) men det er bare meg :)

 

Del dette innlegget


Lenke til innlegg
Del på andre sider

Bortsett fra koffein tror jeg ikke det finnes noe du kan drikke ut over vann som har en dokumenterbar effekt på treningen din. En ting du bør være obs på er at hvis du svetter mye (og dermed drikker mye) bør du ha litt salt i det du drikker, ellers herjer du med elektrolyttbalansen din.

Det koker ned til hva du føler deg best med. Jeg kjenner ikke produktet du linket til, men til den prisen får jeg litt sånn "dyrt og unødvendig"-vibber av det. Men liker du smaken, har penger og placeboeffekten gir deg kicket du trenger – kjør på.

Aequitas liker dette

Del dette innlegget


Lenke til innlegg
Del på andre sider

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå


×

Viktig informasjon

Vi benytter cookies til analyseformål, tilpasning av innhold og annonser og for å videreutvikle våre tjenester. Les mer her