Oddis

Havrekaker

2 innlegg i emnet

Postet denne på myrevolution forumet også, men ble så gode at jeg deler den med dere også :)

3721d1325949016t-havrekaker-med-peanottsmak-bilde-5-.jpg

100 g - Bjørn Havregryn Store Glutenfrie, AXA

30 g - Biona Organic Peanøttsmør uten sukker

15 g - Cocosa extra virgin, Grønn

10 g - Honning

30 g - Mandelmel økologisk, Funksjonell mat

70 g - myoprotein Strawberry, Myrevolution

1 g - Johannesbrødkjernemel

0.5 g - Salt, bordsalt

1 g - Zeylonkanel

stevia søtemiddel

Havregrynene kokes opp i litt vann først. Så røres bare alt sammen til en seig masse som smures ut over stekebrettet. Stekes i 10-15 minutt på 160 grader. Ha gjerne vifta på deler av tiden. Jeg snudde "kaken" siste 5 minuttene.

Skjærer en det opp i 10 småkaker så blir det følgende energifordeling i hver:

Energi: 107

Fett: 4.19

Karbohydrat: 7.63

Protein: 9.52

Smakte veldig godt thumbup1.gif

Vil en ha mindre fett kan en droppe cocosa. Peanøttsmøret er viktig for smaken her. Honning kan droppes om en vil ha mindre karbs, og mengden proteinpulver kan sikkert økes litt uten at oppskriften ødelegges (mer proteinpulver så blir de mykere)

Del dette innlegget


Lenke til innlegg
Del på andre sider

Fortsetter under...

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!


Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.


Logg inn nå