Oddis

Havrekaker

2 posts in this topic

Postet denne på myrevolution forumet også, men ble så gode at jeg deler den med dere også :)

3721d1325949016t-havrekaker-med-peanottsmak-bilde-5-.jpg

100 g - Bjørn Havregryn Store Glutenfrie, AXA

30 g - Biona Organic Peanøttsmør uten sukker

15 g - Cocosa extra virgin, Grønn

10 g - Honning

30 g - Mandelmel økologisk, Funksjonell mat

70 g - myoprotein Strawberry, Myrevolution

1 g - Johannesbrødkjernemel

0.5 g - Salt, bordsalt

1 g - Zeylonkanel

stevia søtemiddel

Havregrynene kokes opp i litt vann først. Så røres bare alt sammen til en seig masse som smures ut over stekebrettet. Stekes i 10-15 minutt på 160 grader. Ha gjerne vifta på deler av tiden. Jeg snudde "kaken" siste 5 minuttene.

Skjærer en det opp i 10 småkaker så blir det følgende energifordeling i hver:

Energi: 107

Fett: 4.19

Karbohydrat: 7.63

Protein: 9.52

Smakte veldig godt thumbup1.gif

Vil en ha mindre fett kan en droppe cocosa. Peanøttsmøret er viktig for smaken her. Honning kan droppes om en vil ha mindre karbs, og mengden proteinpulver kan sikkert økes litt uten at oppskriften ødelegges (mer proteinpulver så blir de mykere)

Share this post


Link to post
Share on other sites

Fortsetter under...

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!


Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.


Sign In Now