Gå til innhold

Bikini konk vår 2013


Gabriella.sporrefält

Anbefalte innlegg

Jag har sett lite på bikini konkuranser till våren, det är ju bara 4 månader dit!!!! Dom flesta är så otroligt positiva men jag va inte beredd på att det skulle gå så snabbt. Våren, det är ju bara 4 månader dit!!! Jag ligger idag på ca 20% i kroppsfett och måste ju ner till ca 10%. Hur realistiskt är det att komma dit på 4 månader utan att det går "för snabbt"? Hela hösten har jag bara fokuserat på att bli starkare i bas övningar, mark, kneböy, press och chins. Så inte jobbat på symetrin något alls..

Tänkte att det hade vart bra att få en svar från någon som inte behöver vara "snäll" mot mig och säga det dom tror att jag vill höra. Vill ju inte gå upp på en scen och inte vara redo. Men samtidigt så har jag stark tro på att allt är möjligt här i livet om man bara vill det tillräkligt mycket smiley015.gif Diett och hård trening i 4 månader? Eller borde jag vänta till hösten?

Tusen tack på förhand och ha en underbar Lucia dag smiley001.gif

MVH

Gabriella

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Fortsetter under...

Dersom du skal stille, vent til høsten og aller helst 2014. Det er en enorm påkjenning for kroppen, og ikke noe som bør tas lett på, eller gjennomføres på så kort tid. Ta kontakt med en klubb, få hjelp av dem, og jobb videre med å legge et godt grunnlag før du starter på noen krevende diett. Dersom du virkelig ønsker å stille vil drømmen være like stor selv om du venter litt lenger, og da har du faktisk vesentlig bedre muligheter for å klare deg fint, både i oppkjøringen og selve konkurransen :)

Lenke til kommentar
Del på andre sider

4mnd er vel ikke noe kort for for en diett?

Men det går jo uansett veldig an på hvilken form du er i nå, og hvilket utgangspunkt du har.

Ingen her inne kan si noe som helst om hva som er lurt og ikke lurt for deg å gjøre når vi ikke vet noe som helst om treningsbakgrunnen din, hvilken form du er i nå og hvilken person du er.

Du burde oppsøke en klubb i nærheten av deg som har gode coacher og som kan gi deg en pekepinn på hvordan du burde gå fram dersom du ønsker å konkurrere.

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Bli med i samtalen

Du kan publisere innhold nå og registrere deg senere. Hvis du har en konto, logg inn nå for å poste med kontoen din.

Gjest
Skriv svar til emnet...

×   Du har limt inn tekst med formatering.   Lim inn uten formatering i stedet

  Du kan kun bruke opp til 75 smilefjes.

×   Lenken din har blitt bygget inn på siden automatisk.   Vis som en ordinær lenke i stedet

×   Tidligere tekst har blitt gjenopprettet.   Tøm tekstverktøy

×   Du kan ikke lime inn bilder direkte. Last opp eller legg inn bilder fra URL.

Laster...
×
×
  • Opprett ny...