eller for å delta i diskusjonen. Det tar kun 3 sekunder og er helt gratis!

Kompresjonsklær for styrketrening

En tråd i 'Styrketrening' startet av aaa, 23 Jan 2012.

 1. aaa

  0 / 0
  Da bestiller jeg Skins topp og bukse for 1300 ink frakt. De var utsolgt for 2XU, men det kan jeg jo prøve senere. Norsk pris for 2XU ville vært 2100,- :)
 2. emilemil

  3.102 / 1.804
  da blir d du og arild haugen:) hehe
 3. aaa

  0 / 0
  Aner ikke hvem det er :)
 4. emilemil

  3.102 / 1.804
  hehe

  Vedlagte filer:

 5. aaa

  0 / 0
  Ok. Var redd du sammenlignet meg med en maratonløper på 40kg :p
 6. emilemil

  3.102 / 1.804
  hehe absolutt ikke:) hehe
  Lars K liker dette.
 7. Nope, jeg sender kildeliste til redaktøren - og refererer til noen av de, men det er ikke spesielt vanlig å ha full kildeliste med i en artikkel i et ukeblad - om du vil lese artikkelen må du kjøpe bladet, ja ;) Om du vil lese de forskjellige rapportene vil jeg tippe de kan søkes opp på nett eller bestilles...
 8. Baliba

  667 / 1.477
  Det var vel heller kildene jeg var ute etter, ikke artikkelen ;) Jeg ville trodd at du slapp å tippe hvor de fortskjellige rapportene er med tanke på at du har lest de, men du har kanskje funnet de andre steder enn på nett. Regner med at du av en eller flere grunner ikke ønsker å oppgi kildene :)
 9. emilemil

  3.102 / 1.804
  har selv 2XU men bare overdelen. jg føler heller at oksygentilførsen blir noe mindre hehe
  InaL liker dette.
 10. jeppsi pepsi! jeg har fått de på mail, så er dermed litt usikker på om de er tilgjengelige for alle, eller ei ;) vet at noen av de er gjennom en forskningsside man må abonnere på....
 11. aaa

  0 / 0
  Da fikk jeg mine Skins i dag. Det kom i 2 rekommanderte brev og hadde ikke engang blitt tittet på av tollen. Swoop rett gjennom, 1250,- for komplett sett. Veldig glad :D
  fighter, InaL og Aulin liker dette.
 12. aaa

  0 / 0
  Da har jeg åpnet pakkene og er veldig fornøyd. Alt var som det skulle, det var kort leveringstid og jeg gleder meg masse til å prøve på trening i morgen. Om noen vil ha detaljene er det bare å kontakte meg.
  Birgit Sorteberg liker dette.
 13. Er hvertfall veldig behagelig å jogge i kompresjonsbukse når alt plutselig sitter mer fast på kroppen (y)
 14. Fitnesss

  0 / 0
  2xu er vanligvis dyrere på kompresjonsklær? Jeg har iallefall fra deres merke, men bruker det kun til løping. Under armour er et bra merke som jeg har hatt god nytte av til styrketrening, og enkelte av deres varianter støtter knærne. :)
 15. aaa

  0 / 0
  Da hadde jeg en kjapp økt i går på overkroppen, og har noen "følelser". Det første jeg merket var at kompresjonstoppen ikke gjør noe som helst for å holde deg varm. "Temperaturregulering" går nok heller på at den passer på at du ikke blir *for* varm, for det var som å stå i bar overkropp. Når det gjelder det med blodsirkulasjon tror jeg faktisk den gjorde litt for meg. Jeg ble sliten på en helt annen måte enn vanlig, men det snodige var at jeg klarte å få *mer* melkesyre enn uten. Det jeg la merke til er at dette er første økten min på lenge der jeg ikke har blitt svimmel og fått tunnelsyn. Om det er fordi jeg transporterte oksygen bedre, om den holdt blodtrykket oppe, eller om jeg holdt meg kjøligere vet jeg ikke. For den saks skyld kan det gjerne være placebo-effekt. Jeg er i hvert fall strålende fornøyd! I morgen er det markløft og rygg, så da kommer jeg til å kjøre med hele drakten, og på mandag er det knebøy og benk. Kommer tilbake med mer info om noen vil vite mer :)
  Piraya liker dette.
 16. Bruker joggedress jeg :)
 17. aaa

  0 / 0
  Jeg skal ha joggebukse utenpå tightsen. Spørsmålet i denne tråden dreide seg ikke om joggebukse, for det vet de fleste at fungerer. Spørsmålet var om kompresjonsklær har noe for seg.
 18. Dårlig spøk fra min side, ikke meningen å ødelegge tråden din.
  fighter liker dette.
 19. aaa

  0 / 0
  *ler* For all del. Jeg er den siste som skal skrike om off topic :p
  Marit Andrea Holand liker dette.
 20. aaa

  0 / 0
  Tenkte jeg skulle ta en liten oppsummering til, andre dagen jeg trener med kompresjonsklær. Forrige økt trente jeg ikke ben, og hadde derfor bare genseren på. I dag hadde jeg begge deler (bukse utenpå, tenk!).

  Jeg får definitivt en annen muskelkontakt med klærne på. Det kjennes ut som jeg treffer musklene bedre, noe dagens militærpress er et bevis på. I tillegg virker det som om den holder meg litt varm, samtidig som det kjennes ut som om det blåser på huden hele tiden. Ganske digg :) MEN - det snodige i dag var under markløft. Jeg ble egentlig ikke noe sliten i bena, men ga meg etter hvert fordi ryggen ikke fulgte med (note: bruk belte på toppsett fremover). Jeg var faktisk ikke sliten i bena i det det hele tatt, selv etter et sett med 150kg. Dette varte helt til jeg et par timer senere tok av buksen, og det kjentes ut som lårene mine plutselig ble oversvømt av melkesyre. Ikke like ille som det hadde vært vanlig vis, men siden alt kom strømmende med en gang var det en snodig følelse. Nå kjenner jeg faktisk at jeg har trent. At jeg ikke hadde noen melkesyrefølelse i bena i det hele tatt i flere timer etter trening er ganske rart, og jeg kan fremdeles ikke forklare hvorfor - men jeg kommer til å trene med kompresjonsklær fremover :D
 21. Kjøpte meg overdelen til 2XU for noen dager siden og testet den to dager på trening. Klarer ikke sette fingeren på akkurat hva det er men digger den ! Placebo eller ikke.
  Lars K liker dette.
 22. MAKASO

  1 / 0
  Vurderer å kjøpe 2XU klær. Er det noen som vet om det lønner seg/er billigere å kjøpe dette i USA? Skal dit noen dager i forbindelse med jobb.
 23. Skins-kompresjonstøy 50% på masse kompresjonstøy her. Bruker ikke slikt selv men jeg var inne og kikket, så jeg tenkte det kunne være interessant for andre som er interessert i dette :)

  Er masse størrelser igjen i herremodellene, men i ladytightsen var det kun L igjen :/
 24. har kjøpt meg over å underdel fra 2XU. skal gi tilbake mld her etter at jeg har testet det ut :)

 25. Teit spørsmål incoming!
  Hva mener du her? At man skal sitte i tightsen etter trening/på hviledager? :confused:
 26. Ikke dumt spørsmål ;) Ja, det kan man, for min del har jeg brukt det særlig i forbindelse med skader (strekk, overbelastning osv) eller om jeg har trent hardere økter enn normalt. Så da tar jeg på meg en Skins etter trening eller på hviledag :)
tightsno