Gå til innhold

Havrekaker


Oddis

Anbefalte innlegg

Postet denne på myrevolution forumet også, men ble så gode at jeg deler den med dere også :)

3721d1325949016t-havrekaker-med-peanottsmak-bilde-5-.jpg

100 g - Bjørn Havregryn Store Glutenfrie, AXA

30 g - Biona Organic Peanøttsmør uten sukker

15 g - Cocosa extra virgin, Grønn

10 g - Honning

30 g - Mandelmel økologisk, Funksjonell mat

70 g - myoprotein Strawberry, Myrevolution

1 g - Johannesbrødkjernemel

0.5 g - Salt, bordsalt

1 g - Zeylonkanel

stevia søtemiddel

Havregrynene kokes opp i litt vann først. Så røres bare alt sammen til en seig masse som smures ut over stekebrettet. Stekes i 10-15 minutt på 160 grader. Ha gjerne vifta på deler av tiden. Jeg snudde "kaken" siste 5 minuttene.

Skjærer en det opp i 10 småkaker så blir det følgende energifordeling i hver:

Energi: 107

Fett: 4.19

Karbohydrat: 7.63

Protein: 9.52

Smakte veldig godt thumbup1.gif

Vil en ha mindre fett kan en droppe cocosa. Peanøttsmøret er viktig for smaken her. Honning kan droppes om en vil ha mindre karbs, og mengden proteinpulver kan sikkert økes litt uten at oppskriften ødelegges (mer proteinpulver så blir de mykere)

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Fortsetter under...

Bli med i samtalen

Du kan publisere innhold nå og registrere deg senere. Hvis du har en konto, logg inn nå for å poste med kontoen din.

Gjest
Skriv svar til emnet...

×   Du har limt inn tekst med formatering.   Lim inn uten formatering i stedet

  Du kan kun bruke opp til 75 smilefjes.

×   Lenken din har blitt bygget inn på siden automatisk.   Vis som en ordinær lenke i stedet

×   Tidligere tekst har blitt gjenopprettet.   Tøm tekstverktøy

×   Du kan ikke lime inn bilder direkte. Last opp eller legg inn bilder fra URL.

Laster...
×
×
  • Opprett ny...