eller for å delta i diskusjonen. Det tar kun 3 sekunder og er helt gratis!

Enkel Hjemmelaget gainer sjokolade?

En tråd i 'Matlaging og oppskrifter' startet av aux, 13 Sep 2012.

  1. aux

    855 / 1.033
    Hjemme
    Loggbok
    Hei, noen tanker/oppskrift om/til enkel hjemmelaget gainer sjokolade bar :) ?

    Som går ann i lage i skikkelig bulk?


    hadde vært svært kjekt :)
  2. Dag

    1.711 / 6.524
    Oslo
    Loggbok
    En bøtte protteinpulver, 10kg sukker, spe på med cola til du har en passe flytende masse. Dryss over litt havregryn, bacon, multivitaminer og jack3d. Hell i brødformer og la stå i kjøleskapet til det stivner. Mad gains!
  3. Sjokolade, smør, fløte og nøtter burde funke.
    Hanna89 og Kim A. Wigen liker dette.
  4. Myr

    2.090 / 4.703
    Loggbok
    Smelt mørk kokesjokolade og peanuttsmør. Avkjøl litt og vend inn proteinpulver, kakao, kanel, rosiner, havregryn + evt ønsker. Legg på bakepapir > 20-30min i frysern. Her er noen jeg lagde. Smelta da kokesjokoladen over peanuttmassen.

    http://oi40.tinypic.com/1zx8r2x.jpg
    Hanna89, Kim A. Wigen og Jane liker dette.
  5. Jane

    • Moderator
    o_O:love::eek: My god, de så sinnsykt gode ut.....
  6. Myr

    2.090 / 4.703
    Loggbok
    De var latterlig gode, men protein/karboforholdet ble litt failure. Blir mest gainnzzzz på magen med de der.

    Njnjaedit: Skal lage noen nye selv i kveld. Bildeoppdatering kommer.
    STRONG DAD og Jane liker dette.
  7. Jane

    • Moderator
    Oooh, det blir bra:)
  8. Myr

    2.090 / 4.703
    Loggbok
    Her ble resultatet.

    1) 350g peanutter dreneres for salt og stavmikses/blendes/whatever til det blir en relativt klebig konsistens og fettet har skilt seg ut litt (det er fordelaktig å varme peanuttene i ovnen først, 150g i 10 minutter cirka).

    2) Tilsett en skvett melk, 4 scoops sjokoladeprotein, 30g havregryn, 30g rosiner og eventuelt andre ting du måtte ønske i peanuttmassen.

    3) Fordel massen utover et bakepapir. Det blir da seendes slik ut:

    [IMG]

    4) Smelt kokesjokoladen. Jeg valgte lys, fordi det smaker best. Sørg for at overflaten på massen er så jevn som mulig, slik at sjokoladelaget blir så jevnt som mulig. Jeg brukte 80g.

    5) Sett massen i fryseren i cirka 30 minutter.

    6) Resultatet:

    [IMG]

    Konklusjon: Veldig god. Litt klebig, men personlig liker jeg det. Fine råvarer og veldig lite sjokolade på hver bar. Ble vel cirka 30 stk tenker jeg. Bør prøves.
    Hanna89, Selma, Lloyd og 4 andre liker dette.
  9. aux

    855 / 1.033
    Hjemme
    Loggbok
    Kan ikke ha Jacked3D pga. doping liste el.. Men kan jeg erstatte det med 5kg flytende marsipan?
    Dag og Zondre liker dette.
  10. aux

    855 / 1.033
    Hjemme
    Loggbok
    Amaaagaaad! Looks amazing :D
    STRONG DAD liker dette.
  11. aux

    855 / 1.033
    Hjemme
    Loggbok
    Kikket litt på mer gainer sjokoladene :)

    Kan dette stemme? Antok peanøtt var uten salt.

    gainer sjokolade.PNG
    Totalt:
    350g peanutter uten salt
    120g protein
    30g havregryn
    30g rosiner

    530g

    Kcal 3146
    Protein 195g
    Karbohydrat 139g
    Fett 227g


    Per 100g
    kcal 593
    Protein 36,7g
    Karbohydrat 26,2g
    Fett 42,8g



    Ser absolutt bra ut :) Om det stemmer.

    Myrheim liker dette.
  12. Jeg måtte sjekke næringsinnholdet :)
    Capture.PNG

    EDIT: Tok for lite whey her og glemte melka.. men ca ish
  13. Ser noen var før meg :)
  14. aux

    855 / 1.033
    Hjemme
    Loggbok
    Var vell helt likt tror jeg hehe :)

    Hvilken side bruker du for utregning? :) Virker oversiktlig og fin :)
  15. Bruker myfitnesspal.com. Den har stort sett alt jeg leter etter eller lignende så jeg slipper legge inn ting. Så har den app...
    Kim A. Vigemyr liker dette.
  16. Myr

    2.090 / 4.703
    Loggbok
    Hvis du har med sjokoladen i utregningen er det riktig, Kim. Størrelse på scoops kan variere, men det var altså 120g proteinpulver.
  17. aux

    855 / 1.033
    Hjemme
    Loggbok
    Jeg bruker 30g scoops så :) Var det jeg regnet. Flott næringsinnhold i de :) Har også med sjokoladen.

    Takk for oppskriften, skal brukes etter neste helg :D
    Myrheim liker dette.