Gå til innhold

Northsteel

Medlemmer
 • Innholdsteller

  36
 • Ble med

 • Besøkte siden sist

 • Dager vunnet

  1

Northsteel vant dagen sist August 5

Northsteel hadde mest likt innhold!

Om Northsteel

 • Rang
  Nykommer
 1. Noen som har prøvd Faser?

  Ut i fra nettsiden ser klærene ut som dem er fra 70-tallet. Og 449,- for en helt ordinær t-shorte, alt for dyrt etter min smak.
 2. Ryggtrening

  Hvis du tenker litt mindre og trenger litt mer blir det bra,
 3. Kyllingdiett

  Prøv heller vanndietten
 4. Bli sterk på kaloriunderskudd

  Dette er ikke noe hokkus pokkus. Man kan raskt oppnå kravene til jegertroppen som svømming, løping og de fysiske kravne samtidig. Man trenger ikke ta en ting om gangen her.
 5. adductor longus total rupture

  Liten oppdatering; Det er besluttet at jeg ikke skal oppereres, skaden er forøvrig ekstrem skjelden i Norge. Ortopeden hadde aldri sett denne skaden før, men var visst "vanlig" i rugby. Både Muskelterapauten og Ortopeden mener jeg blir 100% uten operasjon, har begynt opptrening nå. Ved forsøk på samme skaden i Australia viste det ingen forskjell i stykre fra ben til ben etter 1år.
 6. Går ikke ned i vekt

  Hvordan kan du ikke gå ned i fettprosent under kaloriunderskudd? Jeg mener det er umulig.
 7. Det kan være en sammenheng mellom proteinmangel og blåmerker; http://www.independent.co.uk/life-style/health-and-families/features/what-happens-to-your-body-when-it-has-too-much-or-not-enough-protein-a6690721.html
 8. Stevia og sukrin, hvor får man kjøpt dem?

  Du vet FØR du fullfører kjøpet om man går over tollgrensen eller ikke.
 9. adductor longus total rupture

  Tusen takk for rask tilbakemelding!
 10. Røk muskelen i lysken etter knebøy, noen som har erfaring med dette og tips for å kommer raskest tilbake i trenging? En lege ringte meg og anbefalte operasjon raskest mulig men kunne ikke ta dette på det nåværende tidspunkt. Neste lege som jeg skal til på torsdag til konsultasjon hintet at han anbefaler fysio og opptrening. Jeg tenker selv at jeg bør få operasjon da jeg tror selv at det er større sansynlighet for å bli 100% kontra kun opptrening.
 11. Håper du ikke får kalde føtter da.
 12. Strong Curves

  Anbefaler heller knebøy og hip thrust.
×